|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Poszłam spać i tyle mnie ominęło!
![]() Królowa, Elve, Malla i reszta, która się wymieniała, dawać mi tu linki na FB, czy gdzieś na prywatną! Ja też chcę! ![]() ![]() Jak narazie mam Juniorkę, Martusię, Paulinkus i Kopamatakawa Chcę więcej!
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie też bym nie pogardziła nowymi znajomymi na FB
|
#3273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Że super itd. mogłabyś odpisać, ale sama wspominasz, że nie chcesz się wkurzać i denerwować. A co do niego - pewnie mu nie wychodzi podrywanie na nk i sobie przypomniał o Tobie.No, chyba że zacznie się dobijać, kwiaty wysyłać, liściki pisać, błagać o przebaczenie, domagać się poważnej rozmowy - wtedy ostrożnie możemy przyjąć, że tęskni Btw, Manja, Laguna, zastanawiałam się, co u Was i akurat wpadłyście Blanx za to już chyba na dobre wessało
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu Wy dziewczynki wszystkie mieszkacie tak daaaaleko ode mnie?
![]()
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Elve-nienawidziłam kotów, ale Twój jest cudowny
Królowo- ha! właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam. Sam sex ![]() OtTakaJa- jesteśmy wszystkie porozrzucane po całej Polsce
|
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kobietki. Mogę się przyłączyć?
|
|
|
|
#3277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nic nie odpisałam i jestem taka dumna czas jednak działa cuda . Tez się zastanawiam co u Blanx i była jeszcze Agusia nie wiem czy ktoś Ją pamięta ale też chyba zapadła się .. Monillka, Krolowa , Ot taka Ja ,- wysłałam już wam zapr.
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Piękny dziś dzień mamy No i widzę, że dzisiaj snów o byłych nie było Mój tak jak nocą pisałam spłodził do mnie smsa. Nie odpisałam jak na razie
|
|
|
|
#3280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Ja też. Cytat:
![]() Dodałam! Manja, a może Ty na spotkanie w Warszawie byś się pisała?
|
|
|
#3281 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, opowiedz nam swoją historię.
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- [QUOTE=monilkaa;21691363]Mi sie eks śnił... Że go błagałam o powrót, a on mi dał w twarz, no masakra, bokser głupi. ![]() Napisałaś to w taki cudowny sposób, że aż się uśmiałam
|
|
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
Może kiedyś będę na siłach opowiedzieć Wam całą te historię. Dziś mijają 3 tygodnie od rozstania, nauczyłam się żyć bez Niego, moim głównym zajęciem nie jest już tylko płakanie w poduszkę i użalanie się nad sobą, jaka to jestem beznadziejna, że przez prawie 3 lata nie widział świata poza mną, a teraz przestał mnie kochać
. Narazie czytam Wasze historie i widzę, że wspaniałe i silne z Was kobiety |
|
|
|
#3283 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ALE bawcie się dobrze ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Ja pamiętam, że po 3 tyg z łóżka nie chciałam wstać i znajomi zmuszali mnie żebym się zwlekła na zajęcia .
|
|
#3284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Rozeznanie
|
Manja - dobrze zrobiłaś. Jakiś czas temu wdałam się w dyskusję z EX'em i faktycznie zepsuło mi to humor... Przez następnie dni nie odpisywałam i dał sobie spokój. I przy okazji mnie również
![]() Znowu śnił mi się ex Jeszcze brakuje Elve, która będzie ich z pałą goniła Wczorajszy wieczór był jak najbardziej udany. No i spotkałam w klubie tego nowego! Trochę pogadaliśmy, akurat stałam z koleżanką i tamta mi ciągle gadała, żebym się go trzymała, bo zaje**sty koleś Cóż, ja też byłam zadowolona Bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobił, naprawdę To na pewno będzie ciekawa znajomość Byłam dziś na meczu, nie było Go dzięki Bogu... Za to siatkarze szepczą między sobą gapiąc się na mnie... Bardzo przyjemne uczucie... Pewnie gadają: " O, to ta psychiczna fanka ***ka... " Blee, nie mogę nawet tak myśleć... |
|
|
|
#3286 | |
|
Raczkowanie
|
Manja, dobrze zrobiłaś
Mój eks odezwał się jakieś 2 miesiące temu (5 miesięcy po zerwaniu), z jakimś wyznaniem (mailowo), ale nie wiem po kiego, bo spotykał się już wtedy z kimś. Więc go olałam, choć myślałam o tym jeszcze dłuuugo. Ale stwierdziłam, że jeśli mu zależy to jeszcze da o sobie znać, ale nie dał ![]() Trochę żałowałam, że nie zareagowałam na ten jego zryw, ale sama nie wiem co by mi to pomogło. Dziewczyny, a co to za zlot? Bo nie nadrobię tylu stron Ja raczej podczytuję, mało się udzielam, rady biorę sobie do serca, bo bardzo mądre kobieciny tu przesiadują ![]() Aaaa jeszcze tydzień i urlop ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#3287 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawlekłam dupkę na uczelnie i złożyłam papiery
![]() Trzymać kciuki do 9 września żeby mnie przyjęli ![]() btw to nienawidzę zdjęć u fotografa:P Zawsze jakoś tak sztucznie wychodzę;/ I znowu zero blondu na zdjeciu... Ja nie wiem co to za włosy Witam nową wizażankę
|
#3288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i jasne że myślę czego ta kreatura chciała ale przecież cokolwiek by to nie było to właśnie NICZEGO już nie zmieni wiec lepiej olać i mieć satysfakcje ![]() A o Zlocie tutaj przeczytać można https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=461537
|
|
#3289 |
|
Rozeznanie
|
A ja odpisze memu iksikowi na wczorajszego smska, bo ciekawi mnie ta gra. Na szczescie sie nie spinam na te smsy. W sumie juz bluzgalismy w nich na siebie, potem byla mala agresja, a teraz jego ciekawy sms, no i ten jego kolega. Nie wiem co to za gra ale pogram w nia poki mnie nie krzywdzi
|
|
|
|
#3290 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, jak okresu nei bylo tak nie ma ;(( Brzusze troszke czuje jak przed okresem juz prawie tydzien i nic
( Bardzo sie juz boje, a dzis przeczytalam jakie sa objawy ciazy i ten bol brzucha tez wystepuje ( Kurde, to jest niemozliwe, nic sie nie wydarzylo... Kochalismy sie 3 razy, zawsze z zabezpieczeniem i nie bylo zadnych problemow Nic nam nie pekl itp... Przeciez nie moge byc wiatopylna! Nie moglo dojsc do zaplodnienia! Kurde!! Ja chce okres ;(( Dlaczego az tak bardzo mi sie spoznia? ![]() Ostatnio bylam dosc przemeczona, intensywne wycieczki, praca na 6 rano... Najgorsze jest to ze nie wiem ile mi sie spoznia Nie chce zrobic testu bo nigdy nie robilam i chyba bym umarla na zawalMoze pojde na rower i jak sie zmecze mocno to wtedy jakos go wywolam ![]() Dziwne to jest bo po odstawieniu tabletek mialam 2 razy okres regularny... Choc moze tez dlatego mi sie spoznia :/
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-28 o 14:38 |
|
|
|
#3291 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
alkohol rozrzedza krew, może przyspieszyć.Mała, spokojnie, sama piszesz, że miałaś ostatnio tryb życia na głowie, będzie dobrze. Im więcej będziesz panikować, tym bardziej Ci się spóźni
|
|
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
Pfff... Baby też, jeszcze większe... W klubie były wczoraj także Jego koleżaneczki z osiedla, oczywiście udawały, że mnie nie znają, jak przechodziły obok mnie Ale obgadywania sobie nie darowały Zresztą, niech sobie gadają Na pewno zazdrościły mi cudownego wyglądu i świetnej zabawy |
|
|
|
#3293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Albo gdzies na gumce na wierzchniej stronie dostalo sie pare 'agentow' ![]() I jeszcze to ze wrozka mi mowila zebym uwazala.... Aaaaaaaaaaa!!PS:Wina nie mam w domu? Jakies inne pomysly?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#3294 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Mimimka - ja zawsze jak chciałam wywołać okres wcześniej, to kieliszek alkoholu i BARDZO ciepła kąpiel...pogrzeb w necie, wujek google prawdę Ci powie.
I przestań histeryzować ![]() Swoją drogą jakbym miała tak schizować z powodu domniemanej ciąży, to by mi się nie chciało brać za seks - szklanka wody daje 100%
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie to zawsze pomagało ![]() Albo duży wysiłek fizyczny:P
|
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam pomysł. Kup test
|
|
|
|
#3297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też tak miałam czułam ból brzucha a nie miałam okresu przez tydzień a może nawet i więcej to było tylko wtedy pamiętam straszne stresy miałam, dużo zajęć itd ... a jak się tak martwisz to jest jeszcze gorzej... będzie wszystko ok |
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
Jak jesteś w ciąży to prędzej, czy później się o tym dowiesz. A jeśli nie jesteś, to chyba lepiej wcześniej, tak?
|
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez jestem za
![]() Jak kiedyś mi sie spóźniał okres tydz.to kupiłam test... Dostałam okresu po 3 godz.chwile zanim odważyłam się w końcu go zrobić =]
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Chcę więcej!

bo tyle się podziało widzę, zloty itp 

Mój tak jak nocą pisałam spłodził do mnie smsa. Nie odpisałam jak na razie 

( Bardzo sie juz boje, a dzis przeczytalam jakie sa objawy ciazy i ten bol brzucha tez wystepuje