|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rodzina mojego Małża też nie widzi tych 6 kilo. Ciekawa jestem, czy moja mama coś zobaczy, już chwilę się nie widziałyśmy. Małż natomiast widzi różnicę, jak mnie obejmuje, to mówi, że jest mnie mniej. Zastrzegł sobie, że jak już będzie widział, że robię się za chuda, to mi powie. On lubi okrąglejsze babki, a nie szczuplizny. To przykre co piszesz o Waszym zmartwieniu. Zostaje Wam żyć ze świadomością, że jak się z tym uporacie, to więcej krzywdy od niego już nie zaznacie. Może rodzina się jakoś dołoży, żebyście sami nie musieli wszystkiego spłacać? Cytat:
![]() ![]() A brzuch ciążowy też mam. Nie długo po ciąży trzeciej byłam z Mężem na wycieczce i tam taki starszy Pan, który pracuje z mężem pyta ile mamy dzieci, ja mówię, że 3. A ten mówi - o to ładnie i kolejne w drodze widzę, to mało spotykane. Nie tłumaczyłam się, że to brzuszysko po ciąży jeszcze nie spadło. Nie miałam siły. Zdołował mnie gość. Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję. Wiem po sobie, że najgorzej to zabrać się do pracy, a jak już się weźmie, to idzie. Niech ten trzeci szybko się napisze i z głowy. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Rozeznanie
|
witam
![]() DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA CIEPŁE SŁOWA, DZIŚ SIĘ UŚMIECHAM I WIEM ŻE DAM SOBIE RADE... KOCHANE JESTEŚCIE!!!! MAM ZA TO INNY PROBLEM, PRZYZNAJE SIE W SOBOTE NAGRZESZYŁAM I ZJADŁAM ZA DUZO CIASTA DROZDZOWEGO A WIECZOREM PIŁAM LIKIER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() identyko jak ja i mój TŻet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() skoro BMI wskazuje, że nie powinnaś, to po co się będziesz katowac?
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na wzdęcia nie mam pojęcia jak pomóc...niestety ale za ten likier i ciasto drożdżowe to masz baciory ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- a tak w ogóle to się witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Raczkowanie
|
Własnie starsza koleżanka z pracy powiedziała mi, że schudłam i czy przypadkiem nie jestem na dziecie.
Nie było jej 3 tygodnie i już te 3kg zobaczyła? Świetnie! Nie dość, że duży spadek to jeszcze pochwała. Tylko takich koleżanek nam trzeba prawda??????
#2437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam w pracy tylko jedna, jedyna, ktora co dzien mi mowi, ale ci spodnie wisza, brzuch masz plaski i piekna talie juz... i tak codziennie cos mi mowi ![]() hehe meza ma to niby nie powinna byc homo ![]()
![]() |
#2438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co robicie ze zwierzakami przed wyjazdem? Macie kogoś zaufanego, kto się nimi zajmie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
trzymaj sie, jakos z tego wyjdziecie i zaczniecie z czysta kartka! ua, widze ze zestaw jak u mnie w domu - dwa koty, pies, ja mam jeszcze zółwia!:P niestety tu na studenckim mieszkaniu nie moge miec zwierzat i strasznie za nimi tesknie ;< marzy mi sie kotek albo pies motywujacy do spacerow. ale dzis jade do domu i zobacze wszystkie moje bestyjki ![]() u mnie zastoj, nadal 66,1... dobrze ze bez wzrostu, ale po cicho liczylam ze cos ze mnie zejdzie skoro juz mam @. moze w kolejnych dniach, oby. od jutra białeczko, tak jak zapowiadalam, postaram sie jak najbardziej 'czysto". poki co zbieram sie powoli do pracy i pozniej jak mowilam do domu - jak wroce to bede miala mega zaleglosci na forum :d |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe super masz z tż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Rozeznanie
|
Aleksandra_M podaj mi linka do pomiaru rozmiaru staników?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
myslalam ze mam cos na twarzy czy cos, albo ze zle wygladam, albo ze nie widac roznicy.. a ona sie smieje i smieje.. ale wreszcie powiedziala ze nie mozliwe jaka odmiana i ze nawet nie wiedziala ze mam takie duze oczy i kosci policzkowe mi widac, i jakie mam nogi, te spodnie mialam opiete, i ogolnie ze jestem chudzinka ![]() kamien spadl mi z serca ![]() druga osoba ktora az tak mnie docenila, byla mama ![]() ![]() moze i nie jest przyjemnie sluchac o sobie czegos takiego, ale przynajmniej wiem ze to bylo i skutecznie to zwalczylam, wiec.. co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zadomowienie
|
Mój syn będzie wtedy w domu, a i mój ojciec mieszka przez ścianę z nami, więc z głodu nie zdechną. Jedynie boję się, że rozpuści tego psiora jak dziadowski bicz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nowy avatarek masz. Fajny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Przyczajenie
|
Kochane Dukaneczki, czyta się Was tak bosko, że na pisanie tu już nie mam czasu
![]() ![]() Pozdrowionka! Uwielbiam Was wszystkie i wiem, że bez czytania Waszych super tekstów i rad nie wytrwałabym.... Edytowane przez ora73 Czas edycji: 2010-08-18 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
A ja się ciesze, bo mam spadek o kilogram i czuje sie juz lepiej, wszystko mi sie uklada - jest o wiele lepiej
![]() więc pingwinek rusza się do przodu ;D a wszystkim gratuluje spadków, a tym ktorym waga stoi - będzie dobrze! ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zadomowienie
|
Jadę na zakupki dziewczęta.
Do późnieja. |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek kruszynki. Muszę się pochwalić, w końcu 70 na wadze!
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje wszystkim spadeczków i trzymajcie sie mocno dziewczynki, warto dukać! ![]() A na sniadanko zjadłam prawie słodką bułeczke z przepisowni ![]()
![]() |
#2450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do problemow to moja kolezanka ma to samo ![]() ![]() ![]() a ja sie witam i zegnam zarazem, dzis dzien pod znakiem - biegania z wywalonym jezorem, kurcze przez ten @ nie che mi sie wcale jesc, nawet slodyczy ![]() ![]()
![]() |
#2451 |
Raczkowanie
|
Hejka sekciary
![]() Ja na wage stane w piatek- to moj dzien wazenia odkad zaczelam sie odchudzac w zeszlym roku ![]() ![]() Wydaje mi sie ze cosik tam spadlo....za dwa dni chwila prawdy ![]() Drugi dzien PP mija ale juz mi to bialko uszami wychodzi. Koniecznie musze napasc na sklep i kupic otreby bo ani razu jeszcze ich nie jadlam...a Pana Lazienkowego zaliczylam 3razy w ciagu 11dni dukania. Prosze o rade. Mam niewielki wybor produktow bo mieszkam za granica.... Wczoraj znalazlam ciekawy produkt w Dunnes Stores :"Quorn steaks" w dwoch stekach (wegetarianskich) 11.4 g protein, 7.4g cukier,3.8 tluszcz Myslicie ze przejdzie na Dukanie
#2452 |
Zadomowienie
|
Nie ma lekko. Cała rodzina to moi rodzice(renciści), dziadek emeryt i my z mężem i Kubko. Nie ma komu nam dołożyć
#2453 | |||
Rozeznanie
|
Cześ chudziny, ale nastukałyście od rana
![]() u mnie bez spadków, ale wzrost pokonany ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Zadomowienie
|
smigam do auchana....
![]() wyczailam sznycel z indyka na grilla, a ze mam grilla elektrycznego to super sie sprawdzi ![]() poza tym musze jakies piersi kupic, mleko granulowane ![]() ![]()
15.03. 2010 początek dietki = 73,8kg / 163cm ![]() po uderzeniówce: - 1,8kg jest: 59,4kg ![]() -14,4 kg będzie: 58kg ![]() ![]() "8 sesja" na VACU aktiv ![]() "pierwsze kręcenia Hula Hop Anion" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zadomowienie
|
hello
![]()
#2457 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Zadomowienie
|
Witam znad jaja i otrebiaków
![]() ja chyba nigdy nie przejde na III faze i utkwie na II na zawsze ![]() ![]() ![]()
#2459 |
Raczkowanie
|
hej hej
Własnie pojadam sobie kurczaka w cieście, mniam ![]() Wszystkie ubrania na mnie wiszą, ale nie chcę na razie nic kupować, bo za jakiś czas znowu będa wisieć, i co tu zrobić ;/ mam pytanie do avataris, w avatarze to Ty czy Małgorzata Foremniak? ![]()
#2460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
15.03. 2010 początek dietki = 73,8kg / 163cm ![]() po uderzeniówce: - 1,8kg jest: 59,4kg ![]() -14,4 kg będzie: 58kg ![]() ![]() "8 sesja" na VACU aktiv ![]() "pierwsze kręcenia Hula Hop Anion" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.