|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
to pytajcie, bo szczerze mówiąc sama nie wiem, co mam napisać
![]() uprzedzam pytanie o wiek - w kwietniu skończyłam 19 lat, mój Luby przygotowuje się (o ile facet może się przygotowywać do takich rzeczy ![]() ![]() uprzedzam pytanie o edukację - on jest już po pierwszym roku dziennikarstwa, ja skończyłam pierwszy rok zarządzania i dokładam sobie od teraz drugi kierunek; studiujemy w tym samym mieście ^^. jeśli którąś z Was będzie interesowało, jak doszło do tego, że się poznaliśmy i po 4 latach 'spiknęliśmy' - napiszę wieczorem, bo to długa historia ![]() wrócę do Was o 21, a tymczasem idę się szykować na spotkanie z moim Ukochanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
ano
![]() ![]() no normalnie, włożył bez jej zgody członka do jej pochwy a ona mi o tym powiedziała Cytat:
![]() ja wczoraj z TŻ wyszłam i dopiero w sklepie zobaczyłam że nie mam nic makijażu a myślałam że robiłam rano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Ja to bym takiego do pierdla wsadziła a nie jeszcze z nim była!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesień to ciężki okres na szukanie pracy, ale nasze kciuki mogą wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ayrine witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ja byłam na mieście, dotarłam na uczelnię w godzinę co jest niemałym sukcesem, załatwiłam duplikat karty, nic nie musiałam płacić ![]() ![]() Zaraz się zabieram za tą kartkę-pudełko ![]() ![]() Za to trochę gorzej się czuję, i jest możliwe że się przeziębiłam, nie doleczywszy jeszcze zapalenia zatok ![]() Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-08-18 o 13:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co , kurde ostatnio bardzo się wkurzyłam , po pierwsze lidzie mają mnie w dup*ie przypomina im się o mnie tylko jak coś chcą przykład
napisałam do kumpeli na gg czy jest bo potrzebuje rady do dziś mi nie odpisała mimo , że widzę , że korzysta z internetu , zmienia się opis .... postanowiłam , że ją już też mam głęboko gdzieś jak chciała się pochwalić mieszkaniem czy czym innym to zaraz wiedziała gdzie napisać lub o jakąś radę pomoc .... A druga rzecz to mój brat , najpierw to , że nie jestem jego światkiem do ślubu bo szwagierka musi mieć swoją przyjaciółkę za świadkową czy z racji tego mój brat musiał mieć faceta (aby była para ![]() z racji tego aby mi zrekompensować to ....( oni tak chyba sądzili ) poprosił abym mu zdjęcia zrobiła , no ok nie ma problemu mogę biegać za nimi z aparatem mówię spoko brat nie odmówię . A wczoraj on do mnie czy zrobię mu zdjęcia bo jakby co do szwagierki kolega tez się oferuje .... i powiedziałam mu , że aparat i tak będę mieć więc mi to wsio rybka ale powiem szczerze , że się bardzo wkurzyłam tym wszystkim najpierw tak potem siak .... ![]() i niestety może to głupie ale boli mnie to , że własny jedyny brat nie wziął mnie na światka tym bardziej , że mieliśmy świetny ze sobą kontakt ..... To na tyle mojego użalania ![]() a nie zapomniałabym Chce być już narzeczoną i żoną , teraz już skończyłam ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- wiem , że jest miałam zamiar zakupić , ale moja mam wszystko kupiła i miała to robić ale skoro jestem w domu to mówię zrobię to i będzie ejdna rzecz z głowy |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nie wspomnę o tym,że po sytuacji z szufladą gadała tak jakbym specjalnie kupiła popsutą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
i to w dodatku był jej pierwszy raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
w ogóle mój brat nawet nie wiedział jak mi powiedzieć , że nie będę światkiem cały tydzień się zbierał a jak zaczął to nie wiedział jak to powiedzieć , oczywiście wiadomo kto mu kazał.... inna sprawa jakbym miała inny kontakt z bratem , ale miałam zaje****sty
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
Ta dziewczyna ma jakiś problem ze sobą, bo z tego co piszesz to był ewidentnie gwałt i jeszcze zniszczył jej pierwszy raz, z którym być może chciała czekac do ślubu. A on ogólnie jest w stosunku do niej agresywny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
To juz od dawna widać , mój brat jest za dobry i za bardzo zakochany , ogólnie to już nie ten sam człowiek co kiedyś ale cóż jego życie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Aniołku, faktycznie może być Ci przykro... ![]() To nie jest pocieszające, ale podobna sytuacja była z bratem mojej mamy. Jak się ożenił - koniec. Już nigdy nie mieli i nie będą mieć kontaktu takiego i zazyłości. Prawie obcy człowiek - co J. powie, tak jest i nawet siostra już nie jest mu bliska...
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-18 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Aniołku ale to chyba normalne że to jednak Panna Młoda ma pierwszeństwo w wyborze świadkowej. To jej świadkowa będzie pomagać, i to ona ma na nią liczyć.
U mnie jest taka sytuacja że póki co ma być moja siostra bo wiem że mi pomoże, i TŻta brat, ale może zrobimy tak że będzie mój szwagier i TŻta siostra. Chociaż TŻ już bratu powiedział żeby się szykował.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
kurde ja siedzę i siedzę, roboty pełno a kartka nie ruszona nawet
![]() do wieczora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
med ogólnie to kontakt normalny , nie to , że jakiś full kumpela , ale odkąd mieszka z nami to zawsze po pracy w trójkę gadaliśmy ja ona i mama , chociaż mamę też już powoli wkurza jej zachowanie ....
nie mam nic do niej , zawsze mogę coś pożyczyć , czy ona mi czy kontakt normalny . Ale ona w ogóle nie przejmuje się ślubem , w ogóle jakim tekstem walnęła , co zdarza jej się dość często . Była mowa o piosence dla rodziców a szwagierka z tekstem do mojej mamy : "ja sobie nie wyobrażam aby w tym tańcu miała teściową trzymać za rękę ...." ona musi swoją mamę trzymać .... można sobie wyobrazić jak się poczuła moja mama po takim tekście , dodam , że dzięki temu wszystkiemu jest chociaż jeden plus mam o wiele lepszy kontakt z mamą ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
po prostu boli mnie to , że od zawsze była mowa , że będę ja ....a na koniec wychodzi , że nie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Ja się coraz bardziej stresuję, że w naszej sali nie będzie już wolnych wakacyjnych terminów... niech mnie ktoś palnie w głowę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Aniołku wiem że Ci przykro
![]() ![]() swoją drogą ja się nie spotkałam jeszcze z dwiema świadkowymi ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Carmi a kiedy zamierzacie tam uderzyć? |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mam zamiaru nić robić po prostu mam żal o to i jest mi przykro z tego powodu ale cóż .... Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-08-18 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
mówiłam wam kiedyś że mam "nosa" po mamie i nic się przede mną nie ukryje, bo przypadkiem zawsze coś odkrywam?
![]() Właśnie zauważyłam że biurko nie jest do końca czyste, więc je przetarłam i chciałam wziąć kartkę jakąś pod tą moją co robię żeby nic się nie ubrudziło. Z TŻtem odkładamy kartki niepotrzebne (zadrukowane z 1 strony) na skrzynię komputera z tyłu, co by były jako brudnopisy. I sięgam tam, a tam jakieś małe karteczki. Myślę "hmm?" ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Carmi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
skimosia ale się cieszę
![]() Z tą salą to jest tak, że jak dzwoniłam miesiąc temu to babka powiedziała, że są terminy na lipiec-sierpień 2012. Ale ja się boję że w międzyczasie ktoś wszystkie zaklepał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Claris a szukałaś w ogóle pracy w zawodzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Skimosiu, no rzeczywiście masz nosa
![]() ![]() Carmi, będzie dla Was wymarzony termin, poproś Ilsę to Ci zaczaruje dla pewności ![]() ![]() Przygotowywałyśmy dzisiaj artykuł o tym kolesiu: http://rowerowy.wroclaw.pl/index_akt...993&limit=0#a1 ![]() ![]() ![]() ![]() A cały czas mi chodzi po głowie ta piosenka i teledysk: http://www.youtube.com/watch?v=chF244LWWqg
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Skimos z tym przygotowaniem do ślubu to bym nie przesadzała.. u mnie w rodzinie jakoś nigdy nie bylo tak, żeby świadkowa pomagała PM. Panna Młoda albo sama wszystko robiła albo pomagała jej mama.
Dlatego ja rozumiem żal Aniołka, bo skoro była mowa, że ona będzie świadkową to nie rozumiem nagłej zmiany zdania. Ja osobiście nie wiem czy chciałabym swoją siostrę i odwrotnie, ale jeśli miała obiecane, to nieładnie teraz to odbierać i tyle.
![]() |
#4529 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
łorewa!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.