|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
Coś tam by się znalazło ![]() No włąśnie nie wiem, co z tą różową ![]() ma metki, ja mam rachunek, moze wymienię ![]() Cytat:
Cytat:
A słodź mi słodź, a co ![]() wiem o co chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się wybiorę tu http://www.groupon.pl/oferty/warszawa mam blisko i taaanio jest z tamtej poprzedniej zrezygnowałam a tu taka bliska i ciekawa oferta
|
|
#1052 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
a to ostatnie zdanie szczególnie mnie ujęło........... az sobie dałam opis na gg Cytat:
![]() może jednak znów spróbuje.... ![]() Cytat:
![]() na która do pracy chodzisz? i długo pracujesz? 8 godz? mi sie od poniedziałku skonczyło wczesniejsze wychodzenie i nie moge wysiedziec tych 8 godz + droga do domu i tak wychodzi ze mnie nie ma z mała od 6:30 do 16tej Cytat:
wysle ci ale mam pod avatarem gg Cytat:
Cytat:
Cytat:
spoko ze wy tak to fajnie wyliczacie tyle ze u mnie nie zdało takie cos egz, bo przed zajsciem w ciaze miałam @ chyba 5.10 a w ciaze zaszłam pod koniec listopada ![]() p4w, myslałam zeby pojsc do lekarza bo dzis miałam urlop ale dzis jest duuuuuuuuzo lepiejgłowa nie boli juz, a podniebienie tylko troszke, węzły chłonne hmmm namacałam jednego powiekszonego na razie daje sobie spokojz moja dostepmnosciado opieki zdr jest tak ze stracilabym na to kupe czasu, daleko + czekanie, nie lubie okropnie a Zuzi chyba w koncu sie górna 1 przebiła no i tak sobie pogadałam z wami ze przy kawie zjadłam 4!!! ciastka ![]() ide sprzatac po południa małz ma kumpla przywiezc bo kupiłam tapete na ściane do salonu bo miłam pomalowana jedna na cynamonowa ale po oknie które było zamurowywane plama została i mi sie nie chce malowac znów i poza tym nie mogłam sie zdecydowac jaki obraz kupic a na ten wzór tapety chorowałam juz chyba 2 rok, wiec kupiłam i bedzie
|
|
#1053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekstra![]() Cytat:
muszę przejrzeć![]() Cytat:
![]() Dodam jeszcze że pracuję 8h...
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
ale co mam bo nie zakumałam
![]() co to się ze mną dzieje... Obiad jest.Wszystko jest.Mąż wybywa, to ja też ![]() Uczesana i umalowana czekam, aż się cukrostwór obudzi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1056 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() To też fajne, myślałam o masażu limfatycznym rollen, ale to jak przestanę karmić (kupon ważny 6 mies., więc może się załapię). A tak w ogóle polecam te rolki, super po nich ciało jest i nie jest b. drogi. Średnio 60 min masażu 35 zł. http://www.lamosca.pl/index.php?opti...d=17&Itemid=53 Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- O coś dla Ani i Oli ![]() http://www.groupon.pl/oferty/szczecin
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to tez masz kawałek do pracy nic sie z toba nie dzieje ![]() jestes po prostu jedyna w swoim rodzaju
|
|
#1058 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
za ząbka Pokaż tapetę
|
|
#1059 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola
zaraz pokaże
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
prosze bardzo
jak bedzie na ścianie to zrobie tez fote, napewno bedzie lepiej widac
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
A ja choruję na tą tapete co Unholy wklejała.Na te pufki, i nadal je bardzo chce i pewnie kupie.
A wy je kupiliście do sypialni czy jak to było?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1062 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1063 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka tam porządnicka No to nocka nieciekawa. Trzeba było położyć się z Antosiem na drzemkę. Cytat:
Cytat:
Moja też bije i popycha ale ostatnio tego nie robiła. Za włosy nie ciągnie tylko tak fajnie mnie głaszcze Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się, że biegunka przeszła i trzymam ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zależy, czy córcia będzie spała, jak wrócę, bo potem to zawsze zapomnę![]() Chyba taki dzień eks-owy wczoraj
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Gorgulku co pasuje?tak w skrócie z tego co zapamiętałaś.
Ania czy Bartek nadal ma dziwne koopki? zmieniłaś bidon na butle?
|
|
|
#1066 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
wrrr wszystko stoi jak stało, tylko szafkę sprzedalismy, bo podobno za duża była, a tak pewnie też by stała.... Cytat:
No porządnicka nie kładłam się, bo jakoś mi szkoda czasu, szczególnie, że jak nie śpi to wisi na mnie, więc chciałam trochę być bez niego ![]() To jakiś dzień byłych miałyście we 3 ![]() Ciekawe co u mojego
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu to bliźniacy i trochę się różnili od siebie. Jeden miał bardziej zaawansowany stopień autyzmu od tego drugiego.
Opiszę jednego. Np. często unikał kontaktu wzrokowego (ale nie zawsze), często nie reagował na swoje imię bądź w ogóle nie reagował na to że cokolwiek do niego się mówi, potrafił baaardzo długo zająć się jedną rzeczą i wyłączyć się całkowicie (najczęściej była to książka telefoniczna), często wpadał w złość, bardzo późno oboje zaczęli mówić, i to tylko wyrazami, później powoli składali zdania ale nie odmieniali (np. tata zrobiła, albo np. idziemy do dziadek), aaa jeśli czytałam im książki i ominęłam stronę przypadkowo to musiałam do niej wrócić bo znali to na pamięć, tu mi pasuje do nich to że musiało być wszystko w określonej kolejności bo inaczej złość, aaa i jeszcze np. jeżeli jakiś dźwięk (mogłabyć to piosenka, reklama) jednego z nich "drażnił" to zakrywał uszy, zamykał oczy i nucił coś po swojemu. Oprócz tego były chwile, że zachowywali się jak normalne dzieciaki. Chciały się bawić, przytulać, chodzić na plac zabaw, czytać książki itd. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Chciałam jeszcze dodać, że odkąd chodzą do specjalnej szkoły integracyjnej (nie w Polsce) to zauważyłam u nich poprawę. W języku angielskim mówią płynnie, znają praktycznie każde słowo, z polskim mają więcej kłopotu (w domu rozmawiają z rodzicami tylko po polsku), są bardziej kontaktowi i o wiele więcej rozumieją. Czasem wystarczy jedno słowo i już wiedzą, że tak mają nie robić i nie wpadają w złość jak kiedyś. ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Zadzwoń i zapytaj
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Ola-Unhola
|
Texasik, takie buciki będą fajne do sukienki różowej
http://allegro.pl/item1179803247_atm...boutin_36.html A pokaż tą kieckę ![]() Idę się kąpać, Antoś zjadł zupkę, czekamy na mojego Tatę i Bartka, przyjadą na rowerach i idziemy na spacer z nimi Do później
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawie 50 km w jedną stronę
w tym całe miasto a wiadomo jak to bywa ok 16-17 w mieście![]() Cytat:
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
kurde a ja tu kwitnę jeszcze bo ona słodko śpi
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Unholy co robi Antek jak się kąpiesz? towarzyszy tobie ?
|
|
|
#1071 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Jaka za wysoka, 180 cm nie masz ![]() Cytat:
![]() Polecam tą serię, nasze maluszki już będą robiły się coraz bardziej samodzielne, a ta seria taka ładna i pachnąca. Jak B.był mały kupowałam Tylko moje mydło ma na górze (na pompce) głowę żaby jeszcze ![]() http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kandoo taką jak w załączniku
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-12 o 14:01 |
||
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
wczoraj odpusciłam wizaz bo małż zrobił mi suprise i wrócił do domu /tylko na noc/ ale i tak fajnie ![]() wyjechał dzisaij o 5 ... wróci w piatek. Mały dopeiro zasnął, więc idę coś zrobić /pranie, łazienkę umyć, itp/... dzisaij na obiad racuszki z jabłkami ... aaaaa a najpierw kawa |
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiecki niestety nie pokaze bo zostala w Polsce. Chyba ze znajde taka na allegro to pozniej wstawie. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- My mielismy dzisiaj na obiad lososia Danielkowi smakowalo
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka wodna jak tu cicho!!!! Gdzie jesteście???
P.S. Ten wątek obecnie przeglądają: 9 (7 użytkowników i 2 gości)
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-12 o 15:10 |
|
|
|
#1076 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem
Maciek próbuje mnie wykończyć
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj byla premiera jajecznicy na obiad i nawet malej smakowalo ale jakos ostatnio nie chce lyzeczk jesc
to dawalam jej na chlebku i jadlaprzegladalam ten sprzet do kuchni i mamy juz wybrany -cena tez moze byc o takie http://www.ceneo.pl/7581084 http://www.ceneo.pl/9221 http://www.ceneo.pl/738462 malz ma znajomego jeszcze co sprzetem handluje i zapyta jego za ile on umie zalatwic
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym...ładnie tak przedrzeźniać koleżankę, hę?
|
|
#1079 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czesc! Wrocilam juz z pracy, dzisiaj troche wczesniej, bo zaczelam o 7. Oprocz ksiegowosci przyszlo mi dzisiaj pracowac nad remontem- musimy pomalowac okna w firmie, porobic kilka drobnostek. Wracalam do domu umorusana, ludzie w tramwaju dziwnie patrzyli ![]() Wczorajszy dzien nam sie udal. Poszlysmy z Ania na pola pozrywac kwiaty, potem corcia bawila sie ukachana zabawka czyli pusta butelka
|
|
#1080 | |||
|
Wtajemniczenie
|
taki srebrny turkus
![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie albo pełne tylko chyba bede wolała mat ale sama niewiem ![]() ale bede je miec Cytat:
twoje naklejkowe dzieło tez extra ![]() wkleilam pare fot w albumie "wakacje 2010" a to z dziesiejszej sesji (w albumie tez jest
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2010-08-12 o 17:06 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

. Ciuszki bardzo fajne , zreszta Tobie we wszystkich chyba byloby ladnie. Chociaz ta ostatnia tunika wyglada na za duza , chyba ,ze ona juz ma taka byc
.

, ale masz naprawde zgrabne nogi

NIE LUBIĘ TROLLI![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

MACIEJKA SYNEK KOCHANY