![]() |
#2101 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
Umre zaraz tak leb boli chyba mam goraczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Rozeznanie
|
białogłowy!
ja już od poniedziałku w Polsce. na szczęście udało się znaleźć dziewczynę na moje miejsce na Majorce. odetchnęłam z ulgą... od października kieruję kroczki na Anglistykę. Nie jest to moim najskrytszym marzeniem,no ale zawsze jakaś alternatywa. bynajmniej będę blisko rodziny. wakacje niemal dobiegły końca, nie mniej już we wtorek wyruszamy na tę naszą wyprawę. nastąpiła jednak zmiana kierunku. Otóż w tym roku Skandynawia: Litwa,Łotwa,Estonia. na Paryż niestety zabrakło funduszy:P chyba zła passa powoli się wycofuje, ale kto ją tam wie... grunt, by w tym wszystkim znaleźć jakieś pozytywy ![]() jak w tej grze "ciesz się" co to Pollyanna w nią grała. pamięta to ktoś jeszcze? staram się Was czytać w miarę regularnie, jednak trudno mi, do momentu w którym nie zasiądę do swojego osobistego lapka. a tak z doskoku na cudzym-same wiecie... wybaczcie łaskawie;* p.s notnice,orenda.. przychylam się do prośby o ekspresowy skrócik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Konto usunięte
|
Panna czyli jednak studia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
Ruciaczku a nie chcesz np. wybielic sobie najpierw jakims preparacikiem? Ja np. kupilam sobie białą perłę to taki zestaw i powiem szczerze że działa a kosztuje ok 80zł, z tym ze pozniej co jakis czas musisz to powtarzac i to opcja raczej dla systematycznych!
#2105 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa polopiryne i do wyra
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Ja rowniez polecam biala perle ALE no wlasnie jest ale. Na poczatku dziasla bola, pozniej przechodzi, no i rzeba to nakladac dwa razy dziennie i trzymac min 30min, ja trzymalam nawet i po 1h. Efekty byly po ok 2 tyg, dalej nie wybielalam bo zalozylam aparat wiec nie bylo jak.
#2106 |
Zakorzenienie
|
Notnicegirl działa to naprawdę? Jeśli tak to poproszę o przesłanie mi przez rodziców kilkumiesięcznego zapasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Konto usunięte
|
Wroce z pracki ok 23 wiec poszukam polopiryny czy czegos
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Panna - świetnie mi się czytało Twojego posta - i nawet nie o treść mi chodzi (choć wydaję mi się, że fajne wieści ![]() cieszę się z nich bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do białej perły to też słyszałam jak ludzie w samych superlatywach o niej prawili,więc chyba warto ![]() windy, co z rodzinką? kochane niech ktoś po krótce proszę streści mi Wasze ostatnie dzieje, bo naprawdę ciężko ogarnąć, tym bardziej, że czas goni. Ruci,jednak wyjazd, nie studia? riel, co z Tobą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Konto usunięte
|
W funciaku biala perle ang widzialam lol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mowie jest roznica miedzy czarnymi wychowanymi/urodzonymi w uk a tymi ktorzy z kądśtam przybyli do uk....
![]() |
#2112 |
Konto usunięte
|
Czy ja wiem moja hostka normalna a ytez ciemnoskora... Nie ma co oceniac po kraju..mzalezy od ludzi a nie kraju
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Wtajemniczenie
|
Moi się dziś pakują, mała całą noc wymiotowała... PADAM Z NÓG!
w piątek wieczór idę na Billego Elliotta! Dziś S dała mi moje kokosy, kasę na jedzenie (ale zostawiają też pełną lodówkę ![]() Tak sobie myślę, że chyba kupię sobie tygodniowy bilet na autobusy na ten tydz i bede śmigała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie kolor skory a pochodzenie. wychowanie. to jest naprawde wielki skok z afryki (miejscami)dzikiej do super rozwinietego kraju. łotewa. nie jade na hit festiwal. i stracilam hostke kasi ![]() >ona temu winna ona temu winna, skoczyc z okna dzis powinna<
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny musicie mi pomóc.
Już wiem, jak mam zarządzić tak by dojechać na miejsce. Ale mam problem jakie bilety kupić. Czy oyster card mogę tak od ręki kupić na heathrow? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Wtajemniczenie
|
Aha, K666 pisała że jej sie znów ładowarka do kompa popsuła;/
Więc przekazuje wiadomosć od niej do Marty: Jak bedziesz dzis rozmawiala z hostka to powinnas postarac sie żeby ona odczula ze CI zalezy, bo hostka zaczyna powoli szukac kogos nowego bo czuje ze ci nie zalezy przez te wszystkie wymówki. I jak sie dzis nie skontaktujesz z hostka to K666 czarno to widzi... I ja się popisuję pod tym! Weź sie w garść Marty, bo troche zachowujesz sie jak dziecko. Dobrze Rucia pisala, masz znajomych, mozesz to zalatwić w cywilizowany sposób. Przepraszam że znów ostro, ale szkoda mi K666 która stoi za Tobą murem, zapewnia że CI zależy,ale czyny mówią co innego. uwierz mi, ja też zawaliłam pewną sprawę przez takie odkładanie i do tej pory tego żałuję.. i szkoda ze wtedy ktoś nie kopnął mnie mocno w D. Więc sprężaj sie i napisz do boskiej A. Jak Ci zależy oczywiście. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Laines, najlepiej kup day travelcard w automacie na 1szy dzien, pozniej mozesz kupic oyster - też w automacie - na heathrow na 100% są przy wejsciu do metra. |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Konto usunięte
|
No niestety tu lucy I kasienka maja racje 100%....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
do szarego się nie odniosę, bo dla mnie to ściema i dziwaczne uogólnienie ![]() a reszta - Martyyyyyyyyy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zadomowienie
|
u mnie zawsze trzeba ostrop. przyzwyczaiłam sie ,że jak ktos mnie nie zj3bie ostro to będę sie zachowywac jak opóźniona w rozwoju...
ughhhhh.... dziisaj tato "nakrzyczal " na mnie to od razu wyslalam maila... ogromnie mi zalezy, a wychodzi jak zwykle (z tymi komputerami to cholerna prawda jest - %^#*#@)... ![]()
#2121 |
Konto usunięte
|
No bo nie wierze ze nikt nie ma kompa z twoich znajomych lol.
A ja jakbym szukala rodzinki I miala sprawdzona na oku bym sie ze,sr,ala by mnie wybrali bo sprawdzeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
Ok, jak ostro to ostro. Marty stawiasz K666 w baaaardzo niezrecznej sytuacji. Weź D w troki i sie postaraj teraz. No i come on, miałas jak napisac wiadomość do K666 na facebooku a do hostki już nie mogłaś? K666 nie jest od tego żeby sie za Ciebie tłumaczyć, ja na jej miejscu powiedzialabym hostce, ze przepraszam, pomyliłam sie, ta osoba nie nadaje sie do opieki nad Twoja córką, jest nieodpowiedzialna.
Ja byłam w podobnej sytuacji, zawaliłam KOMPLETNIE, wiem jak łatwo jest znajować wymówki, sama to robiłam. A dalo sie to rozwiazać, tylko balam sie/glupia bylam. ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- A, no i jeżeli rezygnujesz to Twoim OBOWIĄZKIEM od którego nie mozesz sie wymigać jest napisanie maila do A że rezygnujesz i bardzo przepraszasz za tyle zamieszania - i najważniejsze - w taki sposób żeby A nie miala żalu o K666 za wprowadzenie jej w maliny. amen. przepraszam, ale wnerwilam sie. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- No! Wiem od K666 że A gada z Marty na skype ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
ten manekin jest GENIALNY.
jak facet. takie ciacho ![]()
![]() |
#2124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boziuchno, ankita jest na skypie. ale sie denerwuje!
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
jezu, odbilo mi z tym manekinem.
ma tak fajne cialo,ze sobie pomyslalam: fajnie by bylo miec faceta ![]() ojp- 19? za mlody dla mnie ![]() ja potrzebuje odpowiedzialnego, ulozonego ojca dla moich dzieci ![]() panna ![]() pewnie bede zalowac, ale co tam ![]() chce zyc tam. marty - powodzenia! a reszte znow zapomnialam. a wiem. nie mowcie tak o ciemnoskorych rodzinach, bo mi sie 'wnerw' wlacza. nasluchalam sie w calym liceum tego.. a takze jak wrocilam z tej bazy wojskowej. to chyba jedyne sytuacje, podczas ktorych nie jestem taka mila.
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
lucy,
![]() Podpisuje sie pod Twoimi slowami. Marty, z tego co ja tu obserwuje to tak wychodzi jakby Ci nie zalezalo, chociaz piszesz i zapewniasz nas, ze jest inaczej. Ale trzymam kciuki, zeby rozmowa na skype sie udala ![]()
#2127 |
Wtajemniczenie
|
booooooziu musicie to zobaczyć, siiiikam!!!
http://www.youtube.com/watch?v=XN6n5M1voBM A manekina to sama bym chciala w pokoju ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Rozeznanie
|
marty! piszże !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
omg. nie mam sliny w ustach.
i teraz rycze jak glupia. tak mi smutno . czuje sie jak dupek bo ankita to naprawde super babka. tocieplo emanowalo przez monitor... a moj angielski. chyba na maturze tak sie nie stresowalam. zycie to nie matura... z/w
#2130 |
Zakorzenienie
|
Kacha - biedna
![]() Ines- nie wiem znow, co chcialam napisac, ale ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- marty- jak to ryczysz? toz po rozmowie jestes. co powiedziala? ale ten manekin wyglada jak prawdziwy facet. jak zobaczylam, to bylam w szoku. bede miala z kim gadac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.