|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ograniczenia do centymetrów? Jeśli problem dotyczy centymetrów, to o centymetrach się dyskutuje - proste. Jeśliby dotyczył koloru, to by się dyskutowało o kolorze. Różne tematy są poruszane, te dotyczące rozmiarów pochwy też. Cytat:
![]() Nikt Ci nie broni pisać o ważniejszych dla Ciebie sprawach. My piszemy o tym, co w danej chwili nas nurtuje, a że akurat tutaj piszemy o penisach...trudno, co zrobić. Z pogrubionym się zgadzam, natomiast nie wiem, czy to źle. Nadmiar ambicji też może doprowadzić do zagłady. Pozdrawiam.
|
|
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byly one dedykowane dla Twojego alter ego albo drugiego trolla jak kto woli
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Natomiast z Twoich słów wynika, że patrzysz na świat, na ludzi, przez pryzmat tego, co piszą na forum. Trzeba wziąć pod uwagę, że piszą tutaj w większości przypadków osoby, które nie chcą/nie mają do kogo się zwrócić w realu, a nie mogą sobie poradzić samodzielnie z problemem, nie rozumieją go. Szukają wsparcia, sytuacji podobnych, wyjaśnienia. Niestety, czasami samo google nie pomaga, chce się pogadać z człowiekiem, nawet jeśli wirtualnym. Uważam, że jeśli dziewczyna zastanawia się, martwi się problemami, jakie według jej wiedzy mogą wyniknąć ze skąpego rozmiaru przyrodzenia jej partnera, to lepiej żeby się wygadała o tym na forum, usłyszała parę słów ciepłych, trochę krytyki, trochę rzeczowych i mniej rzeczowych rad, niż żeby dusiła to w sobie i w pełnym stresie podchodziła do pierwszego razu z tym partnerem (odnoszę się do pierwszego posta w tym wątku). Wbrew pozorom są ludzie, którym takie "wypisanie się" pomaga. A że problem jest niekulturalny? Temu pisze o tym anonimowo, zamiast mówić partnerowi "słuchaj, martwię się, że jako że jesteś malutki, to ze mnie wypadniesz". Forum to ekstremum, to miejsce, gdzie jest mnóstwo ludzi z problemami. Jest też dużo osób szczęśliwych w związkach, ale pragnących podzielić się doświadczeniem, służących dobrą radą. Dużo chodzi po tym łez padole ludzi, którym forum nie jest do szczęścia potrzebne.Tak więc nie oceniajmy ogółu na podstawie pojedyńczych przypadków
|
|
|
#1384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tutaj czasem mam przednia zabawe po prostu ![]() i nie smieje sie z malych czesci ciala (sama jestem mała generalnie no papa |
|
|
|
|
#1385 |
|
po drugiej stronie szafy
|
i tym optymistycznym akcentem...
|
|
#1386 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wycinam dyskusję z trollem
|
|
|
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
Halfdan Czarny? Tu się toczyła bezsensowna dyskusja z "born2create"
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-08-24 o 20:03 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAA WIESZ,ŻE KLONY TEŻ KASUJAĄ
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-08-24 o 20:03 |
|
|
|
#1389 | ||||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
GodHatesUsAll
Cytat:
I ponownie: To, że ktoś tak robi, nie oznacza, że jest to ok. Można ewentualnie czuć się bezkarnym, gdy wmieszasz się w tłum. Zasad dobrego wychowania to nie zmienia. Tyczy się to również internetu. Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Nie widzę w tym nic głupiego. Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE]Nie slyszalam kobiet , ktore w obecnosci innych ludzi glosno komentowaly meskie przyrodzenie , ale faceci moga sobie laski komentowac.[/QUOTE] Pierwsze słyszę, że mogą - znowu głupia teza - 'skoro to robią, to znaczy, że mogą'. Nie. Skoro to robią, to znaczy, że uważają, że mogą i to się nazywa chamstwo. Tak jak w tym temacie ![]() Cytat:
aptrp Cytat:
GodHatesUsAll Cytat:
Cytat:
Nuova Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
elvegirl Cytat:
A ci z kompleksami małego członka? Ich oceniacie z góry jako złych kochanków, a później jesteście 'zdziwione' jak okazuje się, że taki jest dobry w łóżku. Później macie pretensje do mężczyzn, że mają kompleksy i są mało męscy. Co za hipokryzja. I uprzedzając kolejne komentarze doskonale widzę, że niektóre dziewczyny tutaj piszą, że długi penis nie oznacza dobrego seksu, a krótki złego. Nie zmienia to faktu, że niektóre są 'przerażone' jak widzą małego członka, 'boją się, że nie będzie dobrze', a jak jest fajnie to są zdziwione. To oznacza, że same macie jakieś zabobonne przekonania na temat długości penisów (nie poparte doświadczeniem), a rzeczywistość was zadziwia, bo duży członek może sprawiać ból i może być beznadziejnie (wow! zdziwienie), albo z mniej hojnie obdarzonym przez naturę może być super (wow, zdziwienie!) kwiatki z tego tematu: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i tak dalej, i tak dalej. Wszystko to krzywdzące zarówno dla mężczyzn z małymi członkami (bo myślą, że coś z nimi nie w porządku, że nie mają szans na zaspokojenie kobiety i czasem nawet się nie starają, bo przyjmują odgórnie założenie, że będzie beznadziejnie) i dla tych z dużymi penisami (myślą, że duży penis wystarczy do dobrego seksu). A teraz najlepszy kwiatek: "Wypowiadanie się na temat tego, że penisów nie powinno się porównywać publicznie, bo to niekulturalne - oznacza, że ktoś ma kompleksy i pewnie ma małego" I co trochę pojawiają się tutaj jakieś domorosłe psycholożki, które nigdy nie zobaczą tego, co mam w majtkach, ale posiadły tak wielkie umiejętności wróżenia z wypowiedzi, ze doskonale wiedzą co tam jest. Kajam się przed Waszymi umiejętnościami! Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-24 o 20:49 |
||||||||||||||||||
|
|
|
#1390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I po raz kolejny dziewczyny mające facetów z małym sprzętem odczuwają przyjemność co oznacza że przyjemność nie wiążę się w żaden sposób z rozmiarem. kropka. Z resztą co ma piernik do wiatraka? Facet nawet nie pisał, że jego dziewczynie jest źle w łóżku<?>Wręcz przeciwnie pisał że jego dziewczyna mu mówi że ona nie widzi różnicy. (Ale to pewnie kolejna zła kobieta która zapewnia, że kocha i akceptuje a w myślach wytyka palcem i złośliwie chichocze?) A no i ja akceptowałam mojego TŻa w pełni od początku. To jakim cudem przyjemność zaczęłam odczuwać dopiero po prawie roku? Bo ja myślałam, że się po prostu dograliśmy i nauczyłam się odczuwać przyjemność w czym bardzo pomógł mi TŻ. (doprecyzujmy -TŻ nie penis TŻa) I powiedziałaś hop za wcześnie
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2010-08-24 o 22:49 |
|
|
|
|
#1391 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, bo normalnie bym na to nie wpadł.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I nie świadome mówienie a świadome czucie tego faktu
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Dopamine99 -wiesz.nie byłoby nic złego z małym rozmiarze,gdyby nie fakt,że mężczyźni o malutkich "ptaszkach" są często zakompleksienie do granic możliwości.można było się przekonać po wpisie chłopaczka,ktory wyrzuca kobietę za drzwi.kompleksy te przekładają się na życie codzienne i to przeszkadza partnerom.założe się,że 90 % kobiet nawet nie zauważyłaby rozmiarow penisa,gdyby potrafił je zaspokoić ,a tak on płacze nad swoim losem zamiast wziąć się w garść i udowodnić,że rozmiar nie jest ważny.
|
|
|
|
#1394 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Więc to takie trochę odwrócenie ról, ale spokojnie, to ostatnio bardzo modne, a ja idę z duchem czasu.Cytat:
Cytat:
Może to wynikać właśnie z powielanego mitu, że mały penis jest be, a duży jest cacy. Ale jak zwykle - seksuologowie swoje, a pospólstwo swoje. ![]() Cytat:
Cytat:
Yes, Master.
|
|||||||
|
|
|
#1395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2010-08-25 o 18:19 |
|
|
|
|
#1396 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Irisfeal - to nie ma sensu...
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1398 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak na serio, to jaja sobie robię, bo mnie te 'starania' i te wszystkie szablony dotyczące tego jak powinien zachowywać się mężczyzna i jakie dokładnie powinien mieć wymiary - śmieszą. Kojarzą mi się z totalnym brakiem naturalności w zwykłym cieszeniu się drugą osobą i byciem z nią - taką jaka jest. Bez presji, braku akceptacji i wygórowanych oczekiwań co do zwykłych ludzi, którzy są różnych rozmiarów, mają za duże nosy, za krótkie nogi, mają kompleksy, ciężkie dni, chorują, starzeją się i generalnie - nie zawsze są idealni. Dla mnie to przerost myślenia i fantazji - nad rzeczywistością. Może za dużo internetu? Szkoda tylko, że coraz bardziej oddala się to od dbania o uczucia drugiej osoby i o to żeby było jej dobrze. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakiś Don Kichot się we mnie odezwał^^ Ale pobiłam go po głowię kopią i zwiał. Skończyłam z tą dyskusją
Ale czemu by nie kontynuować dyskusji dawnej?hm?![]() To może dalej poprowadzimy normalną rozmowę w kobiecym gronie? ![]() Mam nadzieję że jak zajrzysz następnym razem to się trolle pochowają może na okres zimowy zasną czy coś
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
miałam zniknąc,ale aż mnie trzebie ,żeby to dopisać,bo powiało szowinizmem ...
![]() Cytat:
nie podobają nam się malutkie ptaszki?MÓWMY O TYM nie podoba nam się krótki sex?-MÓWMY O TYM brak orgazmu? MÓWMY O TYM GŁOŚNO, NA FORUM .NIECH KAŻDY/KAŻDA WIE CO MOŻE OCZEKIWAC OD ZYCIA I CZEGO OD PARTNERA.NIE ZAMYKAJAMY NIEWIEDZY W KLATKACH,NIECH KAZDY WIE,ŻE MOŻE CZEGOŚ OCZEKIWAC . SKOŃCZYŁY SIĘ CZASY NASZYCH BABĆ,GDZIE ORGAZM BYŁ CZYMŚ BAJKOWYM,A SEX SŁUŻYŁ ZAPOSKAJANIU "PANA MĘŻA " I PŁODZENIU DZIECI. SEX MA BYĆ PRZYJEMNOŚCI DLA OBOGJA PARTNERÓW Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-08-25 o 21:01 |
|
|
|
|
#1401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję! Że to napisałaś bo sama się ledwo powstrzymałam Piękne podsumowanie tematu Aż mi się łezka zakręciła
|
|
#1402 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#1403 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Irisfeal - przegapiłam pytanie, wybacz
![]() TmargoT - pięknie, aż się wzruszyłam
|
|
#1404 |
|
Wtajemniczenie
|
Elvegirl ja się ani trochę nie dziwię sama o nim w pewnym momencie zapomniałam i szukałam go 2 strony trolli wcześniej xD
Ale myślę, że ani Dopamine ani żaden inny bojowniczo nastawiony facet nam już przeszkadzać nie będzie
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
sorry,ale myslalam ze to forum dla kobiet i ze mozemy napisac wszystko co nam na sercu lezy,a jesli wam facetom nie pasuje co tu opisujemy stworzcie wlasne forum!!!!!!!! jesli tak strasznie obrazamy was i wasze penisy:/nikt nie kaze wam tego pisac,to forum nalezy do NAS
elvegirl usmialam sie z Twojego podpisu hehe
|
#1406 | |
|
Rozeznanie
|
Dlaczego Dopamine jest trollem? Wydaje mi się, że prowadzi dość sensowną polemikę wykorzystując wiele cytatów i przykładów z wątku.
Widziałem tu wypowiedzi osób, które były o wiele bardziej trollowate (bo nic nie wnosiły,powtarzały się itepe itede), a nikt ich o to nie oskarżał... Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
Panowie nie wpadajcie w kompleksy kazdy penisek da nam rade
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- znaczy sie przyjemnosc oczywiscie
|
#1408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnóstwo rozsądnych argumentów jest przez niego pomijanych ) w każdym poście pisze to samo tylko innymi słowami itp. Dlatego się znudziłysmy po tych paru stronach i dyskusja się skończyła
|
|
#1409 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym rozwaliło mnie to "mówienie głośno na forum". Doprawdy, równouprawnienie i szczerość pełną gębą. Cytat:
Teraz nagle się okazuje, że w ogóle moim zdaniem wszystkie kobiety są złe... no masakra. Leczcie się. A ja myślałem, że zasady dobrego wychowania są wszystkim doskonale znane ![]() Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-26 o 00:18 |
||
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja? najpierw próbowałam powiedziec to w dyplomatyczny sposób,nie zrozumiałeś to trudno teraz już wiesz,chcemy prawa do wyrazania swoich opini,a jesli ktoś przez to cierpi to trudno. w życiu jest tak,że jak ktoś ma miękkie serce musi mieć twardą |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

tak,wiem, jestem okrutna, ale mu sie nalezy