Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 14:17   #4021
Madzienka2010
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cześć Darling....nadal cierpisz??czy już coś lepiej??czekamy aż pochwalisz się dziewczynkami wiesz??
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:23   #4022
maluszki_dwa
BAN stały

karolcia, wierz mi ze ja juz wszystkiego probowalam... sama bylam ostrozna wobec zabiegu, tez sie boje takich rzeczy, mam anemie itd. ale wiem ze nic mi nie zrobi takiego efektu jak operacja. tyle babeczek przez to przechodzi, wiec da sie i wierze w to mocno. mam juz dosc tych wszystkich chwil kiedy czulam sie gorsza, mniej atrakcyjna, z malymi groszkami zamiast porzadnych cycow. taka jest nasza kultura - kobieta musi wygladac jak kobieta, nie mozna pzred tym uciec. sorki za ten patetyczny ton, ale juz tyle sie nad tym naglowilam ze realizm wygral. z reszta nie chodzi nawet o innych ludzi, mnie samej tez sie podobaja wieksze piersi - sa piekne, kobiece )
maluszki_dwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:43   #4023
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Sami....są rewelacyjne...mają doskonały kształt....i jestem w szoku, że są takie WIELKIE a masz 325 :P normalnie bomba
dzięki

są spore (choć mogłyby być większe, nie obraziłabym się) bo ja jestem raczej... kurczakiem
przy 65cm pod biustem te 325cc HP wygląda ok, szczerze mówiąc dla mnie to tak w sam raz, jednak przy większym obwodzie lepiej wyglądałoby coś większego
dziewczyny tutaj mając w przedziale 65-70cm pod biustem mają wkładki powyżej 400cc - wyglądają super
moje wkładki są wg mnie małe - w sam raz dla takiej małej osóbki jak ja

Karolcia, ja też testowałam na sobie wszystko co się dało - i jak widzisz skończyło się to operacją.
zabieg nie jest niczym strasznym, każdy się boi, szczególnie narkozy, ale warto

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-08-13 o 14:44
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:49   #4024
macerata
Zakorzenienie

hop! hop!
meldowanko znad morza
całe i zdrowe, spędzamy miło czas

poznałyśmy Ewę i Agę,
przemiłe dziewczynkii jakie śliczne
była też nasza zanan i kochana Listopadowa
a co więcej..
no to oddaję lapka niech Mya cos napisze..

Hejka tu Mya
Powiem Wam w sekrecie, że my dopiero po śniadanku
Dziewczyny są BOSKIE spędziłyśmy wczoraj wspaniały wieczór
a teraz pędzimy na podbój Gdańska
Do wieczoraka, całuję Was wszystkie mocno
Ps: za wszystkie cycolinki toasty wzniesione
Stary 2010-08-13, 14:55   #4025
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
DrobnaKarolciu...ja już przetestowałam wszystko, prócz nabrzmiałych, spuchniętych piersi po niczym nie uzyskasz tego co po operacji....ja już nie wierzę w te specyfiki i gdyby nie wydawanie fortuny na nie...już dawno byłabym po operacji....
ja tez w nic takiego nie uwierzylam więc mam biuścik made in Broma

zaproszenie przyjęte

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:02   #4026
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
hop! hop!
meldowanko znad morza

poznałyśmy Ewę i Agę,
a co więcej..

Hejka tu Mya
ale Wam zazdroszzceee. ale tak calkiem pozytywnie

milego wieczorku zatem zyczei i buzi dla wszystkich laseczek!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:02   #4027
Madzienka2010
Raczkowanie

Miskaa78 dziękuję .....
Dziewuszki ale Wy macie cycuchy....no nie mogę.....jutro dzwonie do lekarza...ja też chcę....buziaki
Stary 2010-08-13, 15:10   #4028
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Miskaa78 dziękuję .....
Dziewuszki ale Wy macie cycuchy....no nie mogę.....jutro dzwonie do lekarza...ja też chcę....buziaki

niom piekna rzecz posiadac biust, sterczacy a nie zwisik
i kazda bluzka od razu lepiej lezy na Tobie dekold wypelniony, sex urozmaicony tez

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-08-13, 15:24   #4029
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
masz bardzo ladne piersi, sa male ale zobacz jaka maja ladne kreseczkie miedzy nimi wydaje mi sie,ze na bank nie bedziesz miala autostrady

a co do rozmiaru to Ja przyznaje bez bicia nie jestem expert

pewnie Listopadzia i cala reszta Ci doradzi
No niby są blisko ale znowu sutki jak by uciekały na bok Tak jak listopadowa zauważyła na zdjęciu widac jak bym miała asymetrię ale to chyba wina zdjęcia bo na żywo jak widział dr to nie mówił żebym miała ..
Ja planuję wsadzić 350 okrągłe tylko jeszcze nie mogę sie połapać z tymi profilami .. Myślę że do mojego wzrostu mam 174cm i wagi 58kg będzie oki??

Ale dziewczyny powiem wam że produkcja tekstu idzie tu na masową skalę chwile mnie nie było a tu już znowu tyle ...

Madzienka a te zdjęcia co ty wkleiłaś to jaki rozmiar wkładki?? Są piękne i to chyba okrągłe tak??

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-08-13 o 15:26
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:41   #4030
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
No niby są blisko ale znowu sutki jak by uciekały na bok Tak jak listopadowa zauważyła na zdjęciu widac jak bym miała asymetrię ale to chyba wina zdjęcia bo na żywo jak widział dr to nie mówił żebym miała ..
Ja planuję wsadzić 350 okrągłe tylko jeszcze nie mogę sie połapać z tymi profilami .. Myślę że do mojego wzrostu mam 174cm i wagi 58kg będzie oki??

Ale dziewczyny powiem wam że produkcja tekstu idzie tu na masową skalę chwile mnie nie było a tu już znowu tyle ...

Madzienka a te zdjęcia co ty wkleiłaś to jaki rozmiar wkładki?? Są piękne i to chyba okrągłe tak??
produkcja? kobieto wczoraj czytalam sobie 1,2, 3,4,5..czesc tego watku, tam to dopiero byla fabryka najlepiej wspominam 1,2,3..czesc

a co do sutkow ,wiesz zadna kobieta nie ma idealnych piersi, Ja tez mialam i nadal mam asymetrie, zobacz w moj album jak mi prawy sut zezuje najwazniejsze, zeby piersi po op. byly zdrowe

Stary 2010-08-13, 15:59   #4031
kejsiii
Rozeznanie

Agnes wiadomo że najważniejsze by były zdrowe ale wyglądać jakoś też muszą w końcu płacimy za to i to nie mało kasyyy

Faktycznie ten jeden sutek Ci zezuje a powiedz czy to tak od początku miałaś czy twoja naturalna też tak uciekała na bok?? Konsultowałaś to z dr..???

Stary 2010-08-13, 16:12   #4032
Madzienka2010
Raczkowanie

Kejsiii, jedne to okrągłe gładkie 400cc o wysokim profilu, a drugie teksturowe okrągłe 390cc średni profil....byłam obejrzeć Twój albumik i powiem Ci, że biust mam prawie identyczny....jestem ciekawa jak będzie po Twoim zabiegu, przypomnij mi co wkładasz??

Agnes...mów mi jeszcze :P już chcę tego wszystkiego co napisałaś :P Ciekawe ile dr Pisera mi powie za operację, bo jakaś głupia pinda w rejestracji mi powiedziała, że wkładki mają od 7 -9 tysięcy....ciekawe...nied oinformowana jakaś mam nadzieję że była.

Edytowane przez Madzienka2010
Czas edycji: 2010-08-13 o 16:19
Stary 2010-08-13, 16:14   #4033
tysia2011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
hop! hop!
meldowanko znad morza

poznałyśmy Ewę i Agę,
a co więcej..

Hejka tu Mya
Matkooo jak Wam zazdroszczę!!!! Boże czemu ja nie mieszkam nad morzem fajnie byłoby tam z Wami szalec po plażach ehhh. Buziaczki
tysia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:15   #4034
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnes wiadomo że najważniejsze by były zdrowe ale wyglądać jakoś też muszą w końcu płacimy za to i to nie mało kasyyy

Faktycznie ten jeden sutek Ci zezuje a powiedz czy to tak od początku miałaś czy twoja naturalna też tak uciekała na bok?? Konsultowałaś to z dr..???
rozmiar jest bardzo wazny, wiadomo ze my za kogos niemozemy decydowac mowic " wez 400 i bedzie oki" nie nie, bo potem bedzie na nas

My mozemy doradzic, ale ostateczna decyzja nalezy do pacjentki i Dr

dr, wie ze prawa piers mi ucieka, ale nie wie jeszcze ze teraz bardziej poszla w swoja strone
W maju br.mialam przeszczep tkanki tluszczowej pobranej z uda, moze od tego tak mi sie przesunal sutek? nie wiem . naprawde
wiem tez ze- to juz pisalam ostatnio, ze roznica od mostka do sutka wynosi az 1,5cm a w lewej piersi tylko o,5

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-08-13 o 16:16
Stary 2010-08-13, 16:23   #4035
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Kejsiii, jedne to okrągłe gładkie 400cc o wysokim profilu, a drugie teksturowe okrągłe 390cc średni profil....byłam obejrzeć Twój albumik i powiem Ci, że biust mam prawie identyczny....jestem ciekawa jak będzie po Twoim zabiegu, przypomnij mi co wkładasz??

Agnes...mów mi jeszcze :P już chcę tego wszystkiego co napisałaś :P Ciekawe ile dr Pisera mi powie za operację, bo jakaś głupia pinda w rejestracji mi powiedziała, że wkładki mają od 7 -9 tysięcy....ciekawe...nied oinformowana jakaś mam nadzieję że była.

400cc Masakra dla mnie 400 kojarzy sie już z mega dużym cycem a te na zdjęciach są takie ładniutkie takie akurat ...

Agnes a może wyślij zdjęcia do doktora co ci szkodzi a zobaczysz co ci odpisze??

Stary 2010-08-13, 16:29   #4036
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
400cc Masakra dla mnie 400 kojarzy sie już z mega dużym cycem a te na zdjęciach są takie ładniutkie takie akurat ...

Agnes a może wyślij zdjęcia do doktora co ci szkodzi a zobaczysz co ci odpisze??
co Ty, to sie tak wydaje pamietaj ze umieszczajac implant pod miesnien tracisz sporo na objetosci, natomiast pod gruczal nie

miesien jest glebiej nie? a gruczal inaczej..
ja nie mialam gdzie wlozyc wiekszego implantu, wiele zalezy jaka pacjentka ma klatke budowa, czy jest szeroko rozstawiona co daje mozliwosc wlozenia wiekszej protezy, sa kobiety co maja 400, 420 ml i wogole nie powiedzialabys ze to sa wlasnie te rozmiarki

ahh napisze do Dr. wiem ,wiem ociagam sie

Stary 2010-08-13, 16:33   #4037
tysia2011
Raczkowanie

Moje Kochane zapraszam do albumiku
Stary 2010-08-13, 16:33   #4038
drobnakarolcia
Przyczajenie

Mam 70 0 (niepełne A) dlatego nawet najmniejsza zmiana taka która pozwoliłaby mi wypełnić miseczkę A zadowoliłaby mnie.
Stary 2010-08-13, 16:34   #4039
Madzienka2010
Raczkowanie

Agnes.....to czyli aby zachować objętość to najlepiej pod gruczoł wsadzić??

DrobnaKarolciu... no przykre ale prawdziwe...skąd jesteś??poszukaj dobrego chirurga i nie trać kasy na te specyfiki, które nigdy nie dadzą tego co zabieg...nie łudź się, ja przestałam i tylko odkładam i odkładam.

Edytowane przez Madzienka2010
Czas edycji: 2010-08-13 o 16:37
Stary 2010-08-13, 16:41   #4040
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tysia2011 Pokaż wiadomość
Moje Kochane zapraszam do albumiku
Tysiu, skomentowałam w albumie, ale takie piękności można komentować bezustannie
ja sobie nie wyobrażam, jakbyś miała wyglądać z tymi 325 czy 350, które proponowała dr Skwiercz
te są takie "w sam raz"
Stary 2010-08-13, 16:42   #4041
Malami37
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez drobnakarolcia Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Jestem nowa na tym forum, wiec proszę o szczere odpowiedzi. Mam już wystarczający mętlik w głowie a sprawa jest dość pilna. To może krótko opisze moją historię. Od zawsze nie podobały mi się moje piersi, nie chodzi o ich kształt ani nic z tych rzeczy, gdyby nie mały rozmiar wszystko byłoby w porządku. Nigdy nie zastanawiałam się nad operacją plastyczną bo mnie nie było na nią stać, dodatkowo panicznie boję się wszelkiego rodzaju zabiegów i operacji. Od pewnego czasu zbierałam pieniądze na wymarzone wakacje ale z powodów niezależnych ode mnie musiałam odwołać całą sprawę. Nadmiar gotówki sprawił że po raz pierwszy w życiu mogę się poważnie zastanowić nad pozbyciem się tego kompleksu. Jak wspomniałam boje się operacji, nie chcę jej wykluczać ale czy są inne skuteczne a przede wszystkim sprawdzone metody powiększenia biustu. Chciałam tylko dodać że bezskutecznie próbowałam różnych ćwiczeń.

Pozdrawiam i z góry Dziękuje
Nie musisz iść pod nóż ponieważ jest alternatywa, są zabiegi bezinwazyjne. Można teraz bezpośrednio za pomocą strzykawki powiększać biust, używa się do tego przedewszystkim tłuszczu jest mniej bolesne niż operacja. Ja osobiście skorzystałam z tabletek i ku mojemu zaskoczeniu zadziałały.
Malami37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:42   #4042
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

DrobnaKarolciu... no przykre ale prawdziwe...skąd jesteś??poszukaj dobrego chirurga i nie trać kasy na te specyfiki, które nigdy nie dadzą tego co zabieg...nie łudź się, ja przestałam i tylko odkładam i odkładam.
Madzienka,
zdecydowanie pod mięsień
... mięśnie po pewnym czasie puszczają, więc wielkość implantu zostaje zachowana.
Natomiast przy umieszczeniu pod gruczoł... piersi mogą szybko opaść i moze stad wrazenie, ze są obfitsze... a jedynie wiezadła trzymające pierś naciągają się i cycuchy niestety opadają... aż za bardzo czasem.. .

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:43   #4043
drobnakarolcia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maluszki_dwa Pokaż wiadomość
karolcia, wierz mi ze ja juz wszystkiego probowalam... sama bylam ostrozna wobec zabiegu, tez sie boje takich rzeczy, mam anemie itd. ale wiem ze nic mi nie zrobi takiego efektu jak operacja. tyle babeczek przez to przechodzi, wiec da sie i wierze w to mocno. mam juz dosc tych wszystkich chwil kiedy czulam sie gorsza, mniej atrakcyjna, z malymi groszkami zamiast porzadnych cycow. taka jest nasza kultura - kobieta musi wygladac jak kobieta, nie mozna pzred tym uciec. sorki za ten patetyczny ton, ale juz tyle sie nad tym naglowilam ze realizm wygral. z reszta nie chodzi nawet o innych ludzi, mnie samej tez sie podobaja wieksze piersi - sa piekne, kobiece )
Mam 70 0 (niepełne A) więc nawet najmniejsza zmiana by mnie zadowoliła. Chciałabym być w stanie wypełnić miseczkę A, więc na prawdę nie mam wygórowanych oczekiwań, zresztą jak nick sugeruje jestem bardzo drobna i duże piersi zdominowałyby moją sylwetkę a nie chcę wyglądać jak "cycolina" nie że mam coś przeciwko dużym piersiom wręcz przeciwnie ale przy moim wzroście cokolwiek powyżej B wyglądałoby komicznie.
Stary 2010-08-13, 16:46   #4044
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:

tak, wkladajac implant pod miesien przewaznie -chirurdzy robia pod jeden miesien tracisz na objetosci. Tak samo jak jestes na przymiarce wydaje Ci sie duza piers prawda? zauwaz, implant jest wlozony do staniczka a Dr.musi go ulozyc pod miesien czyli glebiej blizej klatki piersiowej

anatomki natomiast, cechuje naturalniejszy profil taka zjezdalnia , czyli 30% mniej w miejscu gornej powierzchni, okragle sa cale okragle a anatomki, takie w lsztalcie lezki, opadajace w dol nie maja uskoku jak okraglaski
ale po czasie i te okraglaski opadaja, mi juz zupelnie miesnie puscily spoorooo opadly, nie mam takiej kreski odznaczajacej sie , krawedzie implantu sa niewidoczne

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-08-13 o 16:49
Stary 2010-08-13, 16:49   #4045
Madzienka2010
Raczkowanie

Horo, u Ciebie też byłam w albumiku i wyposażenie masz uuuuuuuuhhhhuuuuuu
dzięki za odpowiedź, tak też zrobię.. pod mięsień...i nie dużo żeby nie opadły...co za dużo to niezdrowo

Malami37, wstrzykiwanie macrolane co 2 lata po 14 tys za każdym razem raczej nie jest fajne...inne wstrzykiwania nawet tłuszczu raczej się rozejdzie i po efekcie
Stary 2010-08-13, 16:51   #4046
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
Tysiu, skomentowałam w albumie, ale takie piękności można komentować bezustannie
ja sobie nie wyobrażam, jakbyś miała wyglądać z tymi 325 czy 350, które proponowała dr Skwiercz
te są takie "w sam raz"

halo halo! wszystko fajnie ,pieknie cycka masz super, ale jaki to rozmiar?

zmien sobie w opisie, jak My mamy

Stary 2010-08-13, 16:54   #4047
tysia2011
Raczkowanie

Cytat:
te są takie "w sam raz"
Dziękuje Kochanie a nie sa wg Ciebie troszkę za małe?
Stary 2010-08-13, 16:56   #4048
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
kurza stopa no nie dowiem sie ile masz tam zamontowane nooo

wg mnie sa cudne !

Stary 2010-08-13, 16:58   #4049
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
w moją estetykę idealnie się wpasowują
większość z nas myśli, ze mogłyby być większe
dla mnie Twój biuścik jest przepiękny i kształt, i rozmiarek, i przestrzeń między cycuszkami - wszystko idealnie zgrane

Agnesik, Tysia ma 420cc

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-08-13 o 17:00
Stary 2010-08-13, 17:01   #4050
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
w moją estetykę idealnie się wpasowują
większość z nas myśli, ze mogłyby być większe
dla mnie Twój biuścik jest przepiękny i kształt, i rozmiarek, i przestrzeń między cycuszkami - wszystko idealnie zgrane

Agnesik, Tysia ma 420cc
tak cos moje oko czulo, bo na 350 to mi za male wygladaja
ale bedzie czad jak jej miesniaczki puszcza olaaa bogaa

dzieki sami

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości