![]() |
#2281 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Rozeznanie
|
Ojj dziewczyny. Jeszcze gdzieś są normalni...chyba xD
Ja jestem optymistką...I napewno nie jest to wina kieliszka wina które wypiłam na lepsze trawienie ![]()
#2283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zadomowienie
|
virginia nie wiem być może jestem złym doradcą ale ja bym się rozwiodła, udowodniłabyś sobie i mężowi w ten sposób, że umiesz o sobie decydować.wiesz co ma być to będzie i jeśli jest wam pisane to i tak do siebie wrócicie ale rób to co dyktuje Ci serce...sama to przerabiałam...
ja dzisiaj już prawie pisałam do mojego ex ale jednak się powstrzymałam jak sobie przypomniałam jak zazwyczaj wyglądały moje powroty do niego i że zmarnuje to co już wypracowałam, czyli że się do niego nie odzywam od 4 lipca. a jeśli chodzi o obecnego to obiecałam sobie, że od jutra nie będe się do niego pierwsza odzywać i zobacze kiedy on się odezwie,mam jeszcze jeden pomysł jak sprawdzić czy jest zazdrosny ale musze to przemyśleć czy to nie jest zbyt dziecinne... |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z jakiegoś powodu zdecydowałaś się na ślub. Z jakiegoś powodu jesteście tak długo razem. Teraz borykacie się z problemami - niejedno małżeństwo to przechodzi i daje radę. Psycholog to dobre rozwiązanie. Może faktycznie warto spróbować? Poza tym przychodzi mi do głowy jedynie maksymalne ochłodzenie relacji. Tak żeby poczuł, zobaczył, że może Cię stracić. Może wtedy zechce mu się powalczyć? Bo - moim zdaniem - powalczyć trzeba. Jak już wspomniałam - z jakiegoś powodu jesteście razem. Jeżeli się nie uda nie będziesz się obwinać, wyrzucać sobie, że nie spróbowałaś. A rozwód? Dzisiaj to nic nadzwyczajnego. Nowe życie, nowe problemy, szansa na coś lepszego. Będzie dobrze. Trzymam za Ciebie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |||
Nie depcze krokusów
|
Potrafisz wyłapać ten moment, w którym zaczęło się między Wami psuć?
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ten misiaczek powinien być ofiarą mojego misiaczka ze snu Ja tu zostaję. Z moimi 40 kg może lepiej, żebym się nie odchudzała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zadomowienie
|
Wykasowałam gg eksa. Niemogłam już patrzeć na te jego opisy do tej *** nie sądziłam, że tkwią we mnie takie pokłady złości. Jak byliśmy razem nigdy nie miał takich opisów. Jest mi tak strasznie przykro a jednocześnie jestem wściekła. Jak ja go nienawidzę za ten brak klasy i wyczucia. A miałam taki dobry weekend a tu znowu dołek. Jak ktoś kto kochał może tak ranić ? Może nie jestem ładna, ale na pewno dawałam z siebie maksa w tym związku a wychodzi, że mnie zamienił na zwykłą tanią dupodajkę [nie mówię tego w złości normalne dziewczyny nie dają opisu pod swoim zdjęciem "stuck me"]
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() Wiesz to myślenie negatywne to przez te doły po rozstaniu. Wiadomo, ze normalni faceci istnieją ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak narazie całkiem nieźle się bawię w tym towarzystwie co mam i facet mi nie jest potrzebny....Muszę się wyszaleć ![]()
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
a ja tak zrobiłam, że wzięłam rozwód a potem znowu do siebie jednak wróciliśmy i jeszcze kolejne 2 lata spędziliśmy razem na ponownych kłótniach i powrotach aż do tej pory, w końcu dałam rade definitywnie się od niego odciąć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam czytam.. I zastanawiałam się czy napisać.. Ja jeszcze jestem ze swoim mężczyzną, ale chyba koniec się zbliża.. W takim wypadku mogę się dołączyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zadomowienie
|
Wlasnie wrocilam z weekendu. Bylam razem z mym Xem u moich znajomych na dzialce. Bawilismy sie super. Przywiezlismy ze soba plazme 40cali ktora stala w ogrodku i ogladaismy sobei filmy lezac na materacach i grajac w rozne gry
![]() X zachowywal sie bardzo dobrze (porcz jednego incydentu ale to pozniej), non stop chcial sie przytulac idawac mi buziaki-troche go stopowalam bowydaje mi sie to nienaturalne. Prawil mi komplement za komplementem, mowil do mnie 'mala' 'kochanie' 'kwiatuszku' itp ![]() Podpadl mi gdy przyjechala do nas jeszcze jedna znajoma, zaczal sobie zartowac ze skoro myjemy naczynia to tez i jego moglybysmy umyc itp Moze teraz z tego to nei wynika ale odnioslam wrazenie ze z nia troche flirtuje zartujac. Ona sama pozniej mi powiedziala zebym nie przesadzala no i moze ma racje dlatego nic nie mowilam Xowi. I nie wiem czy jeszcze cos powiedziec pol zartem na ten temat czy nie? Innym problelem jaki wyniknal jest sparawa miedzy moimi dwoma dobrymi kumpelami. Dosc przykra sprawa bo tyczy sie aparatu jednej z nich. Kolezanka nr1 pozyczyla swoj aparat fotograficzny kolzance nr2. Kolezanka nr2 dala mi ten aparat mowiac zebym go przekazala kolezance nr1. Aparat byl u mnie jakies 2 dni, wyjelam go z futeralu chcac zrobic nim zdjecie i aparat okazal sie zepsuty. Nie dziala w nim migawka i wystepuje blad. Aparat byl juz w takim stanie jak go dostalam, nie upadl mi itp wiec go nei zepsulam. Kolezanka nr1 to odkryla i zobaczyla ze na karcie pamieci sa zdjecia ktore probowalam zrobic, a poniewaz kolezanka nr2 stwierdzila ze tego aparatujednak wcale nie uzywala to ja jestem tu glownym podejrzanym, choc niewinnym ![]() ![]() ![]() Po trzecie, dzis nizmiernie zdenerwowal mnie sasiad ktry bardzo nie lubi psow. Bylam swiadkiem jak jednego psa kopnal tak ze polecial 2 metry przed siebie. Dzis moja psinka wybiegla na chwile za ogrodzenie na teren tego cwela (!!), moja mama odrazu po nie poszla, trwalo to chwile. facet z awantura ze moj pies jego dziecizaatakowal-facet znany jest z takich scen, pies nawet do dzieci nie podszedl ale jest morderca tylko dlatego ze tamtedy szedl, Wezwal policje, zagrozil mojej mamie ze kolejnym razem psa zabije!! (wqr*****!!!!). Policj przjechaa, moja mama zaplacila mandat 200zl za niedopilnowanie psa, a najlepsze jest to ze u nas non stop si epsy walesaja i nikt z nimi nic nie robi. A teraz jestem strasznie wsciekla na tego dupka i zastanawiam sie czy jutro nie zglosicna policje tego ze grozil mojej mamie-jak myslicie?? Powiem wam ze ni mnie tak nie jest wstanie wqur**** jak przemoc na zwierzeciu i ludzie ktorzy do tego stopnia zwierzat nie lubia!! Malo tego, moja mama byla swiadkiem jak facet mowi do swoich 2 synow ze jak beda widzeili jakiegos psa idacego to zeby brali kamienie w dlon i zabili! ![]() ![]() Pomozcie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma się co przejmować ![]() mimimka ale masz kurcze szczęście ! :P fajnie że Ci się tak układa z Xem ![]() ja nie rozumiem w ogóle co ludzie mają do takich psów ? przecież to też istotka, żyje, czuje itd... nie wiem gdzie ludzie mają serce ;| jakby któryś chłop coś chciał zrobić mojemu to chyba bym udusiła dziada... Edytowane przez gabrysia7777 Czas edycji: 2010-08-23 o 00:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dziś nie wyrwałam żadnych słodziaków, bo żadnych nie było ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
To właśnie świadczy o wartości faceta... Jeśli ktoś ma być ze mną tylko dla dup**enia to niech wypie**ala... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
ja jak sobie przypominam jak mnie wcześniej dobrze traktował i w ogóle to zaraz staram sobie przypomnieć jak zerwał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do traktowania, to ja nie mogłam narzekać... ![]() ![]() Edytowane przez yellowbird Czas edycji: 2010-08-23 o 00:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() yellowbird to ile Wy byliście razem ? Edytowane przez gabrysia7777 Czas edycji: 2010-08-23 o 00:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
yellowbird to jak tak przestał się odzywać ( zerwał) to po ilu chciał tego spotkania itd ;> a wskazywało coś na to że nagle przestanie pisać ? jakieś kłótnie czy coś ?
a co do tej jego nowej to zobaczysz że jak szybko się to zaczęło tak szybko się skończy ;] po jakim czasie od waszego rozstania zaczął z nią chodzić ;> |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Rozeznanie
|
Ty chyba z nowszych dziewcząt jesteś to nie znasz historii, już mówię...
![]() Wiesz, jeszcze w lipcu miała miejsce pewna dziecinna kłótnia między nami... Podczas niej, padały z ust obojga bezsensowne gadki o końcu naszego związku, w końcu On już przestał tym słowom zaprzeczać i tak zostało... Ale wtedy On był poza miastem, więc postanowiłam, że poczekam do Jego przyjazdu i to rozwiążemy, bo wiedziałam, że to wszystko było tylko w złości, jeszcze przed nim odzywał się do mnie z zamiarami pogodzeniowymi, ale nic z tego nie wyniknęło, bo ciężko się dogadać przez telefon. Wrócił do miasta i z jednej strony był sceptyczny, że nasz związek ma sens, a z drugiej mówił, że mnie kocha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ze mną? Na początku jak zobaczyłam, że jest inna - szok. Nie spodziewałam się. Nie było to przyjemne uczucie, ale też nie załamałam się, bez przesady. Pierwsza " przykrość " szybko mi minęła i znowu było ze mną jak dawniej. Wiedziałam, że nie warto przejmować się kimś takim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jutro idę na randkę i to na niej muszę się na razie skupić ![]() Okej, uciekam już spać, bo zaraz tu padnę... Wracam koło południa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo właśnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Mój eks z tą nową wyjechał tydzień po naszym rozstaniu. Może jestem wredna, ale mam nadzieję, że im się nie uda. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |||||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Taaa jeszcze Ci życie da za to po tyłku. No ale cóż, powodzenia. ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
Przede wszystkim pamiętaj, że Twoja rodzina to nie Ty, oni nie mają tego problemu, oni nie muszą żyć w takiej atmosferze jak Ty. Mogą sobie dawać różne rady, ale to Twoje życie. Twoja decyzja. Psycholog? Jasne, świetny pomysł, tylko musisz się wybrać do dobrego. Byle jaki fachowiec może więcej popsuć niż naprawić. ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() Część druga - jeśli nie uda się zapłacić we 3, to zapłać sama - trudno, będziesz miała nauczkę na przyszłość. I radziłabym zerwać/ograniczyć kontakt z koleżanką 2. Część trzecia - bez dowodu, większej liczby świadków, policja nic mu nie zrobi. Zbierz świadków, albo spróbujcie go nagrać jak wrzeszczy.
![]() |
#2308 |
Zadomowienie
|
Tak mi źle dzisiaj. Za bardzo się przejęłam tym opisem na gg. Dobrze, że już je usunęłam. Mam dosyć walczenia z rzeczywistością chcę się gdzieś schować albo zniknąć. Czuję się koszmarnie jak nic nieznaczący ktoś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie można tak, nie wolno Ci opierać swojego poczucia wartości na kolesiu, nie nie nie!
![]() |
#2310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.