Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-25, 10:53   #4021
broadwaydream
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Dzień doberek! Ale miałam sen sniło mi się, że na moich nogach z tyłu powstały bułki-faldki (takie, jak na brzuchu sie robia, gdy ma za dużo sadła). Aż rano przejrzalam sie w lustrze! Ale wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość
hehe, ja sama nie wiem skąd u mnie takie samozaparcie, ale to chyba te wszystkei OCHY i ACHY jak Cię widzą ludzie po długiej nieobecności a tu taka zmiana

Generalnie chciałabym zjechać do 63 kg, a jeżeli da rade to do 58, ale zaczynam już fitness i jakieś bieganie, 6 Weidera też mam zamiar rozpocząć, ale to powolutku, myślę, że do grudnia osiągnę cel, jeśli zaprę się jeszcze, w końcu zjechać ze 105 kg, to niebagatela osiągnięcie nawet te 70 kg juz

A tu mały dowód ..
Wyglądasz cudownie! Ogromna przemiana! Będziesz motywacją dla mnie (i pewnie wielu innych dukanek).

Cytat:
Napisane przez milaminka80 Pokaż wiadomość
tez tak miłam po 2 dniach. Czułam sie osąłbiona, ciężko mi było sie robic cokolwiek, nawet podniesienie szklanki do ust był dla mnie wysiłkiem. Ale już 4 dnia wszystko wróciło do normy. Spokojnie, to normalne
Ja pierwsze trzy dni przelezalam w lozku ale później jak nowo narodzona. Ćwiczyłam, tańczyłam, dopiero w wakacje zrobiłam sobie przerwę
Stary 2010-08-25, 10:53   #4022
lukrecja_25
Wtajemniczenie

HEEELLOOOUUUŁ !!!!
Jak tam dziewoje moje ???? Ja dziś spadłam wreszcie z wagi po weselnych szaleństwach i powróciłam wreszcie po 4 dniach do 62,9 kg i już never ever nie zgrzesze bo nie mam zamiary wisieć z wagą w miejscu znowuż No a dziś zmienił mi się nagle mój jadłospis który se wczoraj ustaliłam i zjadłam na śniadanko kotklety dwa małe takie co mama zrobiła takie ze zmielonego kukuryka i jego wątroby oraz cebulki troszkę i przyprawy sól pieprz i takie cieiutkie kotleciki usmażyła pyszhniaste są i zjadłam je dwa na śniadanie a do pracy zabrałam ze sobą wieśniaka i naleśniki dukanowe bezskrobiowe z serem ze słodzikiem i ich sztuk 3 i mam zamiar na nich do końca pracy przeżyć a potem będę jadła na obiad nie wiem co ale coś się wymyśli dawno jaj nie wciągałam więc moze jaja dwa opindole na twardo z czymś
i kufffa chce widzieć na wadze w poniedziałek 61,5 kg chociaż ! imaginuje sobie to juz i dokonuje wizualizacji oraz psychicznie gnębie moją wagę i próbuję ją zmanipulować tak żeby się mnie pinda jedna lepiej posłuchała

Gratuluje wszystkich dzisiejszych spadziorów i spadeńków

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2010-08-25 o 10:57
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:01   #4023
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Tak, to z tego powodu na początku diety powinno się ograniczyć wysiłek, bo nasz organizm najzwyczajniej nie jest przyzwyczajony do samego nabiału i białka i szybciej się męczy. Ale jak już zaczniesz wprowadzać warzywka, będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
przez pierwszy tydzień ledwo żyłam, nie miałam siły pójść po zakupy przejdzie, organizm musi się przyzwyczaić
Cytat:
Napisane przez milaminka80 Pokaż wiadomość
tez tak miłam po 2 dniach. Czułam sie osąłbiona, ciężko mi było sie robic cokolwiek, nawet podniesienie szklanki do ust był dla mnie wysiłkiem. Ale już 4 dnia wszystko wróciło do normy. Spokojnie, to normalne
dziekuje dziewczyny pocieszylyscie mnie, bo szczerze mowiac rano czulam sie strasznie, nie wiedzialam co jest grane, w ciagu dnia sie rozkrecilam i jest lepiej, czekam do poniedzialku na warzywka z utesknieniem

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:03   #4024
martuch_
Rozeznanie

Dziewczynki należą mi się baty
skusiłam się na pyszna ciasteczka

martuch_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:07   #4025
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Gabi3ek Pokaż wiadomość
Jak masz ćwiczenie nr 1 to tak 6 razy jedną nogą i 6 razy drugą i tak samo gdy zmienaisz pozycję rąk a robisz to samo nogami (ćwiczenie 3 bodajże)
dzieki wlasnie wcielilam w zycie, ale qurcza mam problem z ostatnim cwiczeniem, kregoslup mi przy nim peka, zrobilam wiec ze zgietymi nogami, no i nie wiem dlaczego ale od razu po nich dostalam bolu glowy i nudnoscie to normalne?

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:07   #4026
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuch_ Pokaż wiadomość
Dziewczynki należą mi się baty
skusiłam się na pyszna ciasteczka
Minuta przyjemności w ustach, tydzień zastoju na wadze!!! Ani się waż więcej takich wyskokow...
Stary 2010-08-25, 11:07   #4027
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Witam Was wszystkie,
spiesze Wam donieść, że wczorajsze badania krwi wyszły super. Wszystkie wskaźniki ok, cholesterol w normie. Więc super wiadomości. 4 miesiace Dukania nic mi nie zaszkodziły.
jeszcze tylko uporządkuje sprawę z okresem i będzie super. Po 5 dniach brania luteiny i 4 czekania nadal nic nie ma
Pozdrawiam
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 11:08   #4028
Gabi3ek
Raczkowanie

kropla_deszczu: ja na Twoim miejscu bym wyjechała. Teraz jest wysoki kurs euro, troszkę odłożysz, będziesz miała za co żyć podczas poszukiwan pracy w polsce, a poza tym pokażesz przyszłemu pracodawcy, że jesteś pracowita i mimo chwilowych niedogodnień jesteś w stanie je pokonać ;] tak sądzę. Gdybym była szefem to prędzej bym przyjeła osobę po studiach któ®a miała jakiekolwiek doświadczenie niż osobę tylko z dyplomem.
Gabi3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:10   #4029
kropla_deszczu
Zadomowienie

łaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no to wszystko się wyjaśniło z moją pracą

otóż od połowy lipca starałam się o pracę w Auchanie - i byłam na rozmowie, już miałam dostać pracę, ale ktoś tam polazł na urlop i kazali dalej czekać. W końcu uznałam, że zwodzą mnie jak tylko chcą i że mogę się z tą pracą pożegnać. A tu dzisiaj (jakiś kurde sądny dzień) wszystko się wyjaśnia Zadzwonili do mnie właśnie z Auchana, że w poniedziałek mam przyjść po skierowanie do lekarza i iść robić badania, bo będę przyjęta : jupi:

także w piątek składam wypowiedzenie u tego złodzieja u którego pracuję, a w poniedziałek jadę po skierowanie na badania sasasasasasasa

nawet nie wiecie jak się człowiek męczy kiedy ma tyle spraw do przemyślenia - i nie wie co wybrać.

Na całe szczęście rozwiązanie przyszło samo

nawet nie wiecie jak się cieszę :brzyda l:

będę pracować na 2 zmiany i to już będzie super! poza tym zmieniam kompletnie pracę o 180 stopni, bo póki co to zajmowałam się kredytami, a teraz będę pracować w markecie - o dziwo za lepsze pieniądze niż miałam w kredytach i nie będę siedzieć całe 8 godzin samotnie w placówce, tylko będę przebywac wśród ludzi ołłłłł jeaaaah!!! :brzyda l:
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:10   #4030
Aleksandra_M
Zadomowienie

DUK DUK dziewczynki Kochane.
wczoraj tak sie zagadalam z przyjaciolmi ze nawet kompa w domu nie wlaczylam. a dzis w pracy od 8 do 9 siedzialam w lazience... potem na korytarzu siedzialam w przeciagu zeby nie zemdlec, a potem zrobilam kilka papierkow i kierowniczka puscila mnie do domu
jezu, kilo mniej waze.... koniec swiata... az mnie boli.....
no i nie wiem kiedy Was nadrobie. ide gotowac obiad dla gosci... i gofry im obiecalam z bita smietana i owocami....
aha...
Ser z Tesco, marki Tesco:
B 19,8
T 2,5
W 3,5
w skladzie sa: E 450 (Difosforany), E 1442 (Hydroksypropylofosforan diskrobiow), E 1422 (Acetylowany adypinian diskrobiowy)

od dzis jem tylko serniki z twarogu w kostkach
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:10   #4031
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

musze sie az polozyc bo za raz czemu tak sie dzieje, poprzednim razem jak podjelam probe przed dieta tez tak mialam, wiec odstawilam je na bok no i co ja biedna mam teraz zrobic, ja nie chce miec opony

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:11   #4032
martuch_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Minuta przyjemności w ustach, tydzień zastoju na wadze!!! Ani się waż więcej takich wyskokow...

oczywiście.
ale mi waga już od ponad tygodnia stoi.ja nie wiem co jest nie tak

martuch_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:14   #4033
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
no właśnie rozmyślam o tym od 2 dni

tyle, że o wyjeździe do Niemiec dowiedziałam się dziś i muszę dać dzisiaj odpowiedź.

zresztą nawet jeśli bym się zdecydowała na tę propozycję pracy w sklepie za 900 zł to też odpowiedź muszę dzisiaj dać ;/

do sklepu za bardzo nie chcę iść bo 900 zł to jest mało - ja wiem, że jak się nie ma to i te 900 zł to jest dużo, ale nie pasuje mi system pracy - po pierwsze umowa zlecenie, po drugie praca od pon do pt 10-18 czyli nic z dnia nie mam, w dodatku praca w co drugą sobotę po 4 godziny. Poza tym jeszcze jest to, że niewiadomo czy ten interes się rozkręci tak jak myślą właściciele i czy np. za 2 miesiące nie będą musieli zamknąć - i co wtedy znowu będę musiała szukać pracy

mogłabym również iść pracować do sklepu i szukać sobie czegoś w międzyczasie, ale wiesz jak to jest ze "znajomymi". U obcego człowieka wypowiadam umowę i w mam to czy on sobie znajdzie kogoś na moje miejsce czy nie. A, że tę właścicielkę znam to głupio mi będzie tak rzucić robotę z dnia na dzień - bo znalazłam inną i zostawić ją na lodzie

a jeśli wyjadę do Niemiec to fakt, że przez 2-3 tygodnie będę bez pracy (w Gliwicach bo wypowiadam szefowi umowę), ale mam tam umowę normalną i w Niemczech będąc 2 tygodnie - zarobię 800 euro. A będę tam od 2 do 4 tygodni w zależności od tego ile będzie pracy (winobranie).

jak wrócę z Niemiec to sobie znajdę jakąś pracę.

wydaje mi się, że tak zrobię - wyjadę do Niemiec.

chociaż trudno mi to wszystko ogarnąć w ciągu jednego dnia

już teraz to nic nie wiem, co mam robić. NIC.

kochana Ty z Gliwic jesteś i chcesz za 900 zł pracować ? o mamusiu dziewczyno ja Ciebie proszę !!!!!! nie zgodziłabym się na taką płacę na rynku który jest w tym mieście heh jest o wiele więcej ciekawszych ofert ! kumpela poszła na chwilkę do forum ma 1300 i szuka sobie dalej .. pracuje po 6 lub 7 h 5 dni w tyg
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:15   #4034
Gabi3ek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
dzieki wlasnie wcielilam w zycie, ale qurcza mam problem z ostatnim cwiczeniem, kregoslup mi przy nim peka, zrobilam wiec ze zgietymi nogami, no i nie wiem dlaczego ale od razu po nich dostalam bolu glowy i nudnoscie to normalne?
Może to przeforsowanie. Ja tak miałam bardzo dawno temu gdy wogóle zaczynałam przgodę z ćwiczeniami. my kobitki mamy problem z mięśniami plecków i brzucha. Więc oprócz 6weidera rób motylki:
połóż się na brzuchu na płasko. palce u stóp ściągnięte. ręce pod brodę. i następnie podnosimy głowę i łopatki do góry oraz jednocześnie nogi, wytrzymujemy 3 sekundy (cały czas robiąc wdech nosem). i opuszczamy ciało spowrotem do pozycji leżącej rozluźnionej (powolny wydech buzią).
zrób sobie serię takiego ćwiczonka 10 powtórzeń rano i wieczorem a po pewnym czasie zauważysz, że bóle znikają. Tak sądzę ;]
Gabi3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:16   #4035
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
łaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no to wszystko się wyjaśniło z moją pracą

otóż od połowy lipca starałam się o pracę w Auchanie - i byłam na rozmowie, już miałam dostać pracę, ale ktoś tam polazł na urlop i kazali dalej czekać. W końcu uznałam, że zwodzą mnie jak tylko chcą i że mogę się z tą pracą pożegnać. A tu dzisiaj (jakiś kurde sądny dzień) wszystko się wyjaśnia Zadzwonili do mnie właśnie z Auchana, że w poniedziałek mam przyjść po skierowanie do lekarza i iść robić badania, bo będę przyjęta : jupi:

także w piątek składam wypowiedzenie u tego złodzieja u którego pracuję, a w poniedziałek jadę po skierowanie na badania sasasasasasasa

nawet nie wiecie jak się człowiek męczy kiedy ma tyle spraw do przemyślenia - i nie wie co wybrać.

Na całe szczęście rozwiązanie przyszło samo

nawet nie wiecie jak się cieszę :brzyda l:

będę pracować na 2 zmiany i to już będzie super! poza tym zmieniam kompletnie pracę o 180 stopni, bo póki co to zajmowałam się kredytami, a teraz będę pracować w markecie - o dziwo za lepsze pieniądze niż miałam w kredytach i nie będę siedzieć całe 8 godzin samotnie w placówce, tylko będę przebywac wśród ludzi ołłłłł jeaaaah!!! :brzyda l:

o proszę widzisz jak ładnie poszło - kiedy otwierają ??? bo o tym na rybnickiej mówisz ?
Stary 2010-08-25, 11:18   #4036
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
DUK DUK dziewczynki Kochane.
wczoraj tak sie zagadalam z przyjaciolmi ze nawet kompa w domu nie wlaczylam. a dzis w pracy od 8 do 9 siedzialam w lazience... potem na korytarzu siedzialam w przeciagu zeby nie zemdlec, a potem zrobilam kilka papierkow i kierowniczka puscila mnie do domu
jezu, kilo mniej waze.... koniec swiata... az mnie boli.....
no i nie wiem kiedy Was nadrobie. ide gotowac obiad dla gosci... i gofry im obiecalam z bita smietana i owocami....
aha...
Ser z Tesco, marki Tesco:
B 19,8
T 2,5
W 3,5
w skladzie sa: E 450 (Difosforany), E 1442 (Hydroksypropylofosforan diskrobiow), E 1422 (Acetylowany adypinian diskrobiowy)

od dzis jem tylko serniki z twarogu w kostkach
A ja juz kiedys pisałam o tym serze z Tesco to nikt mnie nie słuchał

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:18   #4037
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

kochana Ty z Gliwic jesteś i chcesz za 900 zł pracować ? o mamusiu dziewczyno ja Ciebie proszę !!!!!! nie zgodziłabym się na taką płacę na rynku który jest w tym mieście heh jest o wiele więcej ciekawszych ofert ! kumpela poszła na chwilkę do forum ma 1300 i szuka sobie dalej .. pracuje po 6 lub 7 h 5 dni w tyg
właśnie z Gliwic no, wiem że mało, dlatego nie bardzo chciałam iść - proste ale już mi się wszystko wyjaśniło, idę pracować za większe pieniądze napisałam kilka postów wyżej o tym )
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:25   #4038
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie,
spiesze Wam donieść, że wczorajsze badania krwi wyszły super. Wszystkie wskaźniki ok, cholesterol w normie. Więc super wiadomości. 4 miesiace Dukania nic mi nie zaszkodziły.
jeszcze tylko uporządkuje sprawę z okresem i będzie super. Po 5 dniach brania luteiny i 4 czekania nadal nic nie ma
Pozdrawiam

Soniu rewelacyjna wiadomość bardzo się cieszę, a powiedz mi gin zalecił 5 dni luteine brać ? 1 czy 2 razy na dzień ???

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
właśnie z Gliwic no, wiem że mało, dlatego nie bardzo chciałam iść - proste ale już mi się wszystko wyjaśniło, idę pracować za większe pieniądze napisałam kilka postów wyżej o tym )

już Cię chciałam zlinczować hahahaa bo to chore rozumiem jeżeli ciężko o pracę no ale nie przesadzajmy ...
Stary 2010-08-25, 11:37   #4039
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
w każdym z tych ćwiczeń kręgosłup powinien ci przylegać do podłoża, nie może się tam robić dziura!!! a głowa? to wysiłek, nie ciągnij jej na siłe, włóż sobie pod brodę piłeczkę do tenisa żeby ci broda do klatki piersiowej nie leciała i ciągnij mięśniami brzucha, tak żeby raniona ci sie podnosiły. Nie wiem czy to ci coś pomoże, a jak nie to zmien a6w na 8 min abs. efekty są super a się tak nie męczysz

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 11:37   #4040
zlotqo
Zadomowienie

kupiłam kefir 0% z biedronki, żurawinowy, taki ma skład:

mleko odtł. pasteryz., sok żurawinowy 11%(cukier :/ , syrop żur 2%, barwiacy srodek spoż: koncebtr z marchwii, winogron :/ i aronii, aromat, barwnik : koszenila), białka mleka, żywe kult bakt.

wartość odż. (100g) opakowanie ma 400:
b: 3,3g
w: 9g ( w tym cukr. 9g)
t: 0,05g

co myślicie?

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:38   #4041
ora73
Przyczajenie

Cytat:
hehe, ja sama nie wiem skąd u mnie takie samozaparcie, ale to chyba te wszystkei OCHY i ACHY jak Cię widzą ludzie po długiej nieobecności a tu taka zmiana

Generalnie chciałabym zjechać do 63 kg, a jeżeli da rade to do 58, ale zaczynam już fitness i jakieś bieganie, 6 Weidera też mam zamiar rozpocząć, ale to powolutku, myślę, że do grudnia osiągnę cel, jeśli zaprę się jeszcze, w końcu zjechać ze 105 kg, to niebagatela osiągnięcie nawet te 70 kg juz

A tu mały dowód ..
Wieeelkie gratulacje, wyglądasz super!
Wasze zdjęcia to kop dla nas w chwilach zwątpienia, kuszenia itp.
Zazdroszczę, ale tak pozytywnie - cieszę się, że się komuś udało i mam napęd, że warto być wytrwałym.
Pozdrowionka!
ora73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:48   #4042
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

mleko odtł. pasteryz., sok żurawinowy 11%(cukier :/ , syrop żur 2%, barwiacy srodek spoż: koncebtr z marchwii, winogron :/ i aronii, aromat, barwnik : koszenila), białka mleka, żywe kult bakt.

co myślicie?

hmmm dużo W i cukier ... może zaczekamy na wypowiedź weteranek dukających
Stary 2010-08-25, 11:48   #4043
sinioritag
Raczkowanie

Na vitalii przed chwilą oglądałam zdjęcia 16 letniej dziewczyny, która schudła 50kg!!! Ważyła 102kg a teraz 52! Zdjęcia porażające!!!
75,0 -> 74,5 -> 74,2 -> 73,8 -> 73,2 -> 72,7 -> 71,5 -> 70,3 -> 69,7 -> 69,1 -> 68,8 -> 68,2
Faza III
Utrwalam już

Cel 65kg
sinioritag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:51   #4044
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
A tu mały dowód ..
Wyglądasz rewelacyjnie, zupełnie jak inna osoba. Świetny dowód i piękna zmiana i motywacja dla mnie, dla nas.
Cytat:
Napisane przez agusia85szyszunia Pokaż wiadomość
dzis małe podsumowanie
15 kwiecień 93.4 kg
dziś 75.1 kg
szok szok szok
Robi wrażenie. Jednak wytrwałość popłaca.
Wasze zdjęcia, które tu widziałam będę miała przed oczami i jak mnie będzie kuiło na coś nie dozwolonego, to się nie dam.
Cytat:
2 łychy otrąb, łyżeczkę proszku do pieczenia, 1 jajo, 2 łychy serka homo, wymieszać i siup do mikrofalii, ja piekę ok 7 minut na 900 V, ale to zależy jednak od mikrofalii i jak przypieczoną lubisz PYCHOTKA!
Zaraz wypróbuję. Od wczoraj ciągle chcę coś jeść? Mam nadzieję że to @.
Cytat:
a tak dokladnie to chodzi mi o to ....
"Instruktor fitness dnia 28 styczeń 2007
Pierwsze efekty widać juz po 9-10 dniach ćwiczeń. Jeżeli nie jesteś w stanie zwiększyć obciążenia według charmonogramu to oczywiście możesz powtarzać cały czas ćwiczenia z 9 dnia. Efekt, sporo mniejszy, ale będzie. Po zakończeniu ćwiczeń także pasuje powtarzać któryś dzień dla utrzymania forymy. My polecamy dzień 20.

Jeszcze raz tłumaczymy:
Wpierwszym dniu jest 1 seria i 6 cykli
Wiec nasze ćwiczenia wyglądają tak
1 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą
2 ćwiczenie
3 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą
4 ćwiczenie
5 ćwiczenie - 5-15 zmian
6 ćwiczenie
To był jeden cykl. Po wykonaniu go bez przerwy przystępujemy do następnego czyli robimy znowu:
2 ćwiczenie
4 ćwiczenie
5 ćwiczenie - 5-15 zmian
6 ćwiczenie
i tak 6 razy, dzięki czemu uzyskujemy serie
Po serii możemy zrobić sobie przerwę."

A tu jest stronka gdzie są dwa plany ćwiczeń i na dole instruktor odpowiada na pytania http://************/aerobiczna_6_weidera.html

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:52   #4045
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Margotka normalnie SZOK! Gratulacje! Ale się wylaszczyłaś kobieto Żeby mi tak spadało echh

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
A ja juz kiedys pisałam o tym serze z Tesco to nikt mnie nie słuchał

Mi coś świtało, że on niekoniecznie najlepszy. Użyłam go tylko raz Więcej już nie będę

Cytat:

co myślicie?
Myślę, że się NIE NADAJE.

Hm zjadłam dziś 3 wieśniaki i wędzonego pstrąga...co by tu jeszcze...może jakieś placki z tunczykiem czy cuś... dorsz się rozmraża na obiad
Stary 2010-08-25, 11:53   #4046
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Napisane przez sinioritag Pokaż wiadomość
Na vitalii przed chwilą oglądałam zdjęcia 16 letniej dziewczyny, która schudła 50kg!!! Ważyła 102kg a teraz 52! Zdjęcia porażające!!!
daj linka chętnię zobaczę, żeby mnie siły nie opuściły

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
Stary 2010-08-25, 11:54   #4047
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Tak. Ja podnoszę 6 razy prawą, 6 razy lewą jak są ćwiczenia z nogami na zaminę
W stronce, którą wyżej podałam instruktor pisze, że tak można ale tak jak opisałam wcześniej są lepsze efekty, bo nie męczysz jednego mięśnia ciągle, tylko po 1 razie i co jakiś czas.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:57   #4048
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość

Zaraz wypróbuję. Od wczoraj ciągle chcę coś jeść? Mam nadzieję że to @.

"Instruktor fitness dnia 28 styczeń 2007
Pierwsze efekty widać juz po 9-10 dniach ćwiczeń. Jeżeli nie jesteś w stanie zwiększyć obciążenia według charmonogramu to oczywiście możesz powtarzać cały czas ćwiczenia z 9 dnia. Efekt, sporo mniejszy, ale będzie. Po zakończeniu ćwiczeń także pasuje powtarzać któryś dzień dla utrzymania forymy. My polecamy dzień 20.

Jeszcze raz tłumaczymy:
Wpierwszym dniu jest 1 seria i 6 cykli
Wiec nasze ćwiczenia wyglądają tak
2 ćwiczenie
4 ćwiczenie
5 ćwiczenie - 5-15 zmian
6 ćwiczenie
To był jeden cykl. Po wykonaniu go bez przerwy przystępujemy do następnego czyli robimy znowu:
2 ćwiczenie
4 ćwiczenie
5 ćwiczenie - 5-15 zmian
6 ćwiczenie
i tak 6 razy, dzięki czemu uzyskujemy serie
Po serii możemy zrobić sobie przerwę."

A tu jest stronka gdzie są dwa plany ćwiczeń i na dole instruktor odpowiada na pytania http://************/aerobiczna_6_weidera.html

chyba teraz zrozumiałam ... może jeszcze raz zrobię podejście do ćwiczeń
Stary 2010-08-25, 11:59   #4049
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:

co myślicie?
Ja bym go nie piła. Nie dość, że cukier, to jeszcze mało białka (białko powinno być > niż węgle + tłuszcze, a tu ewidentnie jest odwrotnie i to sporo)
Stary 2010-08-25, 12:02   #4050
wiewiorka07
Raczkowanie

dobra dziewczyny w załączniku macie idealną ściągę kiedy ile i jak. Ja z tego zawsze korzystam, może i wam się przyda... a jak na razie objadłam się omletem i wieśniakiem, tak na słodko

czas w to uwierzyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości