|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
super Cytat:
śliczna |
||
|
|
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Ola, dzieki za komentarze
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipfever, Mayaha sliczne macie coreczki
|
#1084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sliczna ta Twoja corcia. Ten kucyk Ide robic obiad, zaraz wpadnie wyglodnialy maz
|
|
#1085 | ||||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zuzia słodkości i jaka śliczna blondyneczka z kogucikiem ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Nie za ma co ![]() Ładne zdjęcia, śliczna Zuzia tylko Rodziców brak ![]() ![]() Cytat:
Jakoś tak mało mi tego obiadu wychodzi, że tylko dla Antosia starczy
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam jeszcze do was zajrzeć
Wybrałam się z L na spacer na drugi koniec miasta...wózkiem.Szłam z siostrą,szwagrem i ich dzieciakami. Dojechał do nas mąż.Zrobiła się wyprawa na całego, bo dziewczyny chwilę jechały we wózku, chwilę szły pieszo, a chwile mężczyźni nieśli je -u mnie się mówi "na barana" Zbierały liście, kamienie i tak się ślimaczyliśmy ![]() Wzdłuż alejki pociągi jeździły co spowalniało naszą wycieczkę. Potem do sklepu, bo wszyscy nagle zgłodnieli .Na całe szczęście w przydrożnym strumyku kaczek nie było bo byśmy zakotwiczyli tam na dłużej. Myślałam że L będzie umordowana pieszym spacerem a ona jeszcze w piaskownicy figlowała i w domu. Kąpiel miała błyskawiczną.Mleka niewiele wypiła.Przy ubieraniu piżamy już spała
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Sliczna ta Twoja Zuzka , jakie ma jasniutkie wloski Tuli sliczne obrazeczki no i oczywiscie sliczna coreczka
|
|
#1088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
malza nie ma.........mala spi a ja lece cwiczyc a mam smak na pizze
![]() aaa i znowu mamy nowe slowka "kaka"(kaczka), "katek"(kwiatek), Ges(Grzes moj brat), "daj" "cie" (chce) , "iki" (sliwki ktore mala uwielbia jak tylko wyjdziemy na ogrod to mowi ze chce )Cytat:
Aneczka ale z niej blondyneczka a ten kucyczek Cytat:
![]() a spala dzis tylko godzinke , musialam ja wczesniej wykapac bo juz nie chciala sie bawic tylko mi glowe na kolana kladla
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
Och dzis dlugi dzien za mna. Mialam cala mase pracy w pracy.
Wiec tylko na chwilke ja tutaj. Moja mala cos mi sie nie podoba ostatnio. Ze 2 razy miala jak jej mierzylam stan podgoraczkowy, niby tylko 37, ale zawsze. Ociupine pokasluje no i od 3 dni nie bardzo podobaja mi sie jej kupy. Jakby znowu jakas historia z zatruciem pokarmowym. No sama nie wiem. Niby wyzej temp nie skacze i dziecko raczej w dobrej formie. Moze sie jeszcze wstrzymam przed wizyta u lekarza. No to sie wyzalilam. Teraz ide pasc. A moze bede miec farta i pospie dluzej niz 2 godziny ciurkiem ... . |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusia - wklejam rurki i kurteczkę + Zosia w kąpieli gratis
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-12 o 21:31 |
|
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka śliczna blondyneczka Cytat:
żeby się nie pogorszyło............ Dobry wieczór ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Jaki "Łysolek" kochany Rurki świetne...ale jak coś ma inaczej wyglądać na takiej chudzince
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tuli, Mayaha Wasze dziewczyny wymiatają!!! Śliczneeeeee Ale będą kosić facetów
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-12 o 21:40 |
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby małej nic nie było.Śliczny ten Twój łysolek ![]() Zakupki bardzo fajne Chudzinka |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
(ja tak nie myślę i nie kokietuję teraz )
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak uważam
![]() Uciekam dziewczyny do łóżka...nie wiem jaka noc mnie czeka, więc trzeba się przygotować ![]() Kolorowych
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1099 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za nowe słówkaAntoś zamilkł, tylko krzyczy i mówi eee, yyy, uuuu ![]() Cytat:
żeby nic się nie rozwinęło.Super Zosia i fajne zakupy Chudzinka z Ciebie Cytat:
za spokojną nockę.
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka zadowolona Zosinka ![]() a Wercia przed chwila sie zbudzila z placzem i stojac w lozeczku szlochala mowiac "nie nie nie"-chyba cos jej sie snilo
|
|
#1101 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Idę już spać zaraz. Spokojnej nocki
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
I ja zaraz idę
![]() Paaaaa
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
oooo marzy mi sie spokojna nocka
![]() zreszta wszystkim mamusiom zycze spokojnej nocki- DOBRANOC
|
#1104 | |||
|
Zakorzenienie
|
uffffff jestem na bierząco
![]() nadrobiłam i lecę do łózka ![]() byliśmy dzisaij na zakupach - chciałam sobie kupić buty, ale nie znalazałam ... za to kupiłam nocniczek i kubek niekapek z twardym ustnikiem z Lovi, o i jeszcze czapeczko-chusteczkę ![]() Moja siostra była z nami i zamiast ja kupić buty to ona sobie upolowała dwie pary ... i to jedne takie jak mi się podobały ... drugie co miałam na oku - zwinęła mi panienka sprzed nosa /ostatnią parę czarnych, zostały tylko złote/ :/ Cytat:
![]() Cytat:
dzisaij kupiłam kubek niekapek /w poprzednim Bartosz podziurawił ustnik/ i zobaczymy .... Wczoraj były 4 kupy /bleeeee/ a dzisiaj już tylko 1 /też nieładna/ ... zobaczymy jutro .... Cytat:
Unholy - angy - ![]() yyyyyyyyyy co ja jeszcze hiałam .... aha ... chciałam pooglada butki co Ola wstawiła, ale aukcja została usunięta ![]() wrrrrrrrrrrr zaraz mnie pokręi z tymi przyciskami dobranoc |
|||
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Tuli, Aneczka śliczna, a pokoik słodko wygląda
Kat, fajny mieliście wieczór... Szkoda, że ja rzadko mam czas, aby wieczorami pospacerować z Malutkiem , tęksnię za rodzinnymi wieczorami i byciem razem... Chcę być na wychowawczym! ![]() Angy-Szczuplaczku , jak schudniesz jeszcze bardziej, to będziesz Wieszaczek . Zosia do schrupania i taka szczęśliwa w wannie ![]() ---------- Wybaczcie, ze tak mało mnie ostatnio, ale nie mam mocy. Zmęczona jestem okrutnie wszystkim, całym życiem w ogóle. Odstawili mi medykamenty, to pewnie dlatego (pocieszam się) kolejny dołek zaliczam, tylko coś długo trwa...
|
#1106 | |||
|
Rozeznanie
|
To kwiaty z laki niedaleko domu
![]() Cytat:
Slicznosci, i corcia, i mama Cytat:
![]() Cytat:
A dlaczego odstawili? Unholy wygladasz bosko! W imieniu Aneczki dziekuje za komplementy Dzien dobry mamusie! Maz juz pobiegl do pracy, Ania jeszcze chrapie, mam chwile spokoju na wizaz. Mam pytanie, jak Wy sobie radzicie z wozkami, gdy idziecie kupowac ciuchy? Jak w przebieralni? Bierzecie wozek ze soba? Zabieracie kolezanke do pomocy? Ja jeszcze nigdy nic sobie w ten sposob nie kupilam, tylko ksiazki z Ania potrafie kupic ![]() O widze, ze maz zapomnial zabrac lunch. Zrobie Mu niespodzianke, wskocze na rower z Aniusia i Mu zawieziemy ![]() Dobrego poranka!
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uważaj jak będziesz miała coś do powiedzenia ![]() Ja nie byłam sama z Zosią na zakupach ciuchowych-głównie dlatego, że u mnie w mieście nie ma fajnych sklepów i zawsze jeździmy gdzieś dalej i wtedy zawsze we trójkę. Ale myślę, że Zosi by sie szybko znudziło w wózku i raczej z moich zakupów nic by nie wyszło Pomijając, że ciężko by było między tymi wieszakami z wózkiem, zwłaszcza w czasie wyprzedaży![]() Czeko jak nocka? Slepa jak dzisiaj? Zosia jadła wczoraj obiadek z kluseczkami i chlebek i nic się nie dzieje póki co ![]() Miłego dzionka
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-13 o 08:07 |
||
|
|
|
#1108 |
|
BAN stały
|
Witam sie z kawka, moze jakos sie dobudze... Amelka miala problemy z zasnieciem, ogolnie w nocy czesto do cyca, a jak nie znajdowala to zaraz wstaje, to ja sie budze i ja ukladam kolo siebie i tak w kolko...
trzymajcie kciuki za pogode zeby nie padalo, wieczorkiem ruszamy.dzis nocleg w okolicy Golub-dobrzyn, jutro zwiedzanie go i torunia, potem nocleg w tym samym miejscu i moze w niedziele zachaczymy o ciechocinek. no i powrot do domu. maz ok 15-16 wyjezdza... |
|
|
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
To tak z miłości
![]() Tuli, Angy, mayaho wasze dzieczyny jak maliny --- Dzisiaj koleny dzień wykańczania mamy mnie czeka
|
|
#1110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Tuli, Texasik, czeko, Karolinka, angy w imieniu Zuzanki dzekuje za komplementy
![]() jeżeli pominęlam kogos to przepraszam i tez dziekuję ![]() a co do kolorku włosów to raczej po małzu, jak był mały to miał prawie białe a teraz ma taki ciemny blond ale blond ![]() a jakas nasza fotka (czyli z malzem lub ze mna postaram sie tez wkleic ale dzis chyba nie wyrobie bo w pracy jestem teraz a pozniej mnie czeka sprzatanie bo jutro goscie przyjezdzaja) Cytat:
kusisz jeszcze raz dziekujemy za komplementy ![]() Cytat:
![]() ale fajny łysolek ![]() aha tapeta juz połozna i suuuuuper wyglada od razu pokój inny , taki "skończony" ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

żeby się nie pogorszyło
Ale będą kosić facetów
.... aha ... chciałam pooglada butki co Ola wstawiła, ale aukcja została usunięta 
, tęksnię za rodzinnymi wieczorami i byciem razem... Chcę być na wychowawczym!
A dlaczego odstawili?