Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-27, 14:40   #781
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez autosuggestion Pokaż wiadomość
1, przypomniałam sobie. fajny patent, które ze zwykłego grillowanego schabu lub piersi robi danie, którym można zaimponować.

na gotowe mięso jeszcze w piekarniku położyć plaster mozzarelli (w Lidlu juz od 2 zł), plaster pomidora i polać odrobiną pesto.
pesto można zrobić samemu, kupić gotowe (Lidl ok 5 zł), albo w ramach oszczędzania z pesto zrezygnować, a podać z listkiem bazylii z parapetu.

moi "teściowie" zawsze się rozpływają, choć u nich króluje kuchnia tradycyjna.

2. nie wiem czy korzystacie z tych świeżych ziół, które można kupić w małych doniczkach w supermarketach. ja jestem uzależniona, ale sama sieję zamiast kupować.
Mozzarele mam w lodówce a jak się robi pesto ? ostatnio ten przepis był w Biedronkowej gazetce
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 14:49   #782
autosuggestion
Przyczajenie

ja robię tak:

dużo świeżej bazylii
oliwa z oliwek
ser Emilgrana
trochę migdałów albo nerkowców lub włoskich
sól

i wszystko razem trzeba utrzeć. w moździerzu albo blenderze. no i pesto nigdy nie podgrzewamy.
autosuggestion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 14:51   #783
dudipopka
kobieta za ladą

nadia5 farsz będzie improwizowany bo generalnie z kapustą i pieczarkami 1 raz robie ale zrobie tak
kapuche obgotuje najpierw drobno posiekam z 2 razy przeleje woda do gara podleje woda i obgotuje
pieczarki albo posiekam albo zetre na tarce o grubych oczkach pzresmaże z cebulką
kapuste odcedze dodam pieczarki(nadmiar wody i oleju z pieczarek odleje ale troche zostawie żeby farsz nie był za suchy)
doprawie solą(lub wegetą) pieprzem i majerankiem
i już

a teraz naprawde śmigam pa

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 14:53   #784
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
nadia5 farsz będzie improwizowany bo generalnie z kapustą i pieczarkami 1 raz robie ale zrobie tak
kapuche obgotuje najpierw drobno posiekam z 2 razy przeleje woda do gara podleje woda i obgotuje
pieczarki albo posiekam albo zetre na tarce o grubych oczkach pzresmaże z cebulką
kapuste odcedze dodam pieczarki(nadmiar wody i oleju z pieczarek odleje ale troche zostawie żeby farsz nie był za suchy)
i już

\

Dziękuję za info ja robiłam ostatnio 1szy raz w zyciu pierogi tyle że z mięsem. Myślę nad większą produkcją następnym razem i z paroma farszami (ostatnio wyszło mi ok 5o pierogów)
Stary 2010-08-27, 14:55   #785
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

Wiecie jaki numer. opowiem Wam, bo sama oczom nie wierzyłam, szkoda, że kamerki w aparacie nie zdązyłam włączyc
moja mała ma pół roku. włożyłam ją w chodzik przed chwilą, a w pokoju stoi spacerówka- wózek. ona szła w tym chodziku, chwyciła z tyłu spacerówkę i przez cały pokój w chodziku z nią przejechała, tzn stojąc w chodziku przesunęła spacerówkę przez cały pokój
No małe dzieciaki są super. Mój mały uczy się mówić i to są dopiero przeboje. Zamiast woda mówi woga, a jak chce kupe to woła pupa-si A jak tańczy to normalnie wszyscy kwiczą. Tylko go na techno party zabrać Tylko jest strasznie za mną i jak tylko gdzieś wychodze nawet do łazienki to już za mną biegnie z płaczem. Ale co sie dziecku dziwić jak od rana do wieczora jest ze mną. Boję się myśleć co będzie jak mi się szkoła zacznie . Rok temu był jeszcze mały i nie rozumiał tyle, a teraz już mnie woła i popłakuje jak gdzieś wychodze sama.
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 15:00   #786
golden_eye
Wtajemniczenie

lili - ja nie malowałam na nowo mebli nigdy w życiu dzisiaj pierwszy raz, próbny na nie moim meblu, jak nie wyjdzie to nie będę stratna nauczę się trochę to robić, może kiedyś się przyda, bo wątpię, żeby było mnie stać na nowe meble niedługo, chyba że na kredyt. a wyrzynarkę i wiertarkę strasznie lubię, projektowałam i robiłam z tatą meble do domu i osobiście swoje biurko, proste, funkcjonalne, duże, ze starej szafy . w ogóle wyrzynarka to cudo wśród narzędzi jak już będę miała domek z ogródkiem, to urządzę sobie w garażu wypasiony warsztat i dopiero będę szaleć żaden problem spróbować nawet na starej półeczce ze środka szafy - nie potrzeba szlifierki a jedynie papier ścierny, trochę wizażu i odwagi
zmykam laseczki, pakuję się i w drogę. baj i miłego weekendu
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 15:01   #787
Martita88
Rozeznanie

Ja swój zbyt duży instynkt macierzyński musiałam przenieść na Chrześnicę

Szkoda, że dzieciaczki tak szybko rosną ...
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-27, 15:07   #788
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
lili - ja nie malowałam na nowo mebli nigdy w życiu dzisiaj pierwszy raz, próbny na nie moim meblu, jak nie wyjdzie to nie będę stratna nauczę się trochę to robić, może kiedyś się przyda, bo wątpię, żeby było mnie stać na nowe meble niedługo, chyba że na kredyt. a wyrzynarkę i wiertarkę strasznie lubię, projektowałam i robiłam z tatą meble do domu i osobiście swoje biurko, proste, funkcjonalne, duże, ze starej szafy . w ogóle wyrzynarka to cudo wśród narzędzi jak już będę miała domek z ogródkiem, to urządzę sobie w garażu wypasiony warsztat i dopiero będę szaleć żaden problem spróbować nawet na starej półeczce ze środka szafy - nie potrzeba szlifierki a jedynie papier ścierny, trochę wizażu i odwagi
to zdolniacha z Ciebie
Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Ja swój zbyt duży instynkt macierzyński musiałam przenieść na Chrześnicę

Szkoda, że dzieciaczki tak szybko rosną ...
nic tylko swoich się dorobić

Ja właśnie robie porządek w przepisach, przepisuję je na osobne kartki i segreguje. W niedziele coś z tego wybiorę na cały tydzień obiadów
Stary 2010-08-27, 16:14   #789
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
i już

czy jak wrócisz mogłabyś mi przepis na ciasto na pierogi?tylko najlepiej tak ile szklanek mąki ile wody itd bo nie mam wagi kuchennej
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ja też uwielbiam majsterkowanie kiedyś z mamą meble robiłyśmy

ja po obiadku, posprzątałam mieszkanie, byłam na jodze i teraz jestem u rodziców i popijam herbatkę
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 16:21   #790
Nadia5
Zakorzenienie

Anastazja ja mogę podać Ci mój przepis na ciasto

3 szklanki mąki do tego wlewasz 3\4 szklanki gorącej wody i zaraz pozniej 1\4 zimnej, szczypta soli. wymieszaj łyżką. przykryj pokrywką (ja robie ciasto w takiej plastikowej misce z pokrywką) zostaw na 20 min. wymieszaj i wyrób ciasto. przykryj i zostaw na następne 20 min. wyjmij wyrób jeszcze raz i rozwałkuj.

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-08-27 o 16:28
Stary 2010-08-27, 16:51   #791
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość

3 szklanki mąki do tego wlewasz 3\4 szklanki gorącej wody i zaraz pozniej 1\4 zimnej, szczypta soli. wymieszaj łyżką. przykryj pokrywką (ja robie ciasto w takiej plastikowej misce z pokrywką) zostaw na 20 min. wymieszaj i wyrób ciasto. przykryj i zostaw na następne 20 min. wyjmij wyrób jeszcze raz i rozwałkuj.

dziękuję ile mniej więcej pierogów z takiej ilości ciasta wychodzi?
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-27, 16:56   #792
201608051010
Konto usunięte

witam!!
cos nie mam weny w ogole na pisanie, ta pogoda, brak pracy i ogolna niechec to wszystkiego jakos nie napaja mnie optymistycznie do zycia

wlasnie skonczylam robic plan obiadow od 2 do 12 wrzesnia, bo pierwszego pewnie pojedziemy na duze zakupy do auchana i chcialabym kupic jesli nie wszystko to przynajmniej wiekszosc rzeczy, ktore beda mi potrzebne, bo to codzienne albo prawie codzienne chodzenie to sklepu nie mal zawsze konczy sie ogromem nadprogramowych rzeczy, ktorych wcale nie mialam kupic

wypisalam sobie 11 posilkow (nie jakos konkretnie na dany dzien, a tak po prostu, zebym mogla wybrac danego dnia to na co mamy ochote) i wszystkie skladniki jakie do danego dania beda mi potrzebne
kawal dobrej roboty odwalilam i juz mi sie zaczal humor poprawiac
az tu nagle Tz wychodzi z toalety (ma taki po***** zwyczaj, ze chodzi zalawiac potrzebe z latopem) i mi oznajmia , ze pekla mu matryca i jeszcze stwierdzil ze to moja wina
no i siedzi teraz i wydzwania po sklepach komputerowych- koszt wymiany 450-500 zl
normalnie mam ochote go zabic pokaralo go w koncu

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-08-27 o 16:57
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 17:08   #793
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
witam!!
cos nie mam weny w ogole na pisanie, ta pogoda, brak pracy i ogolna niechec to wszystkiego jakos nie napaja mnie optymistycznie do zycia

wlasnie skonczylam robic plan obiadow od 2 do 12 wrzesnia, bo pierwszego pewnie pojedziemy na duze zakupy do auchana i chcialabym kupic jesli nie wszystko to przynajmniej wiekszosc rzeczy, ktore beda mi potrzebne, bo to codzienne albo prawie codzienne chodzenie to sklepu nie mal zawsze konczy sie ogromem nadprogramowych rzeczy, ktorych wcale nie mialam kupic

wypisalam sobie 11 posilkow (nie jakos konkretnie na dany dzien, a tak po prostu, zebym mogla wybrac danego dnia to na co mamy ochote) i wszystkie skladniki jakie do danego dania beda mi potrzebne
kawal dobrej roboty odwalilam i juz mi sie zaczal humor poprawiac
az tu nagle Tz wychodzi z toalety (ma taki po***** zwyczaj, ze chodzi zalawiac potrzebe z latopem) i mi oznajmia , ze pekla mu matryca i jeszcze stwierdzil ze to moja wina
no i siedzi teraz i wydzwania po sklepach komputerowych- koszt wymiany 450-500 zl
normalnie mam ochote go zabic pokaralo go w koncu
mam w planach zrobić tak samo z tymi obiadami, 1szego pewnie też pojedziemy na zakupy bo TŻ dostanie wypłate. Obowiązkowo z karteczka w ręku i nic nadprogramowo
a od wrześnie mam zamiar wszystkjo dokładnie spisywać co do zapałki

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
dziękuję ile mniej więcej pierogów z takiej ilości ciasta wychodzi?

ok 50, dlatego następnym razem planuję zwiększyc proporcje i zrobić cześc pierogów z miesiem a część z kapucha i grzybami. Bałagan taki sam więc lepiej więcej nalepić
Stary 2010-08-27, 17:18   #794
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
mam w planach zrobić tak samo z tymi obiadami, 1szego pewnie też pojedziemy na zakupy bo TŻ dostanie wypłate. Obowiązkowo z karteczka w ręku i nic nadprogramowo
a od wrześnie mam zamiar wszystkjo dokładnie spisywać co do zapałki

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------
Też mam taki plan, ale mój Tż ma wypłate 10. Ale dzisiaj sobie spisze tanie dania obiadowe, żeby mi do 10 starczyło kaski, a może nawet jakaś zostanie Może macie jakieś pomysły na obiad za 10 zł??
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 17:21   #795
dudipopka
kobieta za ladą

Anastazja hmm proporcje kochana nie wiem robie po prostu na oko wysypuje na stolnice makę a wody biore ile ciasto zbierze(ciepła lub goraca z gorącą uważaj bo mozna sie poparzyć)
ciasto ma być elastyczne i nie twarde
ja nie dodaje ani jajka ani oleju tylko mąka woda i łyżeczka soli
sproboj z pół kilo mąki najpierw wlej ja wiem ze sklankę wody i zagniataji dolewaj

(rada dla tych co im ciasto zostaje ja z nadwyżki robie makaron)

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 17:34   #796
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
ja mięso zawsze marynuję. drób wystarczy godzinę, wpieprzowinę to najlepiej zamarynować na wieczór przed. a w czym marynujemy to zależy od naszej wyobraźni i dostępnych składnikach.

najłatwiej trochę oliwy (mojej ukochanej z Biedronki)a do tego, do wyboru:
-suszone oregano, bazylię
-cząber, tymianek
-papryka ostra, chilli, pieprz cayenne
-miód, papryka słodka
plus pieprz i sól wg uznania

można też użyć gotowych marynat do mięs, ale to syf straszny i drogi. używam czasem tej przyprawy do kebaba i do grilla.

mięso kładę bezpośrednio na kratkę. ważne, żeby grill był bardzo mocno nagrzany zanim włożymy mięso. wtedy nie wyschnie. warto też na dno włożyć blachę wypełnioną wodą.
przygotowanie rozbitego wcześniej mięsa w ten sposób zajmuje10-15 min

szybko, ZDROWO(bo to dla mnie ważne) i smacznie
Cudowna jesteś!
Na pewno wypróbuję

Cytat:
alazkrainy mam 3 rodzaje bazylii, oregano, rozmaryn(trochę mizerny, ale jest) miętę i melisę.
Toć to ogrodniczka z Ciebie!
Ja ostatnio oglądałam nasionka na all. Jak się odkujemy z kasą, to zamówię trochę i posieję

Cytat:
Ja właśnie robie porządek w przepisach, przepisuję je na osobne kartki i segreguje. W niedziele coś z tego wybiorę na cały tydzień obiadów
A ja do dziś się za moje nie wzięłam

Cytat:

Ooo, ja robiłam na święta pierożki i chyba miałam ten sam przepis

Później się odezwę. Mój dół to już nie jest dół. To wąwóz

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 17:38   #797
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja hmm proporcje kochana nie wiem robie po prostu na oko wysypuje na stolnice makę a wody biore ile ciasto zbierze(ciepła lub goraca z gorącą uważaj bo mozna sie poparzyć)
ciasto ma być elastyczne i nie twarde
ja nie dodaje ani jajka ani oleju tylko mąka woda i łyżeczka soli
sproboj z pół kilo mąki najpierw wlej ja wiem ze sklankę wody i zagniataji dolewaj

(rada dla tych co im ciasto zostaje ja z nadwyżki robie makaron)
Mamy ten sam przepis też nie dodaje jajka, ciasto wychodzi rewelacyjne

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Później się odezwę. Mój dół to już nie jest dół. To wąwóz

3maj się i wypatruj słoneczka co rozwieje te ciemne chmury
Stary 2010-08-27, 17:44   #798
autosuggestion
Przyczajenie

dzięki aaby
jedyne z czym nie mam problemu, to z kulinariami właśnie. gorzej z resztą...

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

jeszcze a propos oszczędności. ja nie kupuję ziemi, tylko zbieram. wystarczy znaleźć jakąś łąkę z kretowiskami. to sposób, który zapamiętałam z maleńkości. rodzice zabierali mnie i mojego brata na spacery w głuszę, po łąkach, a mama przy okazji tę świeżo wyciągnięta przez krety ziemię zbierała i potem kwiatki tam sadziła.
autosuggestion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 18:01   #799
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
dzień dobry, paaaada ziiiimno!
Ej, dzisiaj znowu msza na full od samego rana co za ludzie!

Muszę obiad wymyśleć, bo niby jedzenie jest ale co z tego wyczarować?

A wiecie co, muszę pochwalić TŻ miałam taaaakiego doła wczoraj, że nie zrobiłam NIC. A On podczytał wizaż i przyszedł do domu, utulił, wyciągnął z torby krzyżówki- bo jak mówi niesttety puzzli nie udało mu się znaleźć- [pisałam tu o nich wczoraj] z miną pełną dumy i jeszcze później obiadek zrobił...
Ty to masz z tymi sąsiadami !
U mnie też koszmar. Z boku młody i głupi chłopak. Puszcza głośno muzykę i potrafibalować do 5 nad ranem. A u gory istny koszmar. Dzieciaki biegają nawet o północy jakby stado koni, rodzice każdy wieczór o 23 rozpoczynają wojnę! Normalnie ściany się trzęsą, w słowach nie przebierają. Panna ma rękę złamaną, chyba ten chłop ją tak załatwił

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Ja sie staram, żeby było oszcządnie bo jednego obiadu dla wszystkich jeszcze nie miałam. Mój syn je tylko paluszki rybne z ziemniakami, lub kotlet z piersi albo gzike. No i ostatnio placki ziemniaczane polubił. Tż niby jest wybredny, ale idzie go nakarmic tanim obiadem np. skrzydełka z pomysłu na ( razem jakies 10 zł a ma na dwa dni) , zupa szczawiowa, zupa pomidorowa, jakaś zapiekanka z makaronu. A ja teraz moge jeść tylko albo ryby albo pierś z kury
Co to za dieta??

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
http://kobieta.interia.pl/kuchnia/pr...e,1523570,1656 a ja dzisiaj chyba takie cuś zrobie na kolacyjkę, mmmm ale mam smaka
Moja siostra robi je cudowne! W sobotę jadłam

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
W ogóle melduję, że ciasto do pizzy z Biedronki jest niedobre. Bardzo szybko robi się twarde, a nawet świeżo po wyjęciu z piekarnika nie zachwyca. Także jak któraś z Was się nad nim zastanawiała to zdecydowanie odradzam!
Dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Żeby poporcjować kuraka, to trzeba jeszcze znać jego budowę Ja bym pewnie pół piersi do udek zaliczyła, a kuper z szyją połączyła
Jak kroisz kuraka, to to jakoś widać, co jest co mniej więcej i gdzie ciąć, czy na oko?

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cudowna strona dla takich jak ja!
http://polskikurczak.pl/przygotowywa...wanie-kurczaka

Dobrze, że miałam praktyki na grillu i drobiu to teraz potrafie elegancko go pociachać

Hej

Kupiłam siostrze kolczyki za 30 pln, ale są śliczne Piersi z kurczaka do sałatki- 7 pln, mozzarella do pomidorków na jutro 2,49 i krakersy- 1,79
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-27, 18:53   #800
magda2109
Zakorzenienie

Co porabiacie? Ja czekam na TŻ-a, wstawiam pranie i ogarniam ubrania, bo żyję "na walizkach" więc tak się z nimi wożę
Stary 2010-08-27, 18:56   #801
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Co porabiacie? Ja czekam na TŻ-a, wstawiam pranie i ogarniam ubrania, bo żyję "na walizkach" więc tak się z nimi wożę
Też czekam na TŻ-a niech się pośpieszy bo głodna jestem...
a planuję frytki z Aldi (dziś kupiłam) trzeba spróbować
Stary 2010-08-27, 19:18   #802
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

A ja się obijam

Zapomniałam się pochwalić, że dziś Tż bardzo mi pomagał w ogarnianiu całej chałupy

Jutro tylko odkurzyć, zmyc podłogi, zrobić sałatki i można gości przyjmować
Stary 2010-08-27, 19:19   #803
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
A ja się obijam

Zapomniałam się pochwalić, że dziś Tż bardzo mi pomagał w ogarnianiu całej chałupy

Jutro tylko odkurzyć, zmyc podłogi, zrobić sałatki i można gości przyjmować
To ja się zapisuję na sałatkę!
Stary 2010-08-27, 19:23   #804
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
To ja się zapisuję na sałatkę!
Wpadaj, będą 3 do wyboru I duuużo pyszności

Miłego wieczorku
Stary 2010-08-27, 19:41   #805
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ty to masz z tymi sąsiadami !
U mnie też koszmar. Z boku młody i głupi chłopak. Puszcza głośno muzykę i potrafibalować do 5 nad ranem. A u gory istny koszmar. Dzieciaki biegają nawet o północy jakby stado koni, rodzice każdy wieczór o 23 rozpoczynają wojnę! Normalnie ściany się trzęsą, w słowach nie przebierają. Panna ma rękę złamaną, chyba ten chłop ją tak załatwił

cale szczescie, ze ja mam normalnych sasaidow, choc jak sie tu wprowadzalam, to sie bardzo wlasnie tym stresowalam, bo niesety w najciekawszej dzielnicy to ja nie mieszkam
no ale jest spokoj, cisza, zadnych awantur, imprez,nic....

az nam samym czasem glupio puscic glosniej muzyke
Cytat:
ja wlasnie niedawno skonczylam zmywac, a wczesniej jeszcze pokroilam sobie cuknie i marchewke w paseczki i zamrozilam, zeby sobie ulatwic zycie na przyszlosc

a teraz bede sie nudzic, Tz wkurzony i zalamany, ja wsumie tez
w dodatku wczoraj wyskoczylismy ze znajomymi na miasto i dzis caly dzien meczy miec kac

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-08-27 o 19:42
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 19:46   #806
tipsiara
Wtajemniczenie

Choć jestem mężatką od 4 lat ale lubię do was zaglądać korzystam z waszych rad.
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 19:47   #807
magda2109
Zakorzenienie

Chyba nie doczekam się TŻ-a Nalałam sobie na pocieszenie szklaneczkę wina robionego przez mojego wujka, zaraz spróbuję. Która pije ze mną?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-27, 19:51   #808
tipsiara
Wtajemniczenie

a z czego to winko?
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 19:57   #809
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie doczekam się TŻ-a Nalałam sobie na pocieszenie szklaneczkę wina robionego przez mojego wujka, zaraz spróbuję. Która pije ze mną?
ja na mojego też nie dzwonil, że będzie pooozno
ja sobie nałożyłam lodów i zaraz je poleje adwokatem
Stary 2010-08-27, 20:06   #810
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tipsiara Pokaż wiadomość
Choć jestem mężatką od 4 lat ale lubię do was zaglądać korzystam z waszych rad.
Miło nam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości