![]() |
#271 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ________________ "Do nieba nie idzie się za chodzenie w koszulce z fajnym hasłem, za wstążeczki, za gadanie..."
"Lets be something we’re not and be something everybody else is." /Bądźmy czymś, czym nie jesteśmy i bądźmy czymś, czym wszyscy inni są./ "Why did it have to be this way at the end?" /Dlaczego to musi się skończyć w ten sposób?/
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-08-26 o 15:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
Cześć! Jestem nowa ;p Czytałam parę stron poprzednich części...jej dziewczyny jesteście genialne. ![]() Ja nie mam zbytniej weny ![]() ![]() Uwielbiam: -patrzeć na Ciebie i wierzyć, że Ty też patrzysz na mnie. -myśleć o Tobie i wierzyć, że ja też jestem w Twoich myślach. -spoglądać na Twój uśmiech i wierzyć, że był właśnie dla mnie. -mieć cichą nadzieję, że to w co wierzę kiedyś będzie prawdą. A kiedy byłeś już tak blisko nie potrafiłam powiedzieć nic... A przecież parę dni układałam sobie to co miałeś usłyszeć... Wystarczyło, że spojrzałeś na mnie a w głowie kłębiło mi się tysiące myśli... Błękit Twych oczu rozpalił we mnie uczycie wcześniej nigdy nie znane... Tak bardzo chciałam Cię dotknąć... Chciałabym Ci zadać mnóstwo pytań, ale nie potrafię wypowiadać słów. To cholerne milczenie staje się moim zwyczajem. zero ogaru. -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
ciiri - to ja dziękuję ze czytajac Ciebie dajesz mi coś wspaniałego
![]() poprostuAsiss - miło, a Ty mnie ciągle czarujesz jak mała wróżka która macha różdżką ![]() ![]() okradłam bo połowa była idealna dla mniee ![]() -- - kochasz Go? - bardziej niż wszystko na świecie. kochaj wiecznie tak. "Pełna nadziei na szczęśliwe zakończenie upchnęła w kąt stos brudów i zabrała się do malowania paznokci u nóg." wielkie nadzieje. stracone marzenia. "Człowiekowi będącemu w stanie szoku trudno jest wykrztusić słowo" "Najgorszy z życiowych błędów polega na tym, że jesteśmy tacy, jakimi chcą nas widzieć inni ludzie." pełna nadziei. - a Ty co? - czekam aż się we mnie zakocha. |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() żyć beze mnie naucz się.
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() regularnie okradam, a dziś dodaje coś od siebie ![]() -"Bo wszystko to iluzją jest i magią i zdarza się raz na milion" -"bo wiesz- słońce z deszczem wywołuje tęczę" -"nie ucieka się do czegoś ,ale od czegoś" -"kto z nas kiedyś patrząc wstecz wspomni lovestory z przed lat..." -"esy, floresy, fantasmagorie" - sny zostały wykastrowane - ODPAMIĘTANE!!! -"Pewnych żeczy nie można zrobić- na przykład napisać listu do części samej siebie. Do swoich stóp lub włosów. Lub serca." - ...prawda jest taka ,że liczy się tylko to, co się liczy - straceńcza furia kamikadze - Wspomnienia zaplątały się w pajęczynę pamięci. Trudno je wyplątać. - |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Ja i On to jedność,łączy nas chemia.chcesz to zniszczyć?nie dasz rady! Sam na sam ze swoimi czarnymi myślami. Wypełniasz mi codzienność,cały świat. Umiejętnie dobieram słowa,nie chcę Cię stracić. Czuję tą magie gdy patrze w Twoje oczy.
#277 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'Czy patrząc, widzę to co widzę? Czy słysząc wiatr
to słyszę wiatr? Czy twarz Twa dalej to znów bliżej jest jawą, czy też snów to świat?' 'Czy dotyk ręki na mym ciele co sprawia rozkosz ciepłem swym, jest tylko wielkim mym pragnieniem, fantomem marzeń, tworem mym?' 'Gdy czuję słodycz ust czerwonych, co w pocałunku do mnie lgną, to tylko miraż warg spragnionych, o których myśli moje śnią? Jesteś naprawdę, czy Cię nie ma? Na jawie jesteś, czy we śnie? Zmyśliłam Ciebie, czy powielam kogoś, kto blisko był tak mnie?'
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
zytunia- BOSKIE ! ;D
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bez Ciebie moje życie było szare.. a teraz, gdy jesteś nabrało mocnego czarnego koloru.
Czasami Cię wspominam. Ale nie mogę się za bardzo skupić, gdyż gorące powietrze nie pozwala mi swobodnie oddychać. Cóż, w piekle już tak jest.
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Wtajemniczenie
|
ZakreconanaMaxa- milo widzieć mój opis w Twoim podpisie
![]() keeedny- ![]() strach przed powrotem do szarej rzeczywistości. zły mężczyzna wpędzi Cię do grobu. dobry też Cię wpędzi, ale przynajmniej zejdziesz z tego świata z uśmiechem na ustach. jeśli wyróżniasz się spośród tłumu, to tłum Cię nienawidzi. 'często rozwiązanie problemu kryje się w samym problemie.' 'kiedy serce zgłupieje, rozum i wolna wola idą spać. '
#281 |
Raczkowanie
|
" pamiętasz ? razem na zawsze. razem do piekła " <3
Prowadź mnie za rękę, bo sama nie wiem dokąd mam iść, gdzie podążać mam, by na zawsze z tobą być ... ;* Edytowane przez Cukiiereczek Czas edycji: 2010-08-26 o 17:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
; ******************
boundlessly szaaaał, jakie rymy ;> dziękuje, że jesteś dla mnie ![]() suve milagros_ hipilaslena otojest Kofeina w RedBullach Wiecznie Niewyspana parala ![]() " daj mi to miejsce na twarzy, gdzie szminki ci nie starczyło
mi to zupełnie wystarczy, ja z tego zrobię miłość "
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Powieki ciążyły jej jak nigdy, kurz osiadły na rzęsach nie pozwalał jej mrugać, czuła się jak zużyta, porcelanowa lalka, która tak po prostu znudziła się już dziecku i została wyniesiona na strych, gdzie teraz jej przyjaciółmi są tylko przelotne gołębie. Chciała ukryć się w ich podbite ciepłem skrzydła i już nigdy nie wrócić do miejsc, których tak bardzo się bała. Jak straszna mogła być noc, kiedy nie słyszało się nic, prócz szaleńczego bicia serca? 3martyna3 Cuuudowne !. ^^ _________________________ _____Pędzę, lecę, biegnę. Szybko. Bez namysłu. Do Ciebie. Póki się nie rozmyślisz… Słaba silna wola. _____________________ Muse !. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
naiwnie__, RozowaSkeyterka, Naughty_ - dziękuje i też Was uwielbiam <3
desecrate- jasne, że nie. Cieszy mnie to bardzo <3 Chocolaaate - pierwszy pasuje idealnie do mnie ![]() ![]() BananowaDelma - no tak w sumie żadna zagadka ![]() Serca nie naprawisz obcęgami i śrubokrętem, a życia nie uporządkujesz za pomocą grabi i miotły. Marzenie utonęło jak kociak w worku, niby takie słodkie, a jednak spisane na straty. Krzyk nic nie da, nawet jakbyś chciała mu wykrzyczeć, że Go kochasz, On już podjął decyzję. Ja nadal przejmuje się Jego losem. Nic Ci nie jest? Nie to żebym się przejmowała. Niedługo zacznie się jesień, wszystkie liście opadną a z nimi wszystkie letnie radości, wiatr porwie ostatnio poznanych znajomych, a mniejsza ilość słońca przywoła wszystkie smutki. uwielbiam uczucie całkowicie zmarzniętych rąk kiedy brałeś je w swoje dłonie i pytałeś " a gdzie się podziały rękawiczki?". O nieszczęściu mówią latami, o szczęściu pamiętają sekundę. Cię to nie dotyczy. Anonimowe szczęście. Wsadził jej język do ust i myślał, że to już miłość.
#285 |
Raczkowanie
|
Dot.: ; ******************
Paralagiczna <3
Słonko, okradaj jeszcze więcej ![]() -Może ty znajdziesz klucz do mojego serca? -A pomożesz mi? -Gdybym tylko umiała.. A najłatwiej w miłości jest oszukać samą siebie, kierując się rozumem. Serce i rozum nigdy nie idą w parze. On, główny bohater moich marzeń. Tęczą do szczęścia!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
ciiri - <3 dziękuję
![]() _______________________ Mówię ci, im dłużej się nad tym zastanawiam tym bardziej czuję, że nie ma nic bardziej artystycznego niż kochać ludzi. czarny i biały . życie jest mało kolorystyczne, prawda? jedynie patrząc przez różowe okulary można je sobie umilić. On chyba myślał że, ona będzie na niego czekała wiecznie.
#287 |
Raczkowanie
|
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
na prawdę chcesz teraz stanąć tu i powiedzieć mi do widzenia? teraz, kiedy mówię, że wciąż cię kocham?
próbuję znaleźć miłość, którą nazwę swoją własną. więcej słów nie trzeba. choć wiem, nie kosztują nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
naiwnie__, RozowaSkeyterka - nawet nie wiecie jaki to dla mnie zaszczyt, że wymieniacie mnie obok Paralogicznej
![]() ![]() a Ty Martyś co dupą kusisz? ![]() WiecznieNiewyspana - a bieeeeerz se ;d BananowaDelma - norrrmalnie Cię uwielbiam. ♥ istny_paradoks - Ty swoim talentem zarobiłaś na wieczne rozgrzeszenie ![]() Chocolaaate - ![]() kamisha - a bo my mamy lekko podobną sytuację, btw. okradam znów ![]() CaMa <3 *
chciałbyś być moim łańcuszkiem, zawisnąć na mojej szyi, mieć widok na to, co w kobiecie kochasz najbardziej nie posłucham się wszelkich rad i wrócę wykaż tylko chęci. i nagle z drwiącej ze świata zołzy stała się idealną w każdym calu zakochała się szokując wszystkich, wliczając siebie przestań udawać, że nie masz wpływu na moje samopoczucie i nie masz pojęcia, jak wywołać mój uśmiech. po prostu mnie przytul, dobrze? przy Tobie moja wredna natura zanika a 179cm wzrostu nie ma znaczenia. gdy jesteś obok czuję się mała, bezbronna, może zranić mnie każde słowo, a Twoje ramiona są wybawieniem od wszelkiego zła na świecie chore myśli, totalna paranoja, porażka jakaś co się gapisz, o Tobie mowa. o czym myślisz patrząc mi głęboko w oczy?
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
naiwnie__ - aah, te Twoje opisy. ![]() ![]() - miałaś kiedyś jakiś wypadek.?
- ta. Zakochałam się, ledwie przeżyłam.! Myśl pozytywnie, On za Tobą nie tęskni. ' - ale suczka.! - a Ty co.? Doberman, że suki szukasz.? - a jak, rasowy. - śnij dalej, ratlerku. ' ^^ Poproś o realne, to nierealnie się spełni. Nigdy więcej nie dotykaj mojego serca, gnoju.!
#291 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam zanudzać Cię długimi historiami tylko po to, byś w połowie zdania mnie pocałował.
Słyszę muzykę. Znów ktoś zakłóca mój spokój. Kolejna okazja by oderwać się od rzeczywistości. Potrafię zmyć lakier z paznokci stojąc na głowie. Ona tak nie da rady..Ma za duże piersi i zbyt odstający tyłek. Ale Ty właśnie dlatego wolisz ją.
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
- jesteś dla mnie całym światem .
- oj to urocze . . -mówi ona . -więc ty też mnie kochasz . . -taak . ! Ale .. -jakie ku*wa ale. . Dobra nie ważne . ![]() -Ale .. chciałam tylko powiedzieć ..że tak było zawsze. . Od zawsze . . -ale on tego nie słyszał . ` Byłeś tak blisko. Kilka centymetrów , dosłownie minimetry , . . i mi znów zabrakło o d w a g i . .<33 Gdy sobie to przypominam w brzuszku mam motylki ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
` przerasta mnie myśl, że kiedyś
mi Ciebie zabraknie. ♥ `
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-08-26 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() moje tekie bez rewelacji (od niechcenia, bo trzeba czymś zacząć u Was, nie ?): leżę na łóżku z głową w poduszce i płaczę, ze szczęścia. pytasz dlaczego? bo życie nauczyło mnie (tu może być przekleństwo, ale ja ich nie używam) cieszyć się z każdej chwili bez cieplienia. Sprawiłeś mi tyle bólu, że już teraz jedyną ulgą jest nic nie czuć. Co Cię to teraz obchodzi, czy lecze się z ciebie w pasach bespieczeństwa ? Jej ostatnie słowa: nie martw się. obiecuję ! już niegdy mnie nie okłamiesz ![]() Łzy szczęścia i smutku wyglądają tak samo... -niczego w zyciu nie żałuję ! -mnie nie okłamiesz. -wiem, myślałam raczje o sobie. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Sprawiłeś mi tyle bólu, że już teraz jedyną ulgą jest *już nic nie czuć.
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
" najpierw byłeś obok mnie
albo nie było cie wcale Jesteś cała w trawie Zielone myśli twe Wiesz, kiedyś zabłądziłam w snach No bo szukałam tam ciebie Dlaczego kochamy się tylko w snach "
Najbardziej nie mógł pogodzić się z tym, że następnego dnia życie toczyło się dalej. Jak gdyby nigdy nic.Wtedy tez świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwile. Znowu Bóg niczego nie zauważył. |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
Z nogami na schodach
Z palcami w twoich włosach Kochanie, to jest to... Ecstasy jest problemem, problemem albo muzyką.
Wracasz tylko po to by zranić jeszcze bardziej niż poprzednio. Nie obchodzi mnie to że jesteś gnojkiem. Ważne że ty jeden zawsze wracasz. i znowu mi to robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
co chcesz Piczerku ?
![]() 'Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło s potkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami. ' czasami nawet obecność kilkuset osób nie pomoże, by nie czuć się samotnym. 'gorsza od niespełnienia marzeń jest iluzja ich spełnienia.'
#298 |
Zakorzenienie
|
nie kuszę
![]() ![]() kocham Cię, ale to już wiesz ♥ btw. dziękuję Wam . ![]() dorobiłes mi rogi. ale to nic. to one trzymają moją aureolę. nie pamiętam ile razy mówiłam sobie: `czas się ogarnąć`. dajmy spokój teoriom. teraz jest nasza chwila. rzęsy i spojrzenie pełne miłości. sztuczne. jestem dotykiem, którego już nigdy nie poczujesz. schowam Cię do szafy i będę karmić czekoladą. zrób ze mnie taką rzecz, na którą masz teraz ochotę. zabiorę cię do takiego nieba, gdzie nawet anioły grzeszą . `
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-08-26 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Paralogiczna - wiadomo
![]() ![]() poprostuAsiss - normalnie ja ciebie też uwielbiam ![]() _changime - okradaj ile chcesz ![]() __
'Idę na papierosa znów, by wśród dymu nikotyny utracić wspomnienia. Pierwszą i ostatnią rzecz, która nas łączy.' 'wiesz kiedy się zorientowałam że przestał mnie kochać? wtedy jak nie chciał mi dać swojej bluzy, a ja w tym czasie umierałam z zimna.' serce schodziło ci coraz niżej, aż w końcu wylądowało w dupie. nie obchodziły cię własne uczucia, ważna była duma. pamiętasz? codziennie rano smarowałeś mi chleb swoimi kłamstwami. i mogę tylko łudzić się, kiedyś wspomniesz kumplom, że jednak byłam tą jedyną i nie powtarzalną. |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
keeendy, naiwnie__ , boundlessly, xxgroszek07xx, parala , BananowaDelma, istny_paradoks , Chocolaaate , katastroficzna
perfidnie okradam ![]() bawisz się mną jak pozytywką,która jest zamknięta w szkatułce nazwanej twoim imieniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.