![]() |
#3931 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() dopiero do mnie dotarło ze tesciowa nie wie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3932 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Btw - tekst mamy wygrywa ![]() Już nie będę, obiecuję Pani Ewo Marchew ![]() Cytat:
![]() --- Już mnie oczywiście telefony, dzwonki do drzwi i goście starego zdążyli podkur*ić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no! ![]() Wymyśliłam że muszę sobie kupić buty na deszcz ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry dowcip dzisiaj wyczytałam: Żona prowadzi grę wstępną z mężem, w końcu nie wytrzymuje i mówi; - Kochanie włóż od tyłu ! A maż na to; - Żółw.
![]() |
#3937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3938 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Tak fogle to szukałem w necie pająka, którego widziałem dzisiaj rano przy wejściowych drzwiach do domu - wielkości dorodnego krzyżaka, koloru jednolicie czarnego z intensywnie żółtymi pasami na odwłoku (i nie jest to tygrzyk) ![]() Oczywiście zdeptałem drania natychmiast (choć mogłem fotkę szczelić, ale w takich chwilach nie myślę racjonalnie), brrr... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
Ale po co go szukasz, żeby mu nawymyślać imiennie?
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Minęło 6 tygodni od otwarcia mojej wystawy, nic się nie sprzedało. Przed chwilą rozmawiałam z właścicielką knajpy i wiecie, co usłyszałam? "Ludzie owszem, pytają o obrazy, ale nie ukrywam, że jak słyszą cenę, to się płoszą" ![]()
#3941 |
Nindżopesz
|
Zarzuciłyśmy dziś w robocie temat - gotowanie.
Ale by się Maja wkurzyła ![]() Ja cie pendze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To lepszy dowcip niż o żółwiu.
![]() |
#3945 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ależ ja nie mam nic przeciwko - niech mi jakas kobieta gotuje, pierze itp ![]() (gdzie Ty pracujesz? ![]() ![]()
![]() |
#3946 |
Nindżopesz
|
Śmiej się, śmiej
![]() One mnie przerażają - dla nich sens życia to ciągła praca w firmie a wieczorem w domu, po dwóch dniach nicnierobienia nudzą się potwornie więc nie wyobrażają sobie zarabiać poprzez np. wynajem (w sensie nic nie robisz a kasa leci). A rozwijanie jakiegoś hobby, czytanie albo cokolwiek w ten deseń uważają za stratę czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem ze można nie mieć finansów na zakup obrazu ale sadzenie ze takie ceny są wysokie jest dla mnie irracjonalne. Takie małe przemyślenie: Przykry jest fakt ze zapłacenie za obrazek 250 złotych uważa się za spory wydatek ale zapłacenie 200 złotych za na pacykowanie kilkoma cieniami na twarzy makijazu ślubnego (ostatnio jestem w tym temacie ![]()
![]() |
#3948 |
Nindżopesz
|
![]() W US ![]() Ponoć mój TŻ to ideał bo raz na tydzień robi zakupy, wynosi śmieci jak mu wystawię na wycieraczkę a dwa razy w tyg sam sobie gotuje i nie kwęka! |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takimi poglądami to powinny być minimum w wieku emerytalnym (nie obrażając oczywiście emerytów). Edit: Choć właśnie przyszła mi do głowy jedna z moich znajomych. Która stwierdziła mi ze jak by jej maż cos ugotował lub w domu posprzątał to ona by sie przed ludzmi ze wstydu spaliła.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-30 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (mój TŻ właśnie sobie robi kurczaka w marchewce - ja nie jem mięsa, wiec nie robię kurczaka w marchewce - zjem sobie łazanki które Siss od mamy przywiozła - taka leniwa jestem, o ![]() Cytat:
![]() skąd się tacy ludzie biorą? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, ale wiesz... ślub to slub - polskie zastaw się a postaw się ![]() bo już myślałam, ze w radiu, co ma ryja ![]() Głodna jestem ![]() ![]() Zawsze się objadam, jak mi zimno labo mam doła. A teraz mi zimno i źle ![]() ![]()
![]() |
#3952 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ewusiu, Twoje lenistwo osiągnęło szczyt ![]() Pocieszające, jest nas co najmniej dwie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za zrozumienie cienżkiego losu artysty malarza
![]() Tupnęłam nogą, wkurzyłam się i zadzwoniłam do bardzo bogatej babki, u której kiedyś miałam zrobić wystawę, ale z powodu ciąży nie wyszło. Teraz ma nową knajpę, w supermodnym miejscu i spotka się ze mną pojutrze ![]() Więc pogoniłam swojego byłego i na jutro bedę mieć pocztówki z nowymi obrazkami- włącznie z żyrafą ![]() A stamtąd- czyli z cafe Nonsens- uciekam ![]() ![]()
![]() |
#3954 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Słucham demo Observant ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3fM8Lilxczg A i tak mi sie podoba (ale mało obiektywna jestem ![]()
![]() |
#3955 |
Nindżopesz
|
Ju, trzymam kciuki za powodzenie misji
![]() Jak to jest z debetami? Jeśli obecnie jestem na plusie a powiedzmy na 5 dni zrobię pełen debet i ponownie wpłacę kasę to będę musiała płacić odsetki? W ogóle się na tym nie znam. Debet byłby w mBanku jeśli to coś zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i jeszcze proszę-zrób mi herbatkę i przynieś do kompka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak serio to ja jakis innych ludzi znam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3957 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiem to bo koleżanka była mocno zdziwiona jak za jej makijaż ślubny skasowałam 50 zł. Bo tyle moim zdaniem było warte moje 60 minut pracy + użyte kosmetyki + kawa i ciastko ![]() Cytat:
Justynko: Życzę wspaniałej wystawy, wyprzedanych wszystkich obrazów i potem pierdyliard nowych zleceń. Red: To ja już nie wiem gdzie (i kto) im zrobiono takie pranie mózgu. Z zewsząd przecież płyną przekazy o równouprawnieniu. Cytat:
Ale to nie oznacza ze trzeba się sprowadzać do poziomu mamko-służącej "przynoszącej kapcie w zębach". Zajmowanie się domem i opieka nad dziećmi trwa 24/7 a nie 8/5. Dla mnie jest logiczne ze facet pomaga w prowadzeniu domu i opiece nad dziećmi. To nie jest tylko obowiązek Matki Polki.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-30 o 15:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę tych butów szukać chyba, trza ruszyć tyłek z domu w końcu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez gotuje P. I nie widzę w tym nic ujmującego mojej osobie.
I jak on gotuje to ja siedzę brzuchem do góry i klikam na wizażu lub czytam książki.
#3960 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja tymczasem codziennie odkurzam i wycieram kurze bo mam na tym punkcie fioła a potem do nocy się opitalam. Obudziłam więc ogólne oburzenie i jak rzekły "cud, że mój chłop wytrzymuje z takim nierobem. Biedne będzie wasze dziecko" ![]() Fitnessów, jogów, kursów nie stwierdzono u żadnej z nas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.