![]() |
#3241 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVII
Czytam nas i jesteśmy upierdliwe jak stare ciotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (tzn. nie uczepiłą się go zadna przylepa?) o masz - i wszystko jasne ![]() toć ba! ![]() Górskiego nie znasz? ![]() To ten łysy z Kabaretu Moralnego Niepokoju ![]() ![]()
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
ale zasuwacie
![]() Maja do tańca, albo na randkę z kolegą Red ![]() Winter odleciała, a chciałam jej przekazac, że czerep dla niej maluję ![]() Maja, kolor miał byc ciemny bląd, a wyszło jak zwykle ![]() po użyciu szminki w kolorze red wyglądam jak harpia po posiłku i zakupiłam sobie cin cin citrone czy jakoś tam, z sokiem grapefruitowym pic toto mam zamiar ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-24 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I od razu wiedziałam,że dla mnie ten nowy kolor ![]() ja w piątek się farbnę ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tą szminką przypomniałaś mi czemu nie używam- ja wyglądam jak laleczka czaki po odgryzieniu głowy gołąbka - wokalista black sabbath wygląda lepiej ode mnie wówczas co do napoju - wolę dry - dry upija z klasą, tak wytrawnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
a na dole Gryksio siedzi,i Justyna,i Miciel,i Kamena
![]() ![]() a ja tu spać idę od godziny ![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
brąz z rudym jak zwykle
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() szpilki i mini mam brać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a reszta wyłazic, nie czajnikowac
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() to ja do Niej machnę-Justynko ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już pisałam keidyś, ze mam zakodowane we łbie, że na takich portalach to siedzą tylko tacy, co chcą łatwe ![]() ![]() biedaczysko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
ja czytałam o Ju i się zastanawiałam czemu jest niema - że co że jej migdałki wycięli ? zanim of kors dotarło do mej łepetynki że to nie przeszakdza klikać
Ju - dziękujemy i czekam na powrót do mówności / klikania no grejfiut jest dobry zawsze |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() się przyzwyczaiłam, ale walczę o zimny odcień, brąz, blond wsio ryba, ale zimny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę szminek z Inglota. Są suche, tępe, brrrr...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na Wizaż i Fejsbuka masz czas, to i na to by się znalazł ![]() Albo mogę ci założyć i prowadzić konto, co tam ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-24 o 22:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | ||||
BAN stały
|
Pod wpływem % nie pisać w SB, to me nowe postanowienie na przyszłość
![]() Ale to alkohole prima sort są, nie marudź ![]() ![]() Cytat:
![]() Pfuj to Dzing! jest, pomyliło Ci się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To pie**ol, nie rób ![]() No co Ty?! Dancehall za***isty jest, obok tanga to chyba mój ulubiony taniec (ale nie, żebym tańczył) ![]() Przypomniało mi się, jak parę lat temu wywijałem pod wpływem % z koleżanką na parkiecie... i coś mi nie wyszło, wymknęła mi się z rąk i runęła jak długa plecami nad parkiet ![]() ![]() Ale jej do śmiechu nie było... sztywniara ![]() --- Ten Validol wcale nie jest najgorszy... zawsze traktowałem "ziółka" z pewną pogardą, a tutaj nawet miłe zmulenie występuje, oby tak dalej ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znów sie jutro przez Bar nie wyśpię i będę wku****na, marudna i śpąca cały dzień ![]() Papa ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak kiedys myslalam, a te co pomyslaly inaczej teraz nie som same - jasne nie reguła ale w ramach zabicia czasu niezle doswiadczonko ale jak nie kcesz to nie Tru - a miałam napisać że jak coś to chyba sie znajdzie taka jedna co zrobi ten pierwszy krok - a potem przeczytałam Twojego posta o prowadzeniu konta Mai - jezu jakie to proste może nawet ja bym mogła pośredniczyć - mam czas ![]() Gryx - wchodź po % - związek niewidomych - ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ju napisała mi właśnie na PW wszystko jak na spowiedzi
![]() ![]() Flo-taką bluzkę z dużym napisem LOVE?Oczywiście napis z cekinów ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gg nawet nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() No i jestem socjofob co do facetów - te wszystkie gadki, jak się kogoś poznaje "a skąd jesteś?" 'a jak wyglądasz?" "a co lubisz?" masakra no... Albo mnie nudzą, albo drażnią, albo łonieśmielają. Najchętniej bym gdzieś zwiała albo zapadła się pod ziemię (to drugie, jeśli facio mi sie podoba ![]() I jakiego zabicia czasu? Toć mi na wszystko czasu brakuje ciągle ![]() Jejku, aj bym tyle rzeczy chciała zrobić, a jak wracam z pracy, to już jestem zmęczona i nic mi się nie chce ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |||
|
Nie, Dzing! jest całkiem fajny
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie tak źle mnie zrozumiałaś krótko bo idziesz spać gg - po to żeby mieć bezpieczny w miarę namiar/ adres dla tych z portalu zainteresowanych - no przeca komórki nie podasz żadne szkolenie w gadce, po co - nie pisalam o tymw ogóle wiec o co kaman ty rzondzisz twoje reguly skąd klikash - nawet takim nie odpisujesz cała selekcja w twoich rękach jak pisaly laski kilkakrotnie - cos zaintrygowało ich w nietuzinkowej, niebanalnej odp kolesi Ju pisala jak jej Wojtek pisal itd ze odpiszesz tylko temu komu chcesz - twoje zasady - wymagasz zdjecia - masz naturalnosc i spontan mozna an gg zauwazyc belieeeeeeeve me a juz najbardziej believe laskom co tak zrobily - efekty mówią same za siebei jasne jest pierdylion chłamu ale tak jest w życiu no Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.