|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Nie no jeszcze nie
wydaje mi się że wypadłam ok, tylko ten wyjazd ![]() Babka mówiła że szybko się odezwie, no nie wiem czekam na telefon ![]() ale zdałam sobie sprawę że jeśli by zaproponowali mi taką stawkę jak koleżance, mogłabym pół wesela za swoje zapłacić.. TŻ też bardzo dużo godzin bierze, jakby dostał awans to też sporo dalibyśmy radę odłożyć... ![]() Zobaczymy, trzymajcie kciuki dalej
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
mój: http://tychyofm.pl/galeria.php?&idGal=134&skad=&id=26
http://tychyofm.pl/galeria.php?&idGal=134&skad=&id=20 z zewnątrz: http://tychyofm.pl/galeria.php?&idGal=138&skad=&id=19 tu w galerii budowa nowego kościoła: http://tychyofm.pl/galeria.php?&idGal=51&skad= nie ma zdjęć z zewnątrz i nowszych, ale to zrobię komórką może jutro czy kiedyś, bo mam widok z okna na ten nowo budowany mam nadzieję, że skończą go do czasu mojego ślubu, choć z drugiej strony może lepiej nie, bo czuję, że ta budowa zakończy się za 10 lat ![]() w każdym razie nie piszcie mi o skromnych kościołach, bo mój to prawie jak chatka wygląda
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-12 o 19:20 |
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, mi się wydaje że rajstopki mogą być (a w sumie nawet chyba powinny), tylko takie bez części palcowej zaznaczonej
Ilsa, na pewno w Poznaniu u dominikanów jest psycholog (tylko może być przerwa wakacyjna) - u nas mają Skimosiu, skoro chcesz ją dostać to kciukam, żebyś dostała i na takich warunkach, jak chcesz ![]() Motylku, mi się podoba ten Wasz kościół...na pewno jest skromniejszy niż niektóre katolickie, ale wg mnie to nawet na plus, nie będzie tak raziło, jak go ładnie udekorujesz kwiatami ![]() Właśnie się pobawiłam z Tż-ta bratanicą...słodka jest zamontowaliśmy jej huśtawkę i hamak w ogrodzie, tak się darła z radości że aż mi się wielki rogal na twarzy pojawił jak to mało dzieciom trzeba do szczęścia...powinniśmy się od nich uczyć tej radości życia
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia ale fajna ta melodia, też w kółko słucham
![]() Zabieram się za tłumaczenie siostry...
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
a mi się taki kościół na ślub podoba (w Gdyni): http://www.diecezja.gda.pl/obiekty_img/1081_2.jpg
te witraże są przepiękne brat Tż tam brał ślub, i jest tam taki sympatyczny ksiądz, żartowniś taki - potrafi rozładować stresującą atmosferę![]() a to ten, w którym moi rodzice brali ślub, a ja byłam ochrzczona http://www.diecezja.gda.pl/obiekty_img/1022_2.jpg też jest piękny, ale trochę mnie przytłacza![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
piękna jest...miód na moje serce
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to ja też mam wizję, że jest mi za dobrze i niedługo wszystko grzmotnie...
no i zaczęły nachodzić mnie myśli, że P. mi powiedział te słowa, żeby mnie uspokoić, a ślubu nie chce tak naprawdę, bo niczego więcej o tym nie mówi. wiem, przesadzam...
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma co tak myśleć - jest mi za dobrze...wszystko tkwi w naszej głowie: jeśli będziemy sobie wmawiać, że "zaraz coś się stanie" - to stanie sie naprawdę...takie samospełniające się proroctwo
![]() siła naszej podświadomości jest ogromna...nawet sobie nie zdajemy sprawy, jak wielka
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nasz kościół w którym bdziemy brać ślub kiedyś ![]() teraz jest po remoncie to troszkę lepiej wygląda http://pl.wikipedia.org/wiki/Korczew...84skowolski%29 |
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, ostatnio kupiłam sobie do torebki taką saszetkę zapachową o zapachu granatu
pachnie bosko, długo trzyma (ja już chyba z 2 tygodnie mam, i ciągle bardzo intensywnie pachnie - i to nie tylko torebka, ale wszystkie przedmioty w niej )...polecam! a kosztuje chyba 2 zł![]() a właśnie, mam pytanko do Rain: może mi doradzisz jakieś perfumy z nutą granatu? słyszałam, że teraz taka nowa woda kolońska Marca Jacobsa chyba jest o zapachu granatu, a może są jeszcze jakieś inne? jak nie to będę na szyi nosić tę saszetkę z torebki ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro paznokcię będę robić sama ![]() i będę się czesać w sobotę też sama ![]() tylko nie wiem jak
|
|
|
|
|
#3252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, jak nie mam co robić, to myślę, że megaszczęściara ze mnie a to nakręca wizję, że nic nie trwa wiecznie Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
szukałam pewnych zdjęć i przeglądając płytki aż mi się łezka w oku zakręciła , a niejedne foty tak rozbawiły
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie się przegląda stare zdjęcia
w ogóle a propos zdjęć, to koleżanka mi opowiadała, że jej znajoma ma zdjęcia z zaręczyn ![]() kumpel jej narzeczonego siedział przyczajony za krzakiem i pstrykał fotki z TEGO wydarzenia (zaręczyny nad jeziorem, więc miał się gdzie schować). zmył się niezauważony, dopiero kilka dni później dowiedziała się o wszystkim, oglądając zdjęcia - śmieszne, nie?
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
ale super, też bym chciała mieć to uwiecznione
ja w ogóle zdjęcia uwielbiam, i już bym chciała nasz album robić, tylko właśnie zdjęć brakuje (mało mamy) i bazy do niego (muszę kupić najtańszy album taki tradycyjny do wklejania, chcę z pergaminem między stronami). |
|
|
|
#3256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że ona skręciła kostkę na tej rurze ![]() w ogóle może nie do końca to mnie ubodło że ma fajny ubiór ale cholerka on przez pół roku ją sobie oglądał i nadal twierdził że ma fajny styl. Ja rzadko się ładnie ubieram, dzisiaj się postarałam bo ubrałam szare rurki, które lubi, skórzany pasek po dziadku żeby nie spadały bo schudłam i mi strasznie zjeżdżały a tak to się opinają, szarą bluzeczkę bez rękawów i do tego czerwoną chustę w orientalny rzucik i czarne szpilki. Ino od jednej szpilki odpadł mi fleczek i muszę zanieść do naprawy ale ostatnio szewc mi za wymianę obu wziął chyba 8 zł. No i muszę kupić wkładki do butów bo one są takie bez sensu że na warstwę skóry w tym na czym stopa leży idzie srebrny plastik elastik fantastik i jak mi się noga w tym spoci to piecze. Więc wrzuciłam do buta dziś papieru toaletowego Zabrał mnie na sushi, miałam na to dużą ochotę, był miły, przytulny. Zobaczymy jak to będzie ![]() ahaaaa i miałam gadać o Kamili a skończyłam na sushi więc po co mi strach że z kimś odnajdzie porozumienie dusz ? Ma mnie i może sobie chodzić w większej paczce i gadać z kobietami ale na osobne spotkania i rozmowy na gg bym się nie zgodziła.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w sklepie doradząno a jak ja mam ojcu czy bratu z tego zakonu powiedzieć że mam problemy z akceptacją swojego ciała więc mam problemy w seksie ? ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- a ja nie bo się cała poryczę, będę czerwona z plamami na buzi, z nosa też poleci jak mocno się popłaczę i wpadnę w pozytywną histerię i w ogóle
|
||||
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ale to normalny psycholog (świecki), a nie brat/ojciec/ksiądz, przynajmniej u nas tak jest
tyle że za darmo go masz, czyn społeczny czy coś ![]() A co do przyjaciółki to ok- zaakceptowałabym (może A może jeszcze by chciał żeby była wolna?
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Naj właśnie wczoraj myślałam o takich zaręczynach aby były uwiecznione , a nawet przez myśl mi przeszły oświadczyny na weselu którymś ale wiem , że Tż czegoś takiego by się nie podjął :P
Ilsa ja też biorąc TŻ decydowałam się na coś 7 lat różnicy to troszkę dużo jak dla mnie wtedy ja miałam 18 więc w głowie masę głupot ale my z TŻ nie mieliśmy problemów od razu się dopasowaliśmy do siebie , więc to kwestia czasu jednym zajmie to miesiąc innym rok a jeszcze innym 5 lat najważniejsza jest rozmowa w związku trzeba mówić co boli . Niestety faceci tacy są , że trzeba im powiedzieć co robić aby było dobrze a po czasie się wprawią znalazłam zdjęcia jak miałam 17 lat widać , że młodziutka byłam , jedne "krwawe" ja to miałam poprzewracane w głowie
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodkie OK, ja kończę na dzisiaj, zajrzę jutro z pracy, a potem to dopiero w poniedziałek. pozdrawiam |
|
|
|
|
#3262 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z kolacji-M. mnie zabrał
![]() Cytat:
Uwielbiam takie dzieciaczki Cytat:
![]() Cytat:
Może dlatego,że ostatnio tyle osób odwołuje śluby i w ogóle. I też pewnie przez to co przeszłam z moim M. A faceci mało gadają na takie tematy.Raz powiedział to po co ma się powtarzać?? ![]() Cytat:
Mi się bardzo podobają takie drewniane! W Szczyrku jets piękny Kościółek drewnhiany na takiej górce,szkoda,że tak daleko. Cytat:
Ffffuuuuu dziwnie tak:P |
|||||
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Naj miłego weekendu
oczy mnie bolą od kompa :/ a muszę te tłumaczenie robić |
|
|
|
#3264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa no to jak poukładał sobie to chyba możesz mieć głowę spokojną?
![]() Ehh ale mi się nic nie chce ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Ilsa sobie pooglądałam Ciebie na fb ( czy się nie uśmiechasz (wtedy przypominasz Nigellę Lawson ) czy uśmiechasz (super normalnie ach och
|
|
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Ci, to było bardzo miłe chciałabym w roku akademickim przejść się na ubezpieczenie studenckie do dermatologa jeszcze żeby mi powiedział o co chodzi czubkowi moich włosów. I chciałabym dokupić trochę kosmetyków, szpilki i torbę i dżinsy. Postanowiłam że nowy laptop to będzie jakieś lenovo bo małe, tanie, długo trzyma, ja nie potrzebuję takich programów jak rain tylko worda, excela i internetu. Na prawko też oszczędzę i na imieniny Bossa szarego dla Mateusza Cytat:
|
||
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku chyba nie wszystkie zdjęcia się wgrały.
Wg mnie najlepsza dla Ciebie długość to na zdjęciu czarno białym (w samochodzie?), może nawet i delikatnie krótsze albo równiej ścięte. I ja bym Cię widziała w kolorze orzechowym, no zdecydowanie jakieś brązy, ciemniejsze. Ciemne włosy od spodu - czy ja wiem.. trochę zmniejszają objętościowo włosy. Podoba mi się fryzura ze spiętymi w kucyk włosami z tasiemką i kwiatem. Idę się umyć, może się trochę orzeźwię, i wracam do tłumaczenia. Ilsa teraz to wydrukuj/spisz co napisałaś, i powieś gdzieś na dołki Grunt to wszystko rozplanować, mam tak samo
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-08-12 o 22:14 |
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
miałam kiedyś jasny brąz , ale ja mam strasznie dużo włosów , które są strasznie grube więc jak optycznie bym zmniejszyła objętość to na plus dla mnie .
Myślicie , że jakbym dała loczki bardziej naturalne i kwiat we włosy to mogło by być na wesele ? Myślałam jeszcze o prostych włosach ale mam je za długie i nie wycieniowane to fajnie raczej by nie wyglądały one . |
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
a dasz zdjęcia z tym brązem?
![]() Ciężko mi wyobrazić sobie co się kryje pod pojęciem loczki bardziej naturalne ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Motylku btw zazdraszczam kolacji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

wydaje mi się że wypadłam ok, tylko ten wyjazd 

jak to mało dzieciom trzeba do szczęścia...powinniśmy się od nich uczyć tej radości życia

pachnie bosko, długo trzyma (ja już chyba z 2 tygodnie mam, i ciągle bardzo intensywnie pachnie - i to nie tylko torebka, ale wszystkie przedmioty w niej

A na moje pytanie po co mu to, to powiedział że przecież "wszyscy robili"
13.03.2008
A może jeszcze by chciał żeby była wolna?
dziękuję Ci, to było bardzo miłe
chciałabym w roku akademickim przejść się na ubezpieczenie studenckie do dermatologa jeszcze żeby mi powiedział o co chodzi czubkowi moich włosów. I chciałabym dokupić trochę kosmetyków, szpilki i torbę i dżinsy. Postanowiłam że nowy laptop to będzie jakieś lenovo bo małe, tanie, długo trzyma, ja nie potrzebuję takich programów jak rain tylko worda, excela i internetu. Na prawko też oszczędzę i na imieniny Bossa szarego dla Mateusza