Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-27, 09:13   #4501
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Dzień dobry Dukaneczki

dziś zaliczyłam kolejny spadek. Znów -0,5kg Obawiam, się, że jutro nie będzie tak kolorowo bo dziś pierwszy dzień PW.

Gardło daj epopalić, rano zaniemówiłam. Jak tylko mąż wróci idę do lekarza bo przecież w taką pogodę nie pójdę z powracającym do zdrowia 1,5 rocznym bobasem

natasha_a jeśli chce ci sie coś słodkiego to zrób sobie nutellę, galaretkę albo jakieś ciacho. przepisy znajdziesz na 1 stronie

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
yyyy u mnie to ciąża mało prawdopodobna bo libido na dukanie spadło poniżej zera hahahaha także mniejwięcej od 3 tygodni to ni huhu tego Chu a tabsy to biorę od 18 roku zycia a mam lat 26 będę miała we wrześniu no z przerwami oczywiście :/ i never ever takiej sytuacji nie miałam
a jakie tabsy bierzesz??

bo ja tak miałam przez 3 miesiące, albo zaczynał się przed skończeniem tabsów, albo jak zaczynałam brać następne... a po 3 miesiącu wogóle się nie zaczął. zła poczłam do gina i mówię, że chcę ine a on chodz na usg... i ... witaj w klubie..... MAM

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:14   #4502
kochak
Rozeznanie

Cytat:
cześć kochaczku
W ciąży?? W jakiej ciąży?? Czy ja o czymś nie wiem??? ja to moze zajde przypadkiem w tym cyklu bo @ dostałam w trakcie brania tabsów, wczoraj nie brałam bo juz sie skuńcyły i dziś znowu okres... zazwyczajk jest po trzech dniach a tak mam juz od 4 dni ... i musze iść do dowcipologa bo ja nie wiem jak mam teraz następne opakowanie braaać.... eeehh.... normalnie po 7 dniach czy w 5 dniu miesiączki ale czad więc z niewiedzy może wyniknąć to i owo rosnące pod sercem hahahahaha a to juz by był szczyt wszystkiego człowiek sie odchudza po to żeby w ciąży sie roztyć hahahaha
zaciązmy wszystkie i problem sie rozwiąze , 9 mcy spokoju bez diety hehehehe

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Duk Duk
Mam problemy z netem, ale jak się połączyłam, to Wam napiszę, że od wczoraj spadło mi - 0,3kg i wczoraj przyszła @ jak w zegarku (28 dzień)
I jest fajnie, a teraz wracam się poczytać Was.
tez chce @, graty za spadeczek
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:18   #4503
sudenly
Zakorzenienie

hej piekne ! dziewczyny ja chyba śnię stanęłam dzis rano na wage a tam73,1 czyli -1kg mniej niz wczoraj (74,1)! ależ jestem zadowolona! i gratuluję wszystkim spadeczkow !
p.s jak sie zastanawiam jak to bedzie u mnie z @ bo tez biore tabsy

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:21   #4504
Aleksandra_M
Zadomowienie

DUK DUK
ale ja wczoraj grzeczna bylam i co? i spadku zadnego.... cholera
jutro warzywka i pewnie bedzie wzrost
Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
kochana ja własnie koncze czekolade gorzka

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość
Idę i ja cyce mi opadają jak to wszystko czytam
dobrze ze w koncu sie ktos w ten sposob wypowiedzial, bo mi juz cisnelo sie na palce... hihi.... ale nie chcialam byc niedobra
moze nie jestem jakas mega-weteranka, ale dobijaja mnie niektore pytania, a nastawienie to juz w ogole
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:22   #4505
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dukaneczki

dziś zaliczyłam kolejny spadek. Znów -0,5kg Obawiam, się, że jutro nie będzie tak kolorowo bo dziś pierwszy dzień PW.

Gardło daj epopalić, rano zaniemówiłam. Jak tylko mąż wróci idę do lekarza bo przecież w taką pogodę nie pójdę z powracającym do zdrowia 1,5 rocznym bobasem

wiewiorka ale lecisz ładnie konkretne spadeczki !
gardło mówisz? do lekarza bo zapalenie najgorsze jest yhhh - zdrówka
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:22   #4506
shibuya
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!

Muszę się pożalić...
Od tygodnia czuje się bardzo, bardzo słabo. Chodzę rozdrażniona i nie mam siły na nic, tylko bym spała. Mam problem też z jedzeniem, bo nie mam na nic ochoty. Jem bardzo mało: rano serek, jakaś pierś z kurczaka i wieczorem serek... Nie jestem w stanie nic więcej zjeść, bo nie czuje głodu a i te minimalne ilości jedzenia powodują, że czuje się tak jakbym miała rozepchany żołądek... Pod względem fizycznym organizm mi odmawia posłuszeństwa, bo nastrój jak najbardziej okey. Może to też kwestia tego, że @ na dniach... nie wiem, nie wiem...

Zastanawiałam się nad badaniami i właśnie w związku z tym pisze, otóż: jak często wykonujecie badania krwi przy tej diecie ???

Ps. Aktualnie ważę tyle ile wskazał test... ale wymyśliłam sobie, że jeszcze powalczę z tłuszczykiem....

Ps2. czarownica3006, przeczytałam Twój post o niezbyt dobrych wynikach. Dbaj o siebie Biedulko i skonsultuj cały tryb żywienia z lekarzem.
shibuya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:24   #4507
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:

mnie juz jedno wystarczy a wlasciwie to mam dwoje dzieci
jedno ma 2 lata i sika w pampersa, a drugie ma 26lat i sika na stojaco
Stary 2010-08-27, 09:30   #4508
natasha_a
Przyczajenie

Kochak, no byłoby pięknie! mieć bobasa w brzuchu... taki tyci, kochany... Poza tym to, że jest się w ciąży wcale nie oznacza , że trzeba się od razu strasznie roztyć. Tylko tyle,że wiele kobiet uważa, że jak się jest w ciąży to można jeść wszystko i podwójnie, no bo przecież teraz są dwie osoby do nakarmienia:P
co do słodkości dukanowych, ja to wszystko wiem... jadłam kombinowałam, robiłam,ale jak ma się czekoladę w pokoju... to no... trrrah! :P
gratuluje spadków!
zaraz lecę zrobić zakupy dla siebie i mojej podopiecznej, nie znoszę biegać do sklepu, zwłaszcza w taką pogodę... też mi lato... pf....

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

[QUOTE=shibuya;21661364]Cześć Dziewczyny!

Muszę się pożalić...
Od tygodnia czuje się bardzo, bardzo słabo. Chodzę rozdrażniona i nie mam siły na nic, tylko bym spała. Mam problem też z jedzeniem, bo nie mam na nic ochoty. Jem bardzo mało: rano serek, jakaś pierś z kurczaka i wieczorem serek... Nie jestem w stanie nic więcej zjeść, bo nie czuje głodu a i te minimalne ilości jedzenia powodują, że czuje się tak jakbym miała rozepchany żołądek... Pod względem fizycznym organizm mi odmawia posłuszeństwa, bo nastrój jak najbardziej okey. Może to też kwestia tego, że @ na dniach... nie wiem, nie wiem...

może brak węgli? ja też się czuję ospała,ale niedźwiedzie tak mają:P szczególnie jak się najedzą, haha:P
natasha_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:33   #4509
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
wiewiorka ale lecisz ładnie konkretne spadeczki !
gardło mówisz? do lekarza bo zapalenie najgorsze jest yhhh - zdrówka

dzięki oby dalej tak było

ale powiem szczerze, że jestem w szoku bo wczoraj jadłam masakrycznie dużo i tyyyle chlebka samego wcięłam a tu takie miłe zaskoczenie.

podsumowując I faza -2,8kg

co prawda przedłużyłam sobie fazę o 1 dzień, ale musiałam bo nie wyobrażam sobie protoweekendów zamiarzam iść teraz trybem 4/3

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość

tiaaa skąd ja to znam tyle, ze u mnie 1,5 i 28 i czasami ten starszy jest gorszy niż młodszy

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:37   #4510
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
hEELOOOUUŁ!!!! a co tak mało dukanek w ten piatkowy ranek?? kurde mol no nie mogłam się dzisiaj zważyć i poprostu no aż mnie nosi hahaha ten nałóg jestem sobie grzecznie 3 dzień na PP i nie mam pojecia czy schudłam od wczoraj bo jak wspomniałam nie wazyłam się bo wiecie ( juz kiedys pisałam) ze waga u tżta se baterie wyczerpała a on jeszcze nie wymienił i u niego ważę 49 kg no ale wczoraj z rana było 62,7 a po południu ... i tu szok ciężki po jedzeniu i w ogóle ważyłam 62,4 hahahaha jak to możliwe podejrzewam że dziś ważę z 62,3 ale cuż musze przeżyć bez wagi weekend bo u TŻ sobie weekenduje i mam nadzieje ze w poniedziałaek po 5 dniach PP zobacze jakieś 61,5 kg ale byłby czaaaaad
Cytat:
cześć kochaczku
W ciąży?? W jakiej ciąży?? Czy ja o czymś nie wiem??? ja to moze zajde przypadkiem w tym cyklu bo @ dostałam w trakcie brania tabsów, wczoraj nie brałam bo juz sie skuńcyły i dziś znowu okres... zazwyczajk jest po trzech dniach a tak mam juz od 4 dni ... i musze iść do dowcipologa bo ja nie wiem jak mam teraz następne opakowanie braaać.... eeehh.... normalnie po 7 dniach czy w 5 dniu miesiączki ale czad więc z niewiedzy może wyniknąć to i owo rosnące pod sercem hahahahaha a to juz by był szczyt wszystkiego człowiek sie odchudza po to żeby w ciąży sie roztyć hahahaha
Cytat:
yyyy u mnie to ciąża mało prawdopodobna bo libido na dukanie spadło poniżej zera hahahaha także mniejwięcej od 3 tygodni to ni huhu tego Chu a tabsy to biorę od 18 roku zycia a mam lat 26 będę miała we wrześniu no z przerwami oczywiście :/ i never ever takiej sytuacji nie miałam
omg właśnie Lukrecja doczytałam i widzę duże podobieństwo do siebie!! Waga podobna bo teraz też 62,7, 26 lat dzisiaj skończone i okres! Dostałam 1,5 tyg wcześniej niż powinnam, trwał trwał i potem dostałam ten który faktycznie powinnam mieć... także prawie 2 tyg okresu;/ Pierwszego dnia byłam u gin, zbadała mnie i stwierdziła że "to normalne" i dała mi tabletki na mieniejszenie krwawienia które nic nie dały następnego dnia wyjeżdżałam na urlop, teraz muszę iść znowu... nie straszcie mnie ciążą
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:49   #4511
tina03
Raczkowanie

Duk Duk Dukaneczki
Gratuluje spadeczków idziecie jak burza
Ja dziś też mam uśmiech na buzi zmieniłam podpisik ,kolejny kilogram mniej.Wzeszły piątek było 67 a dzisiaj 66 .
Zauwazyłam że w tygodniu1 raz będę się wazyć....(wybrałam piątki) bo codziennie to raz spadek ,raz wzrościk albo ,waga stoi ,a tak raz na tydzień i jest efekt

Wzrost :167cm
Cel : 56kg

Faza I start 70kg od 03.08.10-07.08.10
Faza II start 68kg od 08.08.10.......

70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57
tina03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:49   #4512
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki oby dalej tak było

ale powiem szczerze, że jestem w szoku bo wczoraj jadłam masakrycznie dużo i tyyyle chlebka samego wcięłam a tu takie miłe zaskoczenie.

podsumowując I faza -2,8kg

co prawda przedłużyłam sobie fazę o 1 dzień, ale musiałam bo nie wyobrażam sobie protoweekendów zamiarzam iść teraz trybem 4/3

jakoś nie mogę przekonać się do nierównego trybu PP/PW więc protoweekendy muszą być mimo wszystko dobrze że dzisiaj zaczynam PW

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
omg właśnie Lukrecja doczytałam i widzę duże podobieństwo do siebie!! Waga podobna bo teraz też 62,7, 26 lat dzisiaj skończone i okres! Dostałam 1,5 tyg wcześniej niż powinnam, trwał trwał i potem dostałam ten który faktycznie powinnam mieć... także prawie 2 tyg okresu;/ Pierwszego dnia byłam u gin, zbadała mnie i stwierdziła że "to normalne" i dała mi tabletki na mieniejszenie krwawienia które nic nie dały następnego dnia wyjeżdżałam na urlop, teraz muszę iść znowu... nie straszcie mnie ciążą

Kati a więc dzisiaj urodzinki ??? spełnienia marzeń !
u mnie też 26 latek waga większa ale także 2 tyg okres oby to się już nie powtarzała - a powiedzcie mi czy to były wasze pierwsze @ na dukanie ????
Stary 2010-08-27, 09:54   #4513
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:

hahahaha mój też sika na stojąco hahaha i ma 27 lat hahahaha i urwał ostatnio deske od kibla jak odwracał sie pos rajtaśme jak on to zrobił
Cytat:
Napisane przez natasha_a Pokaż wiadomość
Kochak, no byłoby pięknie! mieć bobasa w brzuchu... taki tyci, kochany... Poza tym to, że jest się w ciąży wcale nie oznacza , że trzeba się od razu strasznie roztyć. Tylko tyle,że wiele kobiet uważa, że jak się jest w ciąży to można jeść wszystko i podwójnie, no bo przecież teraz są dwie osoby do nakarmienia:P
co do słodkości dukanowych, ja to wszystko wiem... jadłam kombinowałam, robiłam,ale jak ma się czekoladę w pokoju... to no... trrrah! :P
gratuluje spadków!
zaraz lecę zrobić zakupy dla siebie i mojej podopiecznej, nie znoszę biegać do sklepu, zwłaszcza w taką pogodę... też mi lato... pf....

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

to po co masz tą czekoladę w pokoju????? Weź ty lepiej jej tam nie miej

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:57   #4514
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
tiaaa skąd ja to znam tyle, ze u mnie 1,5 i 28 i czasami ten starszy jest gorszy niż młodszy
no wlasnie!!!! czasami TŻ bardziej dziecko niz Majeczka
Stary 2010-08-27, 10:02   #4515
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie!!!! czasami TŻ bardziej dziecko niz Majeczka
czyli jednak sprawdza się że mężczyzna to dziecko od urodzenia na wieki wieków oby tylko tego nie przeczytali hyhy

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

kobitki a ja mam coś ze smakiem normalnie - posoliłam sobie jajecznice - szczypta soli i normalnie mi za słona jest bleeee a to moje śniadanie dzisiejsze
Stary 2010-08-27, 10:07   #4516
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kobieta kot Pokaż wiadomość
Termin ślubu znam od 8 miesięcy, ale zamiast wsiąść się w garść to pogrążyłam się wagowo bo już mi było wszytko jedno jak utraciłam swoją "normalna" wagę. Rok temu o tej porze to 56 ważyłam ale grunt ze sie opamiętałam, może uda mi się dzięki ćwiczeniom chociaż to 60 wycisnąć.
Ważne, że zaczęłaś. Skoro na ślub wszystkiego nie zdążysz, to trudno, po ślubie też trzeba wyglądać ponętnie.
Tylko co z suknią? Kupisz w ostatniej chwili, będziesz przerabiać jak schudniesz?
Ja miałam do zrzucenia ok 20 i zrobiłam 6 dni uderzeniówki i zrzuciłam tylko 2kg - to nie reguła, zrób test idź na II fazę i spalaj tłuszcz, a nie wodę na I, bo przyjdzie owulacja, albo okres i wodę nabierzesz z powrotem, a tłuszczyku nie.

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
wszem i wobec ogłaszam, iż SKOŃCZYŁAM pisać teraz tylko promotorowi muszę wysłać
no, mogę dziś spać spokojnie dukanoc!
Świetnie, oby było mało poprawek i lekkiego egzaminu życzę.

Cytat:
Napisane przez kiciamała Pokaż wiadomość
Zgrzeszylam wczoraj z czeresniami ze sloika .... kurka jeszcze mam ten odruch pchania wszystkiego bezwiednie do paszczy. Kawe notorycznie slodze i wylewam zbankrutuje przez ten cukier.
Lepiej wyrzuć cukier do kosza, mniejsza strata.
Cytat:
Napisane przez barbra66 Pokaż wiadomość
A ja wydałam całą czekoladę,za przysługę właśnie,kolażance która dietkuje (ale nie-dukanowo)....sob ie robię chałwę z przepisowni,też gorzką,bo słodzików prawie nie używam(chociaż juz na 3-ce jestem)...takie smaki przestawione na "dukanówce"...he,he:prosi :
No to chyba nie jest zadowolona - ciebie nie kusi, a ją tak.

Cytat:
Napisane przez _MAMA_ Pokaż wiadomość
podsumowanie tygodnia:
-2,7 kg
Ładnie

Cytat:
Napisane przez anndziax Pokaż wiadomość
Oj deszczowo dzisiaj - a chciałam kontynuować dukanową tradycję i wybrać się rowerem po zakupy. Ale za to, w tych miłych okolicznościach przyrody skończyłam fazę I z wynikiem (-2,5kg) - 3 dni
ojj biedne te pomidorki, jak ja się na nie rzucę... :P
pozdrawiam was serdecznie
Gratuluję

Cytat:
duk duk - dzień dobry drogie panie
po wczorajszym mini wzrościku dzisiaj spadek o -300 czyli do I celu zostaje 14,9 ucieszyłam się za mną ponad 8,5 kg szkoda że nie wiem ile było dokładnie ehh za późno wagę zakupiłam hahaha

gratki za spadek, żeby tak sobie dalej chciało spadać i spadać

Cytat:

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

tez chce @, graty za spadeczek
Ja tam na razie nie chciałabym zaciążyć. Mam co robic z moją trójką.

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
hej piekne ! dziewczyny ja chyba śnię stanęłam dzis rano na wage a tam73,1 czyli -1kg mniej niz wczoraj (74,1)! ależ jestem zadowolona! i gratuluję wszystkim spadeczkow !
Pięknie Kiedy ja się dorobię takiego spadu

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:10   #4517
Konczita
Zakorzenienie

kobitki robiłyście może pierś z kurczaka w rękawie ?? myślałam by takie mięsko zrobić i do tego potrawkę z pieczarek, cebuli, papryki i cukinii
Stary 2010-08-27, 10:25   #4518
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
stoooo lat stoooo lat :roz a:
Cytat:
Napisane przez tina03 Pokaż wiadomość
Duk Duk Dukaneczki
Gratuluje spadeczków idziecie jak burza
Ja dziś też mam uśmiech na buzi zmieniłam podpisik ,kolejny kilogram mniej.Wzeszły piątek było 67 a dzisiaj 66 .
Zauwazyłam że w tygodniu1 raz będę się wazyć....(wybrałam piątki) bo codziennie to raz spadek ,raz wzrościk albo ,waga stoi ,a tak raz na tydzień i jest efekt
no to gratulejszyn

Cytat:
Dzień dobry Dukaneczki

natasha_a jeśli chce ci sie coś słodkiego to zrób sobie nutellę, galaretkę albo jakieś ciacho. przepisy znajdziesz na 1 stronie

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

a jakie tabsy bierzesz??

bo ja tak miałam przez 3 miesiące, albo zaczynał się przed skończeniem tabsów, albo jak zaczynałam brać następne... a po 3 miesiącu wogóle się nie zaczął. zła poczłam do gina i mówię, że chcę ine a on chodz na usg... i ... witaj w klubie..... MAM
no ja to różne juz przerabiałam... microgynon 21 na początku potem raz jakieś inne nie pamiętam nazwy ale nie padsowały potem znowu microgynon 21 potem jazz a teraz jasminelle :p od jakiegoś czasu
Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
no tobie tysz gratulejszyon

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:25   #4519
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

Kati a więc dzisiaj urodzinki ??? spełnienia marzeń !
u mnie też 26 latek waga większa ale także 2 tyg okres oby to się już nie powtarzała - a powiedzcie mi czy to były wasze pierwsze @ na dukanie ????
a dziękuję ja dukam od 15.07 więc to był już mój drugi @
Cytat:
kobitki robiłyście może pierś z kurczaka w rękawie ?? myślałam by takie mięsko zrobić i do tego potrawkę z pieczarek, cebuli, papryki i cukinii
brzmi smacznie :d
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25
stoooo lat stoooo lat :roz a:
dzięki

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2010-08-27 o 10:28
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:28   #4520
kiciamała
Zadomowienie

Cytat:
Lepiej wyrzuć cukier do kosza, mniejsza strata.

No niestety nie da sie dzieci i maz slodza, byla by rewolucja...

czy tylko ja tak mam ze pladruje lodowke? Maz sie pyta czy napewno ta dieta jest odchudzajaca bo wcinam jak robotnik budowlany. Jak widzi moja miche z salatka tunczykowa to smieje sie ze jak dla wojska...

Ja tez jakis przystanek zaliczam i may wzrost bo juz bylo 61,2 a jest 61.6... Czy moge zrezygnowac z otrab bo chyba mnie zatykaja... Zjadlam ze dwa razy jakies placuszki i jakos tak zakleilo ...

katia84 sto lat wznosze czerwona herbatka

Natalia 24.09.2008

1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/

Edytowane przez kiciamała
Czas edycji: 2010-08-27 o 10:30
kiciamała jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:35   #4521
cassie24
Zadomowienie

No i mam problem... nigdzie nie mogę kupić otrębów owsianych Mieszkam na takim za..piu że u Nas nic nie ma...
I co ja mam teraz zrobić??? Doradźcie coś.
Stary 2010-08-27, 10:41   #4522
kochak
Rozeznanie

Cytat:
DUK DUK
ale ja wczoraj grzeczna bylam i co? i spadku zadnego.... cholera
jutro warzywka i pewnie bedzie wzrost

dobrze ze w koncu sie ktos w ten sposob wypowiedzial, bo mi juz cisnelo sie na palce... hihi.... ale nie chcialam byc niedobra
moze nie jestem jakas mega-weteranka, ale dobijaja mnie niektore pytania, a nastawienie to juz w ogole
nie bij, jestem SZCZĘŚLIWA!!!! nie chce brzuszka...
olalam Romeo czuje się jak nowo narodzona!!!! niczego nie żałuję!!!
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:45   #4523
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez amakkk Pokaż wiadomość
xal nie wiem co Ci poradzić ja dopiero początkująca jestem. Ale jedno wiem na pewno że tu wsparcie otrzymasz!!!! PRAWDA DZIEWCZYNY????!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------
A u mnie dziś mała euforia Rano na wskaźniku 70,4kg. Wczoraj przeszłam samą siebie i wiecie co......na tej diecie trzeba się obżerć. Wczoraj naprawdę wpychałam co i ile się da, do tego stopnia że już o 16-tej mnie zaczęło mdlić. Potem głowa mnie rozbolała (a niestety muszę uważać bo mam migreny i wtedy 3 dni jak w łeb strzelił). Zresztą myśłałam że to początki migreny, bo ja zawsze mam z wymiotami i w okolicach @ - a na tą czekam.
Ale wracając do tematu, dlaczego studze swoja radość. Bo:
1. tak jak wymieniłam wyżej - czekam na @
2. od dziś 3 dni PW
Boję się tego PW bo po ostatnim przytyłam prawie 2 kg :/ i załamałam się i przerwałam dietę (na 3 dni ). Miejmy nadzieję że ten weekend przetrzymam.

Dobra życzę Wam miłego dzionka. Zajrzę tu pewnie dopiero wieczorkiem, bo dziś jadę na zakupy z córcią i cały dzień zleci.
ale 2 kg na PW to nie powod do przerywania diety tylko głupota,ciekawe co jadłas podczas tej przerwy? mam wrazenie ze nie przeczytałas ksiazki, na PW zdarzaja sie wzrosty bo warzywa zaw. wode, jestem pewna ze po tamtych PW by ci to zleciało, no ale twoja strata

kiciamała otręby sa obowiązkowe, wiec nie mozesz zrezygnowac, niedługo wszystko sie unormuje

Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11
Czas edycji: 2010-08-27 o 11:03
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-27, 10:48   #4524
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciamała Pokaż wiadomość
czy tylko ja tak mam ze pladruje lodowke? Maz sie pyta czy napewno ta dieta jest odchudzajaca bo wcinam jak robotnik budowlany. Jak widzi moja miche z salatka tunczykowa to smieje sie ze jak dla wojska...

moja małżowina już przyzwyczaiła się że jem kilka dość obfitych posiłków i chyba widząc rezultat już spasował z krytykowaniem - doskonale wie co ma kupić dla mnie gdy on jedzie na zakupy

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
olalam Romeo czuje się jak nowo narodzona!!!! niczego nie żałuję!!!
kochak jestem z Ciebie dumna
Stary 2010-08-27, 10:58   #4525
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Nie mam rękawów, piekę w żaroodpornym. A ta potrawka brzmi smacznie.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:03   #4526
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez NaturalWomen Pokaż wiadomość
Bosze, jaka regułka, czy ty naprawdę liczysz tak dokładnie ile czego zjesz?! Bo ja tylko trzymam się produktów z listy Ducana i jadę z tym koksem tak "na oko"...
regulka regulka, ale ja jej sie trzymam, a efekty widac w podpisie jak ja zawitalam na to forum, to byly tutaj juz stare dukanki, 2ie Emilie, Ayu, Lyra Bea, byl Moose79 - na dzien dobry zostalam postawiona do pionu i rady i wsparcie jakie tu otrzymamlam wzielam sobie bardzo do serca i ciagle sie tego trzymam, ja te regulke nawet utrzymuje na PW

Czarownica3006 trzymaj sie kochana , mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze oczywiscie nie zapomnij nam napisc co i jak wyszlo, i jakie metody leczenia podjete, bo bedziemy sie jeszcze bardziej martwic

Spartaszybkiego powrotu do zdrowia na 100% bedziesz miala mega spadzior

Kochak lec w tej chwili do lekarza, o zdrowie trzeba dbac!

Zlotqo - gratulacje, pilna mroweczka z ciebie, zycze 5 teczki

hej szczypiorki! czlowieka nie ma 1 dzien i co tutaj sie dzieje, przewinely mi sie jakies cukry, sery zolte, chleby, musli, 10 dni uderzeniowki gdzie 12 kg do zzucenia, pytania o salami co to za balagan ???

WSZYSTKIM GRATULUJE SPADKOW I TYCH WIEKSZYCH I MALYCH a wzrosty na na pewno woda, wkoncu fajna wage mamy max przez tydzien, bo woda na owulacje i woda na @ i sam @ i pozbierac to wszystko do kupy to 3 tyg wychodzi zycie jest niesprawiedliwe, faceci zawsze maja latwiej

ja sie melduje ze spadkiem -0,700 jest swietnie! mam banana od rana juz wizualizuje wage na jutro dzis ostatni dzien P, jutro warzywka, chyba zapodam sobie szczawiowa bo bardzo dawno jej nie jadlam a i zrobie sobie ten chlebek ziolowy, co ostatnio byl podany przez ktoras z grzecznych swiezynek przepraszam, ale nie pamietam ktora - niech sie przyzna, to podziekuje osobiscie

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:08   #4527
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Cytat:

No to chyba nie jest zadowolona - ciebie nie kusi, a ją tak.
Ona ma córkę,która diety nie potrzebuje,tylko czy dowiezie ją z pracy do domu...he,he....
Albo jest silna wola,albo nie...nieważne gdzie ta czekoladka leżakuje.
Cytat:
No i mam problem... nigdzie nie mogę kupić otrębów owsianych Mieszkam na takim za..piu że u Nas nic nie ma...
I co ja mam teraz zrobić??? Doradźcie coś.
No cóż jedyne wyjście wybrać się do miasta na zakupy i zrobić większą ilość,bo produkty dukanowe są obowiazkowe.
A na otręby owsiane jest taki nalot ostatnimi czasy,że i w mieście trzeba wiedzieć gdzie je można kupić...he,he

Edytowane przez barbra66
Czas edycji: 2010-08-27 o 11:14
barbra66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:12   #4528
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam rękawów, piekę w żaroodpornym. A ta potrawka brzmi smacznie.
ja zrobię dzisiaj i powiem jak wyszło

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
regulka regulka, ale ja jej sie trzymam, a efekty widac w podpisie jak ja zawitalam na to forum, to byly tutaj juz stare dukanki, 2ie Emilie, Ayu, Lyra Bea, byl Moose79 - na dzien dobry zostalam postawiona do pionu i rady i wsparcie jakie tu otrzymamlam wzielam sobie bardzo do serca i ciagle sie tego trzymam, ja te regulke nawet utrzymuje na PW

Czarownica3006 trzymaj sie kochana , mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze oczywiscie nie zapomnij nam napisc co i jak wyszlo, i jakie metody leczenia podjete, bo bedziemy sie jeszcze bardziej martwic

Spartaszybkiego powrotu do zdrowia na 100% bedziesz miala mega spadzior

Kochak lec w tej chwili do lekarza, o zdrowie trzeba dbac!

Zlotqo - gratulacje, pilna mroweczka z ciebie, zycze 5 teczki

hej szczypiorki! czlowieka nie ma 1 dzien i co tutaj sie dzieje, przewinely mi sie jakies cukry, sery zolte, chleby, musli, 10 dni uderzeniowki gdzie 12 kg do zzucenia, pytania o salami co to za balagan ???

WSZYSTKIM GRATULUJE SPADKOW I TYCH WIEKSZYCH I MALYCH a wzrosty na na pewno woda, wkoncu fajna wage mamy max przez tydzien, bo woda na owulacje i woda na @ i sam @ i pozbierac to wszystko do kupy to 3 tyg wychodzi zycie jest niesprawiedliwe, faceci zawsze maja latwiej

ja sie melduje ze spadkiem -0,700 jest swietnie! mam banana od rana juz wizualizuje wage na jutro dzis ostatni dzien P, jutro warzywka, chyba zapodam sobie szczawiowa bo bardzo dawno jej nie jadlam a i zrobie sobie ten chlebek ziolowy, co ostatnio byl podany przez ktoras z grzecznych swiezynek przepraszam, ale nie pamietam ktora - niech sie przyzna, to podziekuje osobiscie

twinsplus1 kochana jak się szczawiową gotuje ?? może też sobie zapodam hyhy ...
oj dobrze że jesteś bo bałagan zawitał - cukier, musli i weki ale tak to jest jak się duka bez przygotowania a wystarczy przeczytać pierwszą stronę ...
aaaaa i gratuluje obfitego spadeczku ))))
Stary 2010-08-27, 11:14   #4529
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

Hej Dukanki

wazylam sie dzis rano i mam 69,1 kg, czyli spadek o 4, to mozliwe? ciesze sie zle zastanawiam czy jest to w ogole mozliwe? moze wagaa mi szwankuje albo przesadzilam z waga poczatkowa, bo 73 kg wazylam popoludniu, a teraz waze sie rano, wiec powiedzmy ze wazylam 72 a teraz 69 to spadek 3 kg, wychodzi ze 1 kg na dzien, czyli po uderzeniowce moze byc - 5 kg, szoooook

od niedzieli PW, nie moge sie doczekac

powiedzcie jak zrobic make z otrab, niby wiem ze zmielic, ale jak zmielis w elektrycznej maszynse, nie lataja te otreby po calej kuchni?

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:14   #4530
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barbra66 Pokaż wiadomość
Ona ma córkę,która diety nie potrzebuje,tylko czy dowiezie ją z pracy do domu...he,he....
Albo jest silna wola,albo nie...nieważne gdzie ta czekoladka leżakuje.

zgadzam się, ale dla mnie najbardziej mobilizujące są :

efekty spadkowe na wadzę - moja lista ładnie zmierza ku wymarzonej wadze
fotki dukanek które stawiają do pionu
grupa wsparcia w postaci dukających wizażanek które stoją na straży z baciorem
komplementy przyjaciół i znajomych - niebagatelne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości