|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
pomyślimy, pomyślimy
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Grape wiem że nie jest łatwo, ale może powinnaś się po prostu cieszyć urlopem a nie narzekać?
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ze na poczatku stres jest normalny, ale to nie jest moja pierwsza praca i jeszcze nigdy pierwszego dnia nie przezywalam takiego stresu... takze... nie wyolbrzymiam napewno. ehhhh...
|
|
|
|
#4384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że trzeba może jeszcze jutro coś zdziałam w tym kierunku ![]() Cytat:
![]() nie narzekam tylko piszę że po spotkaniu krawcową czuje niedosyt bo myślałam że mi coś podpowie, nakieruje mnie na coś konkretnego a ona niby nakierowała a nie nakierowała bo powiedziała że tak na sucho to wolałby nie bo później wychodzą różne chocki klocki może się źle wyraziłam ale to przez to że dalej mam mętlik i dalej mam za dużo "kandydatek" ale po tej rozmowie już wiem że na pewno nie będzie falbanek bo do mojej koncepcji nie pasują ![]() nie miałam czasu się nacieszyć urlopem ale większość spraw załatwiłam więc jestem zadowolona może nie do końca tak jak bym chciała ale "urlop" zaliczam do tych bardziej udanych
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do dawania pustych kopert, to słyszałam, ze miektorzy daja koperty dopiero po skonczonym weselu. jesli było dobre, to daja tylke,ile przeznaczyli. jesli nie, to wyjmują kase z kopert. jak dla mnie to nie do pomyslenia takie zachowanie..
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne pudełeczko ![]() Tymczasem spadam spać - jutro dentysta ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo!
![]() Jestem w ciężkim, ogromnie ciężkim, masakrycznie ciężkim szoku. Mój mężczyzna dzisiaj, po roku, poruszył temat zaręczyn. Dosłownie! Bo zaniepokoiło go to, że w czerwcu zasiałam mu totalną nutkę niepewności między zdaniami i zaczęło go to męczyć, że może jednak ja go nie będę chcieć jako narzeczonego i jak zapyta, odpowiem "nie" I dzisiaj poruszył ten temat, bo go też trochę mierzić zaczęło, że nie dość, że prawie cały rok niewiele się odezwałam w tej sprawie, to jeszcze w czerwcu negatywnie i już sam nie wiedział co i jak. Heh, aż mnie korci, żeby to wszystko opisać.edit. Nie chce mi się. Idę lulać, bo o 7 mam jazdę Jego odpowiedź: "to poczekam z oświadczynami na moment, aż na pewno powiesz tak" To się fochłam, że i tak już 1,5 roku czekam. Generalnie wnioski takie, że on już do tego dojrzał i nad tym myśli, a ja dla niego sama nie wiem i chłopak ma się postresować tym
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-18 o 00:04 |
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzymaj go w niepewności, a co!
niech się streszcza bo a nuż się rozmyślisz ![]() ja jestem ciekawa czy ten mój dziś coś kupił
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos, na pewno ma już zaklepane cudeńko
I niedługo będziesz pstrykać swoją łapkę, żebym miała kolejnego linka do bloga ![]() Generalnie, tak na marginesie - Olka, jesteście okropne. On w środku wyznań, a wy tak natarłyście!
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyjaśnienie do tego co napisała Med:
Poszłam z koleżanką na wino... z racji tego, że padał deszcz, pierwszą flaszkę wypiłyśmy... pod mostem. Bo tam było sucho. Poszlyśmy po drugą i postanowiłyśmy iść na wieżę ciśnień, zasiąść na betonowych płytach i poużalać się nad sobą. Dochodzimy... ja mówię "patrz jakiś samochód tam stoi". Palła stwierdziła, że to nic, ja na to, że ktoś w nim jest, ona "trudno, przeszkodzimy w szmegeregeten...ale nic się nie rusza". Tak więc ruszyłyśmy w stronę samochodu (bo za nim były nasze płyty), a tam drzwi się otwierają a wnich Med... a obok jej A... Mało się nie posikałyśmy ze śmiechu, że im romantico zniszczyłyśmy ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
Porażka na całej linii... Swoją drogą... focham się, bo nawet się nie pożegnaliście
|
|
|
#4392 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- A jakie święto się zbliża? ![]() U nas 11 miesięcy dzisiaj mija, ale na bank nic nie będzie (idziemy na spotkanie firmowe posiedzieć przy piwku).
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#4393 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Bry dzień
![]() Ależ miałam koszmarną noc. Oka nie zmrużyłam ![]() Całą noc leżałam i się przewracałam z boku na bok i nic. Wszystko mnie boli od tego rzucania się po łóżku i wyglądam jak zombie Idę coś na śniadanie upolować. ---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Widzę że była dyskusja na temat prezentów ślubnych ![]() Ja też uważam, że goście to nie sponsorzy. Na ile kogoś stać - tyle da. I tak samo ja się zachowuję. Czasami ma się więcej gotówki, czasami mniej. No i czasami jest to rzadko widywany znajomy, a czasem bliska rodzina. Niemniej jednak nie chciałabym, żeby ktoś z moich gości zrezygnował z przyjścia na wesele, bo nie stać go było na prezent Być może też dlatego, że chciałabym nieduże wesele, na około 30-40 osób, więc i tak zaproszona byłaby najbliższa rodzina (ja akurat dużej nie mam) i przyjaciele/znajomi. Jeśli ktoś jest dla mnie ważny jako osoba, to naprawdę wolałabym żeby przyszedł z pustymi rękoma albo symboliczną kartką z życzeniami, niż żeby nie przychodził w ogóle To tak w ramach gdybania - "gdybym kiedyś miała wesele..."
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Ins, my z TZ wlasnie bylismy zaproszeni na wesele kuzynki TZta - dziewczyna z rodziny, ktora TYLKO I WYLACZNIE patrzy na kase, klasyczne sępy. Zaprosili na slub tez TYLKO TYCH, co to wg nich są w stanie wylozyc kase na ich prezent.
Mamy z TZ dosyc ciezka sytuacje finansowa teraz do tego, dlatego TZ odmowil przyjscia na slub/wesele. Czasami nawet i taka rodzina sie trafia... |
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() rano tak ciemnawo było, że z chęcią bym w łóżku została - no, ale niestety do pracy trzeba było iść![]() całe szczeście, że jutro mogę pospać do 7.30, a w piątek biorę urlop więc tylko dzisiaj muszę przeżyć
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Szit, miałam wczoraj zabrać z szefa gabinetu dokumenty do zniszczenia, ale zapomniałam, więc dzisiaj przyjechałam wcześniej żeby to zrobić, a tu szef juz jest, chociaż raczej nigdy nie zjawia się przed 10... |
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi no cóż zmęczona byłaś etc
Mówił coś?Hajja Hawwa urodziny moje się zbliżają, ale nie ma to nastąpić wtedy (już rozmawialiśmy na ten temat że to zbyt oczywiste). Buu mój antybiotyk jest wredny muszę wstać o 8 żeby go wziąć, no i pół godziny się nie kłaść potem ![]() Ehh nie chce mi się wychodzić z domu, pogoda za oknem wcale nie zachęca do zmiany zdania, a tu muszę na drugi koniec miasta jechać na uczelnię załatwić duplikat karty egzaminacyjnej |
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..wróce do Was kiedys
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A kiedy Gwizdak wraca? Bo nie ma kto ze mną ziewać ![]() Nieprzytomna dziś jestem... Mam od jakichś dwóch tygodni kłopoty ze snem. W ciągu dnia zasypiam na siedząco, wieczorem zmęczona kładę się i dwie godziny przewracam z boku na bok, po czym gdy juz zasnę zaczyna dzwonić budzik...
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
skimosia nie mowił, bo jeszcze u niego nie byłam. Jako jedyna asystentka Członka Zarządu siedzę na zupełnie innym piętrze z handlowcami :P Myślę, że nie bedzie zły, jednak wolę jak jest wszystko dopięte.
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
ja w dziwny sposób wysypiam się na twardo a stres coraz większy....
wczoraj poszłam spać o 2 wstałam o 7.30 i jestem jak nowo narodzona - zero koszmarów nie to co 4 miesiące temu... psychika PM jest niezbadana
|
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Byłam w poniedziałek z kociakami u weta i okazało się, że to 2 kocurki. A już myślałam, że będzie jakaś Maja. A będzie chyba Filip i Gucio. |
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Magda współczuję problemów ze spaniem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4404 |
|
Zadomowienie
|
Też bym chciała mniej stresu przed ślubem niż teraz. Teraz to wystarczy, że tylko pomyślę o całej tej organizacji to zaczynam odczuwać duszność.
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem Gwizdaczek była naszym przodownikiem i brakuje jej - ale chyba niebawem wróci
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=458864
yyy... Jak zobaczyłam tytuł to myślałam,że ktoś robi wieczór jednocześnie dla Panny Młodej i Pana ( dla pary) i zastanawia się jak to fajnie zrobić... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko skończę pokażę Wam zdjęcia |
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u szefa. Nawet nie zauważył, że te dokumenty są jeszcze u niego w gabinecie :P
Maya kiedy się przeprowadzacie? Zrezygnowałaś już z pracy? Podziwiam Cie że robisz księgę gości. Ja nie mam za grosz zdolności manualnych i wyszłaby mi straszna karykatura. |
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Maya no już tuż tuż i będziesz Żoną
![]() Korniszonek pomysł mi się z góry wydaje... chory Madziu wpadaj do nas czasem i trzymaj się! ![]() Magda już niedługo weekend czy w weekend też masz problemy ze snem?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

pewnie takie cudo mi nie wyjdzie :/ no ale może coś ładnego. Jak nie to na szybko będę kartkę kręcić z tych "standardowych" jakie już wam pokazywałam
13.03.2008

więc jestem zadowolona może nie do końca tak jak bym chciała ale "urlop" zaliczam do tych bardziej udanych 

muszę wstać o 8 żeby go wziąć, no i pół godziny się nie kłaść potem