|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Aniaa - rożek mu podkładam na pół złożony, wydaje mi się, że tak mu wygodniej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Itakasia - miło że zauważyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siala - bo tak już kilka razy pisałaś - jak dla mnie pleśniawki i afty to jedno i to samo ![]() ![]()
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
kasiu, Ty to masz dobrze z ta TWoja Zosia
![]() jaszczka -dzieki za jezyk niemowlat ![]() siala-a moze faktycznie go meczy to, co ma w ustach?i dlatego tak placze? misiulka-to, ze znajduje czas na wizaz, to kwestia mojego uzaleznienia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a za rok to w ogóle zapomnisz o tym ![]() Cytat:
A zdjęcia się wkleja w edytorze, na górze jest taka ikonka koło uśmieszku "załączniki. Załączasz z kompa zdjęcia do tego, i póxniej jeszcze raz na to klikasz i dajesz " załącz wszystkie".
![]() |
#2465 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() a na ostatniej focie normalnie przystojniacha jak się patrzy ![]() Cytat:
![]() Sara ma juz inaczej.
![]() |
#2466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pociesze cie. moj misiek nie spi dzis od 5.20 a od 6 to norma codziennie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
siala ja też zawsze myślałam, że pleśniawki i afty to to samo
![]() ![]() Dziewczyny, jak jest u Was z chusteczkami do dupki? Które polecacie? Ja miałam nivea sensitive, bella happy i rossmanowskie. Z tej trójki najlepsze nivea, rossmana strasznie suche i już na pewno nie kupię. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
wklejam Wam mojego szkraba-udalo sie ja uspac w lezaczku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są na pewno nie suche ![]() ![]() A kupiłam czteropak rossmanowskich bo mi się podobały jak byłam w ciąży - testowałam ich mnóstwo rodzajów i niebieskie sa super, sensitive różowe beznadziejne bo suche ![]() Tak się zabawialiśmy po jedzonku ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast polozna jak byla w domciu to powiedziala, zeby smarowac Linomagiem. Ladnie zeszlo. Cytat:
Moja od wczoraj rana kupki nie zrobila. Rozmawialam z polozna. Mam pic maslanke, kefiry, jesc jablka. Mam chyba wczoraj za tlusto zjadla. jesli to nie pomoze to podac malej letnia wode przegotowana albo herbatke z koperku. jak to nie pomoze to herbatke plantex - 1/3 saszetki. Jesli i to nie pomoze to czopek glicerynowy - ale to juz ostatecznosc.
25.02.1997 ![]() 20.06.2009 ![]() Edytowane przez alutka78 Czas edycji: 2010-08-24 o 11:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
siala a ja miałam z rossmana niebieskie i badziewie suche... Może trafiłam na kijową partię. Mówisz biedronkowe dobre? Marek kupił jeszcze 3-pak dzidziusia więc zobaczę te na razie, a potem będę przeprowadzać dalsze testy
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- alutka mam nadzieję, że zmiana diety pomoże... Igusia na razie bardzo często robi kupki i mam nadzieję, że tak zostanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no powiem ci ze nie widac na fotkach ze to taki maly diabelek. tutaj to slodziak normalnie. kurde wasze maluchy tak sie usmiechaja ladnie. michal jak raz dziennie jakiegos usmieszka delikatnego strzeli to jest max ![]() ![]() teraz lezy i przysypia ale baki go budza co chwile. dobra uciekam powiesic pranie, prasowac poprzednie bo juz 3 dzien przekladam z kata w kat a potem obiadek mnie czeka. na szczescie damian wymyslil sobie "chinszczyzne" wiec rach ciach i bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A główkę dźwiga ładnie i nawet specjalnie jej nie trenujemy, mały rzadko leży na brzuszku, dziś pół godzinki a wcześniej to chyba ze trzy dni temu i to na 5 minut bo się wnerwiał ![]() Nic się nie martw jak zacznie szaleć to nie nadążysz ![]() Jak mały podnosi łepetynę to ja zlewam z niego (jak jest w pionie u mnie na rękach) że ma ciężką głowę i gadam do niego "oj, oj, jaka ciężka głowa, głowa się kiwa, ciężka od piwa" ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Siala - dzięki za uświadomienie ![]() a co do chusteczek to mam ich całe sterty (bambino i pampersa) i zakaz ich używania ![]() ![]() Pilotka - Patrykowi też skóra zeszła z całego ciałka, smarowałam trochę oliwką, ale po prostu zeszło i potem było wszystko ok ![]() Agravka - śliczności ![]() Siala - rzeczywiście Aniaa ma rację - wogóle nie widać że taki z niego łobuziak ![]() ![]() Anuszka - nie martw się, dotrzecie się, ja mam płaskie brodawki, aż się moja mama dziwiła, że ja "tym" daję radę dziecko karmić ![]() ![]() ![]() co do karmienia na spacerze, to mi się raz zdarzyło tak z zaskoczenia (w parku na łeweczce), ale tak jak Basienkaw zawsze mam przy sobie tetrę i nią się zakryłam i było ok ![]() ![]() ![]() no moje szczęście się budzi, będziemy się karmić i kąpać, bo po ostatnim karmieniu tak mi zasnął, że nie miałam serca go budzić i maltetować kąpaniem i wsmarowywaniem tych wszystkich specyfików... ach i proszę o kciuki - jedziemy dziś na 3.45 do szpitala na wizytę i kontrolę bioderek ![]()
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Ania Passat tez fajny, ale wiem jak to jest kupic inne auto niz sie chcialo...
Jaszczka super przystojniak z niego Agravka sliczna niunia, nie jest wygieta w lezaczku? Mi sie caly czas wydaje, ze moja za mala jest na bujaczek jeszcze, bo jest w pozycji wpol siedzacej ![]() Siala, slodziak przypomina na zdjeciach Twojego tz chyba co? My idziemy do pediatry na 14 50, bo tz sobie wymyslil, ze tak mala sie meczyc nie powinna i dla swietego spokoju ide mimo, ze teraz slodko spi i tylko sie budzi na pierdki, pewnie nic odkrywczego nie powie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Mogłabyś chociaż jedna skłamać, że do mnie podobny
![]() Ja sama widzę, że to istny mąż i wszyscy dookoła... za to ten charakter ma chyba po mnie bo ja tak potrafię wkur***ć ludzi jak on tym beczeniem ![]() A czemu tż się uparł na lekarza? Coś pominęłam czy nie zajarzyłam? O kolkę chodzi? Naszą kolkę wyeliminował Bebilon Comfort i Sab Simplex.. Bobotic też działa tyle, że trzeba podawać jak SS po 15 kropel do każdego posiłku a nie jak na ulotce 8x4na dobę. One mają takie samo stężenie simeticonu, więc jak SS działa to i Bobotic będzie działał, w takiej samej dawce bo w tej ulotkowej to guzik da. A i do kompletu mam teraz herbatkę z humany "na bolący brzuszek"
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-08-24 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
My już po wizycie. Nie jest to do końca skaza białkowa, ale jakas alergia. Póki co na 2 tygodnie mam wyeliminować z jadłospisu wszystko co mleczne. Otworzyłam lodówkę a tam sam nabiał. Kurcze zostaje mi jakaś wędlina drobiowa i warzywa. No ale trudno, byle by małemu przeszło. Potem będziemy wprowadzać stopniowa jakieś przetwory mleczne.
Czym można zastąpić mleko do kawy? jaszczka, agravka sliczne te Wasze bobasy ![]() niezawsze mi sie wydaje, że pozycja maluszka w bujaczku nie jest zła. Ale staram sie go w nim długo nie trzymać, tak na wszelki wypadek ![]() Jeszcze dzis czeka nas wyprawa do Bielska do gina. Chciałm iśc też na zakupy bo za 2 tygodnie idę na wesele i nie mam w co sie ubrać. Nie wiem czy sie w cos zapne w moich wielgaśnych cyckach! Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-08-24 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
pisze jedna reka bo na drugiej iga wiec sorki za pisownie
dzieki za opinie o chusteczkach aniu ja zauwazylam ze twoj michcio ma takie smutne oczka na zdjeciach... ale moze mi sie wydaje jaszczka mam nadzieje ze my tez z iga nauczymy sie uzywac moich sutkow przypomnialam sobie ze jak lezalam w szpitalu to odwiedzila mnie znajoma ktora ma 3 miesiecznego synka i mowila ze probowala roznych rzeczy na kolki i ostatecznie malemu pomogl espumisan dla dzieci ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- marta mleko zastap swoim mlekiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
agravka
pozazdroscilas i sie Zosia obudzila ![]() ![]() ![]() marta trzymam kciuki zeby dieta eliminacyjna pomogla ![]() niezawsze, jaszczka powodzenia na wizycie ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- powiało optymizmem ![]()
#2482 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ide sobie dalej frasowac bo byla mala przerwa na fajka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz, jeszcze mu się odmieni.. jak opanuje uśmiech do perfekcji to będzie się ciągle śmiał ![]() I wcale mu nie jest źle ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zosia tez zazwyczaj powazna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
aniu głupoty gadasz, gdzie mu tak będzie dobrze jak z Wami?
![]() Igusia jeszcze się nie usmiecha, tzn. czasem walnie minkę, ale to jeszcze taki mimowolny grymas. Najczęsciej marszczy czoło jak mamusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Konto usunięte
|
nie wydaje ci sie
![]() ![]() ![]() ![]() ide sobie dalej frasowac bo byla mala przerwa na fajka a tam źle mu-krzywdę mu robicie czy co?? a skąd ma wiedzieć gdzie lepiej-za mały jest na takie trudne procesy myslowe. na radość jeszcze przyjdzie czas to będziecie uspokajać, żeby skończył się wreszcie śmiać itd. nie ma co sobie tego tak brać do serca! człowieczek dopiero się wszystkiego uczy i ma dużo do nauczenia, więc spokojnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | ||
Rozeznanie
|
cudo ale fajnie śpi luzacko
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też mam dada i jestem zadowolona, ale pampersa lepsze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nasza Sara też tak ma , uśmiecha się bardzo sporadycznie, taka wiecznie zdziwiona jest ![]() A to jeden uśmiech ale do lalki ![]() Załącznik 3356088 Załącznik 3356089 Załącznik 3356090 a tu szczęśliwy, zmęczony tatuś wieczorem ![]() Załącznik 3356091
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
[1=54474cdcbeee49f0adfc945 4abf56792ac8ff3d6_5d51ef9 66c16e;21587370]a tam źle mu-krzywdę mu robicie czy co?? a skąd ma wiedzieć gdzie lepiej-za mały jest na takie trudne procesy myslowe. na radość jeszcze przyjdzie czas to będziecie uspokajać, żeby skończył się wreszcie śmiać itd. nie ma co sobie tego tak brać do serca! człowieczek dopiero się wszystkiego uczy i ma dużo do nauczenia, więc spokojnie
![]() ![]() ![]() O przepraszam ale to ja jestem szamanką wątku ![]() Wywołałam moimi mantrami kilka porodów między innymi pszczółki i xawmeli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- No widzę, że nie tylko mój syn jest do ojca podobny bo i Twoja córcia to wykapany tatuś.. choć jak patrzę na zdjęcie to jest.. tatuch a nie tatuś ![]() ![]() Kawał chłopa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Siala
zgadzam sie z dziewczynami, Sebek tak sie grzecznie prezentuje na fotkach ![]() eleo slodkie dzieciaczki ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.