Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 11:27   #601
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Witam dziewczynki wpadam tu ostatnio bardzo rzadko, bo zwyczajnie nie mam czasu, ale kiedyś ten wątek bardzo mi pomógł i mam jakiś sentyment dziś chciałam Wam powiedzieć, że dwa dni temu zupełnie przez przypadek dowiedziałam się o tym, że mój ex ma nową dziewczynę.. i normalnie sama nie mogę w to uwierzyć ale nawet mnie to nie smyrnęło , a jak ją zobaczyłam to jakkolwiek okropnie by to nie zabrzmiało, pomyślałam sobie jak MNIE zamieniłeś na NIĄ to krzyżyk na drogę, życzę powodzenia jestem naprawdę odmieniona i mam tego gnoja za sobą teraz w głowie mi zupełnie co innego dziewczyny jak sobie przypomne te swoje lamenty, to użalanie, te tęsknoty i nadzieję na to, że on wróci to mam ochotę chlasnąć się w papę.. tyle czasu zmarnowałam na niego a potem na rozpacz po nim no kurde nie warto, naprawdę nie warto.. ja teraz mam zamiar odbić sobie ten stracony czas Wam dziewczynki radze to samo, wiem, że teraz nawet nie chcecie słyszeć o czymś takim (wiem po sobie, że nic nie docierało) ale im szybciej tym lepiej dla Was, a im niech żal d*pę ściska, że nas porzucili
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:28   #602
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Minął dziś m-c od rozstania. Właśnie pisząc to dotarło do mnie, że jest 12-y.
U Ciebie dziś minął pierwszy miesiąc od rozstania, a u mnie 2 m-ce od nowego związku. Takie to życie pokręcone.

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Niestety skończyło się nieudolna próbą samobójczą :P

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
No może i jest możliwe, ale każda sytacja tez jest inna. Akurat z tego co pisała yellowbird, to jakoś mi sie nie chce wierzyć, że jednego dnia ją tak bardzo kochał a drugiego już kochał zupełnie inną dziewczyne. Wiec pewnie tak jak napisała Hosenka juz wczesniej sie zakochał czy też zauroczył w tej drugiej dziewczynie.
Też słyszałam wyznania miłości tuż przed rozstaniem, a potem usłyszałam, że to nie do końca była prawda i mówił tak, żeby sobie wmówić, że to czuje. Tylko że sytuacja jest faktycznie inna, bo do tej pory jest sam. Myślę, że można się tak szybko zakochać, jeśli to poprzednie uczucie dogorywało. Dziwi mnie tylko, jak ludzie szafują słowem "kocham", wymawiając je, jak JUŻ NIE kochają albo jak JESZCZE NIE kochają, tylko są zauroczeni

o0Perelka0o
- jego zachowanie od początku wydaje mi się niedojrzałe. Nie myślisz, że zaczęliście poważniejszy związek zbyt szybko, że zbyt szybko wyznaliście sobie największą, dozgonną miłość? Do tego nie dochodzi się chyba tak szybko i to jeszcze w tym wieku...
Stary 2010-08-12, 11:42   #603
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
No może i jest możliwe, ale każda sytacja tez jest inna. Akurat z tego co pisała yellowbird, to jakoś mi sie nie chce wierzyć, że jednego dnia ją tak bardzo kochał a drugiego już kochał zupełnie inną dziewczyne. Wiec pewnie tak jak napisała Hosenka juz wczesniej sie zakochał czy też zauroczył w tej drugiej dziewczynie.

To po ch... mi tego nie powiedział, zamiast tego, że mnie kocha? Co za chory człowiek... No może i wcześniej sobie ją znalazł, w końcu nie gadaliśmy z 2 tygodnie albo więcej, a On był w swojej miejscowości... więc dobra, niech sobie ją tam """kocha""" , ale po kiego mi gada takie rzeczy? Jakieś rozdwojenie jaźni ma chyba...

Wczoraj jak byłam dostępna na gg ustawiał jakieś rzewne opisiki (akurat tuż po tym, jak wszedł do mnie na nk, a wstawiłam tak przepiękne zdjęcie, że można mnie nazwać narcyzem przez to wpatrywanie się w nie, haha ), że życie jest do bani, że zawsze wszystko musi się spier... i w ogóle... Zapewne żałował, że zostawił taką piękność A ja tak się cieszyłam z Jego nieszczęścia Wiem, jestem podła, ale niewiele mnie to obchodzi Szkoda, że dziś już ma znowu opis o niej, bo bym miała jeszcze trochę radochy

A u mnie jeśli chodzi o nowych, to nie narzekam Jak mówiłam, niezłe ciacho do mnie zagadało i jesteśmy w trakcie umawiania się na pierwszą randkę Oj, eksie, niedługo się zdziwisz, a ja będę miała taką satysfakcję...
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:18   #604
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość

A u mnie jeśli chodzi o nowych, to nie narzekam Jak mówiłam, niezłe ciacho do mnie zagadało i jesteśmy w trakcie umawiania się na pierwszą randkę Oj, eksie, niedługo się zdziwisz, a ja będę miała taką satysfakcję...

Uwielbiam tę chęć zemsty zaraz po rozstaniu
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:22   #605
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki wpadam tu ostatnio bardzo rzadko, bo zwyczajnie nie mam czasu, ale kiedyś ten wątek bardzo mi pomógł i mam jakiś sentyment dziś chciałam Wam powiedzieć, że dwa dni temu zupełnie przez przypadek dowiedziałam się o tym, że mój ex ma nową dziewczynę.. i normalnie sama nie mogę w to uwierzyć ale nawet mnie to nie smyrnęło , a jak ją zobaczyłam to jakkolwiek okropnie by to nie zabrzmiało, pomyślałam sobie jak MNIE zamieniłeś na NIĄ to krzyżyk na drogę, życzę powodzenia jestem naprawdę odmieniona i mam tego gnoja za sobą teraz w głowie mi zupełnie co innego dziewczyny jak sobie przypomne te swoje lamenty, to użalanie, te tęsknoty i nadzieję na to, że on wróci to mam ochotę chlasnąć się w papę.. tyle czasu zmarnowałam na niego a potem na rozpacz po nim no kurde nie warto, naprawdę nie warto.. ja teraz mam zamiar odbić sobie ten stracony czas Wam dziewczynki radze to samo, wiem, że teraz nawet nie chcecie słyszeć o czymś takim (wiem po sobie, że nic nie docierało) ale im szybciej tym lepiej dla Was, a im niech żal d*pę ściska, że nas porzucili
Zazdroszcze!!! Tez juz chce byc na takim etapie, chciałabym żeby było kilka miesięcy pozniej, np listopad chociaz wiem, że zimno i brzydko

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
A ja nie mialam ochoty się mścić... moze cos ze mną nie tak
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:26   #606
yellowbird
Rozeznanie

Gdyby nie był takim padalcem, to i ja bym nie chciała się mścić Po prostu niech żałuje i cierpi! I przytula się do tego paszteta :P
Stary 2010-08-12, 12:27   #607
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
A gdzie poznałaś to ciacho? w necie? Czy jakiś kolega?
Ja mam nadzieje, ze kogoś spotkam nowego na studiach jeszcze wszystko przede mną.
Stary 2010-08-12, 12:27   #608
wadera4
Wtajemniczenie

kobietki moje.. przyjechał dziś były, jak jeszcze leżałam w łóżku.. przytulił, pocieszał, bo opowiedziałam mu wszystko (nie wiem na jaką cholerę...), pytał kiedy wyjeżdżam, widać, że było mu smutno.. a ja się rozryczałam.. powiedział "a wiadomo, może jeszcze do siebie wrócimy?".. niech spada. ale powiem Wam, że 29 sierpnia, kiedy nadejdzie dzień wyprowadzki - wtedy dopiero się rozryczę.. tyle wspólnych miłych chwil tu przeżyliśmy, tyle wspomnień..

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:32   #609
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
A gdzie poznałaś to ciacho? w necie? Czy jakiś kolega?
Ja mam nadzieje, ze kogoś spotkam nowego na studiach jeszcze wszystko przede mną.
W necie . Dokładniej... na nk Oczywiście, jak przed każdą randką, będzie niezły stresik :P
Stary 2010-08-12, 12:36   #610
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Tak z ciekawości mówiłaś, ze mój eks był podobny do twojego mogę wiedziec ile miał lat? Bo tak zastanawiałam się czy nie naciskałam go za bardzo z tą przeprowadzka i w ogóle.
Paulinkus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:40   #611
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
W necie . Dokładniej... na nk Oczywiście, jak przed każdą randką, będzie niezły stresik :P
E tam stresik fajny ciuszek, pierś do przodu i korzystać z zycia Bedziesz nam opwiadac jak było, mam nadzieje
Stary 2010-08-12, 12:44   #612
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
E tam stresik fajny ciuszek, pierś do przodu i korzystać z zycia Bedziesz nam opwiadac jak było, mam nadzieje
Oczywiście Obyśmy mieli o czym gadać, wygląd, wyglądem Chociaż.... nie wiem, czy on nie będzie przypadkiem za niski Mi niewiele brakuje do 1.80 m... Eh, za to... ON... miał ponad 2 m... Nic dziwnego, siatkarz... No i mi się przypomniało...
Stary 2010-08-12, 12:45   #613
martusiax
Rozeznanie

Hej dziewczynki, jadę dzisiaj nad morze trochę odpocząć od wszystkiego
Wracam 17go to się odezwę;*
Mam nadzieję ze za dużo nie napiszecie pod moją nieobecność
Stary 2010-08-12, 12:47   #614
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
(...) Eh, za to... ON... miał ponad 2 m... Nic dziwnego, siatkarz... No i mi się przypomniało...
No i co Ci przyszło z tego wzrostu, jak pod kopułką pusto

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez martusiax Pokaż wiadomość
Będziemy tęsknić

Wiesz, czyją matką jest nadzieja, prawda?
Stary 2010-08-12, 12:58   #615
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Moje Ciacho też z NK, mam nadzieję, że nie to samo

A w ogóle to wczoraj mi powiedział, że jak umieścił zdjęcie ze mną w profilu, to nagle przestały się do niego odzywać koleżanki, które do niego wcześniej codziennie pisały (w ilości kilkunastu). No proszę, jaka strata

Cytat:
Pozdrów morze i sinice Odpocznij.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Wiesz, czyją matką jest nadzieja, prawda?
yyy... Władcy Pierścieni? W filmie ciągle powtarzali "there is always hope", do obrzygania.
Stary 2010-08-12, 13:00   #616
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
yyy... Władcy Pierścieni? W filmie ciągle powtarzali "there is always hope", do obrzygania.
zrobiłaś mi dzień, nie ma to tamto
Stary 2010-08-12, 13:06   #617
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No i co Ci przyszło z tego wzrostu, jak pod kopułką pusto

Noo... Ja pierniczę, taki wzrost się zmarnował na takiego !@#$%^&*... A tak się cieszyłam, że Mój Książę ma wymarzony wzrost... Jak ten z nk będzie ode mnie niższy to go zabiję

Malla, najwyżej byłaby walka w kisielu... A tak serio to daleko nam do Wawelu, więc nie sądzę...
Stary 2010-08-12, 13:07   #618
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiście Obyśmy mieli o czym gadać, wygląd, wyglądem Chociaż.... nie wiem, czy on nie będzie przypadkiem za niski Mi niewiele brakuje do 1.80 m... Eh, za to... ON... miał ponad 2 m... Nic dziwnego, siatkarz... No i mi się przypomniało...
Wiesz,że na takiej wysokości mózg jest kiepsko dotleniany stąd problemy z myśleniem:P

Jestem tak wściekła,że zaraz zacznę w pracy płakać
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:08   #619
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
miłego wypoczynku
dużo nie napiszemy, tylko jakieś 30 stron

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
Stary 2010-08-12, 13:11   #620
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Moje Ciacho też z NK, mam nadzieję, że nie to samo
Tak się zastanawiam jak wy poznajecie tych ludzi przez nk ? Ja zablokowalam dostęp do swojego konta obcym osobom bo panienka ze zdjecia, które zamieścił mój eks wchodziła na mój profil a tego sobie nie życzę
Stary 2010-08-12, 13:14   #621
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Wiesz,że na takiej wysokości mózg jest kiepsko dotleniany stąd problemy z myśleniem:P

Jestem tak wściekła,że zaraz zacznę w pracy płakać
Hahaha - całkiem możliwe:P

Co sie stało? No nie płacz
Stary 2010-08-12, 13:15   #622
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulinkus Pokaż wiadomość
Tak z ciekawości mówiłaś, ze mój eks był podobny do twojego mogę wiedziec ile miał lat? Bo tak zastanawiałam się czy nie naciskałam go za bardzo z tą przeprowadzka i w ogóle.
27

Litości kochana, naciskałas z przeprowadzką? Były warunki do zamieszkania, była robota... no czego chcieć więcej?

Zastanawiałam się, czy to czasem nie było tak, ze mnie nie kochał i dlatego miał takie opory. No ale... nie... Myślę, że raczej nie dorósł. I w ogóle będzie mu ciężko wziąć na siebie odpowiedzialność, stawić czoła wyzwaniom, wysilić się. Pewnie dlatego tak lubił dziołszki z dzieckiem etc. które po traumatycznych przejściach uważały mojego eks za pomazańca bożego, łaskawcę, dobrotliwego pana One mogłyby zamieszkać z nim, gotować, prać, sprzątać, masować stopy i dziękować za to, że jest. Nie to, co ja
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:16   #623
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Tak się zastanawiam jak wy poznajecie tych ludzi przez nk ? Ja zablokowalam dostęp do swojego konta obcym osobom bo panienka ze zdjecia, które zamieścił mój eks wchodziła na mój profil a tego sobie nie życzę
Pewnie wiesz, chłopak spojrzy na zdjecie, opis spodoba mu się i pisze ale nie wiem, na moim nk nic sie nie dzieje, zreszta już nie pamietam kiedy tam byłam
Dobrze zrobiłaś co ciekawskie jajo będzie Cię podglądac.
Stary 2010-08-12, 13:17   #624
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha - całkiem możliwe:P

Co sie stało? No nie płacz
Możecie sobie wyobrazić jakie w********ce jest to,że zarabiasz mnie niż osoba na wyższym stanowisku a nie dosyć,że musze robić swoją robotę, dodatkowo zbliżają nam się imprezy (i trzeba przygotowywać) to jeszcze mam robić robote za kogoś na wyższym stanowisku!!!!
I jaka to sprawiedliwość??!!
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2010-08-12 o 13:19
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:20   #625
yellowbird
Rozeznanie

Widzę, że mój rosły eksKsiążę jest nieźle przez Was jechany I dobrze :P Faktycznie, ten łeb tak wysoko miał, że krew mogła tam nie docierać...

Paulinkus, po prostu jakiś koleś wchodzi na Ciebie, bo spodobała mu się miniaturka i zagaduje... Ja mam takiego farta, że najwięcej takich akcji zdarza się, kiedy jestem sama
Stary 2010-08-12, 13:23   #626
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Możecie sobie wyobrazić jakie w********ce jest to,że zarabiasz mnie niż osoba na wyższym stanowisku a nie dosyć,że musze robić swoją robotę, dodatkowo zbliżają nam się imprezy (i trzeba przygotowywać) to jeszcze mam robić robote za kogoś na wyższym stanowisku!!!!
I jaka to sprawiedliwość??!!
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No żadna sprawiedliwość, ale jeszcze się doczekasz czasów kiedy to Ty będziesz na górze
Stary 2010-08-12, 13:24   #627
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
27

Litości kochana, naciskałas z przeprowadzką? Były warunki do zamieszkania, była robota... no czego chcieć więcej?

Zastanawiałam się, czy to czasem nie było tak, ze mnie nie kochał i dlatego miał takie opory. No ale... nie... Myślę, że raczej nie dorósł. I w ogóle będzie mu ciężko wziąć na siebie odpowiedzialność, stawić czoła wyzwaniom, wysilić się. Pewnie dlatego tak lubił dziołszki z dzieckiem etc. które po traumatycznych przejściach uważały mojego eks za pomazańca bożego, łaskawcę, dobrotliwego pana One mogłyby zamieszkać z nim, gotować, prać, sprzątać, masować stopy i dziękować za to, że jest. Nie to, co ja
Hmm tyle co mój teraz. Zastanawiałam się nad tym samym i doszłam do wniosku, że nie. On mi powiedział prawdę jemu jest po prostu wygodnie po co miał coś zmieniac? Ja przyjeżdżałam tylko w weekendy cały tydzień miał dla siebie i dla kumpli a mamusia ugotowała obiadek, uprała rzeczy, a alternatywa nie wyglądała tak dobrze (mieszkanie ze mną) sprzątanie, gotowanie, wyżeczenia, dojazdy do pracy po co mu to. Szczerze mówiąc zaczynam dochodzic do wniosku, że on jeszcze długo by mnie tak zwodził, że zamieszkamy razem "jak przyjdzie czas" tzn kiedy? Po 30-stce? Dotrwalibyśmy do końca moich studiów i i tak bym go zostawiła. Na twojego eksa leciały dziołszki z dzieckiem na mojego natomiast napalone małolaty, które poznawał w necie i które mu przysyłały swoje zdjęcia w bieliźnie i bez nie ukrywam był przystojny i nie wygladał na swój wiek, ale bez przesady. Z jedną z nich właśnie sobie wyjechał i zamieścił ich wspólne zdjęcie na nk. How sweet...

Edytowane przez Paulinkus
Czas edycji: 2010-08-12 o 13:29
Stary 2010-08-12, 13:26   #628
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
a nie możesz tylko jej zablokować?

Stary 2010-08-12, 13:26   #629
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Mam zablokowany profil. To kolega koleżanki (Wizażanki zresztą), zwrócił na mnie uwagę w komentarzu do jej zdjęcia i wysłał wiadomość, komentując ten komentarz. Nie widział nawet zdjęcia, bo jako główne miałam ustawionego tatrzańskiego krokusa, na ślepo strzelał. Potem go dodałam do znajomych, zobaczył moje zdjęcia, na nich mój biust i przepadł

Cytat:
Pewnie dlatego tak lubił dziołszki z dzieckiem etc. które po traumatycznych przejściach uważały mojego eks za pomazańca bożego, łaskawcę, dobrotliwego pana One mogłyby zamieszkać z nim, gotować, prać, sprzątać, masować stopy i dziękować za to, że jest. Nie to, co ja
A kysz, kysz

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2010-08-12 o 13:28
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:43   #630
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Mam zablokowany profil. To kolega koleżanki (Wizażanki zresztą), zwrócił na mnie uwagę w komentarzu do jej zdjęcia i wysłał wiadomość, komentując ten komentarz. Nie widział nawet zdjęcia, bo jako główne miałam ustawionego tatrzańskiego krokusa, na ślepo strzelał. Potem go dodałam do znajomych, zobaczył moje zdjęcia, na nich mój biust i przepadł
A kysz, kysz
Dlatego uważam, że nic na siłę. Jak miłośc ma przyjśc do mnie to przyjdzie. Bardzo długo byłam sama i zeszliśmy się z moim eks tak po prostu. Wierzę, że teraz też tak będzie tylko mam nadzieję, że trafi mi się jakiś taki lepszy model
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości