Scent Bar XVII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-15, 21:06   #2131
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar XVII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
no bendzie, bendzie ale to sypialnia wiec - jelsi juz to pojade po tym jakoms bejcom albo jakimś srebrym lakierem perłwoym do paznokci

do mebli jak już pisałąm daleko - ale nei zmienia to faktu ze na nadmiar koncepcji nie narzekam

salonik to wolność - mozesz szalec - no kolor to niezły pomysł - ja właśnie Rusty widze do szarosci rude pasuje
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
wenge jest ok, ale w małym salonie faktycznie może przytłaczać. Chyba,że z jakimiś soczystymi dodatkami Fajny może być też pomarańcz, limonka, cytryna ,kiwi, fiolet, może nawet kobalt?

co do koloru...kurcze...jak walnę jakies oczo***ne i mi sie znudzą to co ja z nimi zrobię.....spokojniejsze będą chyba bardziej uniwersalne , a kolor chce dac jako akcent...mam taki szkicowy projekt owej meblościanki...mozę go ujawnię?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:07   #2132
vesenka
Zakorzenienie

fajny jest też kolor tego stolika pod TV. Takie meble powinny fajnie wyglądać. Zdjęcie z netu, niestety nie wiem czyj to projekt

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:08   #2133
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Czy u Was tez jest taka zawiesista duchota?
ja to już prawie oddychać nie mogę.
Jest A do tego wilgotno, leje i szaro. Wizualnie - jesień Uroczo.... I jeszcze w last.fm non stop losuje mi piosenki Portishead. Przy takiej aurze to średnio fajnie

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:08   #2134
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Skarbku - tak, Laurę zabił ojciec - a właściwie BOB , który w niego wstąpił.
ale jak wstąpił? tak jak w egzorcyście
coś mi dzwoniło ,ostatnie odcinki oglądałam jednym okiem w sumie od momentu gdy scenarzystę zaczeła ponosić fantazja...

ja nawet po tym względem jestem realistką..do boleści... ale i tak największe sajens fikszyn to jest we Modzie na Sukces,wiem co nieco od babci

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:10   #2135
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co do koloru...kurcze...jak walnę jakies oczo***ne i mi sie znudzą to co ja z nimi zrobię.....spokojniejsze będą chyba bardziej uniwersalne , a kolor chce dac jako akcent...mam taki szkicowy projekt owej meblościanki...mozę go ujawnię?
No spokojniejsze będą na pewno. Szczególnie jak ma być ich sporo Ale dodatki w wyrazistych kolorach zrobią wnętrze. Jak się znudzi zmieniasz dodatki i masz nowy salon

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:12   #2136
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Polly a białe? to mogłoby fajnie wyglądać,białe i szkło do tego... do szarości pasowały by czerwone dodatki
własnie..moja kumpelka o świetnym guście tez mi doradza białe.....ale ja sie żle czuję w otoczeniu białego koloru, na papierze mi sie podoba,ale w użyciu mnie drażni

Cytat:
fajny jest też kolor tego stolika pod TV. Takie meble powinny fajnie wyglądać. Zdjęcie z netu, niestety nie wiem czyj to projekt

ooooo kurcz! moje ściany własnie takie mają byc-taka ciemniejsza i druga jaśniejsza-stolik fajny kolot-tylko tych mebli będę miec troche duzo....
Stary 2010-08-15, 21:13   #2137
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja mam b.podobne meble,jak te KLIK tylko z czarnymi wstawkami.
Mam czerwoną sofę i fotel i też własnie myślę o szarościach na ścianach

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 21:14   #2138
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
ale jak wstąpił? tak jak w egzorcyście
coś mi dzwoniło ,ostatnie odcinki oglądałam jednym okiem w sumie od momentu gdy scenarzystę zaczeła ponosić fantazja...

Z tego, co skojarzyłam ten Bob to jakiś prastary duch, który przenosi się z człowieka na człowieka - taki duch-pasożyt, powoduje, że ludzie wariują, zabijają itd

Nie ma to jak ostatnia scena z serialu

Frank Zappa

Stary 2010-08-15, 21:15   #2139
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
vesenko - z ust i z pokoju mi to wyjęłaś - o takim kolorze stolika wypowiadałm się per "rudy" dla mnie to sa rudawe meble - i idealnie pasuja na tle ciemnej sciany

sciane mam taka w sypialni ale karnisz czarny wiec myslalam ze pojde w black&łajt ale chyba bym nie szczymałą

z tego obrazka poszukuję również owych listw przypodłogowych - sa na necie ale musimy ich dotkąć coby obadac opcje montażu - klej odpada tzn jako opcja a nie jako ze sie nei klei
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:16   #2140
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Już nigdy nie będę czytać tego, co na biało
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:16   #2141
justynaneyman
Zakorzenienie

Przeczytałam wszystko, ale już zapomniaam wielocytowania, więc się nie odniosę- Dziękuję jeszcze raz za ocalenie Gustawa (imienia)

I wklejam muchę- z rozmnażania nici, lepiej maluję niż uwodzę, aczkolwiek TEN obrazek należy do najbrzydszych
Załącznik 3334203

Załącznik 3334206

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 21:17   #2142
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Już nigdy nie będę czytać tego, co na biało

Frank Zappa

Stary 2010-08-15, 21:20   #2143
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
ha,u moich też za nic się nie dają zreformować, dałam juz spokój z tym
to co nowoczesne odrzucają od razu,tak jak np nowy sprzęt kuchenny z mety usłyszałam że obrzydlistwo,i dlaczego nie biała lodówka ściany w dwóch kolorach-obrzydlistwo..ogólnie nic nowocześniejszego się Im nie podoba
Moi to teraz już tylko kochają ta swoją meblościankę.
Sprzęt w domu w miarę nowoczesny i ściany w żywych soczystych kolorach (ale to jest efekt reformacji ich przez moja siostrę i brata w ciagu ostatnich 3 lat).
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:21   #2144
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

I wklejam muchę- z rozmnażania nici, lepiej maluję niż uwodzę, aczkolwiek TEN obrazek należy do najbrzydszych
Załącznik 3334203

Załącznik 3334206
ja bym tam wetkła łyżkę
Stary 2010-08-15, 21:21   #2145
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
vesenko - z ust i z pokoju mi to wyjęłaś - o takim kolorze stolika wypowiadałm się per "rudy" dla mnie to sa rudawe meble - i idealnie pasuja na tle ciemnej sciany

sciane mam taka w sypialni ale karnisz czarny wiec myslalam ze pojde w black&łajt ale chyba bym nie szczymałą

z tego obrazka poszukuję również owych listw przypodłogowych - sa na necie ale musimy ich dotkąć coby obadac opcje montażu - klej odpada tzn jako opcja a nie jako ze sie nei klei

dziewczyny a jak sie nazywa ten dekor-ten rudy od stolika?

ja na jednaj ścianie chcę miec jakąs wsciekła fototapete....kurde...i sie boje ze narobie zbyt duzego misz-maszu
Stary 2010-08-15, 21:23   #2146
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

ooooo kurcz! moje ściany własnie takie mają byc-taka ciemniejsza i druga jaśniejsza-stolik fajny kolot-tylko tych mebli będę miec troche duzo....
to lepiej bo tu za pusto jednak jak na dzienny pokój

a ten kolor to jeszcze go nie masz?
a wiesz z jakiej farby ci on wyjdzie - czy miks robisz? mieszalnik? czy po prostu puszka z gotowcem ?

edit: z fototapetą nie przesadzisz - ma być klimat - ma sie coś dziać - nie ma to być chyba miejsce za spokojne i jednowymiarowe - salon fajnie jak ma kilka odsłon - skoro ma kilka funkcji

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-08-15 o 21:32
Stary 2010-08-15, 21:31   #2147
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
oo..nie znam dąb wyczesany w kosmos?..tylko wiecie ja te meble pokojowe to będę miec takie jakby kuchenne

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ja mam 12 Ale tylko jedne nie leżą idealnie - te odziedziczne po siostrze

ja mam z 5 par długich i 3 krótkich - oczywiście noszę dżinsy codziennie
Cytat:

U moich starszych nadal taka pokutuje w dużym pokoju . Od chyba 5 lat męczymy (ja, 2 siostry i brat) rodziców o wywalenie tego albo chodziarz przemalowanie na 1 gładki kolor (czerń, bordo albo ciemny ceglany).
moi też niereformowalni
Cytat:
Z tymi co mam nie jest tak źle są ładnie dopasowane w pasie i pupie i długość maja OK. Tylko jak ogladam sie w lustrze to nie mam takiego: " WOW! Ale ze mnie niezła du..pa!"

Cytat:
Z tego, co skojarzyłam ten Bob to jakiś prastary duch, który przenosi się z człowieka na człowieka - taki duch-pasożyt, powoduje, że ludzie wariują, zabijają itd

Nie ma to jak ostatnia scena z serialu
tylko Muldera brakuje
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Przeczytałam wszystko, ale już zapomniaam wielocytowania, więc się nie odniosę- Dziękuję jeszcze raz za ocalenie Gustawa (imienia)

Załącznik 3334203

Załącznik 3334206
a wiesz, że o wiele bardziej podoba mi się to 2 zdjęcie z fragmentem obrazka? Jakoś taki ciekawszy kompozycyjnie... może by tak ciachąć tę resztę i zostawić obraz z fragmentem talerza?
A tak w ogóle, to koleżanka (ta bliższa) gadała z kolegą i on nic nie wie, żeby jego rodzice mówili coś o zabieraniu nas na imprezy. Czyli (jak podejrzewałam) to wszystko prawdopodobnie wymysł jego stukniętej i zazdrosnej siostry... podła, no...

I mam uczulenie na coś w zbożu Po wczorajszych działaniach przy ziarkach (w sandałach łaziłam) dziś mam czerwoną wysypkę na stopach i swędzi jak szlag - zaraz ocipieję

edit: po ostatnich czystkach w biżuterii jestem zadowolona - teraz mam same ulubione (czyli nadal multum wisiorków ), a reszta trafiła do szufladki "nieużywane" na korytarzu.
Nie wiem, jak Wy, ale ja uwielbiam biżuterię, która coś znaczy, jakieś symbole czy konkretne skojarzenia Nie przepadam za różnymi ładnymi koralikami, czy wisiorkami z serii "ładny wisiorek" na łańcuszku. U mnie są głównie wisiory - jakieś symbole, krzyże, miecze, smoki, zawieszki z rogów itp... a z takich bez zawieszek, to ja mam chyba tylko gotyckie czarne kolie i indiański naszyjnik Ostatnio np. oblukiwałam ładny,duży "etniczny" wisior - ładny, ale taki zmyślony, nie potrafiłam go skojarzyć z żadną konkretną kultura
itp... co innego celtycka plecionka - jestem na tak

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-15 o 21:40
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:37   #2148
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
to lepiej bo tu za pusto jednak jak na dzienny pokój

a ten kolor to jeszcze go nie amsz?
a wiesz z jakiej farby ci on wyjdzie - czy miks robisz? mieszalnik? czy po prostu puszka z gotowcem ?

edit: z fototapetą nie przesadzisz - ma być klimat - ma sie coś dziać - nie ma to być chyba miejsce za spokojne i jednowymiarowe - salon fajnie jak ma kilka odsłon - skoro ma kilka funkcji

nie-nic jeszcze nie mam-kolor będzie z mieszalnika na pewno.
Chce sie ostatecznie zdecydowac co i jak ma byc,a dopiero potem zacząc robic....rozplanowanie wszystkigo juz mam, forme meblościanki tez-tylko kolorystyke musze dograc...

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

wiecie co dziewczyny-serio rzuciłyście mi nowe światło na te meble ..dalej nic nie wiem, ale mam nowe propozycje
Stary 2010-08-15, 21:38   #2149
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
nie-nic jeszcze nie mam-kolor będzie z mieszalnika na pewno.
Chce sie ostatecznie zdecydowac co i jak ma byc,a dopiero potem zacząc robic....rozplanowanie wszystkigo juz mam, forme meblościanki tez-tylko kolorystyke musze dograc...
ale masz mieszalnikowe doświadczenia za sobą i wszystko gut?

bo akurat w kilkunastu przypadkach moich znajomych, w tym jednej pani architekt gdy potrzeba było coś domalować, poprawic to z mieszalnika ten sam numer wyszedł za drugim razem jako znacznie inny odcień - ponoć w mieszalnikach - nic dwa razy sie nei zdarza - mimo ze miesza komputer - a mzoe własnie dlatego - ale ja i tak obstawiam wybór odcieni mieszalnikowych - bo gotowce na rynku za mały asortyment za mały wybór odcieni - no chyba ze w żółtych - tak w żółtych to rzondzą
Stary 2010-08-15, 21:42   #2150
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

a ja zatłukłam właśnie 2 małe komary,3 wielkie-brrrr i jedną ćmę,przypadkiem niby okna tylko uchylam od góry,a te cholerstwa i tak wlezą

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2010-08-15, 21:43   #2151
Polly_
grozi wypollizowaniem

to moze ja wkleje tę meblościankę-to bedzie widac o co chodzi
ścianka jest z szafek osobno wieszanych i mozna je kiedys tam poustawiac inaczej-taki jest zamysł. To jasne i to rude to szafki a to ciemne to ściana.
Chodzi o to zeby te kolory jakos dobrac-wymyślic dco to konkretnie ma byc to jasne i to rude-oczywiście jasne nie musi byc jasne....W dodatku druga sciana ma byc właśnie w takim kolorze jak te meble narysowałam
Stary 2010-08-15, 21:45   #2152
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ale masz mieszalnikowe doświadczenia za sobą i wszystko gut?

bo akurat w kilkunastu przypadkach moich znajomych, w tym jednej pani architekt gdy potrzeba było coś domalować, poprawic to z mieszalnika ten sam numer wyszedł za drugim razem jako znacznie inny odcień - ponoć w mieszalnikach - nic dwa razy sie nei zdarza - mimo ze miesza komputer - a mzoe własnie dlatego - ale ja i tak obstawiam wybór odcieni mieszalnikowych - bo gotowce na rynku za mały asortyment za mały wybór odcieni - no chyba ze w żółtych - tak w żółtych to rzondzą

w sumie nie widzę innej opcji niz z mieszalnika..
Stary 2010-08-15, 21:45   #2153
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Maju - Mulder i Cooper w jednym serialu - TO BY BYŁO COŚ!

Niech ktoś wymyśli serial z takim duecikiem

Frank Zappa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 21:46   #2154
Polly_
grozi wypollizowaniem

łeee..myślałam ze sie normalnie wklei gupi mebel
Stary 2010-08-15, 21:48   #2155
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
to moze ja wkleje tę meblościankę-to bedzie widac o co chodzi
ścianka jest z szafek osobno wieszanych i mozna je kiedys tam poustawiac inaczej-taki jest zamysł. To jasne i to rude to szafki a to ciemne to ściana.
Chodzi o to zeby te kolory jakos dobrac-wymyślic dco to konkretnie ma byc to jasne i to rude-oczywiście jasne nie musi byc jasne....W dodatku druga sciana ma byc właśnie w takim kolorze jak te meble narysowałam
jak dobrze ze opisałas co rysunek przedstawia

moim zdaniem szare czarne rude i czerwone gra ze sobą - wiem wiem o jeden kolor za dużo ale gra
Stary 2010-08-15, 21:48   #2156
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

I House

Stary 2010-08-15, 21:49   #2157
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

a to Ty o Twin Peaks mówiłaś? Ja myślałam, ze to w tych Chirirgach takie science-fiction
Cytat:
I House
to już by wszystkie laski po kolei schodziły na zawał od nadmiaru emocji

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-15 o 21:52
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:50   #2158
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
I House
To będzie dwie wersje - dla ciebie i dla mnie Mnie tam House się nie podoba, osobiście.

Maju
- sf w Twin Peaks. W Chirurgach - seks, operacje, seks, morderstwa, seks, zdrady, seks....itd.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-08-15 o 21:51
Stary 2010-08-15, 21:52   #2159
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
I House
i agent Booth z "Kości"

Stary 2010-08-15, 21:53   #2160
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
To będzie dwie wersje - dla ciebie i dla mnie Mnie tam House się nie podoba, osobiście.
jako mężczyzna? mnie też nieszczególnie ,chodziło mi o "postać" a mnie sie ten cały Cooper jak On sie zwie ten aktor....Kyle Macklaklakla..coś tam..nie podoba a w SATC to juz w ogóle obrzydliwa obrzydliwość ,ale Duchovny jak najbardziej ,fajny facecik...

aczk...latoszka nie przebije nikt

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
i agent Booth z "Kości"
I Franz Maurer

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości