Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 11:02   #601
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Alciaaa Pokaż wiadomość
Uważacie, że kobiety i mężczyźni np po 60 roku życia, mający prawo jazdy powinni mieć jakieś badania, które by ustalały czy ta osoba może jeszcze kierować, że ma dobry wzrok itp? (może są takie, ale ja się tam nie znam na tym) Ostatnio jak wracałam z kościoła to babcia z dziadkiem koło 70 jechali samochodem (dziadek kierował), słońce świeciło, a oni nie mieli okularów tylko jedną ręką trzymał kierownice, a drugą 'zasłaniał' słońce, mnie chyba nie widzieli bo musiałam odskoczyć na pobocze (dobrze że jechali chyba 10 na godzinę ), więc zdążyłam,a jechali prosto na mnie choć był mały zakręt . Więc jakby wyjechali na autostradę, jechali by tyle na godzinę i zasłaniali sobie słońce to mogło by się to skończyć nieciekawie dla nich, albo dla kogoś.
TAK!!! Czasami to nie wiadomo gdzie uciekać jak taki dziadek jedzie
Stary 2010-08-24, 11:11   #602
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena13 Pokaż wiadomość
Gram na saks tenor.

Głośniej /ciszej (forte/piano) jest zapisane nad nutami specjalnymi oznaczeniami i jak patrzysz w nuty, to (przynajmniej mi) te oznaczenia uciekają gdzieś. A zza pulpitu widzę rękę dyrygenta który pokazuje mi że teraz wchodzi moja partia forte ,a lbo teraz mam grać piano a potem przyspieszyć tempo. W chórze jest tak samo. Ciężko jest śpiewać z samych nut a dyrygent pomaga
witam koleżankę po "fachu". Ja też saks, tylko alt ;0)

ale te wskazówki tyczą się tylko prób - bo na koncertach to juz się leci z pamięci, przynajmniej ja pamiętam, gdzie gram forte, gdzie piano, gdzie trzeba zwrócić większą uwagę na staccato itp

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się

Edytowane przez ankasz
Czas edycji: 2010-08-24 o 11:13
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:20   #603
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Dziewczyny, pamiętacie jak wczoraj mówiłyśmy o strzelaniu fochów o zaproszenia na ślub?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=460659

Już wiecie o co mi chodzi
Stary 2010-08-24, 11:31   #604
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pamiętacie jak wczoraj mówiłyśmy o strzelaniu fochów o zaproszenia na ślub?

o luuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie

nie mogę

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:32   #605
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:

Moj brat na swoj slub zaprosil mnie w taki sposob:
"Ej, co robisz 15stego?"
"Mam zajecia a co?"
"A urwalabys sie? Zenie sie wtedy"
"No dobra"
Wszystko mialo miejsce na gg. Nie wspominal nic o braniu osoby towarzyszacej, czy tez pana XYZ ABCD.
Powinnam sie na niego smiertelnie obrazic.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2010-08-24 o 11:34
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:36   #606
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
witam koleżankę po "fachu". Ja też saks, tylko alt ;0)

ale te wskazówki tyczą się tylko prób - bo na koncertach to juz się leci z pamięci, przynajmniej ja pamiętam, gdzie gram forte, gdzie piano, gdzie trzeba zwrócić większą uwagę na staccato itp
tak to prawda, ale jeśli chodzi o chór, to moja mama zawsze mówi że nawet na koncercie bez dyrygentki było by ciężko, bo ona podaje głosy itp.

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:36   #607
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
"Ej, co robisz 15stego?"
"Mam zajecia a co?"
"No dobra"
Wszystko mialo miejsce na gg. Nie wspominal nic o braniu osoby towarzyszacej, czy tez pana XYZ ABCD.
Mój TŻ z tego co wiem, w ogóle nie dostał zaproszenia od brata na ślub Tylko ja dostałam, na dodatek nie imiennie z TŻ tylko z os. tow.
Stary 2010-08-24, 11:42   #608
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

jak tak sobie pomyślę to od mojej siostry to chyba nawet nie dostałam zaproszenia na ślub

Czyżbym się wprosiła
Ta zniewaga krwi wymaga

Nie da się wstawiać emotek na wizażu

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Mój TŻ z tego co wiem, w ogóle nie dostał zaproszenia od brata na ślub Tylko ja dostałam, na dodatek nie imiennie z TŻ tylko z os. tow.

Ja też nie dostałam

I bezczelnie poszłam "na krzywy ryj"

Edytowane przez innocencee
Czas edycji: 2010-08-24 o 11:40
Stary 2010-08-24, 11:43   #609
siarczan_sodu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
"Ej, co robisz 15stego?"
"Mam zajecia a co?"
"No dobra"
Zostałam podobnie zaproszona na ślub, tylko w trakcie rozmowy twarzą w twarz. A potem tylko pytanie: "Eee, a chcesz być moim świadkiem?"
I mnie to ogólnie rozśmieszyło, a nie obraziło

Edit: czytałam wczoraj ten temacik, który Fela wrzuciła, ale nie wiedziałam właściwie co napisać, a jak sie dowiedziałam ile lat ma autorka, to już kompletnie mi słów zabrakło

Edytowane przez siarczan_sodu
Czas edycji: 2010-08-24 o 11:45
siarczan_sodu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:46   #610
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Ja myślę, że nie tyleosoby starsze, ale wszyscy po np co 10 lat powinni przechodzić takie badania i po ukończeniu jakiegoś tam wieku dodatkowo egzamin praktyczny. Nie oszukujmy się jak ktoś zrobił prawko w wieku 18 lat to po 50 latach nie jest tak samo sprawny jak wcześniej a i przepisy się zmieniają
przepisy nieznacznie się zmieniają,tu raczej chodziłoby o praktykę.
ktoś kto non stop jeździ jest lepszym kierowcą nawet po 60-tce niż 40-to letni kierowca ,który nie jeżdził parę lat /naczęściej przerwy robią kobiety/.
fakt,że osoba po 60-tce ma mniejszą sprawność ruchową i wolniejsze reakcje,najważniejsze jednak jest,aby zdawać sobie z tego sprawę i nie szaleć 160km na drodze.
ja także jestem ZA kursami przypominającymi co 10 lat
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:50   #611
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
przepisy nieznacznie się zmieniają,tu raczej chodziłoby o praktykę.
ktoś kto non stop jeździ jest lepszym kierowcą nawet po 60-tce niż 40-to letni kierowca ,który nie jeżdził parę lat /naczęściej przerwy robią kobiety/.
fakt,że osoba po 60-tce ma mniejszą sprawność ruchową i wolniejsze reakcje,najważniejsze jednak jest,aby zdawać sobie z tego sprawę i nie szaleć 160km na drodze.
ja także jestem ZA kursami przypominającymi co 10 lat
Pewno, że 60latek 60latkowi nierówny, ale jak patrzę na mojego (80letniego) wujka, który kiedyś pracował jako kierowca autobusu, a co to się szczerze mówiąc czasami już zapomina i refleks ma niestety dość słaby, jeżdżącego sobie beztrosko nawet na spore dystanse, to dochodzę do wniosku, że chyba jednak coś jest nie tak
Stary 2010-08-24, 11:54   #612
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

i dochodzi jeszcze przekonanie, że jest się przecież świetnym kierowcą, w końcu tak długo lat ma się prawo jazdy a to często jest zgubne

Stary 2010-08-24, 12:15   #613
Alciaaa
Rozeznanie

Mojemu tacie też by się coś takiego przydało. Kiedyś jeździł po ludzku, a teraz to tak szarpie, że się nie da wytrzymać. A jak wyprzedza to ja wole zamykać oczy

Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:19   #614
lunerin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alciaaa Pokaż wiadomość
Uważacie, że kobiety i mężczyźni np po 60 roku życia, mający prawo jazdy powinni mieć jakieś badania, które by ustalały czy ta osoba może jeszcze kierować, że ma dobry wzrok itp? (może są takie, ale ja się tam nie znam na tym) Ostatnio jak wracałam z kościoła to babcia z dziadkiem koło 70 jechali samochodem (dziadek kierował), słońce świeciło, a oni nie mieli okularów tylko jedną ręką trzymał kierownice, a drugą 'zasłaniał' słońce, mnie chyba nie widzieli bo musiałam odskoczyć na pobocze (dobrze że jechali chyba 10 na godzinę ), więc zdążyłam,a jechali prosto na mnie choć był mały zakręt . Więc jakby wyjechali na autostradę, jechali by tyle na godzinę i zasłaniali sobie słońce to mogło by się to skończyć nieciekawie dla nich, albo dla kogoś.
Mój dziadek ostatnio wnosił o przedłużenie prawa jazdy, bo chciał sobie kupić samochód (ma 70 lat, od 15 lat nie jeździ na codzień, tylko od święta jak pozyczy od syna samochód ) i ignorował wszystkie głosy zdrowego rozsądku (czyt. żona, dzieci x3 w tym policjant no i wszystkie 2 pełnoletnie wnuczki ). Nie wiem mówiąc szczerze jak to się stało, ze to prawo jazdy straciło ważność, możliwe, że przez wadę wzroku i niesłyszenie na jedno ucho - i tak, mimo to dziadek uważał, że jest zdolny do prowadzenia samochodu..

Na szczęście lekarz mu tego prawa nie przedłużył, dziadek chodzi zły, a my wszyscy w domu odetchnęliśmy z ulgą, bo mieliśmy świadomość jego niezdolności do prowadzenia, tylko po prostu do niego to nie docierało, bo jeździł ponad 40 lat i to jeździł sporo i uważał, że problemy ze zdrowiem wyrównuje doświadczenie.. Po prostu, patrząc na mojego dziadka widzę tych innych starszych kierowców, do których nie dociera, że zdrowie już nie te, co gorsza, jak dziadek jeszcze niedawno pożyczał samochód od mojego wujka, to zachowywał się jakby zmiany oznaczenia dróg, uczynienie starej dwukierunkowej drogi jednokierunkową itp go nie dotyczyły, bo "on tu tyle czasu jeździł i było dobrze i za stary jest, żeby się uczyć od nowa znaków i ulic...
lunerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:27   #615
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
tak to prawda, ale jeśli chodzi o chór, to moja mama zawsze mówi że nawet na koncercie bez dyrygentki było by ciężko, bo ona podaje głosy itp.
podaje głosy? tzn?

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez siarczan_sodu Pokaż wiadomość
Zostałam podobnie zaproszona na ślub, tylko w trakcie rozmowy twarzą w twarz. A potem tylko pytanie: "Eee, a chcesz być moim świadkiem?"
I mnie to ogólnie rozśmieszyło, a nie obraziło

Edit: czytałam wczoraj ten temacik, który Fela wrzuciła, ale nie wiedziałam właściwie co napisać, a jak sie dowiedziałam ile lat ma autorka, to już kompletnie mi słów zabrakło
hmm mój brat poprosił mnie, żebym zrobiła zaproszenia na jego ślub, w tym dla mnie. No jak? Sama dla siebie miałam robić? Powinnam się obrazić..
Pół roku za późno

Stary 2010-08-24, 12:28   #616
fairyy
Raczkowanie

Nie wiedziałam gdzie mogę o to zapytać,wiec zdecydowałam,ze napisze w tym wątku.Chciałabym wystawić kilka rzeczy na allegro i nie wiem jak to jest z tymi przesyłkami/paczkami ,jaki rodzaj powinnam wybrać i skąd mam znać jej cenę jeśli czasami zależy to od wagi.Jeśli już coś wysyłam to jak powinnam np.zapakować buty ,a jak bluzkę/spodnie.Ja do tej pory zamawiałam tylko z allegro,wiec nie wiem jak się za to zabrać.
fairyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:32   #617
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Właśnie cholera, miałam z rana wenę na głupie pytanie i z tego wszystkiego zapomniałam je zadać

Zastanawiam się czy jak kiedyś tam prowadzili wojny, że się napierdzielali na miecze to w takim jednym wielkim chaosie bitwy Ci ludzie wiedzieli czy biją swoich czy przeciwników, czy po prostu nawalali tymi mieczykami na oślep i to nic, że tam np koledze kolega upierdzielił nogę? Zainspirowały mnie sceny bitew z "Władcy Pierścieni" czy "Troi"
Stary 2010-08-24, 12:32   #618
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

Cytat:
podaje głosy? tzn?

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

hmm mój brat poprosił mnie, żebym zrobiła zaproszenia na jego ślub, w tym dla mnie. No jak? Sama dla siebie miałam robić? Powinnam się obrazić..
Pół roku za późno
Każdy głos (alt, tenor, sopran) zaczyna swoją partię od określonego dzwięku i zanim chór zacznie śpiewać dyrygentka podaje każdej partii głosów właśnie ten dzwięk.

Stary 2010-08-24, 12:39   #619
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy głos (alt, tenor, sopran) zaczyna swoją partię od określonego dzwięku i zanim chór zacznie śpiewać dyrygentka podaje każdej partii głosów właśnie ten dzwięk.
aaa dzieki
w chórze nigdy nie byłam, to nie wiem

A do czego sie stroicie? Do elektronicznego stroika czy do jakiegoś instrumentu?
My do klarnetu - kiedys kupiliśmy elektroniczny, ale był o kant robić i wróciliśmy do tradycyjnego sposobu.
Pytam, bo wiem, że niektórzy stroja sie do trąbek albo kornetów

Edytowane przez ankasz
Czas edycji: 2010-08-24 o 12:40
Stary 2010-08-24, 12:40   #620
Dracaena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fairyy Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam gdzie mogę o to zapytać,wiec zdecydowałam,ze napisze w tym wątku.Chciałabym wystawić kilka rzeczy na allegro i nie wiem jak to jest z tymi przesyłkami/paczkami ,jaki rodzaj powinnam wybrać i skąd mam znać jej cenę jeśli czasami zależy to od wagi.Jeśli już coś wysyłam to jak powinnam np.zapakować buty ,a jak bluzkę/spodnie.Ja do tej pory zamawiałam tylko z allegro,wiec nie wiem jak się za to zabrać.
Tutaj masz cennik Poczty Polskiej - http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
Trzeba po prostu powazyc i pomierzyć .
Ja radzę zawsze wysyłać przesyłkę zarejestrowaną, tzn. list polecony (najlepiej priorytetowy) lub paczkę pocztową (też najlepiej priorytetową). Wtedy w razie czego masz dowód, że wysłałaś przedmiot i możesz składać reklamację na poczcie, jesli przesyłka nie dotrze do adresata.
Butów nigdy nie sprzedawalam, zapakowałabym w karton, okleiła taśmą, na wierzch chyba bym też użyła papieru do pakowania i wyslalabym jako paczkę. Ciuchy można pakować w koperty bąbelkowe.
Dracaena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:42   #621
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

Cytat:
aaa dzieki

A do czego sie stroicie? Do elektronicznego stroika czy do jakiegoś instrumentu?
My do klarnetu - kiedys kupiliśmy elektroniczny, ale był o kant robić i wróciliśmy do tradycyjnego sposobu.
My od klarnetu również
Albo czasem też od elektronicznego stroika. Czasem saks od saksu , trąbka od trąbki i na ucho dyrygenta. No ale zazwyczaj jest to klarnet.

Stary 2010-08-24, 12:50   #622
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Właśnie cholera, miałam z rana wenę na głupie pytanie i z tego wszystkiego zapomniałam je zadać

Zastanawiam się czy jak kiedyś tam prowadzili wojny, że się napierdzielali na miecze to w takim jednym wielkim chaosie bitwy Ci ludzie wiedzieli czy biją swoich czy przeciwników, czy po prostu nawalali tymi mieczykami na oślep i to nic, że tam np koledze kolega upierdzielił nogę? Zainspirowały mnie sceny bitew z "Władcy Pierścieni" czy "Troi"

Też się zastanawiałam kiedyś na tym, ale do żadnego wniosku nie doszłam

no i jak to było, czy się umawiali, że np biją się od 9 rano do 18 a potem basta i następnego dnia od nowa? jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić

Stary 2010-08-24, 12:53   #623
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Też się zastanawiałam kiedyś na tym, ale do żadnego wniosku nie doszłam

no i jak to było, czy się umawiali, że np biją się od 9 rano do 18 a potem basta i następnego dnia od nowa? jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić
Nie no, tak to po prostu któraś strona atakowała, bili się i bili, a potem chyba któraś strona stwierdzała "jesteśmy w " i wiali A na drugi dzień znów
Stary 2010-08-24, 12:54   #624
lunerin
Rozeznanie

Cytat:

Pewnie po to powstały mundury Żeby łatwiej się można było rozróżnić.. A jak armia nie dysponowała jednakowymi mundurami, to zazwyczaj każdy naród miał i tak jakiś swoisty charakterystyczny ubiór, rodzaj broni, pojazdy itp, że mimo amoku jaki panował w walce, jakoś tam rozróżniali który swój.. Szczególnie, że te najbardziej waleczne kraje, stały sie z biegiem czasu tak charakterystyczne, że łatwo odróżnić np. wikinga, greckiego hoplitę od wojowników innych narodowości... rzadko się zdarzało, że wojska obu stron miały identyczny typ ubioru.. Gorzej, jak po dłuższej walce wszyscy ociekali potem, krwią, odchodami, byli pokryci kurzem, a ubrania były w strzępach.. To wtedy to już chyba na slepo

Tacy bohaterowie Władcy pierścieni to mieli łatwiej - Ludzie/elfy itp wybijali wszystko bo było oślizgłe, brzydkie i najczęściej było orkiem. No i w drugą stronę to też działało oczywiście

Edytowane przez lunerin
Czas edycji: 2010-08-24 o 12:55
lunerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:54   #625
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
aaa dzieki

Ja do lustra

Kompletnie nie znam się na tym o czym rozmawiacie. Słoń mi nadepnął na ucho

Stary 2010-08-24, 12:56   #626
fairyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dracaena Pokaż wiadomość
Tutaj masz cennik Poczty Polskiej - http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
Trzeba po prostu powazyc i pomierzyć .
Ja radzę zawsze wysyłać przesyłkę zarejestrowaną, tzn. list polecony (najlepiej priorytetowy) lub paczkę pocztową (też najlepiej priorytetową). Wtedy w razie czego masz dowód, że wysłałaś przedmiot i możesz składać reklamację na poczcie, jesli przesyłka nie dotrze do adresata.
Butów nigdy nie sprzedawalam, zapakowałabym w karton, okleiła taśmą, na wierzch chyba bym też użyła papieru do pakowania i wyslalabym jako paczkę. Ciuchy można pakować w koperty bąbelkowe.
Dziękuję za odpowiedz.Tez myślałam o kartonie do butów.Koperty babelkowe kupić można tylko na poczcie?
fairyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:58   #627

Cytat:
Napisane przez fairyy Pokaż wiadomość
Koperty babelkowe kupić można tylko na poczcie?
W księgarniach i sklepach papierniczych też powinnaś znaleźć i może jakichś hipermarketach typu Tesco
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:59   #628
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lunerin Pokaż wiadomość
Pewnie po to powstały mundury Żeby łatwiej się można było rozróżnić.. A jak armia nie dysponowała jednakowymi mundurami, to zazwyczaj każdy naród miał i tak jakiś swoisty charakterystyczny ubiór, rodzaj broni, pojazdy itp, że mimo amoku jaki panował w walce, jakoś tam rozróżniali który swój.. Szczególnie, że te najbardziej waleczne kraje, stały sie z biegiem czasu tak charakterystyczne, że łatwo odróżnić np. wikinga, greckiego hoplitę od wojowników innych narodowości... rzadko się zdarzało, że wojska obu stron miały identyczny typ ubioru.. Gorzej, jak po dłuższej walce wszyscy ociekali potem, krwią, odchodami, byli pokryci kurzem, a ubrania były w strzępach.. To wtedy to już chyba na slepo

Tacy bohaterowie Władcy pierścieni to mieli łatwiej - Ludzie/elfy itp wybijali wszystko bo było oślizgłe, brzydkie i najczęściej było orkiem. No i w drugą stronę to też działało oczywiście
No że wyglądali inaczej to wiem, ale cholera nie wyobrażam sobie w takim spędzie ludzi, gdzie każdy może w każdym momencie upiedzielić mi łebek swoją szabelką, myśleć kto mój, a kto nie mój Pewno bym waliła na oślep, bo tu z przodu kogoś ubiję, a tam z tyłu już ktoś na mnie lezie i jak ja nie walnę pierwsza to najpewniej oberwę od niego
Stary 2010-08-24, 12:59   #629
siarczan_sodu
Zadomowienie

Cytat:
Pół roku za późno
Mój tata zajmuje się tym zawodowo tj. robi zaproszenia dla całej rodziny i w tym też dla siebie często, ale dla niego najważniejsze jest żeby było cacy, czasami to chyba nawet swojego nazwiska w robionym zaproszeniu nie zauważył
Stary 2010-08-24, 13:07   #630
mircia14
Zakorzenienie

Hej Mam prośbę, a nie chcę zaśmiecać forum nowym wątkiem
Poszukuję piosenek na imprezę podobnych do tej:
http://zmora4.wrzuta.pl/audio/8PmtnO..._s_twist_again

mogę prosić o parę tytułów ?
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości