|
|
#991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Kochan Lady coz chyba trzeba przejsc przez morze lez by potem bylo lepiej.....
![]() Widac facet sam nie wie czego chce jeszcze zabawa mu w glowie Wyjscia z kumplami browarek to jest zycie![]() Jesli wybral takie przyjemnosci to jego strata nie Twoja ![]() ![]() Powiem ci ze takie zycie szybko sie nudzi jest plytkie i jednak czegos w nim brakuje potem budza sie z reka w nocniku,wyszalalem sie wybawilem wybzyalem teraz wiem ze cie kocham i chce tylko ciebie![]() A razie cos nie daj sie zlapac na te bajery ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Juniorka89 a powiedz ze masz na kompie ten film??? |
|
|
|
#992 |
|
Rozeznanie
|
Kurde, moich pieprzonych przemyśleń ciąg dalszy...
Tak jak wspominałam, wczoraj i przedwczoraj w nocy miałam gorsze chwile... Było troszkę łez... Myślę o nim tak często, zdecydowanie zbyt często! Chwilami nie dociera do mnie, że On odszedł do innej, skoro było nam razem tak dobrze... Jak można się tak nagle odkochać i zakochać znowu? To niemożliwe! Czasem mam wrażenie, że On jej nie kocha, że ta cała nowa dziewczyna to tylko gra... Ostatnio powiedziałam do swojej BFF: "Wiesz, ciekawi mnie, czy On czasami wspomina, jak to było ze mną i czy ją do mnie porównuje...". Ona odpowiedziała, że na pewno. Też mi się tak wydaje... Ostatnio jak byłyśmy na tym treningu, siedział na przerwie i cały czas się gapił, widziałam kątem oka... A wcześniej specjalnie odwracał głowę, żeby pokazać, że wcale nie ma ochoty na mnie patrzeć. Tym razem odwrotnie. I jeszcze napisał do mnie od razu po treningu na gg, miałam w opisie buziaka, a On spytał co u mnie i jak dowiedział się, że bosko, od razu się usunął ![]() Dobra, koniec tego. Idę stąd, chociaż moich myśli jest jeszcze więcej... Ale dobra, nie będę Was zanudzać, i tak nikt tego nie przeczyta... Wracam wieczorem.
|
|
|
|
#993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Martuch ja niestety nie mogę diet stosować ;( zresztą mama by zawału dostała jakbym jeszcze się zaczęła odchudzać
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie
![]() MY drugiego sortu nie chcemy![]() ![]()
|
|
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo (jak już ewentualnie) wybzykam wszystko co sie rusza,naćpam się,zaliczę pare set imprez, wypiję litry alko to,może pozwolę żebyś wróciła ale tylko pod warunkiem,że przez ten czas co ja będę szalał Ty będziesz płakała jak bardzo mnie kochasz
|
#996 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oooo.. ja Dokładnie miałam tak samo. Wolałam żeby był szczęśliwy, ale z dziewczyną na poziomie. Ta jego wyproowadziła go nieźle. Nie zdał itp. Taka z niej lalunia, że włosy na przerwie prostuje na korytarzu Z resztą ma już 18 i jest starsza od niego. Z reszta w czasie związku go zdradziła. I on nie wiedział co ma robić. I radził się przyjaciółki. Która mi to na balu gimnazjalnym opowiedziała. Mówiła tez, że powiedział o mnie "Ze za bardzo mnie skrzywdził tym wszystkim, i że ja byłam inna, ale jest ZA PÓŹNO, żeby mi wybaczyła". Ryczałam przez jakiś czas baluu.![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
To dobrze ![]() ja muszę niestety..
|
|
#997 |
|
BAN stały
|
Dziękuję Wam
![]() Normalnie nie chce mi się żyć, nie mogę spać, nie mogę jeść. Cały czas czuje taki skurz w żołądku i nie mogę nawet tak oddychać pełną piersią...
|
|
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
LadyBird_ jesteśmy z Toba
moze masz jakas kolezanke w Łodzi, żeby do niej pojechac na kilka dni oderwac się i nie siedziec sama. Musisz sobie cos zapalanować, bo chwile w samotności dłuża sie w nieskonczonosc...
|
|
|
|
#999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest normalne. Ja przez swojego byłego siedziałam w domu kilka dni w piżamie przed świętami i nie chciało mi się nic, kompletnie nic. Ryczałam i nie mogłam uwierzyć, że to koniec, że nigdy juz nie będziemy razem. Miałam ciągle nadzieję.Ale zrozumiałam.. Wmawiałam sobie NIE WARTO, NIE ZASŁUGUJE NA CIEBIE. Oczywiście przyjaciele mnie w tym utwierdzali Choć od razu po rozstaniu nawet nie miałam się do kogo zbytnio odezwać.. Cały związek nasz poświęciłam jemu. Znajomych praktycznie zero. Chyba że w szkole czy na gg. I to był mój największy błąd. Ale zrozumiałam i już go w nowym związku nie popełnie na pewno. Bądź dzielna
|
|
#1000 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaczniesz sie usmiechac, zyc na nowo![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
"może pozwolę"łaskawie ![]() Beznadziejni są niektorzy faceci, potem im sie wydaje, że sa niewiadomo kim. |
||
|
|
|
#1001 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/film,Sex-w-wielk...-PL,16488.html skoro już chcesz obejrzeć ![]() Ale limit jest 72 min.potem godz.przerwy... Jak na razie szału nie ma ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Poza tym dużo czasu spędzałam kiedyś z qmplami więc nasłuchałam sie już,jak przedmiotowo traktuje sie dziewczyny... Co do "słodziutkich" pustaków jestem za ![]() Na całe szczęście to jakoś ja zawsze zrywałam lub doprowadzałam do zerwania wiec nawet jeśli kolejna była właśnie taką młodszą wersja Joli Rutowicz to nie ruszało mnie to... No może poza faktem,że szkoda mi było chłopaka,że spada na dno intelektualne będąc z taką... Ale jak do tej pory,jeśli mam być szczera to chyba się nie trafiła taka dziewczyna któregokolwiek exa,żebym stanęła z wrażenia i stw.że jest przecudna i lepsza ode mnie ![]() Nie trafiła sie i raczej juz nie trafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faceci chyba też mają jakieś zaburzenia po tym jak kobiety z nimi zrywają ![]() Moim bynajmniej zawsze gust spadał do poziomu -100 %
|
|
#1002 |
|
Rozeznanie
|
Juniorka
co racja to racja. Wszyscy mówią, że nie dość, że idiotka to i tak ode mnie tyle brzydsza. I nie wiedzą co w niej widzi. Jego znajomi, moi znajomi. Nasi wspólni. Mi się zdaję, że nie rozstanie się z nią bo myśli, że już go nikt nie zechce. I może w pewien sposób chce mi pokazać jaki to on " szczęśliwy ". Mi się wydaje, że oboje trafili idealnie, odkąd on się zmienił. Po rozstaniu ze mną szukał na przymus. Znałam jego hasło na nk to pamiętam widziałam co nieco jak bajerował każdą. większość dawała mu kosza. tylko ona jedna chciała się ustawić i nie miał biedak wyboru
|
#1003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lepsza brzydka niż żadna ![]() A nie chciał widocznie sie aż tak poniżać że zerwał i byłby sam ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Monia ![]() ![]() ![]() ![]() Opatentowałam,że jak odświeżysz stronę z filmem to zaznacz w miejscu w którym skończyłaś oglądać,niech sie zbuforuje i nie musisz czekać godz
|
|
#1004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale generalnie, to jest strasznie przykre... szczególnie jeżeli chodzi o starszych facetów, bo jak chłopak mlody to jeszcze nadzieja, że sie czegoś nauczy i w przyszłości zmieni, ale jak już np ma z 28 lat i takie podejscie do kobiet... no tragedia po prostu.
Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2010-08-14 o 16:21 |
|
|
|
|
#1005 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie może i się zejdziemy, ale im więcej czasu minie, a on się nie odezwie to ja go już nie chcę. Naprawdę nie wiadomo co będzie robił beze mnie. Jak nie odezwie się do poniedziałku to już nie ma czego u mnie szukać. Chyba, że udowodni mi, (nie wiem jak) że nic złego nie zrobił i że zrozumiał i się zmienił. Ale na to to ja bym nie liczyła... Cytat:
Naprawdę nie był Ciebie wart. Kurczę wiecie co? Chyba to wszystko zaczęło się też ode mnie, bo nawet jak byliśmy nad morzem, to powiedziałam mu, że czasem zastanawiam się jaką by dziewczynę miał gdybyśmy nie byli razem. Naprawdę tak mam i nawet czasem widuje dziewczyny na ulicach i myślę sobie, o ładna dziewczyna, taka delikatna, na pewno by się spodobała mojemu (ex)TŻtowi i ładnie by razem wyglądali... Wiem, dziwna jestem. Mój exTŻ się wtedy zmieszał i powiedział, że jestem nienormalna... Później się wkurzył na mnie, bo on by chciał się ożenić i mieć dzieci i mieszkać razem i już to planuje. A ja mu powiedziałam, że nie chcę tego na razie i się wkurzył, że nie myślę o nim poważnie itp... No ale nieważne, chciałam napisać, że też niedawno mówiłam exTŻtowi, że jak nie będziemy już razem to ma sobie ładną i lepszą dziewczynę ode mnie znaleźć, bo inaczej to zaniży poziom i będzie mi wstyd ![]() Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że już za tydzień się rozstaniemy.. Cytat:
![]() Mam niby, ale one są tylko czasem, nie przez całe wakacje w Łodzi. Mi też ciężko się z domu wyrwać... ![]() Cytat:
Niech już będzie październik ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Ehh, niedobrze mi. Zjadłam obiad i chyba go zaraz zwrócę... |
|||||
|
|
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolejny dowód jak bardzo rózni się mozg meżczyzny od mozgu kobiety W ogole sobie nie wyobrażam być z kimś, kto mnie nie pociaga, no chyba, że jemu podoba sie ta dziewczyna która opisała martucha
|
|
|
|
|
#1007 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
haha no może i taak ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
poryczeć i takie tam
|
|
#1008 |
|
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny!
Wczoraj byłam na weselu kumpeli z licealnej ławki. Mój chłopak nieźle sobie popił i w pewnym momencie zniknął jak kamień w wodę. Było to po godzinie 19. Szukałam go wraz z masą gości do 22, aż za którymś razem w pobliżu sali weselnej zobaczyłyśmy policję. Przyjechali bo ktoś zadzwonił, że główną ulicą idzie jakiś pijany facet. Oczywiście był to mój chłopak. Szukaliśmy go bite dwie godziny. Najgorsze jest to, że moi rodzice nie przepadają za nim, więc nie było mowy by w takim stanie pojawił się w moim domu, w którym miał nocować. Jest skłócony z ojcem, matka mieszka w Anglii, a on 60 km,od mojego miasta. Nawyzywał więc mnie, że teraz się okazuje, że wcale nie może na mnie liczyć, tylko obce osoby się nim zajmują. Zaczął mnie obrażać, wyzwał od ****y, szmaty itd. że nie ma o czym już ze mną rozmawiać i poszedł bez dokumentów, żegnając mnie słowem "spierdalaj". Byliśmy 1rok i 3ms. Nigdy nie najadłam się takiego wstydu, bo wszyscy widzieli tę scenkę i pocieszali mnie przez resztę imprezy. Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem szacunku, od kogoś kto tym bardziej chwilę wcześniej, na trzeźwo prawił czułe słówka... (
|
|
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
juniorka wlasnie zaczynam seans
![]() ![]() |
|
|
|
#1010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Miłego oglądania, aa i potem odczucia z filmu proszę
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co to w ogóle za pomysły, żeby sie zastanawiać z jaką dziewczyną Twój facet by ładnie wyglądał.... jakby mi chłopak mówił takie rzeczy, to tez bym była zła, czy byłoby mi przykro... zastanawiałabym sie "o co Ci chodzi człowieku, przeciez jesteśmy parą". Także nad tym musisz popracować![]() Tak, tak , tak!!! Ja tez chce październik, nowy kierunek, nowi ludzie (szkoda tylko, że miasto to samo
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Mother of Cat
|
'Jestem na dnie oceanu... Nie umieram, bo ciągle ktoś dostarcza mi butlę z tlenem. Ale na samym dnie jest zimno... Nie trudno o śmierć.
Ja wiem, że przypłyniesz. Ale czy złapiesz za rękę i wypchniesz na powierzchnię? Czy może zabierzesz ostatnią butlę tlenu?'* Tak się czuję. Jest okropnie W ciągu całego dnia, zjadłam 3 duże pierniczki, kolbę kukurydzy i teraz jem miseczkę lodów... Nic mi się nie chce ![]() * tekst mój, bynajmniej.
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny napisał do mnie gościu z sympatii, szuka żony, chce mnie do Austrii zaprosić
czarnoskóry spodobałam mu się
|
#1014 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
|
|
|
#1015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1016 |
|
Wtajemniczenie
|
na serio na serio, pisze że szuka żony, gospodyni, chce mieć dziecko
on mi po angielsku ja mu po niemiecku i jakoś się dogadujemy. a może pojadę, co?
|
#1017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dalej, miesiąc, dwa i bedziesz mężatkąTak piszecie o tej sympatii, ja nigdy nie lubiłam takich portali, ale może sobie założe konto, żeby chociaż sie czymś zając, zagłuszyć te złe mysli jakie mnie nachodzą... typu "Napisz do eks, napisz do eks" A sio głupie pomysły! ![]() A ja mam teraz dobry humor, bo sie szykuje jutro imprezka z kolezankami z roku. Urwał nam sie kontakt troche kiedy zostawiłam tamte studia. Także będzie balanga najwyższy czas się upić
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Wtajemniczenie
|
a wyobrażacie sobie seks z takim ciachem?
![]() jejku przepraszam, ja znowu tylko o jednym, ale niewyżyta jestem
|
#1019 | |
|
Rozeznanie
|
Pijaaaczki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
próbuj Kochana
|
|
#1020 |
|
Mother of Cat
|
hmm, jak dla mnie ludzie, którzy szukają związku przez Internet są... troszkę... aspołeczni? Radziłabym Ci na niego uważać
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

Wyjscia z kumplami browarek to jest zycie
Myślę o nim tak często, zdecydowanie zbyt często! Chwilami nie dociera do mnie, że On odszedł do innej, skoro było nam razem tak dobrze... Jak można się tak nagle odkochać i zakochać znowu? To niemożliwe! Czasem mam wrażenie, że On jej nie kocha, że ta cała nowa dziewczyna to tylko gra... Ostatnio powiedziałam do swojej BFF: "Wiesz, ciekawi mnie, czy On czasami wspomina, jak to było ze mną i czy ją do mnie porównuje...". Ona odpowiedziała, że na pewno. Też mi się tak wydaje... Ostatnio jak byłyśmy na tym treningu, siedział na przerwie i cały czas się gapił, widziałam kątem oka... A wcześniej specjalnie odwracał głowę, żeby pokazać, że wcale nie ma ochoty na mnie patrzeć. Tym razem odwrotnie. I jeszcze napisał do mnie od razu po treningu na gg, miałam w opisie buziaka, a On spytał co u mnie i jak dowiedział się, że bosko, od razu się usunął 

Naprawdę nie był Ciebie wart.