|
|
#3271 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3272 |
|
BAN stały
|
Maja, a jakieś portale nie typowo randkowe, tylko jakieś takie hobbystyczne, np. fora jak to nasze tutaj. Jak widać kupę fajnych ludzi można poznać
Trza się zarejestrować na jakimś takim dla metalowych chłopców - pewnie miałabyś o czym pogadać i jakoś naturalniej by to szło niż 'czesc, skont klikash' i w ogóle naturalniejsze to okoliczności niż sympatia.pl i insze w tym stylu.Ja np. sporo fajnych osób w klimacie poznałam przez last.fm, umawialiśmy się na koncerty itd (ale ja to w ogóle hardkor jestem, jeśli chodzi o spotykanie się z ludkami z internetu ), co prawda nie w celach randkowych i nic takiego z tego nie wyszło, ale paru fajnych kumpli w ten sposób zyskałam.Hehe, odezwała się dusza towarzystwa i lep na facetów i za dobre rady się wzięła
|
|
|
|
#3273 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Jutro pospiskujemy Na razie może da radę po dobroci Cytat:
Ja naprawdę fazę wstępną "skąd jesteś i jaki jest Twój ulubiony kolor" jestem gotowa wziąć na siebie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ogóle nie lubię poznawać facetów przez net czy telefon - bo i tak, jak ma coś zaiskrzyć, to zaiskrzy zawsze (w każdym razie u mnie) przy bezpośrednim spotkaniu - a czy to tembr głosu, czy uśmiech, któreś spojrzenie... no po prostu jakaś chemia zagra albo nie. A w necie tego nie ma A tak w ogóle, to po co ja mam zakładac takie konta i czas tracić? Mam jeszcze faceta szukać? A figa z makiem! ![]() Nie mam zamiaru się więcej starać o facetów, szukać, szarpać na próżno... Palcem więcej nie kiwnę, żeby okazać facetowi coś wiecej niż tylko zwykłe kumpelstwo Jak któryś chce, to niech sam lata, stara się itp - ja już mam to gdzieś, mówię basta, o! Będę sfochowaną księżniczką z wieży albo zimną i dumną Królową Śniegu i olewac wszystkich Dobranoc Grzmi i pada, spadam spać na dobre ![]() Cytat:
a to tym bardziej nie - im bardziej mnie na coś namawiają, tym bardziej staję okoniem i robie na przekór Ale pomarudzić i tak swoje wymarudze - co za marudera ze mnie po*******ona jestem, wiem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 23:47 |
||
|
|
|
#3276 | |
|
|
Cytat:
Miciel, no nie ma wyjścia, krnąbrne to to i uparte jak nie-wiem-co
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-24 o 23:47 |
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tru - amen no na polsacie dikarpio jako dzieciak - film dobry ale on był mega talentem - teraz jest jednymz wielu - ale i tak bym się połasiła |
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mi to wisi i powiewa
|
|
#3279 |
|
|
Dwie strony temu była inna spiewka
I za dwie strony będzie taka sama jak znam życie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
bym rzekła xyz trza juz opracować bo wszystkie plany padną
ja rozumiem z jednej strony no to mój swatkowy był najbliższy Królowej śniegu - która nie szuka tylko ją znajdują - ale to nie jestem an miejscu - a wierz mi mam na swoim "koncie" kilka niecnych manipulacji manipulacja jak nic - po dobroci sie nie da |
|
|
|
#3281 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko przekazu nie zrozumiałem, że niby Ju "niema" jest ![]() Mnie też ![]() Ale ja dzisiaj czeźwy jako to pacholę ![]() Cytat:
Cytat:
A Dzongkha jest u mnie w ścisłej czołówce... kto wie, może nawet w pierwszej trójce Cytat:
![]() Cytat:
), to się tu zapytam:
|
|||||||
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie namawiam - skoro to dobra strategia
- ale to zdjęcie z CP jak idziesz drogą przy drzewach an wiosce w tiszercie i spodniach z natural uśmiechem wrzuć tu i ówdzie zapada w pamięć kuniec namawiania |
|
|
|
#3283 | ||
|
BAN stały
|
Holender się już wtedy nie odezwał i właśnie dziś mi wysłał mesydż, że miał jakiś problem z internetem czy tam fejsbukiem i nie miał jak się ze mną skontaktować a w sumie był parę kilometrów ode mnie i to przez pół tygodniano cóż, trudno się mówi a, i już mnie do Hagi zaprasza, spoko |
||
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa wyprodukowałam cud, miód mgiełkę do włosów
rewelacjaprzepis oczywiście z wizaz i znowu muszę nadrabiac bar
|
|
#3285 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Popieram Nigdy nic nie wiadomo ![]() Do mnie niedawno napisał jakiś koleś na gronie, w sumie tak całkiem z Jest co najmniej niebanalne " I tyle Ja to akurat olałam, ale jak mówię kto wie - koleś też wydawał się całkiem niebanalny i na zboczeńca internetowego bynajmniej nie wyglądał. Różnych ludzi w różnych miejscach można spotkać i to całkiem niespodziewanie. I nigdy nie wiadomo, co z tego wyniknie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3286 | ||||
|
BAN stały
|
Żółty śnieg nieelegancko wygląda
![]()
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na mgiełke nie znasz- bierzesz w proporcjach 1:1 grejfiutowy sok i martini dry - wstrząsasz nie mieszasz i mgiełka gotowa porost włosów że huhu |
|
|
|
|
#3288 | |||
|
Zakorzenienie
|
cudzy komputer nie rób nam tego ![]() Cytat:
![]() Dzing piękny jest i kropkai pytanie mam, chcesz Kingdom edt poznac ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#3289 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
to znowu ja!
![]() Nie mogłam spać w tej duchocie i wstałam okno otworzyć, choc jeszcze trochę pada ![]() Cytat:
To dlatego tak miaczę, bom z tych tępych ludziów, u których wszelkie zmiany zachodzą w sposób długi, bolesny i upierdliwy Kuniec z chuopamy i chuciamy na nie wiadomo co, wracam do swojego kokonu pod nazwą "Sama sobie sterem, wiatrem i żeglarzem" ![]() Dobrze mi tam było do wiosny (kiedy to mnie nie wiadomo co wyrwało ale zaraz i tak wrócę - przyjdzie jesień, wiosna i wszelkie chęci zejdą na dalszy plan, a będzie się liczyło tylko jedzenie, spanie i hibernowanie w cholernym zimnie, kurczliwie czepiając się mysli, ze "byle do lata, ech... " "Twardym trza być, sama sobie w życiu poradzę ![]() (przestanie mi odbijać, to i przestanę tak marudzić tzn, aktualnej nocy? ![]() Cytat:
ale nawet ni mam gdzie - zostały mi tylko konta na wizażu, fb i nk ![]() a i tak się zastanawiam nad kasacją nk, bo mi się znudziło... tylko kasować mi się nie chce Cytat:
nic to - kocha, to p oczeka Cytat:
![]() Bo można odczytać co najmniej dwuznacznie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-25 o 00:37 |
||||||
|
|
|
#3290 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
I szyćko jasne
||
|
|
|
#3291 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Chyba na czas jakiś musiał będę... magisterkę do kupy trza w końcu sklecić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)... cenię taką "różnorodność zainteresowań", bo po części sam taki jestem ![]() --- Lecę się obmyć
|
||||||
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
nudzisz się
hydrolat aloesowy - 10ml keratyna hydrolizowana- 10 kropel D-pentenol - 1 kropla do psikacza, wstrząsnąc, użyc zewnętrznie, najlepiej na owłosienie ![]() Cytat:
![]() spac mam iśc, czy co, chyba cin cin spróbuję
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-25 o 01:01 |
|
|
|
|
#3293 | |
|
|
![]() Cytat:
I błagam o kciuki, niech ja zdam w końcu na to prawko, ile można?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-25 o 01:06 |
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama go sobie sklecę Własnymi ryncami, a jak bedzie trza, to i wykuję - nie muszę się kogoś uczepiać ani czyjegoś ramienia wieszać, sama będę silna ![]() Panny bywają pokrecone Tru ![]() ![]() papa
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
attention attention
Gryx i inni chętni na Kingdom edt proszeni są o podanie adresu do wysyłki na Pw do Flo, pakujemy w sample ![]() cin cin dobre jest
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
byś nie kusiła bym nie ściała - jesce oblukam go
skreślam się z listy jeeeeeeeeeeeee mam deszcz ale seksi dźwięk nom, ten deszcz to był niczym kochanek pozal sie boze, sekund pinć i po zabawie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-25 o 01:29 |
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Tru
![]() jak to się dzieje ze Wy najwięcej gadacie po północy? ![]() Idę spać bom zdechła. Rodzina wróciła z wakacji, Szweda żadnego nie przywieźli (ani nawet jego włosów dla Mai ), ale napadli mnie z opowieściami
|
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rozumiem, że nad Kingdom się zastanawiałaś Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-25 o 01:36 |
||
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie szkoda że nie przywieźli - trzeba trochę ten naród rozruszać, przemieszać, urozmaicić - co się laski same mają do tajgi i tundry an polowania wybierać tylko mi tu nie wyskakiwać z "cudze chwlicie swego nie znacie" fajnie mieli - zazdrosszcze im też bym kciała ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- tak, moge na razie nie znać, na razie dla mnie nie istnieje |
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
przypomnę tylko, że to wycofane jest
, i może już dla Ciebie nie zaistniec![]() nie, nie namawiam sama unikam wycofywanych zapachów, nie pożądam i nie przepłacam później
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Trza się zarejestrować na jakimś takim dla metalowych chłopców
- pewnie miałabyś o czym pogadać i jakoś naturalniej by to szło niż 'czesc, skont klikash' i w ogóle naturalniejsze to okoliczności niż sympatia.pl i insze w tym stylu.
), co prawda nie w celach randkowych i nic takiego z tego nie wyszło, ale paru fajnych kumpli w ten sposób zyskałam.
siem zastanów - jak coś to priv - ale nie mam doświadczenia - wciągniesz się - jak ja sie wciągnełam
Jak któryś chce, to niech sam lata, stara się itp - ja już mam to gdzieś, mówię basta, o!

, pozdrowienia przekazywałam
A Dzongkha jest u mnie w ścisłej czołówce... kto wie, może nawet w pierwszej trójce

rewelacja
bar
" I tyle 

" "