|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Dzień doberek! Ale miałam sen
sniło mi się, że na moich nogach z tyłu powstały bułki-faldki (takie, jak na brzuchu sie robia, gdy ma za dużo sadła). Aż rano przejrzalam sie w lustrze! Ale wszystko ok ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4022 |
|
Wtajemniczenie
|
HEEELLOOOUUUŁ !!!!
Jak tam dziewoje moje ???? Ja dziś spadłam wreszcie z wagi po weselnych szaleństwach i powróciłam wreszcie po 4 dniach do 62,9 kg No a dziś zmienił mi się nagle mój jadłospis który se wczoraj ustaliłam i zjadłam na śniadanko kotklety dwa małe takie co mama zrobiła takie ze zmielonego kukuryka i jego wątroby oraz cebulki troszkę i przyprawy sól pieprz i takie cieiutkie kotleciki usmażyła pyszhniaste są i zjadłam je dwa na śniadanie a do pracy zabrałam ze sobą wieśniaka i naleśniki dukanowe bezskrobiowe z serem ze słodzikiem i ich sztuk 3 i mam zamiar na nich do końca pracy przeżyć a potem będę jadła na obiad nie wiem co ale coś się wymyśli dawno jaj nie wciągałam więc moze jaja dwa opindole na twardo z czymś ![]() i kufffa chce widzieć na wadze w poniedziałek 61,5 kg chociaż ! imaginuje sobie to juz i dokonuje wizualizacji oraz psychicznie gnębie moją wagę i próbuję ją zmanipulować tak żeby się mnie pinda jedna lepiej posłuchała ![]() Gratuluje wszystkich dzisiejszych spadziorów i spadeńków ![]()
Edytowane przez lukrecja_25 Czas edycji: 2010-08-25 o 11:57 |
|
|
|
#4023 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pocieszylyscie mnie, bo szczerze mowiac rano czulam sie strasznie, nie wiedzialam co jest grane, w ciagu dnia sie rozkrecilam i jest lepiej, czekam do poniedzialku na warzywka z utesknieniem
|
|
#4024 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki należą mi się baty
skusiłam się na pyszna ciasteczka
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to normalne?
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4027 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie,
spiesze Wam donieść, że wczorajsze badania krwi wyszły super. Wszystkie wskaźniki ok, cholesterol w normie. Więc super wiadomości. 4 miesiace Dukania nic mi nie zaszkodziły. jeszcze tylko uporządkuje sprawę z okresem i będzie super. Po 5 dniach brania luteiny i 4 czekania nadal nic nie ma Pozdrawiam
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
kropla_deszczu: ja na Twoim miejscu bym wyjechała. Teraz jest wysoki kurs euro, troszkę odłożysz, będziesz miała za co żyć podczas poszukiwan pracy w polsce, a poza tym pokażesz przyszłemu pracodawcy, że jesteś pracowita i mimo chwilowych niedogodnień jesteś w stanie je pokonać ;] tak sądzę. Gdybym była szefem to prędzej bym przyjeła osobę po studiach któ®a miała jakiekolwiek doświadczenie niż osobę tylko z dyplomem.
|
|
|
|
#4029 |
|
Zadomowienie
|
łaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() no to wszystko się wyjaśniło z moją pracą ![]() ![]() ![]() otóż od połowy lipca starałam się o pracę w Auchanie - i byłam na rozmowie, już miałam dostać pracę, ale ktoś tam polazł na urlop i kazali dalej czekać. W końcu uznałam, że zwodzą mnie jak tylko chcą i że mogę się z tą pracą pożegnać. A tu dzisiaj (jakiś kurde sądny dzień) wszystko się wyjaśnia Zadzwonili do mnie właśnie z Auchana, że w poniedziałek mam przyjść po skierowanie do lekarza i iść robić badania, bo będę przyjęta ![]() ![]() także w piątek składam wypowiedzenie u tego złodzieja u którego pracuję, a w poniedziałek jadę po skierowanie na badania sasasasasasasa nawet nie wiecie jak się człowiek męczy kiedy ma tyle spraw do przemyślenia - i nie wie co wybrać. Na całe szczęście rozwiązanie przyszło samo nawet nie wiecie jak się cieszę ![]() :brzyda l:będę pracować na 2 zmiany i to już będzie super! poza tym zmieniam kompletnie pracę o 180 stopni, bo póki co to zajmowałam się kredytami, a teraz będę pracować w markecie - o dziwo za lepsze pieniądze niż miałam w kredytach i nie będę siedzieć całe 8 godzin samotnie w placówce, tylko będę przebywac wśród ludzi ołłłłł jeaaaah!!! ![]() :brzyda l:
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
DUK DUK dziewczynki Kochane.
wczoraj tak sie zagadalam z przyjaciolmi ze nawet kompa w domu nie wlaczylam. a dzis w pracy od 8 do 9 siedzialam w lazience... potem na korytarzu siedzialam w przeciagu zeby nie zemdlec, a potem zrobilam kilka papierkow i kierowniczka puscila mnie do domu ![]() jezu, kilo mniej waze.... koniec swiata... az mnie no i nie wiem kiedy Was nadrobie. ide gotowac obiad dla gosci... i gofry im obiecalam z bita smietana i owocami.... aha... Ser z Tesco, marki Tesco: B 19,8 T 2,5 W 3,5 w skladzie sa: E 450 (Difosforany), E 1442 (Hydroksypropylofosforan diskrobiow), E 1422 (Acetylowany adypinian diskrobiowy) od dzis jem tylko serniki z twarogu w kostkach
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
musze sie az polozyc bo za raz
czemu tak sie dzieje, poprzednim razem jak podjelam probe przed dieta tez tak mialam, wiec odstawilam je na bok no i co ja biedna mam teraz zrobic, ja nie chce miec opony
|
#4032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiście. ![]() ale mi waga już od ponad tygodnia stoi.ja nie wiem co jest nie tak ![]()
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana Ty z Gliwic jesteś i chcesz za 900 zł pracować ? o mamusiu dziewczyno ja Ciebie proszę !!!!!! nie zgodziłabym się na taką płacę na rynku który jest w tym mieście heh jest o wiele więcej ciekawszych ofert ! kumpela poszła na chwilkę do forum ma 1300 i szuka sobie dalej .. pracuje po 6 lub 7 h 5 dni w tyg
|
|
#4034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
połóż się na brzuchu na płasko. palce u stóp ściągnięte. ręce pod brodę. i następnie podnosimy głowę i łopatki do góry oraz jednocześnie nogi, wytrzymujemy 3 sekundy (cały czas robiąc wdech nosem). i opuszczamy ciało spowrotem do pozycji leżącej rozluźnionej (powolny wydech buzią). zrób sobie serię takiego ćwiczonka 10 powtórzeń rano i wieczorem a po pewnym czasie zauważysz, że bóle znikają. Tak sądzę ;] ![]()
|
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o proszę widzisz jak ładnie poszło - kiedy otwierają ??? bo o tym na rybnickiej mówisz ?
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no, wiem że mało, dlatego nie bardzo chciałam iść - proste napisałam kilka postów wyżej o tym )
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
już Cię chciałam zlinczować hahahaa bo to chore rozumiem jeżeli ciężko o pracę no ale nie przesadzajmy ...
|
|
#4039 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Cytat:
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam kefir 0% z biedronki, żurawinowy, taki ma skład:
mleko odtł. pasteryz., sok żurawinowy 11%(cukier :/ , syrop żur 2%, barwiacy srodek spoż: koncebtr z marchwii, winogron :/ i aronii, aromat, barwnik : koszenila), białka mleka, żywe kult bakt. wartość odż. (100g) opakowanie ma 400: b: 3,3g w: 9g ( w tym cukr. 9g) t: 0,05g co myślicie?
|
#4041 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wasze zdjęcia to kop dla nas w chwilach zwątpienia, kuszenia itp. Zazdroszczę, ale tak pozytywnie - cieszę się, że się komuś udało i mam napęd, że warto być wytrwałym. Pozdrowionka! |
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4043 |
|
Raczkowanie
|
Na vitalii przed chwilą oglądałam zdjęcia 16 letniej dziewczyny, która schudła 50kg!!! Ważyła 102kg a teraz 52! Zdjęcia porażające!!!
|
#4044 | ||
|
Rozeznanie
|
Wyglądasz rewelacyjnie, zupełnie jak inna osoba. Świetny dowód i piękna zmiana i motywacja dla mnie, dla nas.
Cytat:
Wasze zdjęcia, które tu widziałam będę miała przed oczami i jak mnie będzie kuiło na coś nie dozwolonego , to się nie dam.Cytat:
"Instruktor fitness dnia 28 styczeń 2007 Pierwsze efekty widać juz po 9-10 dniach ćwiczeń. Jeżeli nie jesteś w stanie zwiększyć obciążenia według charmonogramu to oczywiście możesz powtarzać cały czas ćwiczenia z 9 dnia. Efekt, sporo mniejszy, ale będzie. Po zakończeniu ćwiczeń także pasuje powtarzać któryś dzień dla utrzymania forymy. My polecamy dzień 20. Jeszcze raz tłumaczymy: Wpierwszym dniu jest 1 seria i 6 cykli Wiec nasze ćwiczenia wyglądają tak 1 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą 2 ćwiczenie 3 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą 4 ćwiczenie 5 ćwiczenie - 5-15 zmian 6 ćwiczenie To był jeden cykl. Po wykonaniu go bez przerwy przystępujemy do następnego czyli robimy znowu: 1 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą 2 ćwiczenie 3 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą 4 ćwiczenie 5 ćwiczenie - 5-15 zmian 6 ćwiczenie i tak 6 razy, dzięki czemu uzyskujemy serie Po serii możemy zrobić sobie przerwę." A tu jest stronka gdzie są dwa plany ćwiczeń i na dole instruktor odpowiada na pytania http://************/aerobiczna_6_weidera.html |
||
|
|
|
#4045 | |
|
Zadomowienie
|
Margotka normalnie SZOK! Gratulacje!
Ale się wylaszczyłaś kobieto Żeby mi tak spadało echhMi coś świtało, że on niekoniecznie najlepszy. Użyłam go tylko raz Więcej już nie będę Cytat:
Hm zjadłam dziś 3 wieśniaki i wędzonego pstrąga...co by tu jeszcze...może jakieś placki z tunczykiem czy cuś... dorsz się rozmraża na obiad
|
|
#4046 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Cytat:
chętnię zobaczę, żeby mnie siły nie opuściły
|
|
|
#4047 |
|
Rozeznanie
|
W stronce, którą wyżej podałam instruktor pisze, że tak można ale tak jak opisałam wcześniej są lepsze efekty, bo nie męczysz jednego mięśnia ciągle, tylko po 1 razie i co jakiś czas.
|
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba teraz zrozumiałam ... może jeszcze raz zrobię podejście do ćwiczeń
|
|
#4049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4050 |
|
Raczkowanie
|
dobra dziewczyny w załączniku macie idealną ściągę
kiedy ile i jak. Ja z tego zawsze korzystam, może i wam się przyda... a jak na razie objadłam się omletem i wieśniakiem, tak na słodko
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

sniło mi się, że na moich nogach z tyłu powstały bułki-faldki (takie, jak na brzuchu sie robia, gdy ma za dużo sadła). Aż rano przejrzalam sie w lustrze! Ale wszystko ok 

to normalne?
[B] 

czemu tak sie dzieje, poprzednim razem jak podjelam probe przed dieta tez tak mialam, wiec odstawilam je na bok
no i co ja biedna mam teraz zrobic, ja nie chce miec opony 

Więcej już nie będę
dorsz się rozmraża na obiad