Dobry Fryzjer - Kraków - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki????
włosy kręcone 68 23,61%
włosy proste 55 19,10%
grzywka prosta 24 8,33%
grzywka na skos 141 48,96%
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 00:44   #3091
magik1906
Przyczajenie

Dot.: gdzie dobry fryzjer w Krakowie?pomocy

Cytat:
Napisane przez aster123 Pokaż wiadomość
znalazłam wreszcie pana szymona, który pracował w kaizen hair i mogę go w ciemno polecić. Pracuje teraz na kurdwanowie w salonie saffron beauty, obcina świetnie, jeśli klientka nie wie co zrobić ze sobą doradzi fachowo , modelowanie i układanie włosów - cudo. Jest to nowo otwarty salon, gdzie pracują też dwie świetne kosmetyczki - jedna specjalistka od twarzy, druga od dłoni i stóp - na dodatek robi na lakierach opi, które absolutnie uwielbiam i polecam, jest tam też masażystka po fizjoterapii. Mają tam też profesjonalny pokoik dla dzieci z opieką - ślicznie urządzony, z bramką także dziecko nie biega po salonie i nie ma możliwości zrobić sobie krzywdy a mamusia może sie w tym czasie upiększać spokojna o maleństwo jednym słowem salon jakiego brakowało w krakowie.
czy ten pan szymon pracowal kiedys na borsuczej??
Mam wlosy cienkie i delikatne do tego wysokie czolo i wyglądam łyso :d w 2004 bylam na borsuczej u pana szymona potem 4 lata wlosy wciaz sie ukladaly same z siebie suszone na poduszce. Potem nie moglam go juz znalezc a drugiego takiego juz nie bylo pomocy
magik1906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-02, 16:53   #3092
amalee
Przyczajenie

Lenka87, przepraszam, że dopiero teraz, ale dawno tu nie zaglądałam. Te refleksy miałam robione w styczniu, więc to dawno i nieprawda. Były jaśniejsze o 2-3 tony niż mój naturalny brąz i dosyć fajnie to wyglądało.
amalee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-02, 19:03   #3093
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość
Ja osbiscie wymiotuję tymi postami na temat p.Basi.

Chcialam pojsc, bo taka wychwalana, i niby wszystko umie - ale nie pojde.
Bo:
1) albo robi sobie darmowa reklame - co jest niezgodne z reg.- powinno sie za to zaplacic.
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-02, 22:36   #3094
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Dot.: Dobry Fryzjer - Kraków

Jak studiowałam w Krakowie, chodziłam do studia fryzjerskiego, które nazywało się "Matrix". O ile dobrze znalazłam adres, to jest ul. Wolska 2b.
Dziewczyny zawsze wiedziały, co miałam na mysli. Jak powiedziałam 2 cm. To dokładnie tyle ścieły. Moja przyjaciółka zawsze była zadowolona z koloryzacji. Ale to było ze 2 lata temu. Nie wiem, kto tam teraz pracuje i jak się spawdza w tej roli. Możecie sprawdzić
Stary 2010-08-06, 10:29   #3095
sila3
Przyczajenie

dziewczyny czy wiecie gdzie pracuje pan Grzegorz? Wczesniej pracowal w expanderze, a pozniej wyczytalam u Was ze w La femme.Dzwonilam, ale tam juz nie pracuje i oczywiscie nie wiedza gdzie?
sila3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-07, 23:57   #3096
kudo
Przyczajenie

Dot.: Proszę o POMOC !! :)

Cytat:
Napisane przez maiku_88 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich !!!
Czy mogłabym uzyskać jak najwięcej opini (pozytywnych a także negatywnych) o salonie przy ulicy;
Radzikowskiego 22 w Krakowie ?? Czytałam parę pozytywnych opinii dotyczących tego salonu(oraz Pana Romana) , ale nadal nie wiem czy pójść Moje włosy są okropnie niesforne!! Ukladają się tylko po wyjściu od fryzjera... a ja potrzebuje fryzurki która na następny dzień też będzie wyglądała dobrze .... PROSZĘ Pomóżcie !!!!
byłam u pana Romana jakis rok temu fajny facet, ale fryzura no nie wiem... miał już pewną koncepcje co do tego jak chce mnie obciąć i pewnie to by wyglądało fajnie, tyle że ja nie dałam się przekonać do ścięcia moich wlosów prawie do pasa;P doszlismy do pewnego porozumienia i ściął mi tylko z przodu znacznie a z tyłu końcówki....i wyszło tak sobie w sumie ale wydaje się być dobrym fryzjerem
kudo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 15:03   #3097
Amabliss
Przyczajenie

Question Dot.: Dobry Fryzjer - Kraków

Witam, gdzie w Krakowie znajdę dobrego fryzjera stylistę, który dobierze mi kolor włosów???
Czy sprawdzą się takie salony jak Roman, Camille Aban, Dziedzic, Babicz czy Avant ???
Amabliss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-10, 09:11   #3098
frywolna franka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amabliss Pokaż wiadomość
Witam, gdzie w Krakowie znajdę dobrego fryzjera stylistę, który dobierze mi kolor włosów???
Czy sprawdzą się takie salony jak Roman, Camille Aban, Dziedzic, Babicz czy Avant ???
Farbowanie polecam u Klaudiusza (Maniewski). Trafił w odcień bez skuchy, dopiero w tą sobotę poprawiałam kolor, który mi położył pod koniec kwietnia. Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji.
Za tydzień wybieram się na cięcie do kolejnego "DOBRY FRYZJER - kRAKÓW" czyli wciąż szukam idealnego mistrza nożyczek Już się zapisałam - pewnie w się Wam pochwalę albo wyżalę
Stary 2010-08-10, 12:17   #3099
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Pochwal sie pochwal .....ja tez szukam ...MISTRZA ! Styliste ....marza Mi sie jakies ostre fajne ciencia , i nikt nie ptrafi tego przeniesc Mi na głowe
Stary 2010-08-10, 19:39   #3100
bubulinka20
Przyczajenie

GG do bubulinka20

Cytat:
Napisane przez madzius_krk Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o salon Trinity, to istnieje taki na Kobierzyńskiej (przecięcie z Grota-Roweckiego). Ktoś podawał wcześniej, że tam może pracować pani Marysia (nie wiem tego), ale taki salon istnieje, mimo że w internecie go nie znajdziecie

hej moja mamusia była wczoraj w trinity na kobierzyńskiej zaplacila 45 zl a ma fryzurkę cudo , strzygł ją jakiś młody ( jak dla niej) chłopak , jak ją zobaczyłam to aż mnie olśniło fryzurka śliczna z jednej strony całkiem na krótko z drugiej sliczna asymetria z grzywką z tyłu super się ukladają..polecam i sama się tam wybieram

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:

ten Roman uwazam bez wizji strzyże moją teściową tak samo od 3 lat mimo ze ona chce cos innego ... :/ niezaciekawie chyba ze ona się z nim tak dogadauje niby fryzurka niczego sobie ale obleciane pazurki na krotko z balejazem ilez tak mozna to juz nie modne....
bubulinka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-11, 09:48   #3101
sila3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Pochwal sie pochwal .....ja tez szukam ...MISTRZA ! Styliste ....marza Mi sie jakies ostre fajne ciencia , i nikt nie ptrafi tego przeniesc Mi na głowe
no własnie ja tez takiego fryzjera szukam. kiedys chodzilam do Grzegorza do expandera, ale zdradzilam ze wzgl na cene, teraz chce wrócic, bo juz nikt mnie tak dobrze nie obcinal, tylko go nie moge znalezc
Stary 2010-08-12, 18:06   #3102
okashii
Przyczajenie

agneess, orientujesz się może, czy u Dziecic są jakieś zniżki dla studentów? Bardzo kusi mnie ten salon, jednak 89zł to trochę dużo
okashii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-13, 06:25   #3103
f53a3ae6dfe304d799b8b04e2934d7acc269b5dc_61ad5281be2d3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez okashii Pokaż wiadomość
agneess, orientujesz się może, czy u Dziecic są jakieś zniżki dla studentów? Bardzo kusi mnie ten salon, jednak 89zł to trochę dużo
Kurcze, przykro mi okashii - nie wiem :/ ja już okres studiowania mam dawno za sobą (tzn. 4 lata ) Najlepiej będzie jak zadzwonisz tam i pani wszystko Ci powie
f53a3ae6dfe304d799b8b04e2934d7acc269b5dc_61ad5281be2d3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-13, 14:07   #3104
Amabliss
Przyczajenie

Witam Dziewczyny!
Niedługo po zamieszczeniu mojego posta z pytaniem gdzie najlepsza koloryzacja - zaryzykowałam - wybrałam się do fryzjera geniusza!
Długo nie mogłam znaleźć odpowiedzi na forum gdzie mam iść, żeby znów nie stracić czasu i pieniędzy...

No i zaryzykowałam...

Więc jeśli szukacie fryzjera - stylisty, który sam najlepiej wie w jakim kolorze Ci do twarzy i jakie ścięcie będzie najlepsze do twojej buźki jestem gotowa zdradzić jedno miejsce w krk.

Dodatkowy plus daję za świetne farby i szampony bez amoniaku na których pracują. Mianowicie Loreal Inea - BRAWO!

Ale nie ma co się oszukiwać, żeby mieć ładne ZDROWE włosy o które zadba odpowiednio fryzjer, nie tylko dlatego że zetnie łamliwe końcówki to trzeba mieć na to odpowiednie fundusze.

POZDRAWIAM
Stary 2010-08-14, 17:52   #3105
Fryzjer33
Przyczajenie

Cytat:
Witam Dziewczyny!
Niedługo po zamieszczeniu mojego posta z pytaniem gdzie najlepsza koloryzacja - zaryzykowałam - wybrałam się do fryzjera geniusza!
Długo nie mogłam znaleźć odpowiedzi na forum gdzie mam iść, żeby znów nie stracić czasu i pieniędzy...

No i zaryzykowałam...

Więc jeśli szukacie fryzjera - stylisty, który sam najlepiej wie w jakim kolorze Ci do twarzy i jakie ścięcie będzie najlepsze do twojej buźki jestem gotowa zdradzić jedno miejsce w krk.

Dodatkowy plus daję za świetne farby i szampony bez amoniaku na których pracują. Mianowicie Loreal Inea - BRAWO!

Ale nie ma co się oszukiwać, żeby mieć ładne ZDROWE włosy o które zadba odpowiednio fryzjer, nie tylko dlatego że zetnie łamliwe końcówki to trzeba mieć na to odpowiednie fundusze.

POZDRAWIAM

Tak bardzo prosimy zdradz nam to miejsce .....
Może znalazłaś Panią B... z POCAŁUNKU W PARYŻU
lub jest to wysławiana Pani Anna P. mistrz nad mistrzami ...
Ech drogie Panie kiedyś ten wątek był fajny i naprawdę przydatny ale od jakiegos czasu stał się darmową reklamą .

Pozdrawiam
Fryzjer33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-14, 18:55   #3106
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Osobiście polecam bardzo p. Agnieszkę Jaśko, ma swój salon na Grzegórzeckiej. Dwa razy już u Niej obcinałam włosy, świetnie doradziła mi krótką fryzurę, włosy same mi się układają
Do tego p. Agnieszka to przemiła osoba

są tu jakieś Jej klientki??
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-14, 20:46   #3107
Amabliss
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Fryzjer33 Pokaż wiadomość
Tak bardzo prosimy zdradz nam to miejsce .....
Może znalazłaś Panią B... z POCAŁUNKU W PARYŻU
lub jest to wysławiana Pani Anna P. mistrz nad mistrzami ...
Ech drogie Panie kiedyś ten wątek był fajny i naprawdę przydatny ale od jakiegos czasu stał się darmową reklamą .

Pozdrawiam

No niestety nie jest to reklama - jeśli by była to pewno zdradziłabym dużyyyymi literami, który to zakład fryzjerski - psikus Jestem tylko zadowoloną klientką, dzięki dziewczynom z tego forum
Dzięki dziewczyny!
A skoro uważasz, że to forum to jedna wielka reklama, to czego szukasz tutaj??? - może się chcesz sam zareklamować fryzjerze33?
Pozdrawiam!
Stary 2010-08-15, 09:43   #3108
Roksolanka
Przyczajenie

Witam,
przejrzałam kilkadziesiąt ostatnich stron tego wątku i nie znalazłam nic na temat salonu Anatol przy ulicy zaleskiego. Czy ktoś z Was tam byl? Albo chociaż slyszał cokolwiek na temat tego salonu? Mam ochote sie wybrac, ale najpierw chciałbym uslyszec jakies opinie.
pozdrawiam
Roksolanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-15, 12:22   #3109
juska024
Przyczajenie

Dot.: przedłużanie włosów Kraków

Cytat:
Napisane przez Smerfi Pokaż wiadomość
podbijam wątek

czy któraś z Was przedłużała włosy u pani Ady na ul. szlak? słyszałam wiele pozytywnych opinii...czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia?

a może lepiej great lenght? słyszałam że w salonie małgorzata na kurdwanowie przedłużają tą metodą

dziewczyny z krk doradźcie gdzie warto
Glamour hair!!! gorąco polecam, przedluzalam tam wloski w jakies 3-4mies temu, poszlam w ciemno (z opinii Wizazanek;D ) i ani troche sie nie rozczarowałam!!! za 45cm zapłaciłam 350zł, wiec nie oplaca sie nawet zamawiac kogos z neta do domu bo nie dosc ze drozej wychodzi to jeszcze nie wiadomo czy taka osoba naprawde umie przedluzac wlosy, czy dopiero sie uczy i nie wiadomo co nam zrobi na glowie... (widzialam juz cos takiego u kumpeli, a zaplacila ponad 500zł) !!! - tragedia!!!

a co do Glamour Hair to goraco polecam i pasuje mi sie tam wybrac nie dlugo bo juz odrosty mam;/ tylko od 3dni chce wejsc na ich stronke i nie dziala mi...;/ ;( może któraś z Was kochane ma do nich nr tel??? ;>

Z gory dzieki*****
juska024 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-15, 22:16   #3110
sila3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
Osobiście polecam bardzo p. Agnieszkę Jaśko, ma swój salon na Grzegórzeckiej. Dwa razy już u Niej obcinałam włosy, świetnie doradziła mi krótką fryzurę, włosy same mi się układają
Do tego p. Agnieszka to przemiła osoba

są tu jakieś Jej klientki??
Ja byłam raz u Agnieszki Jasko, kiedy jeszcze pracowala w freestyle, byłam zadowolona, ale na forach była bardzo polecana Agnieszka Skrobacz i zaczelam do niej chodzic. Ostatnio mnie zaczyna niestety draznic, bo albo zrobi mi cos fajnego, albo kiszke straszna, a mam krociutkie wlosy i musza byc dobrze obciete. Dlatego szukam Grzegorza, ktory mnie kiedys swietnie obcinal, ale kto wie, moze do Jasko sprobuje.
Stary 2010-08-16, 13:51   #3111
madziasta88
Przyczajenie

Dot.: przedłużanie włosów Kraków

Hej
Ja tez polecam Glamour Hair
Robilam tam kursy, super atmosfera, mile dziewczyny, swietnie robia te wloski
Cena niska, dobra jakosc wlosow, ogolnie super
Znalazlam na stronie numer telefonu 012 346 25 98
Ja zawsze pisze na maila do Pani Asi, poniewaz kupuje u nich wlosy, oto mail joanna.d.brzeska@gmail.co m
pozdrawiam
madziasta88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-16, 14:25   #3112
kraska1987
Przyczajenie

Thumbs up jeśli przedłużać to tylko w

hejka,
nie znam glamour, ale jedno wiem na pewno... ja i moje koleżanki od jakiegoś już czasu (nie zdradzam nikomu jakiego) przedłużamy sobie w salonie hairxtend w warszawie..znają się na rzeczy bo mają sklep stacjonarny i internetowy z włosami i kursy i w ogóle kompleksowo się z tym zajmują, a poza tym efekty mówią same za siebie, radzę zwiedzić sobie ich stronkę - www.hairxtend.pl , jest tam taki fryzjer Wojtek, który jest geniuszem,
POLECAAAAAAM
kraska1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 18:11   #3113
ramdy
Przyczajenie

Salon Matrix, ul. Wolska 2b dalej działa. Byłam tam raz i byłam zadowolona. Chciałam powtórzyć eksperyment. Umówiłam się chyba z dziesięciodniowym wyprzedzeniem. Potem jeszcze w dniu wizyty upewniłam telefonicznie co do rezerwacji i wszystko było ok. Jakież było moje zdziwienie gdy pojawiłam się w salonie i zostałam poinformowana, że pani Ania nie ma dla mnie dziś czasu bo ma inne klientki. Ewentualnie może mnie zapisać na ....dwa dni później. Jest to chamski numer, który przebija tylko całkowite spalenie włosów trwałą. Nie polecam. Chyba, że lubicie takie traktowanie.
ramdy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 10:04   #3114
frywolna franka
Zakorzenienie

Byłam u pani Mari w Expanderze III na Piłsudskiego. Bardzo polecana mi przez moich kolegów 150 zł cięcie.
Powiedziałam pani M., że może zrobić co chce. I pojechała z koksem. Z długich włosów mam boba z dziwną grzywką - stylistka uznała, że ją zapuszczam.
Była bardzo szczera ("przy twoich małych oczach, okrągłej twarzy, itp"), ale w sumie fajnie. Lubię tak. Obiektywnie, konkretnie. Zna się. Nie ciamka, nie miauczuni, wie co robi. Fryzjer z wizją.
Bob ładnie się układa, nie potrzebuję suszenia na szczotce, stylizowania itp - rzeczy, których nie chce mi się robić codziennie.
Z drugiej strony to fryzura, którą dawno dawno temu robiła mi regularnie Aga Jaśko (z najróżniejszymi wariantami grzywki), a konsekwentnie prowadził Krystian od Maniewskiego. Widać, tak fryzura jest mi pisana.
Stary 2010-08-19, 13:11   #3115
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnisia029 Pokaż wiadomość
Hejka!

Ile kosztuje wizyta u Damiana, chcę ściąć włosy i nałożyć trochę jaśniejszy kolor. W tej chwili to czerń, ale marzy mi się brąz.
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Scinanie wraz z kolorem 200 zl. zalezy od dlugosci, ja tyle place na moich dlugich wlosach.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 17:39   #3116
karolcia2106
Raczkowanie

Ja mimo wszystko polecam p. Anię z salonu Matrix na Wolskiej. Strzygę się u niej, a wcześniej też farbowałam od jakiś 4 lat i zawsze byłam zadowolona. Doradzi ładną fryzurę i co najważniejsze podcina dokładnie tyle cm ile chcę

Looking for heaven, found the devil in me
Well what the hell I'm gonna let it happen to me

karolcia2106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 20:04   #3117
preetamsingh
Zadomowienie

Polecam salon Eric Stipa na ul. Długiej 21. Za strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam 49zl (promocja sierpniowa) i jestem bardzo zadowolona z fryzury. Pan, który mnie strzygł zrobił dokładnie to, o co poprosiłam, odradził jedynie zbyt drastyczne skrócenie długości (i bardzo dobrze- bo pewnie bym żałowała włosków...). Miła atmosfera w salonie, zaproponowano mi kawę, herbatę(pierwszy raz).
Jestem zadowolona, mimo pecha, bo akurat padał deszcz gdy wracałam, włosy ładnie się układają.
A, i dla mnie najważniejsze- nie trzeba czekać tygodniami na wizytę. Ja zadzwoniłam i przyjęto mnie tego samego dnia(ale w dzień powszedni- nie ręczę za soboty).
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-22, 14:34   #3118
deana
Przyczajenie

Witajcie, drogie Wizażanki Poszukuję dobrego fryzjera w Krakowie, który zrobiłby mi ładny, naturalny balejaż na długich włosach i delikatne podcięcie. Zaznaczam, iż nie chciałabym po raz kolejny spotkać się z szalonym fryzjerem, samowolnie obcinajacym 20 cm wlosow Dlatego proszę o odpowiedzi głównie dziewczyny zapuszczajace wlosy, ktore borykaja sie z podobnym problemem.
Czy salon AK KK byłby odpowiedni? Czy ktoras z Was realizowała tam podobną usługę? Jakie inne salony w centrum mogłybyście polecić? Cenowo chciałabym zmiescic sie w 300 zł. Z góry dziękuję za Wasze rady!
deana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-23, 10:55   #3119
kasiak73
Raczkowanie

preetamsingh czy umawiałaś się do konkretnej osoby w salonie Eric Stipa ?
Mam ochote tam iśc na strzyżenie.
Czxy długo czekalas na wizyte?
kasiak73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-23, 16:32   #3120
madziareczka87
Przyczajenie

czesc dziewczyny
mam pytanko czy ktoś może polecić mi jakiegos dobrego fryjera w krakowie czeszącego koczki i nie przesadnie drogiego.Nie jestem miejscowa i dlatego mam z tym mały problem.Prosze o szybkie odp poniewaz wesele mam juz w ta sobote!!!!!!!!!!!
madziareczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości