![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
faktycznie kosmetykow zostalo niewiele
![]() chetnie przygarnelabym cos z pielegnacji/oczyszczanie/peeling ... cos z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
A płyn do demakijażu Ziaja to który masz? Co do lakierów to interesują mnie tylko nowe, ewentualnie raz wypróbowane. Najchętniej Inglot, Sally Hansen ale mogą być też inne.
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Tonik Ziaja może być a lakiery to najchętniej takie w odcieniach pomarańcz, brąz, beż. Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2010-08-12 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
Z tych które wkleiłaś ewentualnie wchodziłyby w grę dwa od prawej. A masz jakiś w kolorze kawa z mlekiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ok, to czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Mam jeszcze jedno pytanie w sprawie lakierów. Mają one jakieś drobinki czy są matowe?
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- W takim razie jestem zainteresowana dwoma lakierami i płynem do demakijażu ale nie oddam w zamian maseczki oraz dwóch balsamów. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Mogę zaproponować Ziaja Pro + balsam biała czekolada albo Ziaja Pro + balsam malina i wanilia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
w dokładce znajdą się 2stroje kąpielowe,leginsy do kostek z guziczkami,pasek na talię,bluzeczka z falbankami na ramiączkach,spódnica w kwiatki,okulary przeciwsłoneczne,krem koloryzujący z Avonu,krem do stóp i na pewno jakieś buty,ale to małe rozmiary jak coś.
![]()
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się kilka rzeczy, baaardzo mam chrapkę na żółty cień, może masz gdzieś jeszcze jakiś czerwień/ pomarańcz, bądź zielenie? Akurat jestem trochę zajęta, pozwól, że bardziej wieczorkiem usiądę i przejrzę Twój wątek na spokojnie, bo nie dość, że masz fajny cień, to jakiś balsam mi by się przydał, może mgiełka owocowa albo coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Dobra, odpisuję jak mówiłam
![]() U Ciebie podoba mi się: balsam i mgiełka malinowe Avonu żółty cień Inglota i ten turkusowy (chyba że masz jeszcze gdzieś jakiś pomarańcz/ czerwień lub taką ładną zieleń, nie musi być inglota, obojętnie jaki) o może z tej paletki 25 i 41/44 Napisz czy masz je "na stanie ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Jak to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...a-i-klonem.htm to nie chcę ![]() Z cieni spokojnie może być po pół lub mniej słoiczka ![]() Najchętniej z Inglota żółty, turkusowy i biały. A z tych pigmentów gdybyś mogła wyraźniejsze zdjęcie, bo dobrze kolorów nie widać(np nie wiem, czy to krem czy jasny żółty), to bym sobie coś jeszcze wybrała. I może jeszcze tą bluzkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1281104920 Ogólnie jeszcze się zastanowię, wymiana mogłaby nastąpić i tak w przyszłym tygodniu, bo wyjeżdżam i dopiero około środy mogłabym wysłać. Ale się jeszcze zastanowię ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Hmm nie widzę w KWC tego balsamu, a chciałam poczytać :P We wtorek prawdopodobnie wrócę ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Ciekawa propozycja już przeglądam ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Niby mogłabym się pokusić o: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280847067 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1280847067 Tylko jak z ich stanem? Ta szara ten dół ma jakiś taki przytyrany i sama nie wiem jak to tam wygląda. Siostra prędzej Cię zabije, niż odda ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Kochana ja mam równo 165 cm ![]() ![]() Wierzę Ci na słowo z tą szarą :P To co w końcu wymieniamy, bo się pomieszało ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Mam tylko te co w wątku, poza mam jeszcze dwa z avonu, ale ich nie oddam. Ja proponuję tak: czarna bluza( a jak jej stan, jaki materiał, ma paproszki?) + zielona koszulka + odsypki cieni (ilu w końcu? ![]() za far away i wybierz sobie jakiś drobiazg (może jakaś ozdoba do włosów w ciuszkowym?) albo jakieś próbki dorzucę ![]() Co Ty na to? ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- ale jak portfel to ja jeszcze coś chcę bo on nieużywany i wgl taki fajniutki :P ![]() Jaka licytacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- To ja koszulki nie chcę, bo mi na niej nie zależy :P Jakbyś mogła zdjęcie tej bluzy na osobie, bo pewna nie jestem jak to będzie na mnie wyglądać :P Tak od przodu i boku najlepiej... Edytowane przez Moniaszka Czas edycji: 2010-08-20 o 00:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
na ta bluzke w kwiaty h&m mam juz dwie chetne ...
chetnie przygarne jakis krem do twarzy, odzywke do wlosow, tusz do rzes, albo jakis podklad... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Coś ta szara tak średnio mi się widzi. Na far away mam jeszcze inne chętne, więc nie wiem jeszcze do kogo pójdzie. A nie wiem, czy ewentualnie chciałabyś się wymieniać za portfel i te odlewki różne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie bym sie wymienila na twoje kosmetyki ale te rzeczy ktorymi jestes zainteresowana poprostu maja za duzo chetnych ...
nie podoba ci sie nic innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
No dobrze, dam znać, jeszcze rozważam wymianę z inną wizażanką, oczywiście dam znać czy wymienię się z Tobą czy z nią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
w takim razie co możesz mi zaproponowac za spódniczke zary a co za bokserke ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
No właśnie mam ciężki orzech do zgryzienia :P
U Ciebie bym brała bluzę, bluzkę i cienie a u niej dwie idealne bluzy. I tak myślę myślę i nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Nie to Ty nie chcesz oddać dwóch za perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Chciałabym się dowiedzieć co tam z moimi kosmetykami bo nadal nie dostałam od Ciebie paczki i jestem trochę zaniepokojona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Chyba dobijemy jednak targu
![]() To podsumowanie ![]() czarna bluza, szara bluza, i odsypki cieni (ile i jakie chcę- mam wybrać teraz czy po powrocie w środę?) za far away, portfel, i bi-es ![]() No i wierzę, że ciuszki w bardzo dobrym stanie ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- OK, normalnie Cię ucałuję ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Już zaznaczyłam, sprawdź czy wszystko się zgadza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
moge wymienić na kosmetyki tą spódniczke z Zary w kwiaty...
chciałabym za nią jakąś odżywke do włosów zniszczonych, krem i maseczke do twarzy z oriflame ( tylko to wylukałam z podpisów pod zdjeciami) i jakis fajny podlad lub puder ... szkoda ze nie masz wszystkich kosmetykow podpisanych .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
kurczę, kosmetyki już przebrane, a z ciuszków co mi się podoba to za małe.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Wróciłam!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Dziś już jest czwartek a paczki jak nie ma tak nie ma
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Poczekajmy jeszcze do jutra. Będę na poczcie i zapytam się czy tam przypadkiem u nich nie leży. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
:)
|
hej
![]() co byś chciała za te pigmenty inglota na tym foto? Załącznik 3366698 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
które pigmenty Inglota za którą paletkę byś chciała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
oczywiście rozumiem
![]() więc interesoway by mnie 3 odsypki tych cieni które zaznaczyłam x na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
podoba mi się u Ciebie jeszcze ( ale nie wiem czy to na wymianę) to co zaznaczyłam na Twoich fotkach.
Załącznik 3369512Załącznik 3369513 Nie napisałaś w jakich ilościach zrobiłabyś odsypki inglota. Jeśli byłabyś zainteresowana mam poza wątkiem fajne pigmenty z UK równiez mogłabym zrobić odsypki gdybyś była zainteresowana. Pigmenty są trwałe i mocno napigmentowane (kolory turkus ale pod wpływem światła wpada w złoto - dość nietypowy ale śliczny, jasna zieleń mocno iskrząca, i jasny fiolet który równiez pięknie iskrzy) mogłabym porobić fotki słoiczków i na ręce jak to wygląda gdybyś była zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
czyli nie masz nawet tej pomadki na dole (nie tej oriflame a tej drugiej)??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za puder z manhatanu (tzn. ten poasiak)
I pigmenty ewe.odsypki ? ![]() Proszę ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Heh za wszystkie lakierki to raczje nie bo podobaja mi sie tylko kolorki: 25 5 44 23 44 ![]()
Wymiana kosmetyczna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489409 Wymiana Ciuchowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489510 Wymiana Książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489607 Pomóżcie: http://szerlok.pl/nakarm_psa/ http://www.pustamiska.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.