|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
|
|
#1352 |
|
Rozeznanie
|
Chcica zapanowała!
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówcie mi o chcicy, 5 miesięcy poszczenia, aaaaa
|
|
#1354 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
Bagaż doświadczeń... Oj tak. Bo to było jak Romeo i Julia. Wszystko na przekór nam, a my jak na złość... trwaliśmy... 'Przemierzaliśmy razem góry, a potknęliśmy się o kamień...' Brakowało mi... Panowania nad hormonami
|
|
|
#1356 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolejny wieczór z filmami
![]() Tym razem "Dorwać byłą" ![]() Nie wiem kto wymyślił oglądanie filmów online ale należy mu sie za to wielki buziak
|
#1357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też chyba sobie coś obejrzę, chyba że spotkam się z ex ex'em ![]() Na mnie z pulpitu patrzy się " Wciąż ją kocham ", ale jeszcze nie czuję się na siłach, żeby oglądać coś takiego... |
|
|
|
|
#1358 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ryczałam 5 razy i warto było obejrzeć mimo wszystko... Takie ckliwe strasznie
|
|
#1360 |
|
Rozeznanie
|
Ej, całowałyście się kiedyś na pierwszej randce?
Jakie macie do tego podejście?
|
|
|
|
#1361 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Jeny dziewczyny ile postów natrzaskałyście
ale już nadrobiłam![]() Wczoraj byłam na imprezie, umówiłam sie już na kolejne takze imprezowy tydzien się szykuje ![]() Ja się całowałam nie uważam, żeby to było coś złego, kiedy między mną a chłopakiem była taka niesamowita chemia to nie mogłam się powstrzymać po prostu robiłam to na co miałam ochote![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Niektórzy uważają, ze trzeba zgrywać niedostępną, faceci lubią gonić króliczka itd. ale co tam, jak mam ochote to się pocałuje![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
poda mi ktoś linka ja lubie takie ckliwe opowieści
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#1364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak skończy Ci się czas to odśwież stronę,zaznacz miejsce gdzie skończyłaś i oglądaj dalej jak sie zbuforuje:P Logowanie bezpłatne ![]() Co do buziaków na pierwszej randce to zależy ![]() Mnie osobiście to nie przeszkadza ale to zależy od kobiety ![]() I tak jak napisała Ofelia chemia musi być
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Rozeznanie
|
Ja to właśnie z Nim miałam taką fazę, że " Nie, bo mnie weźmie za łatwą i będzie traktował jak laskę do lizania... "
Bo chemia była u nas od samego początku znajomości i dziwne, że już na pierwszym spotkaniu nie było całowanka Za to niedługo później już było blisko, ale spanikowałam, że jest za wcześnie i wszystko zepsuję... No i nie miałam racji, nie byłam dziewczyną tylko do "lizania"...
|
|
|
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, ze jestescie wyposzczone ale musze Wam powiedziec co dzis robilismy z xem :P
Po naszych rozmowach wzielismy sie za czyny Bawilismy sie, mizialismy, probowaismy siebie i wiecie co?? Kurna! Moj eks to byl palant lozkowy, wogole nie liczyl sie ze mna... A X? To Bog... Tak mnie rozpalil ze prawie dostalam orgazmu obcierajac sie o niego!! Tak dobrze caluje, tak dobrze potrafi piescic ze to mala glowa!! A nie robilismy nic wiecej bo niestety nie bylo zabepieczenia A X powiedzial ze mamy jeszcze czas i mozemy poczekac z tym )Jednak w tym wszystkim nie jest niestety tak rozowo. Martwie sie o jgo rodzicow. Jego mama jest wporzadku choc wcale nei zagaduje ani nic. A ojciec wszedl do niego do pokoju i zaczal mu zwracac na cos tam uwage comial zrobic a nie zrobil... I taki jakis chlod bil, jego rodzice wyszli i nawet nei powiedzieli do mnie glpiego `´dowidzenia´ - bylismy w zamknietym pokoju i nie slyszelismy ze wychodza. A jego siostra? Widzaialam ja dzis pierwszy raz a kurna nawet nie wstala zeby mi reke podac Nic... Mam wrazenei ze jestem tam jakims wrogiem numer jeden.
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-16 o 21:12 |
|
|
|
#1370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ona wiedziała kim ja jestem a ja wiedziałam ze ona to ta laska która miała mnie zastąpić. (tak o niej wtedy myślałam, szczerze jej nienawidziłam, wiecie jak to jest ) i tak się złożyło że on zupełnie się nas tam nie spodziewał, wiedziałyśmy o tym obie. i kiedy pojawił się w drzwiach spojrzał na mnie, później na nią i stanął jak wryty, jakby nie wiedział czy wejść czy uciekać a ta panna podeszła do mnie tak spontanicznie i zaczęłyśmy rozmawiać, śmiać się jak najlepsze przyjaciółki chociaż rozmawiałyśmy pierwszy raz w życiu. Jego miny nie zapomnę do końca życia, a z tamta laską nigdy więcej nie rozmawiałam.
|
|
#1371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jeszcze chyba nigdy nie miałam problemu z rodzicami moich facetów ![]() Rodzice zazwyczaj mnie lubią Zawsze pokazuję sie z tej "anielskiej" strony![]() Ostatnio jak byłam u exa to troche mnie przerażała wizja zostania z jego mamą sam na sam ale siedziałyśmy chyba ze 3 godz.i gadałyśmy bez problemu ![]() Fakt,że jak byłam z Nim 3 lata(znamy sie już 5) to jego brat do tej pory ani dzień dobry,ani cześć ani nic ![]() Mija z czasem podobno ![]() Zwłaszcza,ze napisałaś,że na 1 spotkaniu nie było żadnego problemu z jego mamą ![]() A tak w ogóle to ile on ma lat jesli mogę spytać??
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubię spoufalania się z rodzicami moich TŻ, więc nie zagaduję bo i nie mam ochoty na rozmowy. Gdy do mnei któryś przychodził, to te bez żadnych pogawędek z rodzcami bo i po co. do mnei przychodza, a nie do nich.
|
|
#1373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętacie mojego randkowicza, który mnie olał ciepłym moczem? Odezwał się, mamy się spotkać. Fajnie, po tylu tygodniach Cieszę się, że jednak intuicja mnie nie zawiodła i na pierwszym spotkaniu faktycznie było ok (bo jednak się odezwał). Martwię się, że poumawiał się po mnie z innymi, popróbował i - jako że nic mu nie wypaliło - łaskawie zadzwonił.Mimo wszystko - fjuf, jednak jestem zaj.bista ![]() Mimimka - welcome to the real word. Jak jest pięknie i jedno się układa dobrze, to drugie musi się schrzanić ![]() BTW - ćwiczę właśnie żółwią minę na spotkanie z olewaczem. http://swiat-obrazkow.pl/obrazek-zol...-7977-284.html (tradycyjnie już pozdrawiam elvegirl )
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-08-16 o 21:53 |
|
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
Nie ale chyba bog mnie kocha nie dostalam raportu
wiec moze zaraz przyjdzie wiadomosc nie dostarczona![]() dajcie mi chwilke bo nadrabiam wasze posty
|
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
No az tak zle nie jest mysle... Moze ci rodzice juz tyle dziewczyn widzieli ze narazie traktuja mnie obojetnie. Choc najwikeszy minus to ma jego tata i siostra... A mama jest wporzadku
Ja zawsze jestem mila i uprzejma ![]() Widze ze sprawa rodzicow tak was zainteresowala ze zupelnie pominelyscie temat 'moj eks byl kiepski w lozku' Z czego pozniej sam sie smial i powiedzial ze sie nie poznaje....
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
|
a mozna tak
?
|
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuj Losowi, że od razu nie wskoczyli Ci na głowę ![]() Co do eksa i łóżkowych spraw - cóż, uwielbiam takie miłe niespodzianki U mojego aktualnego eksa brakowało mi właśnie takiego zaangażowania łóżkowego, wielogodzinnych miziań się itd. Tym bardziej, że eks eks był rewelacyjny jeśli chodzi o nastrój, budowanie napięcia i takie tam.Ciesz się i korzystaj
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
watpie bo ma jedna z pierwszych noki
jeszcze wyswietlacz czarno bialy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Też chyba sobie coś obejrzę, chyba że spotkam się z ex ex'em 

poda mi ktoś linka
) przyszedł pod mój blok, zadzwonił domofonem,a gdy zeszłam zapytał: "chcesz ze mną chodzić?
A X powiedzial ze mamy jeszcze czas i mozemy poczekac z tym
Nic... Mam wrazenei ze jestem tam jakims wrogiem numer jeden.