|
|
#1381 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Mimimka - nono, SIĘ DZIEJE ![]() A co do jego rodziców - spokojnie, bez nadinterpretacji mi tu, trudno żeby Ci się na szyję rzucali, na razie pewnie jesteś oficjalnie jego koleżanką
|
|
|
#1382 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pocałunku nie uniknęliśmy, ale to on zaczął. Jesteśmy do teraz razem, więc ok. W pewnym wieku to staje się normalne.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1383 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cmok na pierwszej randce...? Kurczaki, nie pamiętam
|
|
#1384 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietyyyy
![]() Mykam z psiurkiem bo przestało grzmić(pada co prawda ale co tam) ![]() Melduję się za 20 ![]() strzeliłam sobie sesyjkę w kiecce( ) i szczerze powiedziawszy ciała nie mam jak 4-5 lat temu![]() Ale dalej jestem fotogeniczna ![]() Buziam i zaraz wracam
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
Nie spotkałam się z nim. Mam go w
|
#1386 |
|
Wtajemniczenie
|
lecę spać
![]() Obejrzę Kiepskich i lulać
|
#1387 |
|
Rozeznanie
|
Ja jakoś chyba nie przekonam się zbyt prędko do całowania osoby, którą widzę pierwszy raz na oczy, nawet jeśli będę miała piekielną ochotę...
Jakaś dziwna może jestem... ![]() A słuchajcie jakie jajca! ![]() Ustawiłam na gg opis z postów elvegirl, ten o smoku, bo strasznie mi się spodobał, a poza tym - taka prawda Szczególnie w mojej obecnej sytuacji, jak nie w sytuacji większości z nas No i nagle patrzę, a jakiś nieznany numer - od razu poznałam, że to Jego - pisze mi sucho, że " ładny opis mam " Nawet nie wiecie, jak mnie ucieszyło, że On pomyślał sobie, że to do Niego i nie potrafił tego olać tak bardzo, że aż musiał do mnie napisać Zabolało Go to, ha! I bardzo dobrze Aż mam ochotę wpisać Jego numer i zobaczyć, czy nie ustawił jakiejś riposty, ale co mnie to obchodzi? Wystarczy, że wie, że już nic dla mnie nie znaczy i niech Go to boli, ha!
|
|
|
|
#1388 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Też czasem dostawałam komentarze opisów, wiec zablokowałam ich wyświetlanie osobom spoza kontaktów.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-08-16 o 23:53 |
|
|
|
|
#1389 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
witam Kobietki !
lukam nk mojej siostry-dodała zdjęcie ze mną patrzę .. a tam komentarz od byłego!Się zdziwiłam,jak nigdy,od ponad roku,zadnych komentarzy,zadnych smsów (sam z siebie) nic kompletnie.. az do wczoraj. Dziwnie mnie to ruszyło,po co?Ale z drugiej str olałam to zupełnie,wcześniej pewnie napisałabym 100 smsów,co jak,dlaczego. Teraz?nic,zupełnie nic tak apropo,czy to "kłucie" w żołądku na widok byłego mija kiedyś?Mi cholera,od ponad roku mija,i minąć nie moze.
|
#1391 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lol2 no to nieźle jak weszłam na to forum to od razu rzuciło mi się w oczy to o tym smoku ![]() karolka2293 ja mam nadzieje że to mija... jej ale że po roku i nadal takie coś... aż sama się boje... w ogóle to dziewczyny nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem czy jak widzę że niektóre dziewczyny zaczęły się umawiać z chłopakami... ja jestem po ponad miesiącu od rozstania... i kurcze nie mam normalnie ochoty a jak już się spotkam to tak wybrzydzam... a to że w tym mi nie pasuje... a to w tym... albo ja jestem dziwna albo po prostu lepią się do mnie tacy jacyś ;| tu niby jest mi lepiej że jestem wolna a nie umiem z tego korzystać... Edytowane przez gabrysia7777 Czas edycji: 2010-08-17 o 00:29 |
|
|
|
|
#1392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I cieszę się, że jestem tak silna. A u Ciebie też nie minęło jeszcze zbyt wiele czasu, więc nic na siłę. Jako osoba rozczarowana po ostatnich przeżyciach masz prawo wybrzydzać Człowiek ma prawo wymagać od drugiego człowieka tyle, ile sam może mu z siebie dać. Więc bardzo dobrze, że się cenisz
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
karolka2293 ja mam nadzieje że to mija... jej ale że po roku i nadal takie coś... aż sama się boje...
wiadomo juz nie tak,jak na początku,ale nadal w jakimś stopniu "kłuje" w ogóle to dziewczyny nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem czy jak widzę że niektóre dziewczyny zaczęły się umawiać z chłopakami... ja jestem po ponad miesiącu od rozstania... i kurcze nie mam normalnie ochoty a jak już się spotkam to tak wybrzydzam... a to że w tym mi nie pasuje... a to w tym... albo ja jestem dziwna albo po prostu lepią się do mnie tacy jacyś ;| tu niby jest mi lepiej że jestem wolna a nie umiem z tego korzystać...[/QUOTE] nie jesteś dziwna,miesiąc od rozstania dopiero.To normalne,ze brak ochoty na spotkania z innymi facetami. U mnie minął rok,i dopiero pomału zaczynam się przełamywać,zaczynam myśleć o jakiś spotkaniach z kimś innym,niz z byłym. oj,coś nie wyszło cytowanie..muszę się jeszcze nauczyć
' Edytowane przez karolka2293 Czas edycji: 2010-08-17 o 00:47 |
|
|
|
#1394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ja wiem czy tak dobrze... będę wybrzydzała i zostanę sama do końca życia ostatnio nawet śniłam że zostałam " starą panna", mój mózg szwankuje... ja po prostu chce być zdobywana,tak jak to robił mój były... a wszystkich tych których spotykam to tacy którzy czekają aż to dziewczyna zacznie podrywać itd. Nic nie jest takie jak wcześniej... wydaję mi się że nigdy się już z nikim nie będę tak dogadywała jak z eksemw ogóle jak pomyśle że ide na studia i nikogo nie będe miała takiego jak wcześniej że bedzie mnie wspierał, pomagał... ciężko mi z samą myślą że już nie mam nikogo tak bardzo bliskiego Edytowane przez gabrysia7777 Czas edycji: 2010-08-17 o 00:48 |
|
|
|
|
#1395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powoli akceptuje siebie jako ponownie singla ![]() Wiem, że to trudne, ale staraj się nie rozmyślać, ja jak tylko zaczynam, to zmieniam obiekt rozmyślań np. na to, co będę robiła nast. dnia, albo w co się ubiorę na takie a takie wyjście Naprawdę, czas się zabrać za pozostawienie przeszłości za sobą i czekanie na piękną przyszłość.. Wystarczy chcieć
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny myślicie że jak pójde na studia to to jakoś też pomoże mi zapomnieć ? wszyscy mi mówią że zajmę się studiami, nauką i wtedy nie będe myślała o nim... a mnie się wydaje że jak pójdę w nowe miejsce to gdzieś bardziej będę się czuła taka samotna...aż się boje tego wszystkiego... bo będę z tym praktycznie sama. A ja myślałam że to będą moje najlepsze wakacje spędzone z TYM JEDYNYM... heh a to wszystko się w jakiś koszmar zamieniło...najgorsze to są te wahania nastroju... raz jest dosłownie pięknie... ciesze się z wolności a później znowu się zaczyna chociaż jest jakiś sukces bo już nie płacze... |
|
|
|
|
#1397 |
|
Rozeznanie
|
Witam was dziewczynki! Własnie wróciłam znad morza...
![]() Odpoczęłam, opaliłam się(nawet za bardzo) i zdałam sobie sprawę ze jestem tak szczęśliwa że chyba bardziej się nie da ![]() Może to to słońce...a może przystojni ratownicy?Mmmm.....Mówię wam ;D A na dodatek dostałam od kumpla zdjęcie mojego ex xD Teraz wogole wstydzę się przyznać że z nim byłam! Różowy sweterek, włosy na żel, jaskrawo zielony pasek i wygląda jakby łaził na solarium bądź źle użył samoopalacza xD Mówię wam, mało sie nie polałam xD Monillka może chcesz zobaczyć?XD
|
#1398 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
Oni mięli do mnie uprzedzenia z niewyjaśnionych przyczyn. Jak rozmawiałam z matką TŻ, siedziałam blisko niego... Ona stwierdziła, że się kleję itp... no i w ogóle kłamliwa dziwka ze mnie
|
|
|
#1399 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
co do rodziców,z czasem im minie i będzie okej
miałam podobną sytuację z rodzicami eksa,byli tak "chłodni",tylko dzień dobry i nic więcej,plus jego wrogo nastawiona siostra łoo,jak ja to wytrzymałam?Eks był poprzednio w 6-letnim zwiazku i być dla nich moze byłam tą "zła",która zepsuła im związek ? Nie bd teraz się zastanawiać nad tym,ale co najśmieszniejsze? zmienili do mnie nastawienie jakis czas po rozstaniu-z nadzieją,ze wróce do eksa(wg rodziców ma swoje lata idp,itd)
|
#1401 |
|
Rozeznanie
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co mnie cieszy dzisiejszego dnia
? Mimo, że z eks rozstałam się w trakcie sesji nie zawaliłam jej pozaliczałam wszystko to co miałam pozaliczać. Jestem z siebie niesamowicie dumna, że się nie dałam i nie zawaliłam przez niego szkoły.
|
|
|
|
#1403 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ma dzisiaj "piatek 13-stego";/ Jakoś kiepsko widzę ten dzień;/ ![]() W dodatku głowa mnie zaczęła boleć ![]() Martusia Szkoda,że nareszcie ![]() A takie foto to ja bym z chęcią zobaczyła ![]() Ja pamiętam jak mój exex chodził w różowej koszulce bo chciałam,żeby taką kupił... To był mój błąd ale jemu tak sie spodobała,że śmigał w niej dosyć często później po rozstaniu jak wyrywał "nową"
|
#1404 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha...ALe zależy o jaki róż chodzi...xD Jak mi podasz na PRV maila to ci wyślę xD
|
#1405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do własnych spraw i problemów dystans jest mieć najtrudniej, a ja dzięki temu co przeszłam, potrafię go nabrać. Cytat:
Szkoda tylko, że jakoś mu się tak strasznie późno przypomniało![]() Co do ostatniego zdania, Królowa, każda tutaj Ci to powie <lizus> ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Dziękować
|
|
|
#1407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Albo odłączyć na chwile neta i podłaczyć jeszcze raz ![]() Bo tam po 72 min.też się to włącza ale ja odś.stronę i oglądam dalej
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj
|
|
|
#1409 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie musisz odłączać kabla od internetu. Jeśli nie chcesz czekać, to włącz film, zapauzuj do czasu aż ujrzysz, że złapał limit (pasek na dole zapełni się do końca), wejdź w przeglądarce w Plik > Pracuj w trybie offline, obejrzyj do czasu aż złapie limit (obecnie chyba 72 minuty na Megavideo), potem wyłącz tryb offline, odśwież stronę, przesuń do minuty, w której przerwało i oglądaj spokojnie dalej.
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

)

Nic... Mam wrazenei ze jestem tam jakims wrogiem numer jeden.
) i szczerze powiedziawszy ciała nie mam jak 4-5 lat temu

A X powiedzial ze mamy jeszcze czas i mozemy poczekac z tym