|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
marikab agrr xxgroszek07xx TiScatteroUnaFoto
CookieCrisp - uwielbiamWas i Waszą twórczość. ![]() notcool - będę czekać _________ ''Nikt jej nie broni, Wypływać ze skroni, Myśli trwożącej, Me serce bijące.'' Góry lodowe zasłoniły Ci serce, już mnie nie kochasz. ''Kąsasz mnie jak jadowity wąż tyle, że słowami. '' PRZEPRASZAM.
|
|
#4322 |
|
Raczkowanie
|
1. Wstajesz, przemywasz twarz zimnymi kroplami wody.
I po raz kolejny dostrzegasz chamstwo życia. 2. Zamykam oczy i znów marzę. O dziwo, to wychodzi mi doskonale. 3. Nawet ''Kocham Cię'' w wieku XXI traci sens. 4. Musi mieć oczy, nos, usta [...] To mój ideał. Taki chyba jeszcze istnieje?! |
|
|
|
#4323 |
|
Rozeznanie
|
'od nowa zacząć W utopi tonąc na nikogo nie patrząc.' 'Zegarek popsuć, a wskazówki cofnąc.' 'A ja leżę, tu gdzie ma być nas dwoje.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4324 |
|
Raczkowanie
|
dreams_x33 boundlessly - dzięki Myszkiiii
gdzieś między piciem a paleniem zabrakło ci czasu na miłość.. nie mogłam wcześniej odejść, bo nie byłam zbyt silna odejde stad,zostawie to, to wszystko co mnie boli. i schowam sie w krainie mej i bede snic do woli... pytam dlaczego, lecz znów odpowiedzi nie ma żadnej, wiem tylko jedno - że zawsze wstanę, gdy upadnę jednak mimo wszystko kocham Cie za przesżłość
|
#4325 |
|
Rozeznanie
|
bajkowa xxgroszek07xx Chocolaaate caroline060 patrycjaxpp - dziękuje ![]() boundlessly kamisha CookieCrisp parchinka kontrastowa0 always be yourself - uwielbiam was czytać Jeden krok wahania
jeden krok w noc Nieważna pogoda tej nocy deszcz pada w moim sercu Co warta jest noc kiedy już nie ma gwiazd Pocałuj noc W najwyższą z gwiazd Zapomnij się i tańcz Miłość szczęśliwa. Czy to jest normalne, poważne i pożyteczne? Co świat ma z dwojga ludzi, którzy nie widzą świata? Nie czerń lecz szarość wszędzie, ona za mną przede mną i przy mnie. Ona rankiem w mej głowie, w dłoniach i w sercu Dla Ciebie mogłabym zrobić wszystko Co zechcesz powiedz tylko Naprawdę na dużo mnie stać A ja nie chciałabym tak po prostu przeminąć Wszystko czego ona chce jest następnym minionym jutrem Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-08-16 o 16:40 |
|
|
|
#4326 |
|
Zadomowienie
|
♥
Toogether93 - moja wspaniała, dziękuję. ;* patrysiowa_ - nie spodziewałam się pochwały od Ciebie, miło. ♥ boundlessly - dziękuję perełko. ;* ... więcej słów nie potrzeba. Biegła na oślep ze związanymi rękami, biegła przez życie zatrzymując się tylko na krótkie chwile, po to, by przeżyć piękne momenty, by zachować je w sercu, nagromadzić niczym zapas energii potrzebny jej do dalszego biegu. Nieraz potykała się, zdzieram sobie ręce i kolana, tylko po to, by później wstać z nową siłą, z nowym doświadczeniem. Biegła, by zdążyć przeżyć życie tak jak chciała. UWAGA! Czas na miłość.. Pragnęła go. Wypełniała się nim fizycznie, namacalnie, chłonęła jego ciało, okrywała pocałunkami. Tak blisko nie czuła jeszcze drugiego człowieka. Czuła go każdym zmysłem, całą sobą, wszystkim. Nie umiała już swoimi słowami opisać tego, jak cudownie czuła się w jego ramionach. Każde słowo wydawało się być tak banalnie proste i zwyczajne, nie pasujące do podniosłości chwil, które zdawały się być najpiękniejszymi chwilami. On dotykał ją, pieścił, a ona płonęła niczym księżyc na tym rozpalonym, sierpniowym niebie, które zrzucało im do rąk gwiazdy.. Ale oni już nie potrzebowali szczęścia, ponieważ już je posiadali i oglądali je w swoich oczach każdego dnia.. nic nie zastąpi mi dotyku Twoich dłoni. ♥
|
|
#4327 |
|
Raczkowanie
|
rozumu na wyprzedaży nie kupisz kolego.
muszę schudnąć. wiesz że przez pocałunki spala się kalorie ? no to chodź tu do mnie ![]() każdego dnia, wpatrując się w okno, myślę o szklanej przeszłości.. gdzie wena ?
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
He is not an Edward.
And I am not a Bella. We are real. Our love is real. I fell asleep last night with your letters by my side. In my last breath I shall whisper softly That I was good enough for you While the doctors try to bring me to life You hold my hand, look at me with dry eyes And call me your snow white queen if i don't make it to heaven, promise you will visit me in hell I expected your kiss, Just not the flare of this craving in return, Wanting more of the soft sensations of your lips.
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
Miło mi...za zdrówko.!
czy nie czujesz , że jakoś tak do siebie bliżej nam ??? zapomnij, a przy okazji ... nie trzaskaj drzwiami. - różnica jest jedna: Ty pijesz i wtedy przypominasz sobie o mnie, a Ja piję żeby o Tobie zapomnieć. - poproszę lek przeciwbólowy.
- a na co ma być.? - na serce. - a jaki rodzaj miłości.? - wielka, bezgraniczna i nieodwzajemniona. - och, przepraszam, ale niestety wszystkie już wyszły, jest duże zapotrzebowanie.
|
|
#4330 |
|
Przyczajenie
|
Ja to Wam kochane nigdy nie dorównam ;( yhh...
;**** Wyszła z domu, nie wiedząc gdzie i po co. Niespodziewanie po drodze spotkała szczęście. Uśmiechnęła się, bo w końcu dla niej zaświeciło słońce. Nagle zauważyła, że szczęście tak szybko ucieka... i wtedy zobaczyła jego...I wszystko było jasne. W końcu zaczęłam się uśmiechać, śmiać z byle głupoty. A pamiętasz jak mówiłam, że zostanę aktorką?. 'W poszukiwaniu ósmego koloru tęczy'. Ale jednej rzeczy ci chol.ernie zazdroszczę... tej twojej bezgranicznej obojętności. Siedziała w piaskownicy i próbowała zliczyć wszystkie ziarenka piasku. Gdy dochodziła do 100 znów w jej głowie pojawiał sie On! i wszystko stawało do góry nogami. Ale ona sie nie poddawała, zaczynała liczyć od początku. Znów dziś przeszłam obok Ciebie i nawet nie spojrzałam w Twoją stronę. A jednak można.
|
#4331 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() " przyszłość jest, ale już bez Nas są takie chwile, kiedy problem jest w każdym kroku im mniej wiesz tym lepiej śpisz " ' - boisz się tego uczucia,tak? a ja się nie boje,bo wiem i wiedziałem od samego początku,może jesteśmy dla siebie stworzeni - człowieku wracaj k***a na marsa jacy stworzeni?' [Lejdis] Tak bardzo potrzebowała bliskości, wsparcia i zrozumienia. Nie mogła pojąć jak niesprawiedliwe może być życie. Jak wszystko mogło być przeciwko jej. Ciężko żyć, ze świadomością, że miłośc jej życia, jest na drugim końcu Państwa... (...) jest mi wszystko jedno. Potrzebowała Go. Potrzebowała Go bardziej, niż sobie to wyobrażała. Co z tego, że zraniłeś i zostawiłeś. Tak wyszło, musiało tak być. Los tak zaplanował. Mimo wszystko, kocham Cię nadal, resztkami beznadziejnej miłości. Martwię się o Ciebie, mimo to i tamto. Mimo wszystkiego i wszystkich. Nareszcie, nareszcie mogła położyć się na ciepłym piasku, wsadzić słuchawki w uszy, i nie myśleć o tym, czy wyszła z psem, wyrzuciła śmieci, posprzątała biurko i odkurzyła. Nie musiała martwić się niczym. Zajmowała się tylko nicnierobieniem. Przecież wszystko jest już zaplanowane, przyszłość należy do Nas. Nas razem, nie osobno. Będzie duży dom, z wielką kuchnią, salonem, łazienką. Nasza ogromna sypialnia, i dwójka małych brzdąców, a przed domem kilka dużych psów. Przyszłość jest nasza, nikt nie stanie nam na drodze. Los się do nas uśmiechnie. Nie ważne gdzie, ważne żebyśmy byli razem. "Chodź pokażę Ci świat, jaki pokochałbyś" ![]() Cytat:
dziękuję, i czekam na Ciebie! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudowne. ; )+ CoockieCrisp - co do drugiego, to przydałby się cudzysłów :p wyjeżdżam wylegiwać się nad morzem ![]() piszcie by było co nadrabiać i kraść. Wracam najprawdopodobniej w niedzielę albo poniedziałek. Kocham i tęsknię, moje ukochane.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-08-16 o 16:53 |
|||||
|
|
|
#4332 |
|
BAN stały
|
boundlessly
<3...
i chociaż dziś on pada Ci do stóp, to jutro naiwna lalo, już jutro on będzie mój . uwielbiam uwodzić, udawać , porzucać, pokochałam to tak samo jak Ciebie, nieświadomie uczącego mnie tego . i szarych zakamarkach miłości uwięzieni oni, duszą się sobą wzajemnie . chodź pokarzę Ci co by było gdybym nie odważyła się na pierwszy krok ku Tobie... no chodź, może wtedy docenisz to co możesz stracić... ... |
|
|
|
#4333 |
|
Raczkowanie
|
give me a reason to believe.
jest nas trzy : ja,sama,ze sobą. po drodze do nieba. 'Na chwilę, chociaż tak by złapać oddech I zebrać silę zanim znów wywalę się na mordę...' Twój wzrok mnie zmylił..
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
okradzione : dresowa(<3), istny_paradoks, patrysiowa, 3martyna3, grise, CookieCrisp, dreams_x33
-zawsze będziesz obok mnie? -tak. Ty jesteś A, ja B, nikt alfabetu nie zmieni, więc będziesz obok mnie zawsze. przyjaźń ? jest wtedy, gdy dwie osoby mają tak samo zryte banie ![]() miłość, motylki w brzuchu, zawroty głowy, brak apetytu, szczęście - idealny scenariusz na komedie.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-08-16 o 17:22 |
|
|
|
#4335 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wędruję w labiryncie wspomnień.
|
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
`Zamykam siebie w sobie By już nie widzieć łez.` Carrion - "Nibyraj"
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
Cama - bardzo mi jest w tej chwili miło
dziękuję ![]() _____ ''Nie będę błagał już na kolanach, Ciebie już nie.'' KINDLA - KONIEC. ''To Twój świat nie chciał Nas mieć.'' KINDLA - KONIEC. uciekasz z mojego serca dziś. to czego pragnę jest nim. ''Dzień dobry. Kocham cię. Już posmarowałem tobą chleb.'' STRACHY NA LACHY - DZIEŃ DOBRY KOCHAM CIĘ. ''Milion spraw chwili brak, szybkie nie, krótkie tak.'' DE MONO - PÓKI NA TO CZAS.
|
|
#4338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
__________________ 'When I look in Your eyes I can feel the butterflies. Could You find a love in me? Could You carve me in a tree? Don't fill my heart with lies..' Kiedy patrzę w Twoje oczy czuję motyle. Czy mógłbyś znaleźć we mnie miłość? Czy mógłbyś wyryć mnie w drzewie? Nie napełniaj mojego serca kłamstwami.. 'Tonight the light of love is in Your eyes.. But will You love me tomorrow? But will my heart be broken when the night meets the morning sun?' Dzisiejszej nocy światło miłości jest w Twoich oczach.. Ale czy będziesz kochał mnie jutro? Czy moje serce będzie złamane, kiedy noc spotka się ze słońcem poranka? 'I'd like to now if Your love is a love I can be sure of? So tell me now and I won't ask again: will You still love me tomorrow?' Chciałabym wiedzieć czy Twoja miłość jest miłością, której mogę być pewna? Więc powiedz mi teraz i już więcej nie spytam: czy jutro wciąż będziesz mnie kochał?
|
|
|
#4339 |
|
Zadomowienie
|
SweetSexyLady dreams_x33 marikab bajkowa boundlessly - dzięki Wam czuję się tu ważna, Wy wiecie jak uszczęśliwić.
caroline060 otojest CookieCrisp Paralogiczna Chocolaaate CaMa - dziś to Wasze nicki zasłynęły w moim magicznym notesie *
skoro uwielbiasz mój uśmiech, wywołuj go częściej. Ty potrafisz czekam wciąż na tego właściwego posiadającego swój styl, parę hipnotyzujących oczu i miliony wad, które rozkaże mi zaakceptować posiadasz ten komplikujący wszystko uśmiech przygarnij mnie z nadbagażem moich porażek papierki po cukierkach puste pudełko bombonierek okruszki tytoniu w paczce papierosów resztki wina w butelce pozostałości po imprezie ? pozory odszedł, wszystko spustoszyłam sama.
|
#4340 |
|
BAN stały
|
![]() jak i pańskie wymuszone 'kocham cię'. |
|
|
|
#4341 |
|
Rozeznanie
|
okradaj mnie jeszcze
ok things change and friends leave and life doesn't stop for anybody rzeczy się zmieniają, przyjaciele odchodzą a świat nie zatrzymuje się dla nikogo theres always: a little curiosity behind every just wondering a little emotion behind every i don't care a little knowledge behind every i don't know a little pain behind every i'm okay a little love behind every i hate you a little i need you behind every leave me alone a lot of words behind the silence zawsze jest: trochę ciekawości, za każdym "tak się zastanawiam" trochę emocji, za każdym "nie obchodzi mnie to" trochę wiedzy, za każdym "nie wiem" trochę bólu za każdym "u mnie dobrze" trochę miłości, za każdym "nienawidzę cię" trochę "potrzebuję cię", za każdym "zostaw mnie samą" dużo słów za milczeniem
|
#4342 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Trzymam wszystkie słowa które powiedziałeś
w pudełku pod moim łóżkiem, gapie się na twoja fotografie i wciąż śpię w koszuli, którą zostawiłeś i nikt o tym nie wie, tylko ja Uwielbiam, gdy mówisz mi że jestem ładna kiedy tylko się budzę i uwielbiam jak mnie drażnisz, kiedy jestem w złym humorze I rozmyślam czy czasami przewijam się przez Twój umysł Mi zdarza się to cały czas Wyobraź sobie idealne wspomnienia rozrzucone po całej podłodze Jest kwadrans po pierwszej, jestem zupełnie sama i potrzebuję Cię teraz Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-08-16 o 18:57 |
|
|
|
#4343 |
|
Raczkowanie
|
nie ma spadających gwiazd.. Są tylko Je&@ne latające komety niespełniające życzen.!
(takie jakies lipne..) </3
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-08-16 o 20:02 |
|
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
to czekanie sprawia, że wewnętrznie czuję się pusta.
nie odnalazłam w sobie głębi tej pustyni od tamtej pory codziennie udaję się na nieruchomą podróż. teraz wiem : jest we mnie więcej niż ja sama jest we mnie jakaś pełnia, coś co mnie przekracza.
|
#4345 |
|
Raczkowanie
|
poprostuAsiss, grise, CookieCrisp <3 Okradłam, tylko proszę, nie bijcie ![]() -Ogarnij się wreszcie! -Po co? -Dla Niego. -A ty spójrz prawdzie w oczy.. I co, boli, prawda? -Pocałuj mnie. -Słucham? -Chcę po prostu zaznać smaku twych malinowych ust. -Powiedz 'Kocham Cię' -Dlaczego? -Bo ja Ciebie też. |
|
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
' Z rozmazanym tuszem, czerwonymi oczami, drżącymi wargami wykrzyknęła że życie jest piękne...
' nie jesteś jakiś superfajny. nie myślę o tobie 24h na dobę. i nawet nie jaram się tobą, gdy cię widzę. ale masz w sobie coś, co sprawia, że chcę chodzić do miejsc, gdzie 'przez przypadek' mogłabym cię spotkać. ' Wyglądała pięknie jak nigdy, podeszła do niego i usiadła na kolanach. Przejechała dłonią po jego twarzy i z słodkim uśmiechem wypowiedziała jedno, magiczne słowo `Wypier.dalaj zamknęłam go w złotej klatce i karmiłam czekoladą.
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
#4347 |
|
Konto usunięte
|
nie było mnie tu sporo.
dziękuję tym, którę pamiętały. kocham was mocniutko <3 I'm so fucking happy I could shit rainbows.
/ jestem taki pierd.olenie szczęśliwa,że mogłabym wysrać tęczę./ |
|
|
|
#4348 |
|
Raczkowanie
|
teraz spójrz mi prosto w oczy , i powiedz czy widzisz w nich miłość , jeśli nie na nocnej szafce leżą okulary ![]() 'nie chcę byś widział jak płaczę ' Przepraszam Cię za potok słów,nad którym nie potrafiłam zapanować. Nie zapomnę tego , gdy osoba która jest mi bardzo bliska zmieniła się w innego człowieka , człowieka nad którym nie potrafię zapanować. Jesteś w stanie dalej się mną opiekować ?
|
#4349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje kochane za uznanie ;* <3
|
||
|
|
|
#4350 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
Świetne Mysle, ze przyjdzie taki moment ![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;21411574] I'm so fucking happy I could shit rainbows. [/QUOTE]/ jestem taki pierd.olenie szczęśliwa,że mogłabym wysrać tęczę./ biore go![]() __________ `Czasem warto odejść i po prostu schować łzy w kieszeniach.`
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-08-16 o 22:12 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

cel osiagniety 

<3