|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Ale chyba nie muszę dodawać, że było warto. Miałam takie zaparcie, bo spełniałam swoje marzenia
![]() da się przeżyć---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Niestety ja muszę lecieć, mężowi trzeba kolację zrobić Buzia Buzia
|
|
|
#4742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4743 |
|
Rozeznanie
|
A kredyt odnawialny to jest fajna sprawa bo nie masz stałej raty i spłacasz ile chcesz tyle że do określonego czasu najczęściej na rok chyba że jesteś stałym i dobrym klientem banku to ci go wydłużają .. Tylko trzeba mieć stałe wpływy na kącie oni wyliczają średnią nie wiem dokładnie na jakiej to zasadzie ale wiem że ja mam taką opcje u mnie na koncie
![]() Agnes pink Marczilada Witajcie na nocnej zmianie Hahah a jak wy idziecie mężów karmić i się kąpać to ja na dymka ide
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-08-24 o 22:14 |
|
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
Ja akurat nie na kredyt, ale teraz trzeba 'zacisnąć pasa'
a ciągle myślę o kolejnej operacji... czy to normalne? wiecznie mi wszystkiego mało ! Poza tym jutro będę miała zdejmowane szwy z moich brodawek ![]() I idę spać już, bo rano muszę być wypoczęta |
|
|
|
#4745 |
|
Raczkowanie
|
u mnie to wygląda tak że ja mam płynnośc finansową ale nie na papierku jako stałe źródło utrzymania dlatego właśnie można sie spodziewac problemów, no ale mniejsza o to. właśnie mi TŻ który został w uk napisał wiadomośc że świat sie nie zawalił i że spokojnie da się takie pieniążki zorganizowac wiec juz jestem spokojniejsza
teraz to juz mam całkiem mętlik w głowie... ostatecznie czekam do konsultacji, tak.ps. a z tym mieszkankiem to taki abstrakcyjny przykład |
|
|
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
Witam,ja tez mam duze wplywy na koncie w pko ,aczkolwiek nie mam wystarczjacych dochodow na papierze zeby dostac kredyt, juz nie wiem co robic bede musiala zmienic prace inaczej nie spelnie swojego marzenie juz nie moge wytrzymac tak bardzo sobie wbilam w glowy ta operacje ,ze nie ma dnia zebym o niej nie myslala.
|
|
|
|
#4747 |
|
Rozeznanie
|
agness - czesc czarnulko
![]() Ja tam za gotowke , bala bym sie brac kredyt na cycuszki. No ale wszyscy maja wlasne zdanie i mozliwosci, ja poprosilam TZ tak bardzo bardzo ladnie i sie zgodzil zasponsorowac baby - ale nas tu sie narobilo z UK..szok...hihihii ja tez od pocztaku nastawiona na brome a slyszalam ,ze inny troche taniej robia niz on...oststnio podskoczylo o 200zl... kejsii - kochana jak ja cie dymne zaraz...hihihi taka slicznota z ciebie... no ale ja tez palilam ale od 5 lat stop... i nawet nie ciagne... na poczatku to po scianach moglam chodzic ale z karzdym kolejnym dniem bylo lepiej...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-24 o 22:50 |
|
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez placilam gotowka i po klopocie ,tak jest lepiej- jak sie oczywiscie ja ma lecem lulu ![]() jutro jade wieczorkiem na 5 dni do Londynu! jupi! ale sie ciesze ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:55 |
|
|
|
|
#4749 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ta to ma dobrze i pewno jeszcze na zakupy
|
|
#4750 |
|
Raczkowanie
|
A ja tak was nadal podczytuje i czasem wtracam swoje 3 slowka
![]() Laloona ja tez mam od Bromy 520cc EHR ale tylko w jednym cycku Na rozowym laski w wiekszosci maja anatomki albo jak okragle, to mniejsze ode mnie i juz sie balam ze tylko ja dostalam taki bonus w rozmiarze wkladek ![]() Jakie sa twoje wymiary i ogolnie budowa i jaki rozmiar chcesz osiagnac??? Chciala jak najwieksze, czy dr ci je sam zaproponowal??? Baby B jak wybralas juz sobie Brome, to nie kombinuj z szukaniem innego lekarza ze wzgledu na te karte kredytowa, najwazniejsze to wybrac sobie lekarza, ktoremu sie zaufa a kasa uwazam to juz pozniej drugorzedna sprawa-ja osobiscie porownywalam ani cen ani sposobu platnosci-chcialam Brome i juz. Panna Wodna no na 200cc to raczej u Bromy nie licz bo zapewne w karierze mu sie takie wkladki nawet nie zdarzyly-no chyba, ze kroil kogos w asyscie Sankowskiego bo kiedys razem pracowali .Strasznie tu sie nas Bromowiczek namnozylo Pink,Kejsi pozdrawiam z rozowego
|
|
#4751 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Baby tak jak pisze lubka ty już nie kombinuj z lekarzem bo skończysz tak jak ja z jedna wielka dziura w głowie ..Czasami co za dużo to nie zdrowo
|
|
#4753 |
|
Raczkowanie
|
witaj Lubka
tak się składa,że znam Twoją historię,bo podglądam czasami wątek Bromy na różowym,ale się nie udzielam ![]() postury jestem mniej więcej takiej samej jak Ty,też mam 75 cm. pod biustem ważę 55 kg, mierzę 167cm.i jestem już po jednym powiększeniu,co niestety mnie nie zadowoliło,gdyż tak mały implant (350 anatom średni profil) słabo mi wypełnił rozciągniętą po rocznym karmieniu mojego sześcioletniego teraz oseska skóry a te 520cc to właściwie ja doktorkowi zasugerowałam,na co on powiedział,że 560 też da radę,ale na następnej konsultacji spytam się ile maxymalnie da się włożyć i raczej tego się będę trzymać ![]() chcę po prostu mieć duuuże,nie ogromne cycki,bo na te miernoty już nie mam patrzenia...
|
|
|
|
#4754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4755 |
|
Rozeznanie
|
Idę do wyrka laseczki
Dobrej nocki życzę
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ahoj
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale liczę na wybaczenie A zdjęć nie wykasuję, może nawet wstawię nowe - co by udobruchać męża ![]() Aga, coś mi się wydaje, że będziemy razem oglądać |
||
|
|
|
#4757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
umożliwi Ci to mimo nieudokumentowanego dochodu otrzymywanie kredytu bez pytania z jakiego żródła dochodu będziesz go spłacać... Edytowane przez Laloona9 Czas edycji: 2010-08-24 o 23:54 |
|
|
|
|
#4758 |
|
Raczkowanie
|
Odliczanko
![]() Fergilka![]() ![]() ![]() Natasha![]() ![]() ![]() Romaria![]() ![]() Pink & Magera![]() Kejsiii
|
#4759 |
|
Rozeznanie
|
HAPPY A ja lece do ciebie jednak
Nie ma bata musze tam byc i juz Buziaki dziewczyny Pink wydudlalam za ciebie wczoraj tez i niestety tak za ciebie popijalam ze lipa upilam sie A dzis kacyk meczy ide na krewetki moze przejdzie
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4761 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czytala cie tu oststnio![]() pysia - hej gwiazdeczko a dlaczego ja Cie jeszcze nie mam w znajomych???? oj grzech... wysylam zaproszonko....buziak:cmo k: Kochanienkie a ja teraz lece ciasto raobic... krowke kupilam zobaczymi co z tego wyjdzie....
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-25 o 13:18 |
||||
|
|
|
#4762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- ŁaŁ !! Podziwiam wszystkie, co potrafią... ja to tylko kupne, albo od mamy he he
|
|
|
#4763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zakupilam ciasto krowke dodam co trzeba wymieszam i gotowe
|
|
|
#4764 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
nie no cichych dni nie mamy
)on jest taki bardziej zamyslony mam nadzieje, ze to nic zlego hmmm jak facet mysli to mzoe przedobrzyc i moga byc z tego klopoty hihiwczoraj pwoiedzial mi " Wiesz, w sparwie tych cycuszkow to nie mam nic przeciwko, ale jestes wspaniala z takimi jakie widze teraz tez " rozplynelam sie... no zobaczymy... )jeszcze 12 dni do op. !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#4765 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
no widzisz moze nie bedzie tak zle. tylko nie narzekaj na swoje piersiodliczaj dni i poczuj ze zyjesz, zakochaj sie i bedzie fajnie masz tutaj fajny artykuł http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...kobietach.html |
|
|
|
|
#4766 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy wy tutaj wstawiajcie fotki swoich dwóch cudów?można dodawac zdjeecia- pliki i gdzie to potem będzie do oglądnięcia, a można zobaczyc tutaj Wasze fotki ?czy macie w prywatnych galeriach --podpowiedzcie mi jak tu jest?pozdrawiam
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-08-25 o 18:49 |
|
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
ALISA 80 A CO TO ZNACZY M PLUS?? bo ja mam miec mentor wysoki profil a masz wiecej fotek a jaka metoda mialas pod dwa miesnie czy tylko jeden??
|
|
|
|
#4768 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i co dalej? znow bolesne nastrzykiwanie, ktore daje tylko o jeden rozmiar wieksza miseczke![]() a kissi miala OP zaplanowana wczesniej niz go poznala, wiec jak moze myslec ,ze dla kogos innego skoro ewidentnie chce to zrobic dla siebie
|
|
|
#4769 |
|
Raczkowanie
|
m-plus pznacza że jest to profil pomiędzy wysokim , a średnim dlatego średni plus--- inaczej m-plus. Wkladka jest niższa(projekcja)a za to szersza--bardziej wypełnia klatkę piersiową i zbliża piersi ale minus tego ,że nie wyglądaja potem na duże piersi, ale plus tego wszystkiego --naturalniej wyglądają nie ma efektu piłek..mam nadzieję ,że się nie pogubiłaś w moim tłumaczeniu...moje fotki są u jarlińskiego w galeri zamkniętej albo na frum różowym...w wątkach jarlińskiego.. Pozdr.
|
|
#4770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale zrob sobie albumik zapros kilka dziewczat to one ocenia i zobacza twoje piersi a ty pocieszysz oko ich cycuszkami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

teraz to juz mam całkiem mętlik w głowie... ostatecznie czekam do konsultacji, tak.

czytala cie tu oststnio