|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cześć dziewczyny
![]() Butter siostra TZ pewnie nie pomyślała i tak chlapnęła, ale na Twoim miejscu tez poczułabym się dziwnie, tak jakbyś to Ty była winna, że tyle kasy jej poszło. Ja np. teraz jestem strasznie przewrażliwiona na teksty typu: to Ty jeszcze chodzisz?! albo: ale masz duuży brzuch! Nie no pewnie mam mieć kaloryferek w końcówce ciąży. Ale staram się to puszczać mimo uszu, ale nerwy mi powoli puszczają ![]() A 3 tygodnie minie jak z bicza strzelił i pamiętam tą nerwówkę więc to nic dziwnego i chyba każda w mniejszym lub większym stopniu musi to przeżyć Współczuję soboty w pracy
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje ci tylko ją olać Taaa jej kuzynka jest wyjątkowa w zwracaniu na siebie uwagi zresztą wszyscy ją do tego przyzwyczaili, bo jak była młoda to zginął jej brat.Została wypieszczoną jedynaczką.Przez rodziców, ciocie, dziadków itp.Tylko, że ona ma 27 lat i powinna już z tego wyrosnąć ![]() Cytat:
|
|
#2433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Jutro nasza rocznica ślubu ![]() Rok temu napięcie rosło. Ostatnie przygotowania, układanie winietek, robienie paznokci itp Działo się! ale cieszę się, że nie muszę tego powtarzać. Powtórzyłabym tylko sam ślub i wesele![]() Cytat:
--------- Kupiłam dziś sukienkę na wesele przyjaciółki. Granatowa bombka bez ramiączek... inna niż planowałam, ale chyba fajna ![]() Zastanawiam się jakie dodatki będą pasować? Rozważam srebro lub czerwień... |
||
|
|
|
#2434 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak rozmawiam ze znajomymi to widzę,że ludzie dają coraz mniej do koperty, bo pensje sa głodowe, a życie drogie. A już najbardziej moi znajomi przeżywaja ślub kogoś z rodziny, bo nie wypada dąc do koperty mniej niz np 1000 zł. A jak się np ma małe dziekco to liczy się każdy grosz... Cytat:
Ja uważam,że zalezy jak to powiedziała i jaka ma sytuację Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj na piwku z moją świadkową rozmawiamy o rocznicy i ona (już po porcji %) mówi: to druga, czy trzecia? Ja w śmiech i odpowiadam z oburzeniem: jak to trzecia? Druga!!! A mój mąż ![]() Też mnie kusi... Ale będę miała biały bukiet. Czy to się wszystko skomponuje...? |
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Srebro ładnie będzie ![]() Lemoorko my na jesień idziemy na wesele do kuzynki i na pewno nie damy 1000zł ![]() (1000zł daliśmy mojemu bratu
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja tez albo krem
Cytat:
Cytat:
![]() My znajomym dalismy 500, ale stroje, benzyna i wyszło 1 300 |
||
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
królowa śniegu
![]() Benzyna w obie strony 100zł fryzjer 100 zł Buty dla tTz 200 Koszula dla TZ 200 Spódnica 150 500 + 750 = 1250 za duzo sie nie pomyliłam A jak bym sie miała z TZ ubrać od stóp do głow to bym upadłośc w danym miesiącu ogłosiła
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim..i znowu poniedziałek... jedniodniowy weekend to zdecydowanie za mało
![]() Kurka,ale zaczęłam temat kasy Niewygodny faktycznie.Lemoorki, ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego,że wesele to duży wydatek. My w tym roku byliśmy na dwóch i szarpnęło nas to...wybieramy się jeszcze na jedno.. Ale nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy wypominać komuś ile wydałam..nieważne. Nie ma co rozkminiać ![]() Piękna dziś pogoda Aha, dziewczyny, miałam Wam pisać. Polecam gorąco tę odżywkę do paznokci z allesandro, ze śrubką! Jest genialna
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
w sprawie wesel - ja w tym roku mam 14, na wszystkie nie chodzę bo zbankrutowałabym więc wiem co czujecie ale podobnie nie narzekam. taki rok się trafił i już wczoraj miałam sesję plenerową z moją chrześnicą - zabawa była przednia - mam nadzieję że fotki wyjdą super
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć poniedziałkowo!
Cytat:
![]() Fajne te dodatki. Buty mam takie szaro-srebrne (w sensie przybrudzone srebro), no i dodatki wybieram z tych, co mam, a akurat srebrno-błyszczące mam, więc możliwe że w tę stronę pójdę. Jeszcze pomyślę... To, nasza pierwsza rocznica, ale w zaćmieniu świadkowa zastanawiała się, czy trzecia, a ja też się zakręciłam i strzeliłam, że druga ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, rocznica się udała. Było tak normalnie, bez wymuszonych planów i zachowań. Kolacja, długi spacer po starówce, przypominanie sobie z czym nam się kojarzy każdy miesiąc tego roku Zapoczątkowaliśmy też chyba coś fajnego, co będziemy kontynuować co roku![]() No i czuła noc Fajnie![]() Dobrego dnia! |
||
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Emilko dobrze że rocznica się udała
Butter nie przejmuj się gadaniem siostry, może tak coś chlapnęła a nie miała nic złego na myśli.... Tobie już faktycznie zostało niewiele czasu do zaobrączkowania ![]() Ja miałam fajny weekend, wycieczka rowerowa była genialna, zrobiliśmy 15 km i dałam radę , mimo że nie jeździłam długo i sądziłam, że kondycja jest kiepska, a wyszło nieźle. W niedzielę jeszcze badmington więc weekend na sportowo Teraz byle do piątku, w piątek śmigan z małym do mamy i siostry
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
no to co babeczki - tydzień się zaczyna ![]() Poemi dzięki za linka do obrazu. Ciekawe te prace Twojego TŻ, choć akurat Twój ulubiony nie do końca do mnie przemawia No ale ja tam na sztuce się nie znam ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
mój znajomy fotograf robił zdjecia w ten sposób marzenie chrześnicy zrealizowane najważniejsze że Dorota zachwycona była
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sobotę byłam na sesji plenerowej znajomych u których byliśmy ostatnio na weselu. Też była super zabawa
|
|
|
#2448 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Butter 19 dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko km dwa razy tyle ale zaprawieni już jesteśmy![]() Cześć! |
|||
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo...
Ale już mnie to zaczyna wkurzać. Zaprosiliśmy na wesele 43 osoby.... Już odmówiło nam 6 osób. Strasznie mi przykro Z malusieńkiego wesela, robi się wesele miniaturowe
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze wczoraj wygrałam konkurs w sklepie i dostałam w nagrodę zestaw przyborów szkolnych z disneya Młoda zachwycona ![]() Cytat:
a ja w tym roku mało jeździłam na rowerze, muszę to zdecydowanie nadrobić tylko nie wiem kiedy jak każdy dzień zajęty
|
|
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile lat ma Dorota?My odkąd kupiliśmy rowery każdą wolną chwilę spędzamy aktywnie
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwie osoby z tych 6, to osoby towarzyszące, więc pal licho, dwie osoby to bardzo dobry kumpel TŻ z dziewczyną - nie przyjdą, bo, napisał, że są w czarnej dupie (cokolwiek to znaczy), a dwie kolejne osoby, to mój chrzestny z żoną - napisali po prostu, że ich nie będzie i tyle...
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my choć myślami też będziemy Dorota ma 7 lat, idzie do pierwszej klasy dzięki wyobraźcie sobie że wczoraj przed sesją miała przygotowanych chyba z 8 różnych kompletów ubrań i pozowała jak prawdziwa modelka pierwsze kilka ujęć ją stresowało potem czuła się jak ryba w wodzie
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym patrzę na to też pod kątem zabawy - będzie nas 37 osób, w tym ksiądz, który się pewnie szybko zmyje, dziadek, który zapowiedział, że będzie tylko na obiedzie, babcia, która ma problemy z chodzeniem i moja chrześnica, która ma 4,5 roku. Tak mało zostanie osób, które będą się bawić...boję się, że wesele się skończy o 1 w nocy np, bo nikt się nie będzie dobrze bawił
|
|
|
|
|
#2456 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie możecie ich jakoś przekonać? Cytat:
Przyszła modelka rośnie
|
||
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, trochę dziwne dzwonić do kogoś i przekonywać, albo prosić, żeby przyszli. Dziwne mi się to wydaje. Nie to nie. Uważam, że to chamskie z ich strony i tyle. Jeśli oni tego nie widzą - trudno. No nic, trudno. Już Wam nie marudzę...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chrzestny to ktoś bliski? Utrzymujecie dobre stosunki? Czy tylko osoba którą widziałaś kilka razy w życiu? Bo ja jakoś nie wyobrażam sobie nieobecności moich chrzestnych rodziców tyle tylko że chrzestna to siostra mamy, a chrzestny brat cioteczny taty.Dużo zostało jeszcze rzeczy do załatwienia?
|
|
|
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja bym brała czerwone bez namysłu,srebro jest takie pospolite .Cytat:
. Gorzej mi!Wiecie jaką straszną akcję miałam z wagą? Postanowiłam zważyć się na elektronicznej wadze mojej przyjaciółki... Wchodzę i widzę 66 . Załamanie nerwowe! Ale myślę sobie, że waga kłamie i TŻ-a na nią zaciągnęłam... 58! No to jednak nie kłamie! Totalna załamka! Przyjaciółka też weszła na wagę i trochę jej się humor popsuł, ale nic nie mówi (ja też się nie przyznawałam ile mi pokazała)... Zważyłam się na domowej i normalnie (o wiele mniej). Jak przeszłam wszystkie etapy załamania nerwowego to poleciałam do sklepu po wagę elektorniczną... Włożyłam baterie, wchodzę i... Tyle co na domowej . No to dzwonię do przyjaciółki i mówię jej, że jej waga jest dziwna bo mi pokazała 66 kg, a wcale tyle nie ważę, ale TŻ-owi pokazała dobrze, a przyjaciółka mi na to, że ona też się załamała bo jej pokazała 65 kg! (a jest ode mnie niższa o pół głowy). Dziwna sprawa... Bo chyba TŻ nie schudł i zakładam, że jednak waży te 58 kg.
|
||
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja chrzestna natomiast, to również koleżanka mamy jeszcze z dzieciństwa...więc taki sam stopień pokrewieństwa jak z chrzestnym - żaden. O niej jednak nigdy nie pozwolę złego słowa powiedzieć. To wspaniała osoba-złota kobieta!! Zainteresowana, zaangażowana - ukochana ![]() Do załatwiania już nie zostało za dużo. Kilka drobnostek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

pozostaje ci tylko ją olać
zresztą wszyscy ją do tego przyzwyczaili, bo jak była młoda to zginął jej brat.Została wypieszczoną jedynaczką.Przez rodziców, ciocie, dziadków itp.Tylko, że ona ma 27 lat i powinna już z tego wyrosnąć

ja już bym chciała mieć tak blisko

Młoda zachwycona
dwie osoby z tych 6, to osoby towarzyszące, więc pal licho, dwie osoby to bardzo dobry kumpel TŻ z dziewczyną - nie przyjdą, bo, napisał, że są w czarnej dupie (cokolwiek to znaczy), a dwie kolejne osoby, to mój chrzestny z żoną - napisali po prostu, że ich nie będzie i tyle...
a nie możecie ich jakoś przekonać?
. Załamanie nerwowe! Ale myślę sobie, że waga kłamie i TŻ-a na nią zaciągnęłam... 58! No to jednak nie kłamie! Totalna załamka! Przyjaciółka też weszła na wagę i trochę jej się humor popsuł, ale nic nie mówi (ja też się nie przyznawałam ile mi pokazała)... Zważyłam się na domowej i normalnie (o wiele mniej). Jak przeszłam wszystkie etapy załamania nerwowego to poleciałam do sklepu po wagę elektorniczną... Włożyłam baterie, wchodzę i... Tyle co na domowej