Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 10:07   #2791
KarolinaB
Raczkowanie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Też zazdroszczę tej Francji, u mnie też 13 stopni, zimno, kurtałka krótka, ale mam sporo długich ciepłych swetrów, to jakos jeszcze latam.
A bym tak pogrzała sobie cielsko na słońcu...

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, mi sie wydaje, że brzuszek no taki dość normalny, ale z mojej górnej perspektywy to wygląda inaczej, mimo wszystko miło mi strasznie

Anecka - kciukasy za normalna atmosferę w domu, a dla TŻ-a zachowal się tak jak przystało na podpore rodziny i okazał wsparcie, którego bardzo potrzebowałas, w takiej chwili. Fajnie, że nie jesteś sama w tych ciężkich chwilach, oby TŻ nadal sie tak ładnie zachowywał, grzeczny chłopak, no !

Irsin - przytyłam i to całkiem całkiem :P zanim zaszłam w ciążę, to wazyłam 56 kg przy wzroście 166c, teraz 11 kg więcej, a wzrost nadal ten sam dokładnie przy dzisiejszym ważeniu wyszło 67,3kg.

Czekam tez na wieści od Kootkka i Ishki, no i co z tą Pełnia????

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Kombinezonik kupiłam w lumpku. Nowy, zapakowany w oryginalne opakowanie z metkami C&A wszystkimi, za jedyne 30 zł, pieknie cieplutki z rękawiczkami, więc uważam zakup za moją dume
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:17   #2792
margaryt
Rozeznanie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Dzień doberek Właśnie wróciłam od lekarza i zostało potwierdzone już że napewno BĘDZIE SYNUŚ!!!!. Maluszek waży 746g. Rozwija sie jak najbardziej prawidłowo więc tylko sie cieszyć
Patrycja gratuluje synka

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
jak nie bedzie skurczy to moga ciaze podtrzymywac, ktg tez dbrze wychdzi
nie wypuszcze g tak szybko, bedziemy walczyc!!!!
ide spac, dobranoc i dziekuje za wsparcie, jestescie THE BEST
Kootekk trzymaj go jak się da najdłużej

Jutro mam lekarza, mam nadzieję że da mi zwolnienie, bo już jestem mega zmęczona
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:20   #2793
melabn
Wtajemniczenie

ale mnie sie spac chce dziecko mi w nocy mleko wolalo , a poza tym to tak mnie biedra bola ,ze spac nie moge .Dup...ko sie rozchodzi na boki nie wiem w czym ja bede lazic. Wygladam juz jak golonka na dwuch wykalaczkach a gdzie tu do grudnia jeszcze
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:21   #2794
kretencja
Zakorzenienie

Mela, rządzisz

Edzia, pewnie że bym chciała namiary. Jeśli uda Ci się załatwić, byłabym wdzięczna A druga koleżanka - cóż, miała pecha. Wychodzę z założenia, że takie rzeczy zdarzają się w każdym szpitalu...

Ja ugotowałam obiadek, żeby już później nie musieć stać przy garach. Panowie zagruntowali ściany pod gładź, śmierdzi to dziadostwo - mam nadzieję, że nie wydziela żadnych toksyn. Na wszelki wypadek siedzę przy otwartym oknie...

Mój Tato miał dziś kontrolną tomografię. Wyniki w czwartek, więc trzymajcie kciuki

Kootekk, widzę Cię Pisz co u Ciebie

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:23   #2795
Weronisia
Zakorzenienie

Karolina jakaś ty chudziutka! No pozazdrościć takiej figurki
Miałam takie szczuplutkie nogi itp zanim zaszłam w ciążę. Teraz nie mogę na siebie patrzeć

Irsin jak dziś humorek? Lepiej troszkę?

Kootek czy jeszcze jesteś w dwupaku? Mam nadzieję, że dobrze zaciskałaś nogi, mimo smacznego snu?
Ishka jesteś już w domu?

De28 zazdroszczę pogody we Francji. U nas zapowiadają 18 stopni, ale jakoś tak ponuro jest
A dziś na noc pierwszy raz włączyliśmy piec, bo w domu było tylko 19,5 stopnia i dzieci domagały się dodatkowego koca do spania Ciepełko było w nocy i jak dla mnie za ciepło, bo piec za mocno ustawiłam.
Chyba jeszcze nigdy nie włączałam pieca w sierpniu. Co za pogoda

Ja od rana mam brzuch jak kamień. Odkąd mały leży w poprzek, to jego przeciąganie się jest dla mnie bardzo bolesne, bo rozsadza mi boki. Może on sam, wpadnie na to, że w poprzedniej pozycji było mu wygodniej ?

Lecę teraz na warsztat, bo coś klekocze pod autkiem, a ja tego bardzo nie lubię
Gorzej jak mnie złapie sranko gdzieś poza domem Bo pożarłam wczoraj wieczorem i dziś rano pół paczki suszonych śliwek

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
Wygladam juz jak golonka na dwuch wykalaczkach

A mój mąż mówi, że mam figurę 90 - 60 - 90 ....... i w drugiej nodze tyle samo
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:35   #2796
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mój Tato miał dziś kontrolną tomografię. Wyniki w czwartek, więc trzymajcie kciuki

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Miałam takie szczuplutkie nogi itp zanim zaszłam w ciążę. Teraz nie mogę na siebie patrzeć

Kootek czy jeszcze jesteś w dwupaku? Mam nadzieję, że dobrze zaciskałaś nogi, mimo smacznego snu?
Ishka jesteś już w domu?

De28 zazdroszczę pogody we Francji. U nas zapowiadają 18 stopni, ale jakoś tak ponuro jest
A dziś na noc pierwszy raz włączyliśmy piec, bo w domu było tylko 19,5 stopnia i dzieci domagały się dodatkowego koca do spania Ciepełko było w nocy i jak dla mnie za ciepło, bo piec za mocno ustawiłam.

Ja od rana mam brzuch jak kamień. Odkąd mały leży w poprzek, to jego przeciąganie się jest dla mnie bardzo bolesne, bo rozsadza mi boki. Może on sam, wpadnie na to, że w poprzedniej pozycji było mu wygodniej ?

Gorzej jak mnie złapie sranko gdzieś poza domem Bo pożarłam wczoraj wieczorem i dziś rano pół paczki suszonych śliwek

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

to sie nie skasztan po drodze po tych sliwkach
ach z tymi chlopami... moj to mi mowi zawsze, ze mam idealne ksztalty, ale jakbym troche schudla tez byloby fajnie...
Stary 2010-08-31, 10:36   #2797
Gustawek
Rozeznanie

słuchajcie 32 tydzień to który miesiąc 7 czy 8? chyba 8 ? Ale słabo się dziś czuję, ciężko mi oddychać ale podobno to normalne i dopiero jakieś 2 tyg. przed porodem jest ulga bo brzuch idzie w dół i nie uciska na przeponę. Mam otwarte okno a słabo mi się robi nawet na leżąco Wyszłabym na powietrze ale ta pogoda
Kootekk napisz co tam u Was bo inaczej to ja się nie ruszę od tego kompa ...

Edytowane przez Gustawek
Czas edycji: 2010-08-31 o 10:38
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:39   #2798
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:

Ishka jesteś już w domu?

Hehehehe zabawny ten Twoj mąż

To Twoje dzieci cieplolubne Ja mam teraz w pokoju 17 stopni i mi cieplo, a ojciec trzesie tylkiem i tz tez

Dziewczyny, jaki recznik kapielowy dla dziecka kupic? w sensie z frotte czy jaki? Potrzebuje taki z kapturkiem.. a chyba jest jaka mikrofibra do wyboru i inne tworzywa..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:41   #2799
kootekk
Zakorzenienie

jestem czytam co tam u was

nocka byla super, mialam stopery w uszach i spalam jak dzidzia, na dodatek ani kropla wod nie poleciala

ale mimo naszej checi waliki i pozostania w dwupaku, nie wiem czysie uda

ogolnie to wszystko ok, ale sprawdazja poziom bialka rp czy jakiegos tam we krwi i jesli bedzie podwyzszony to jeszcze dzisiaj beda ciac
bo to oznacza ze do malego sie moze zakazenie dostac i nie jest bezpieczny w brzuchu

ale wazy 1800g i mam byc spokojna bo to juz w tym etapie sa silne dzieci

boje sie i czekam na te wyniki jak na szpilkach

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:42   #2800
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
słuchajcie 32 tydzień to który miesiąc 7 czy 8? chyba 8 ? Ale słabo się dziś czuję, ciężko mi oddychać ale podobno to normalne i dopiero jakieś 2 tyg. przed porodem jest ulga bo brzuch idzie w dół i nie uciska na przeponę. Mam otwarte okno a słabo mi się robi nawet na leżąco Wyszłabym na powietrze ale ta pogoda
Kootekk napisz co tam u Was bo inaczej to ja się nie ruszę od tego kompa ...
Gustawek u mnie 32 tc to 8 m-c
U mnie każdy miesiąc liczę od 31-go, bo termin mam na 31.10

Oddycha mi się też bardzo ciężko. Ciągle otwieram okna, bo mi duszno.
Powiem Ci, ze ja mam bardzo nisko brzuch,a jednak też mi duszno, wiem ja tam nie liczę, że tuż przed porodem będzie lżej
Poza tym doskonale pamiętam jak się czułam w poprzednich ciążach i wiem, że zawsze w 8 m-cu miałam już wszystkiego dość i marzyłam, żeby ciąża trwała tylko 7 m-cy, bo potem jest już coraz ciężej.
Stary 2010-08-31, 10:43   #2801
Gustawek
Rozeznanie

Anecka chyba frotte najlepszy bo to bawełna , te z polarkiem czy tam innym poliestrem słabo piją wodę podobno
Kootekk ale Ci trochę zazdroszczę że już niedługo przytulisz swojego synka to co piszesz - na szkole r. nam też mówili że 32 tc to już bardzo dojrzały wcześniaczek a w 34 tc to niektóre wczesniaki prawie nie różnią się od donoszonych, tak więc będzie dobrze
Weronisia, wlasnie też mam nisko brzuch a ledwo zipię co to będzie w paździeniku, lepiej nie mysleć

Edytowane przez Gustawek
Czas edycji: 2010-08-31 o 10:55
Stary 2010-08-31, 10:43   #2802
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
jestem czytam co tam u was

nocka byla super, mialam stopery w uszach i spalam jak dzidzia, na dodatek ani kropla wod nie poleciala

ale mimo naszej checi waliki i pozostania w dwupaku, nie wiem czysie uda

ogolnie to wszystko ok, ale sprawdazja poziom bialka rp czy jakiegos tam we krwi i jesli bedzie podwyzszony to jeszcze dzisiaj beda ciac
bo to oznacza ze do malego sie moze zakazenie dostac i nie jest bezpieczny w brzuchu

ale wazy 1800g i mam byc spokojna bo to juz w tym etapie sa silne dzieci

boje sie i czekam na te wyniki jak na szpilkach
Kootku 1800g to już fajna waga. A więc życzę powodzenia. No któż by pomyślał, że Kootek się wepchnie w kolejkę i pierwsza zostanie mamą

No ale skoro już wiem, co u ciebie, to wreszcie mogę pojechać na warsztat...
Stary 2010-08-31, 10:44   #2803
Aliszcze
Zakorzenienie

kretencja, trzymam kciuki za Twojego tatę

też bym chciała być teraz we Francji

zjedzenie 3 batoników fit chyba już nie jest takie fit? ostatnio zamiast kupuję sobie batoniki musli, ale zwykle 1 dziennie mi starczył

mój mąż jest kochany i mówi mi, że pięknie wyglądam

a dziś pępek mnie znów boli, w ciąży najbardziej bolą mnie okolice pępka no ale mam nadzieję, że ból przejdzie, bo dziś chcę się wybrać na zakupy obuwnicze choć ostatnio trochę się załamałam, bo przymierzałam swój rozmiar buta, który praktycznie zawsze w każdym sklepie mam taki sam i były mi ciasne mam nadzieję, że albo numeracja za mała, albo po ciąży stopy wrócą do swoich rozmiarów, bo mam 40 i nie chcę więcej

kootekk, no to mnie uspokoiłaś, bo czekała i czekałam na wieści od Ciebie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2010-08-31 o 10:45
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:46   #2804
kretencja
Zakorzenienie

Anecka, ja mam jeden z kapturkiem frotte, a poza tym będę używać też naszych zwykłych frottowych ręczników. Moim zdaniem frota najlepiej wciąga wodę. Sama zresztą najbardziej lubię takie szorstkie, mocno już sprane, a nie te puchate... No ale dzidziuś pewnie woli mięciutkie

Kootekk, cały czas trzymam kciuki

Dzięki dziewczyny za kciuki dla mojego Taty

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-31, 10:47   #2805
Anecka
Zakorzenienie

kootekk, to czekamy razem z Toba Swietnie, ze chociaz sie wyspalas no i Michalek jaki juz spory

Gustawek, ano frotte kupie, ale sa rozne frotte. Wlasnie widzialam na allegro frotee 80% bawelna i 20% poliester

No i tak sie zastanawiam te pampersy to kupowac jak najwieszka pake 3-5kg? czy wystarczy jakas mala bo diecko szybko rosnie?

hehehe ja tez wole te sprane wstyd sie przyznac ale mam swoj z niemowlectwa recznik i jest najlepiej chlonny..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-08-31 o 10:49
Stary 2010-08-31, 10:48   #2806
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

To Twoje dzieci cieplolubne Ja mam teraz w pokoju 17 stopni i mi cieplo,
Ile?
Matko! Zamarzłabym na śmierć!
U nas jest zawsze 22-23 stopnie. Jak już jest 21, to ubieramy się w grube swetry, polary i leżymy pod kocem
Piec ustawiony jest, żeby w domu utrzymywało się cały czas 22 stopnie.
Raz coś mu brakowało wody i nie grzał dobrze i zrobiło się 19, to wzywałam faceta do naprawy, bo zamarzałam.

U mojej teściowej też jest tak zimno. U nich temp. nie przekracza 19 stopni. Ale oni to mają ze względu na pieniądze, bo grzeją prądem, a to drogo wychodzi.

U moich rodziców temperatura sięga 26 stopni, ale to już jest ukrop

Jednak każdy lubi inną temperaturę.
Stary 2010-08-31, 10:48   #2807
margaryt
Rozeznanie

Kootekk trzymamy kciuki
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:51   #2808
79 Marta
Wtajemniczenie

Kootekk w sumie już Michałek całkiem spory będzie dobrze
Stary 2010-08-31, 10:52   #2809
kliwia
Zakorzenienie

Gustawek od skonczonego 32 tygodnia liczy sie 8 miesiac.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Anecka moj maz ma recznik ktory dostal w szpitalu po urodzeniu, z nadrukowanym rokiem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:54   #2810
melabn
Wtajemniczenie

kotekk daj znac jak to crp jak beda wyniki, jak mi w I ciazy saczyly sie wody to crp sie podnioslo i dziecko z wrodzonym zapaleniem pluc urodzilam,wiec lepiej ciac za wczasu a Michas duzy chlopak i jak bedzie trzeba da sobie rade i po tej stronie
recznik ja uzywam frotte dla siebie i dla dzieci tez
Stary 2010-08-31, 10:56   #2811
Artystka23
Dragonfly

kootekk to Michalek jest juz spory,dacie rade

ja dzis p0jde na rynek z tesciowa kompletowac wyprawke
Stary 2010-08-31, 10:59   #2812
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Ile?
Matko! Zamarzłabym na śmierć!
U nas jest zawsze 22-23 stopnie. Jak już jest 21, to ubieramy się w grube swetry, polary i leżymy pod kocem
Piec ustawiony jest, żeby w domu utrzymywało się cały czas 22 stopnie.
Raz coś mu brakowało wody i nie grzał dobrze i zrobiło się 19, to wzywałam faceta do naprawy, bo zamarzałam.

U mojej teściowej też jest tak zimno. U nich temp. nie przekracza 19 stopni. Ale oni to mają ze względu na pieniądze, bo grzeją prądem, a to drogo wychodzi.

U moich rodziców temperatura sięga 26 stopni, ale to już jest ukrop

Jednak każdy lubi inną temperaturę.
No tak kazdy lubi inna temperature, aczkolwiek ja nie lubie jak jest 17 i mniej.. wiadomo, ale jestem przyzwyczajona. W zimie jak sie nie napali bo sie nie ma czasu czy sie pracuje to mialam w pokoju max 13. No nie powiem bylo zimno ale dwa swetry i koc zalatwialy sprawe Niestety przez taka temp. mialam odmrozony nos i naczynka i mi pekaly

No i tez na cieplote wplywa to ze ja mam bardzo wysokie mieszkanie wiec nigdy nie bedzie cieplo. Jak sie pali w piecu to jest max 20 st.

U ciotki jak bylam w malym mieszkanku,niskim.. ona ma ustawione na 19st grzania i bylo mi strasznie cieplo! ale pokoje ma male i po 2 grzejniki, ja tez mam 2, ale pokoj 2x wiekszy.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Gustawek od skonczonego 32 tygodnia liczy sie 8 miesiac.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Anecka moj maz ma recznik ktory dostal w szpitalu po urodzeniu, z nadrukowanym rokiem
wow to fajna pamiatka w sumie

co do laktatora, co byscie wziely majac do wyboru te dwa: mini electric medela czy avent isis reczny? dodam ze jeden sutek zawsze mam wklesly o ile to ma znaczenie w odciaganiu.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-31, 11:01   #2813
Beata_Batumi
Zadomowienie

Kootek- ja też trzymam kciuki! Moja babcia urodziła wujka też mniej więcej na tym etapie ciąży - ważył 1900 g, od razu ich wypuścili ze szpitala i jakoś przeżył bez opieki medycznej, a było to ponad 60 lat temu...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:02   #2814
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
kootekk, to czekamy razem z Toba Swietnie, ze chociaz sie wyspalas no i Michalek jaki juz spory

Gustawek, ano frotte kupie, ale sa rozne frotte. Wlasnie widzialam na allegro frotee 80% bawelna i 20% poliester

No i tak sie zastanawiam te pampersy to kupowac jak najwieszka pake 3-5kg? czy wystarczy jakas mala bo diecko szybko rosnie?

hehehe ja tez wole te sprane wstyd sie przyznac ale mam swoj z niemowlectwa recznik i jest najlepiej chlonny..
mam taki jeden, to jest z jednej strony frotta a z drugiej polar. nie doczytalm w opisie aukcji i zonk. Ale może nie będzie taki zły bo frotą sie wytrze dzidka a polarowa strona będzie trzymać ciepło
Stary 2010-08-31, 11:03   #2815
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Weronisia, troche lepiej - dzieki

w nocy kłuło mnie coś w macicy
8 miesiac mamy wiec teraz juz coraz gorzej chyba bedzie - ja przynajmniej pewnie bede tylko narzekac i narzekac

z TZ troche lepiej, ostatnia szansa - jesli nie bedziemy potrafili sie dogadac to po narodzinach sie rozstaniemy i zostaniemy parntnerami ale tylko w kwestii wychowywania malej.
Jest jedna rzecz o ktora ja mialam do niego wielki zal przez pare miesiecy,ale dusilam to w sobie - wczoraj mu powiedzialam i mam nadzieje,ze to oczysci atmosfere.

U Was tez od rana leje i zimno?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:04   #2816
kretencja
Zakorzenienie

Ja bym też przy 17 stopniach zamarzła, ciepłolubna jestem

Mój Dzidź dzisiaj się wierci i wierci, i stuka, i się przeciąga. Rekompensuje mi wczorajszy spokojny dzień

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-31, 11:05   #2817
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
No tak kazdy lubi inna temperature, aczkolwiek ja nie lubie jak jest 17 i mniej.. wiadomo, ale jestem przyzwyczajona. W zimie jak sie nie napali bo sie nie ma czasu czy sie pracuje to mialam w pokoju max 13. No nie powiem bylo zimno ale dwa swetry i koc zalatwialy sprawe Niestety przez taka temp. mialam odmrozony nos i naczynka i mi pekaly

No i tez na cieplote wplywa to ze ja mam bardzo wysokie mieszkanie wiec nigdy nie bedzie cieplo. Jak sie pali w piecu to jest max 20 st.

U ciotki jak bylam w malym mieszkanku,niskim.. ona ma ustawione na 19st grzania i bylo mi strasznie cieplo! ale pokoje ma male i po 2 grzejniki, ja tez mam 2, ale pokoj 2x wiekszy.

wow to fajna pamiatka w sumie

co do laktatora, co byscie wziely majac do wyboru te dwa: mini electric medela czy avent isis reczny? dodam ze jeden sutek zawsze mam wklesly o ile to ma znaczenie w odciaganiu.
ja mam ręczny z Chicco
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:08   #2818
melabn
Wtajemniczenie

Irsin oby z tż sie ulozylo
Anecka ja wzielabym medele chyba
ja sobie kupie(jesli bedzie potrzebny oczywiscie medele ale reczny
Stary 2010-08-31, 11:12   #2819
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
A to kombinezonik, karuzelka i my z Jaśkiem w 30t5d.

Superrrrr teraz to mi sie spać zachciało ;/ ide pogarowac jeszcze godzinkę.
Super śliczna karuzelka, gdzie kupiłaś ?
Kombinezonik też ekstra.
No a brzuszek to taki malutki
Stary 2010-08-31, 11:14   #2820
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ja mam ręczny z Chicco
O, sprawdzilam i ma regulacje sily ssania i jeszcze dobre opinie w sumie.. musze zobaczyc w sklepach czy maja. Jade zaraz do reala z ojcem zobacze jak sie bedzie zachowywal.
3majcie kciuki

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości