Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 19:04   #3241
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Nie no jeszcze nie wydaje mi się że wypadłam ok, tylko ten wyjazd
Babka mówiła że szybko się odezwie, no nie wiem czekam na telefon
ale zdałam sobie sprawę że jeśli by zaproponowali mi taką stawkę jak koleżance, mogłabym pół wesela za swoje zapłacić.. TŻ też bardzo dużo godzin bierze, jakby dostał awans to też sporo dalibyśmy radę odłożyć...

Zobaczymy, trzymajcie kciuki dalej

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:05   #3242
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Skimos,Aleks w porównaniu z Katolickimi w naszym mieście to ten jest ascetyczny
Wszystkie Kościoły mamy bogato zdobione.

No ale zgodzicie się ze mną,że takie skromniejsze Kościoły można troszkę bardziej udekorować

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Skimos aaa to dostałaś tę pracę?
Zgodzimy się z Tobą

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:06   #3243
najfajniejsza
Zakorzenienie

mój: http://tychyofm.pl/galeria.php?&idGal=134&skad=&id=26
http://tychyofm.pl/galeria.php?&idGal=134&skad=&id=20
z zewnątrz: http://tychyofm.pl/galeria.php?&idGal=138&skad=&id=19
tu w galerii budowa nowego kościoła: http://tychyofm.pl/galeria.php?&idGal=51&skad=
nie ma zdjęć z zewnątrz i nowszych, ale to zrobię komórką może jutro czy kiedyś, bo mam widok z okna na ten nowo budowany mam nadzieję, że skończą go do czasu mojego ślubu, choć z drugiej strony może lepiej nie, bo czuję, że ta budowa zakończy się za 10 lat
w każdym razie nie piszcie mi o skromnych kościołach, bo mój to prawie jak chatka wygląda

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-08-12 o 19:20
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:10   #3244
Gleniusia
Zakorzenienie

Aniołku, mi się wydaje że rajstopki mogą być (a w sumie nawet chyba powinny), tylko takie bez części palcowej zaznaczonej

Ilsa, na pewno w Poznaniu u dominikanów jest psycholog (tylko może być przerwa wakacyjna) - u nas mają

Skimosiu, skoro chcesz ją dostać to kciukam, żebyś dostała i na takich warunkach, jak chcesz

Motylku, mi się podoba ten Wasz kościół...na pewno jest skromniejszy niż niektóre katolickie, ale wg mnie to nawet na plus, nie będzie tak raziło, jak go ładnie udekorujesz kwiatami

Właśnie się pobawiłam z Tż-ta bratanicą...słodka jest zamontowaliśmy jej huśtawkę i hamak w ogrodzie, tak się darła z radości że aż mi się wielki rogal na twarzy pojawił jak to mało dzieciom trzeba do szczęścia...powinniśmy się od nich uczyć tej radości życia
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:13   #3245
skimos
Zakorzenienie

Gleniusia ale fajna ta melodia, też w kółko słucham

Zabieram się za tłumaczenie siostry...

Stary 2010-08-12, 19:19   #3246
Gleniusia
Zakorzenienie

a mi się taki kościół na ślub podoba (w Gdyni): http://www.diecezja.gda.pl/obiekty_img/1081_2.jpg
te witraże są przepiękne brat Tż tam brał ślub, i jest tam taki sympatyczny ksiądz, żartowniś taki - potrafi rozładować stresującą atmosferę

a to ten, w którym moi rodzice brali ślub, a ja byłam ochrzczona http://www.diecezja.gda.pl/obiekty_img/1022_2.jpg też jest piękny, ale trochę mnie przytłacza

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Gleniusia ale fajna ta melodia, też w kółko słucham

Zabieram się za tłumaczenie siostry...
hehe no uzależnia piękna jest...miód na moje serce
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2010-08-12, 19:22   #3247
najfajniejsza
Zakorzenienie

w ogóle to ja też mam wizję, że jest mi za dobrze i niedługo wszystko grzmotnie...
no i zaczęły nachodzić mnie myśli, że P. mi powiedział te słowa, żeby mnie uspokoić, a ślubu nie chce tak naprawdę, bo niczego więcej o tym nie mówi. wiem, przesadzam...
Stary 2010-08-12, 19:27   #3248
Gleniusia
Zakorzenienie

nie ma co tak myśleć - jest mi za dobrze...wszystko tkwi w naszej głowie: jeśli będziemy sobie wmawiać, że "zaraz coś się stanie" - to stanie sie naprawdę...takie samospełniające się proroctwo
siła naszej podświadomości jest ogromna...nawet sobie nie zdajemy sprawy, jak wielka
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-08-12, 19:33   #3249
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam lęki,ze szczęście nie może trwać długo...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kościół_Zbawiciela_w_Biel sku-Białej
Tu jest ten nasz Kościół. Jak widzice-skromnie tam jest.
skromnie proszę Cię
to nasz kościół w którym bdziemy brać ślub kiedyś
teraz jest po remoncie to troszkę lepiej wygląda
http://pl.wikipedia.org/wiki/Korczew...84skowolski%29
Stary 2010-08-12, 19:36   #3250
Gleniusia
Zakorzenienie

wiecie co, ostatnio kupiłam sobie do torebki taką saszetkę zapachową o zapachu granatu pachnie bosko, długo trzyma (ja już chyba z 2 tygodnie mam, i ciągle bardzo intensywnie pachnie - i to nie tylko torebka, ale wszystkie przedmioty w niej)...polecam! a kosztuje chyba 2 zł

a właśnie, mam pytanko do Rain: może mi doradzisz jakieś perfumy z nutą granatu? słyszałam, że teraz taka nowa woda kolońska Marca Jacobsa chyba jest o zapachu granatu, a może są jeszcze jakieś inne? jak nie to będę na szyi nosić tę saszetkę z torebki

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
skromnie proszę Cię
jejku, lubię takie małe, drewniane kościółki...szkoda, że u nas takiego nie ma
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-08-12, 19:36   #3251
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Aniołku, mi się wydaje że rajstopki mogą być (a w sumie nawet chyba powinny), tylko takie bez części palcowej zaznaczonej
no oczywiście , że takie właśnie mam zamiar kupić
jutro paznokcię będę robić sama
i będę się czesać w sobotę też sama
tylko nie wiem jak
Stary 2010-08-12, 19:41   #3252
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma co tak myśleć - jest mi za dobrze...wszystko tkwi w naszej głowie: jeśli będziemy sobie wmawiać, że "zaraz coś się stanie" - to stanie sie naprawdę...takie samospełniające się proroctwo
siła naszej podświadomości jest ogromna...nawet sobie nie zdajemy sprawy, jak wielka
wiem - oglądałam ”Incepcję”
nie no, jak nie mam co robić, to myślę, że megaszczęściara ze mnie a to nakręca wizję, że nic nie trwa wiecznie
Cytat:
skromnie proszę Cię
ale taki jest fajny! przynajmniej konsekwentny - a mój jest drewniano-murowano
Cytat:
wiecie co, ostatnio kupiłam sobie do torebki taką saszetkę zapachową o zapachu granatu pachnie bosko, długo trzyma (ja już chyba z 2 tygodnie mam, i ciągle bardzo intensywnie pachnie - i to nie tylko torebka, ale wszystkie przedmioty w niej)...polecam! a kosztuje chyba 2 zł

a właśnie, mam pytanko do Rain: może mi doradzisz jakieś perfumy z nutą granatu? słyszałam, że teraz taka nowa woda kolońska Marca Jacobsa chyba jest o zapachu granatu, a może są jeszcze jakieś inne? jak nie to będę na szyi nosić tę saszetkę z torebki
noś na szyi saszetkę!
Stary 2010-08-12, 19:57   #3253
upadly_aniol00
Zakorzenienie

szukałam pewnych zdjęć i przeglądając płytki aż mi się łezka w oku zakręciła , a niejedne foty tak rozbawiły
Stary 2010-08-12, 20:41   #3254
najfajniejsza
Zakorzenienie

fajnie się przegląda stare zdjęcia

w ogóle a propos zdjęć, to koleżanka mi opowiadała, że jej znajoma ma zdjęcia z zaręczyn
kumpel jej narzeczonego siedział przyczajony za krzakiem i pstrykał fotki z TEGO wydarzenia (zaręczyny nad jeziorem, więc miał się gdzie schować). zmył się niezauważony, dopiero kilka dni później dowiedziała się o wszystkim, oglądając zdjęcia - śmieszne, nie?
Stary 2010-08-12, 20:46   #3255
skimos
Zakorzenienie

ale super, też bym chciała mieć to uwiecznione
ja w ogóle zdjęcia uwielbiam, i już bym chciała nasz album robić, tylko właśnie zdjęć brakuje (mało mamy) i bazy do niego (muszę kupić najtańszy album taki tradycyjny do wklejania, chcę z pergaminem między stronami).

Stary 2010-08-12, 20:49   #3256
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa faceci już tak mają, nic z tym nie zrobisz...są wzrokowcami i patrzą na inne laski, ale to jest tylko patrzenie - Tż mi powiedział, że patrzy ale wie, że przy bliższym poznaniu żadna nie byłaby tak mądra jak ja (tia jasne). Dlatego przestałam się przejmować, ja go siłą nie trzymam, a jednak mieszkamy razem i to ze mną spędza czas, a nie z jakimiś nieznanymi laskami
ale jak Tż był na tej Formule to widziałam na zdjęciach, jak tam laski porozbierane chodziły...no masakra! Jedno co mnie wkurzyło, to że zrobił filmik jak taka jedna lafirynda tańczy przy rurce w spódniczce i staniku A na moje pytanie po co mu to, to powiedział że przecież "wszyscy robili" i jeszcze taki zadowolony mi pokazuje no masakra, powiedziałam, że nie życzę sobie, aby to miał na kompie - mam nadzieję, że usunie, niby tego nie ogląda ale skoro tak to po co mu to? jak dziecko...

A co do tego co Ci rodzice mówią, to naprawdę brak mi słów...jedyne co możesz zrobić to po prostu ich olewać...
hahaha podąża za tłumem mam nadzieję że ona skręciła kostkę na tej rurze

w ogóle może nie do końca to mnie ubodło że ma fajny ubiór ale cholerka on przez pół roku ją sobie oglądał i nadal twierdził że ma fajny styl. Ja rzadko się ładnie ubieram, dzisiaj się postarałam bo ubrałam szare rurki, które lubi, skórzany pasek po dziadku żeby nie spadały bo schudłam i mi strasznie zjeżdżały a tak to się opinają, szarą bluzeczkę bez rękawów i do tego czerwoną chustę w orientalny rzucik i czarne szpilki. Ino od jednej szpilki odpadł mi fleczek i muszę zanieść do naprawy ale ostatnio szewc mi za wymianę obu wziął chyba 8 zł. No i muszę kupić wkładki do butów bo one są takie bez sensu że na warstwę skóry w tym na czym stopa leży idzie srebrny plastik elastik fantastik i jak mi się noga w tym spoci to piecze. Więc wrzuciłam do buta dziś papieru toaletowego i było dobrze aż do godziny 19 ale wtedy dużo chodziłam z TŻtem i zaczęło mnie boleć więc właśnie wróciłam.
Zabrał mnie na sushi, miałam na to dużą ochotę, był miły, przytulny. Zobaczymy jak to będzie
ahaaaa i miałam gadać o Kamili a skończyłam na sushi no i generalnie trochę mnie przybija fakt że on chciałby mieć przyjaciółkę. Bo po co mu ? Stanowczo nie chcę tego bo mi po miesiącu rozmów zaczął wyznawać że mu się podobam itd. więc jest kochliwy więc po co mi strach że z kimś odnajdzie porozumienie dusz ? Ma mnie i może sobie chodzić w większej paczce i gadać z kobietami ale na osobne spotkania i rozmowy na gg bym się nie zgodziła.
Cytat:
a skąd wiesz , że odejdzie ?
Nie oczekuj od niego , że z dnia na dzień będzie dojrzały , że dorośnie w ciągu tygodnia , Jak to mój TŻ mi mówi "wiedziałaś co brałaś" wiedziałaś , że jest młodszy więc nie możesz oczekiwać od niego , że jutro będzie mega dorosłym odpowiedzialnym człowiekiem , jest młody musi się wyszaleć . Teraz wie , że wszystko rodzice mu kupią ale z czasem poczuje miarę pieniędzy .
moi rodzice tak mówią że odejdzie, ja uważam że nie. Ale masz rację z tym dojrzewaniem przy mnie - przecież wiążąc się z nim wiedziałam że różnica wieku nam najbardziej dokopie. No ale jak ja będę bardziej energiczna i radosna to on będzie dla mnie w zamian bardziej cierpliwy i samodzielny, tak więc mam motywację żeby się starać

Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kościół_Zbawiciela_w_Biel sku-Białej
Tu jest ten nasz Kościół. Jak widzice-skromnie tam jest.
z zewnątrz jest bardzo ładny a w środku szkoda że pomalowany farbą ale i tak fotograf to jakoś ładnie może obrobić żeby kolor był delikatniejszy
Cytat:

Ilsa, na pewno w Poznaniu u dominikanów jest psycholog (tylko może być przerwa wakacyjna) - u nas mają
też tak uważam z tymi rajstopami w sklepie doradzą

no a jak ja mam ojcu czy bratu z tego zakonu powiedzieć że mam problemy z akceptacją swojego ciała więc mam problemy w seksie ? musiałabym pożyczyć od kogoś obrączkę i co jak się okaże że on będzie wykładowcą na mojej cudownej uczelni ? niemniej moje problemy są w minimalnym stopniu związane ze sferą intymną, tak więc na pewno będę szukać tam pomocy w roku akademickim. Ale jeżeli nie pomoże mi to to muszę brać leki.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
a ja nie bo się cała poryczę, będę czerwona z plamami na buzi, z nosa też poleci jak mocno się popłaczę i wpadnę w pozytywną histerię i w ogóle

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 20:56   #3257
skimos
Zakorzenienie

Ilsa ale to normalny psycholog (świecki), a nie brat/ojciec/ksiądz, przynajmniej u nas tak jest tyle że za darmo go masz, czyn społeczny czy coś
A co do przyjaciółki to ok- zaakceptowałabym (może ) gdyby ją miał zanim się poznaliśmy. Ale że szuka takiej będąc w związku ze mną to dziwne. To ja jestem jego partnerką, przyjaciółką i bratnią duszą, a on moją. Naprawdę nie wiem czego Twój facet chce A może jeszcze by chciał żeby była wolna?

Stary 2010-08-12, 20:59   #3258
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

no a jak ja mam ojcu czy bratu z tego zakonu powiedzieć że mam problemy z akceptacją swojego ciała więc mam problemy w seksie ? musiałabym pożyczyć od kogoś obrączkę i co jak się okaże że on będzie wykładowcą na mojej cudownej uczelni ? niemniej moje problemy są w minimalnym stopniu związane ze sferą intymną, tak więc na pewno będę szukać tam pomocy w roku akademickim. Ale jeżeli nie pomoże mi to to muszę brać leki.
podejrzewam, że to jest świecka osoba, a nie zakonnik - ale głowy nie dam
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-08-12, 20:59   #3259
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Naj właśnie wczoraj myślałam o takich zaręczynach aby były uwiecznione , a nawet przez myśl mi przeszły oświadczyny na weselu którymś ale wiem , że Tż czegoś takiego by się nie podjął :P
Ilsa ja też biorąc TŻ decydowałam się na coś 7 lat różnicy to troszkę dużo jak dla mnie wtedy ja miałam 18 więc w głowie masę głupot ale my z TŻ nie mieliśmy problemów od razu się dopasowaliśmy do siebie , więc to kwestia czasu jednym zajmie to miesiąc innym rok a jeszcze innym 5 lat najważniejsza jest rozmowa w związku trzeba mówić co boli . Niestety faceci tacy są , że trzeba im powiedzieć co robić aby było dobrze a po czasie się wprawią
znalazłam zdjęcia jak miałam 17 lat widać , że młodziutka byłam , jedne "krwawe" ja to miałam poprzewracane w głowie
Stary 2010-08-12, 20:59   #3260
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
ja w ogóle zdjęcia uwielbiam, i już bym chciała nasz album robić, tylko właśnie zdjęć brakuje (mało mamy) i bazy do niego (muszę kupić najtańszy album taki tradycyjny do wklejania, chcę z pergaminem między stronami).
no jak ja usłyszałam, że ma zdjęcia z zaręczyn, to pomyślałam, że to chore - latał wokół nich fotograf czy co?! ale jak mi powiedziała, jakie zdjęcia, to co innego słodkie

OK, ja kończę na dzisiaj, zajrzę jutro z pracy, a potem to dopiero w poniedziałek. pozdrawiam
Stary 2010-08-12, 21:00   #3261
upadly_aniol00
Zakorzenienie

znalazłam zdjęcia jak miałam te ciemne włosy pod spodem i mi się podobaaa to noooo
Stary 2010-08-12, 21:01   #3262
butterfly20
Zakorzenienie

Wróciłam z kolacji-M. mnie zabrał

Cytat:

Skimosiu, skoro chcesz ją dostać to kciukam, żebyś dostała i na takich warunkach, jak chcesz

Motylku, mi się podoba ten Wasz kościół...na pewno jest skromniejszy niż niektóre katolickie, ale wg mnie to nawet na plus, nie będzie tak raziło, jak go ładnie udekorujesz kwiatami

Właśnie się pobawiłam z Tż-ta bratanicą...słodka jest zamontowaliśmy jej huśtawkę i hamak w ogrodzie, tak się darła z radości że aż mi się wielki rogal na twarzy pojawił jak to mało dzieciom trzeba do szczęścia...powinniśmy się od nich uczyć tej radości życia

Uwielbiam takie dzieciaczki

Cytat:
a mi się taki kościół na ślub podoba (w Gdyni): http://www.diecezja.gda.pl/obiekty_img/1081_2.jpg
te witraże są przepiękne brat Tż tam brał ślub, i jest tam taki sympatyczny ksiądz, żartowniś taki - potrafi rozładować stresującą atmosferę

a to ten, w którym moi rodzice brali ślub, a ja byłam ochrzczona http://www.diecezja.gda.pl/obiekty_img/1022_2.jpg też jest piękny, ale trochę mnie przytłacza

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

hehe no uzależnia piękna jest...miód na moje serce
Piękny ten Kościół gdzie byłaś chrzczona.Ten nowoczesny tez bardzo ładny,ale jakoś śluby piękniej wyglądaja w takich starych

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
w ogóle to ja też mam wizję, że jest mi za dobrze i niedługo wszystko grzmotnie...
no i zaczęły nachodzić mnie myśli, że P. mi powiedział te słowa, żeby mnie uspokoić, a ślubu nie chce tak naprawdę, bo niczego więcej o tym nie mówi. wiem, przesadzam...
Też mam takie wizje
Może dlatego,że ostatnio tyle osób odwołuje śluby i w ogóle.
I też pewnie przez to co przeszłam z moim M.
A faceci mało gadają na takie tematy.Raz powiedział to po co ma się powtarzać??

Cytat:
skromnie proszę Cię

Mi się bardzo podobają takie drewniane!
W Szczyrku jets piękny Kościółek drewnhiany na takiej górce,szkoda,że tak daleko.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
fajnie się przegląda stare zdjęcia

w ogóle a propos zdjęć, to koleżanka mi opowiadała, że jej znajoma ma zdjęcia z zaręczyn
kumpel jej narzeczonego siedział przyczajony za krzakiem i pstrykał fotki z TEGO wydarzenia (zaręczyny nad jeziorem, więc miał się gdzie schować). zmył się niezauważony, dopiero kilka dni później dowiedziała się o wszystkim, oglądając zdjęcia - śmieszne, nie?

Ffffuuuuu dziwnie tak:P
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 21:04   #3263
skimos
Zakorzenienie

Naj miłego weekendu

oczy mnie bolą od kompa :/ a muszę te tłumaczenie robić

Stary 2010-08-12, 21:12   #3264
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
A co do przyjaciółki to ok- zaakceptowałabym (może ) gdyby ją miał zanim się poznaliśmy. Ale że szuka takiej będąc w związku ze mną to dziwne. To ja jestem jego partnerką, przyjaciółką i bratnią duszą, a on moją. Naprawdę nie wiem czego Twój facet chce A może jeszcze by chciał żeby była wolna?
kiedyś myślał o takiej damskiej przyjaźni bo go wkurzało że jego koledzy zatrzymali się na grach a on idzie dalej, poza tym argumentował to tak że mógłby jakoś poznać kobiecy świat. Teraz o tym nie wspomina i jeśli pozna koleżankę na studiach i pójdzie z nią w paczce (to bardzo ważne) na piwko to to jest normalne. Ale on ma taki jakiś instynkt że by nie poszedł we dwójkę bo to przecież jak randka. Więc generalnie to jak to wszystko przeżywam sprawiło że sobie chyba poukładał.
Cytat:
znalazłam zdjęcia jak miałam te ciemne włosy pod spodem i mi się podobaaa to noooo
to pokaż na poczcie, może Ci pasowały

Stary 2010-08-12, 21:49   #3265
skimos
Zakorzenienie

Ilsa no to jak poukładał sobie to chyba możesz mieć głowę spokojną?

Ehh ale mi się nic nie chce

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Ilsa sobie pooglądałam Ciebie na fb ( ) i kurde, przecież Ty jesteś PRZE-ŚLI-CZNA! czy się nie uśmiechasz (wtedy przypominasz Nigellę Lawson ) czy uśmiechasz (super ) to wyglądasz ślicznie normalnie ach och

Stary 2010-08-12, 22:00   #3266
upadly_aniol00
Zakorzenienie

dobra wysłałam na poczte kilka fot proszę o doradzenie mi co mam zrobić z włosami na wesele proszę
Stary 2010-08-12, 22:10   #3267
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa no to jak poukładał sobie to chyba możesz mieć głowę spokojną?

Ilsa sobie pooglądałam Ciebie na fb ( ) i kurde, przecież Ty jesteś PRZE-ŚLI-CZNA! czy się nie uśmiechasz (wtedy przypominasz Nigellę Lawson ) czy uśmiechasz (super ) to wyglądasz ślicznie normalnie ach och
tak, jestem o wiele spokojniejsza i stabilniejsza niż kilka miesięcy temu

dziękuję Ci, to było bardzo miłe chciałabym w roku akademickim przejść się na ubezpieczenie studenckie do dermatologa jeszcze żeby mi powiedział o co chodzi czubkowi moich włosów. I chciałabym dokupić trochę kosmetyków, szpilki i torbę i dżinsy. Postanowiłam że nowy laptop to będzie jakieś lenovo bo małe, tanie, długo trzyma, ja nie potrzebuję takich programów jak rain tylko worda, excela i internetu. Na prawko też oszczędzę i na imieniny Bossa szarego dla Mateusza jest we mnie dziś spokój bo jak ja sobie rozplanuję wszystko pół roku do przodu to czuję się dobrze tylko jeszcze muszę zdać poprawkę najchętniej do końca sierpnia bo 1. września jadę na tydzień na wakacje a chciałabym już wtedy mieć to za sobą. (mogę sama ustalić termin poprawki i to jeszcze w sierpniu bo jest ustna a biskup stale na miejscu)
Cytat:
dobra wysłałam na poczte kilka fot proszę o doradzenie mi co mam zrobić z włosami na wesele proszę
z czarnym to nie wypadło dobrze na jednym zdjęciu ale może pokombinować z jasnym brązem albo ciemnym blondem ? Bo one wtedy mają fajną objętość i podoba mi się dobieraniec z kwiatkiem

Stary 2010-08-12, 22:12   #3268
skimos
Zakorzenienie

Aniołku chyba nie wszystkie zdjęcia się wgrały.
Wg mnie najlepsza dla Ciebie długość to na zdjęciu czarno białym (w samochodzie?), może nawet i delikatnie krótsze albo równiej ścięte. I ja bym Cię widziała w kolorze orzechowym, no zdecydowanie jakieś brązy, ciemniejsze.
Ciemne włosy od spodu - czy ja wiem.. trochę zmniejszają objętościowo włosy.
Podoba mi się fryzura ze spiętymi w kucyk włosami z tasiemką i kwiatem.

Idę się umyć, może się trochę orzeźwię, i wracam do tłumaczenia.

Ilsa teraz to wydrukuj/spisz co napisałaś, i powieś gdzieś na dołki Grunt to wszystko rozplanować, mam tak samo

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-08-12 o 22:14
Stary 2010-08-12, 22:24   #3269
upadly_aniol00
Zakorzenienie

miałam kiedyś jasny brąz , ale ja mam strasznie dużo włosów , które są strasznie grube więc jak optycznie bym zmniejszyła objętość to na plus dla mnie .
Myślicie , że jakbym dała loczki bardziej naturalne i kwiat we włosy to mogło by być na wesele ? Myślałam jeszcze o prostych włosach ale mam je za długie i nie wycieniowane to fajnie raczej by nie wyglądały one .
Stary 2010-08-12, 22:27   #3270
skimos
Zakorzenienie

a dasz zdjęcia z tym brązem?
Ciężko mi wyobrazić sobie co się kryje pod pojęciem loczki bardziej naturalne

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Motylku btw zazdraszczam kolacji

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości