Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 10:10   #2251
titina
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Zaginięcie Iwony Wieczorek. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/767774601

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:13   #2252
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xtatoo Pokaż wiadomość
nie dajmy się prowokować do rozmów na temat mamy Iwony, jak ktoś znowu zniży się do poziomu oceny umierającej z niepokoju i strachu mamy Iwonki - olejmy buraka!

Ja bym takiej osobie od razu BANA STAŁEGO wlepiła Może wtedy co poniektórzy w język by się ugryźli

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:21   #2253
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez takisobiekolo Pokaż wiadomość
(...)

Mam pytanie czy przypadkiem Iwona nie ma go w znajomych na NK (niech ktoś sprawdzi kto zna jej profil)

sprawdziłam, nie ma w znajomych Iwonki tego Meggera.
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:24   #2254
ewcia1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xtatoo Pokaż wiadomość
nie dajmy się prowokować do rozmów na temat mamy Iwony, jak ktoś znowu zniży się do poziomu oceny umierającej z niepokoju i strachu mamy Iwonki - olejmy buraka!
ewcia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:25   #2255
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcia1980 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem zaangażowania mamy Iwony nie należy rozstrząsać bo to ile zrobiła w sprawie poszukiwań jest godne naśladowania.

Wszystko było ok dopóki nie napisał pan Janusz, ktoś to podchwycił, przekręcił i stało się jak stało że jest atakowana mama Iwonki i wiem to na pewno, ze nie to było celem pana Janusza.

Należy ignorować nagonkę na mamę Iwony bo tym nie przybliżymy się do pomocy w sprawie poszukiwań.
ja to podchwyciłam i nic nie przekręciłam, nikogo też nie atakowałam. Po prostu nie rozumiem stwierdzenia, że Janusz sobie nie wyobraża mamy Iwony plakatującej miasto przecież ona pierwsza się za to wzięła i jestem pewna, że gdyby teraz miała to robić to też by zrobiła.
Tylko postawy Janusza nie rozumiem, czemu zakłada z góry, że ona ma siedzieć w domu, a internauci się wszystkim zajmą. Ja tak przynajmniej zrozumiałam tego jego posta.

Cytat:
We wtorek, 7 września o godz. 12.30 zostanie wyemitowany odcinek programu "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie", który poruszy temat zaginionej Iwony Wieczorek. W programie wystąpi mama dziewczyny.
beznadziejna godzina emisji - ludzie w pracy lub w szkołach, bez sensu :/
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:32   #2256
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość

też tak uważam :/ chyba misją tego programu jest to, żeby zobaczyło go jak najwięcej osób... więc powinien lecieć w porze największej oglądalności, np. po wieczornych wiadomościach... nawet gdyby odcinek trwał wtedy trzy minuty, to i tak byłoby więcej korzyści...

no ale trudno, lepszy rydz niż nic.
Stary 2010-08-31, 10:32   #2257
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to podchwyciłam i nic nie przekręciłam, nikogo też nie atakowałam. Po prostu nie rozumiem stwierdzenia, że Janusz sobie nie wyobraża mamy Iwony plakatującej miasto przecież ona pierwsza się za to wzięła i jestem pewna, że gdyby teraz miała to robić to też by zrobiła.
Tylko postawy Janusza nie rozumiem, czemu zakłada z góry, że ona ma siedzieć w domu, a internauci się wszystkim zajmą. Ja tak przynajmniej zrozumiałam tego jego posta.

a nie masz możliwości nagrania ? ja bym tak zrobiła gdybym nie mogła obejrzeć. A tak w ogóle to na priva dostałam wiadomość od Pana Janusza, że w sobotę będzie emitowany program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? "

Stary 2010-08-31, 10:37   #2258
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez masmeli Pokaż wiadomość
a nie masz możliwości nagrania ? ja bym tak zrobiła gdybym nie mogła obejrzeć. A tak w ogóle to na priva dostałam wiadomość od Pana Janusza, że w sobotę będzie emitowany program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? "
eh tyle że nie chodzi o nas, my wiemy o całej sprawie, więc nagranie nic nie zmieni Vision pewnie chodzi o to, że mało ludzi się dowie o zaginięciu Iwony...

hmmm to w końcu w sobotę, czy we wtorek? już się pogubiłam :conf used:
Stary 2010-08-31, 10:46   #2259
Janusz_G
Raczkowanie

......................... ....................

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-08-31 o 19:51
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:46   #2260
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
eh tyle że nie chodzi o nas, my wiemy o całej sprawie, więc nagranie nic nie zmieni Vision pewnie chodzi o to, że mało ludzi się dowie o zaginięciu Iwony...

hmmm to w końcu w sobotę, czy we wtorek? już się pogubiłam :conf used:

a możliwe

Nie wiem tu na forum napisane, że we wtorek, a ja dostałam wiadomość, że w sobote.... Najlepiej do Pana Janusza napisz.... wtedy wszystko będzie jasne

Stary 2010-08-31, 10:50   #2261
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
a możliwe

Nie wiem tu na forum napisane, że we wtorek, a ja dostałam wiadomość, że w sobote.... Najlepiej do Pana Janusza napisz.... wtedy wszystko będzie jasne
może lepiej nie będę męczyć Pana Janusza takimi kwestiami, zaraz przeszukam program TV na najbliższy tydzień i dam Wam znać

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

heh znalazłam informację w programie TV, że we wtorek 7 września na TVP1... o godzinie 10.25. czyli żadna wersja nie była poprawna - pan Janusz znał złą datę, a w tamtym artykule była zła godzina.
Stary 2010-08-31, 10:51   #2262
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
No bo sobie nie wyobrażam - weź to na logikę - ile czasu zajęło by jej plakatowanie , - a kontakty z policją z prokuraturą , odbieranie telefonów z wiadomościami a oprócz tego chociażby przygotowanie posiłku czy praca - Jednego dnia ile by rozniosła 20 - 100 i to tylko w okolicy , a inne części miasta a w ogóle inne miasta ? Może najlepiej by zrobiła chodząc i wołając "Iwonka Iwonka" hmm Stad ta moja wypowiedź - nie można być w tylu miejscach naraz nie wykonalne . A nigdzie nie napisałem ze ma siedzieć w domu . Teraz np - wróciła do pracy - bo musi z czegoś żyć . Pozdrawiam

dokładnie.... Mama Iwony wie, że pomimo tej tragedii życie toczy się dalej. Nie zapominajmy, że prócz Iwonki ma jeszcze jedną córkę, która też jej potrzebuje dla niej też z pewnością jest to sytuacja dramatyczna.... Ja podziwiam Panią Iwonę K. za jej siły, determinację bo bardzo dużo zrobiła, aby nagłośnić tę tragedię.

I nie oceniajmy ludzi w obliczu takiego nieszczęścia... bo nie dość, że nie wypada to po prostu jest to nie ludzkie....

Stary 2010-08-31, 10:51   #2263
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
ale to przeciez nie o nas chodzi, żebysmy obejrzały czy nagrały, tylko żeby ludzie, którzy o sprawie nie słyszeli, a moze cos słyszeli ale wiedzą dokładnie o co chodzi się dowiedzieli..

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:54   #2264
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __izis__ Pokaż wiadomość
Mama Iwonki w jakims wywiadzie powiedziala, ze siedzi caly czas w domu, w zasadzie z niego nie wychodzac. Powod? Chce byc w domu jak Iwonka przyjdzie, otworzyc jej drzwi.

Petycje podpisalam ale nie przyszedl mi link aktywujacy od wczoraj
Bo Iwonka nie ma kluczy przy sobie (cytujac mame Iwony)
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:57   #2265
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
ale to przeciez nie o nas chodzi, żebysmy obejrzały czy nagrały, tylko żeby ludzie, którzy o sprawie nie słyszeli, a moze cos słyszeli ale wiedzą dokładnie o co chodzi się dowiedzieli..

wiem, wiem już zostało to wyjaśnione.... I co raja to racja według mnie najlepszą godziną byłyby granice 18

Chociaż wiedzą co robią bo od dłuższego czasdu ten program emitują w tych godzinach, a jednak udaję się odnaleźć osoby zaginione dzięki temu programowi...

wiele ludzi w sumie pracuje na nocne bądź popołudniowe zmiany więc będą mogli obejrzeć...

Sama nie wiem... dobrze, że w ogóle będzie ten program

Stary 2010-08-31, 11:00   #2266
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie.... Mama Iwony wie, że pomimo tej tragedii życie toczy się dalej. Nie zapominajmy, że prócz Iwonki ma jeszcze jedną córkę, która też jej potrzebuje dla niej też z pewnością jest to sytuacja dramatyczna.... Ja podziwiam Panią Iwonę K. za jej siły, determinację bo bardzo dużo zrobiła, aby nagłośnić tę tragedię.

I nie oceniajmy ludzi w obliczu takiego nieszczęścia... bo nie dość, że nie wypada to po prostu jest to nie ludzkie....
A czy ja ja gdzieś oceniłam?
dziwiła mnie wypowiedź pana Janusza i tyle. A niektóre z was rozdmuchały z tego jakąś "aferę", ludzie...
Pan Janusz napisał jak to jest jeśli chodzi o mamę Iwony. Tak czy siak wiem, że jeśliby musiała to by chodziła z tymi plakatami gdzie się tylko da, dla mnie to oczywiste. M jednak tyle szczęścia, że pomagają jej bliscy obcy ludzie więc może zająć się ważniejszymi sprawami.

Cytat:
Sama nie wiem... dobrze, że w ogóle będzie ten program
tak, to fakt

Ciekawa jestem jak się toczy sprawa, bo coś ucichło ostatnio i ani Rutek ani policja nie mówią nic, nic nowego nie wiemy... mimo, że Rutek obiecywał, że sprawa się za kilka dni zakończy :/

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:01
Stary 2010-08-31, 11:03   #2267
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
dziwiła mnie wypowiedź pana Janusza i tyle. A niektóre z was rozdmuchały z tego jakąś "aferę", ludzie...
myślę, że z ocenianiem to nie była aluzja do Ciebie pewnie do tej osoby, która parę stron wstecz pisała, że Pani Iwona nie interesowała się córką i nic o niej nie wiedziała...
myślę, że do Ciebie raczej nikt nie ma pretensji
Stary 2010-08-31, 11:04   #2268
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Tylko postawy Janusza nie rozumiem, czemu zakłada z góry, że ona ma siedzieć w domu, a internauci się wszystkim zajmą. Ja tak przynajmniej zrozumiałam tego jego posta..
Wg mnie to jest Twoja nadinterpretacja. Nikt internautów do niczego nie zmusza. Wszystko robią z własnej nieprzymuszonej woli - czyż nie? Nie rozumiem w czym problem znowu... Jedno znanie Pana Janusza i już tysiące interpretacji - nie zawsze przyjemnych i potrzebnych.
Może on poprostu widzi na codzień w jakim stanie jest Pani Kinda i ile ma na głowie, może poprostu chciałby ją odciążyć... Troche wyobraźni oraz empatii trzeba aby to zrozumieć.

Dyskusja na ten temat rozpoczela się od postu "gramwzielone" (post #2200), wiec nikt nie wnosil pretensji do Twoich wypowiedzi. Sama się "wystawiłaś"

Edytowane przez obserwatorka79
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:15
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:05   #2269
madzz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Zaginięcie Iwony Wieczorek. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/767774601

A pod artykułem komentarz : ;/

"ludzie dajcie juz spokoj z ta cala iwona!!!!wszedzie gdzie sie nie obejze caigle tylko iwona.w tej sprawie jest duzo niejasnosci i to nie jest taka zwykla zaginiona,ona sama sobie na to zaginiecie zapracowala swoim zachowniem!przeciez ona nie wracala ze szkoly tylko z dyskoteki i w dodatku nad ranem!a to jest duza roznica,ta dziewczyna nie miala za grosz szacunku do samej siebie,to jaki cudem ja mieli ludzie szanowac.moim skromnym zdaniem to jaka farsa z jej zaginieciem,i stoi za tym matka,ktora zamiast szukac corki to stroi sie przed lutrem zeby dobrze wypasc w telewizji,masakra jakas!! "

Nie rozumiem...
Że tacy ludzie...bez serca chodzą po tym świecie.;/
madzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:10   #2270
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Pan Janusz napisał jak to jest jeśli chodzi o mamę Iwony. Tak czy siak wiem, że jeśliby musiała to by chodziła z tymi plakatami gdzie się tylko da, dla mnie to oczywiste. M jednak tyle szczęścia, że pomagają jej bliscy obcy ludzie więc może zająć się ważniejszymi sprawami.

tak, to fakt

Ciekawa jestem jak się toczy sprawa, bo coś ucichło ostatnio i ani Rutek ani policja nie mówią nic, nic nowego nie wiemy... mimo, że Rutek obiecywał, że sprawa się za kilka dni zakończy :/

Jak każda matka a ja pisząc to nie miałam zamiaru Cię urazić mimo, że Pan Janusz odp na Twoją wypowiedź, ja z kolei na Jego miałam na myśli inną użytkowniczkę, która moim zdaniem oczernia mamę Iwony chyba domyślasz sie o kogo mi chodzi.....

Ech z tym Rutkowskim to szkoda gadać.... czasami mam wrażenie, że na rozgłosie i świetle fleszy bardziej mu zależy niż na całej tej sprawie ( choć nie wiemy i nie nam oceniać) może ciężko pracuje i stąd ta cisza...

a Policja jak to policja śledztwo jest objęte tajemnicą i tyle... może to i lepiej .

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
myślę, że z ocenianiem to nie była aluzja do Ciebie pewnie do tej osoby, która parę stron wstecz pisała, że Pani Iwona nie interesowała się córką i nic o niej nie wiedziała...
myślę, że do Ciebie raczej nikt nie ma pretensji

tak strzeliłaś w samo sedno otóż to.

Jakbym wiedziała, że to napiszesz to nie produkowałabym się kilka postów dalej

Edytowane przez masmeli
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:12
Stary 2010-08-31, 11:13   #2271
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość
Wg mnie to jest Twoja nadinterpretacja. Nikt internautów do niczego nie zmusza. Wszystko robią z własnej nieprzymuszonej woli - czyż nie? Nie rozumiem w czym problem znowu... Jedno znanie Pana Janusza i już tysiące interpretacji - nie zawsze przyjemnych i potrzebnych.
Może on poprostu widzi na codzień w jakim stanie jest Pani Kinda i ile ma na głowie, może poprostu chciałby ją odciążyć... Troche wyobraźni oraz empatii trzeba aby to zrozumieć.

Dyskusja na ten temat rozpoczela się od postu "gramwzielone", wiec nikt nie wnosil pretensji do Twoich wypowiedzi. Sama się wystawiłaś
teraz to ty nadinterpretujesz, lepiej przeczytaj moją wypowiedź ze zrozumieniem: nie oceniam mamy Iwony źle, wiem że jej ciężko, cieszę się że jej obcy ludzie pomagają i że nie jest sama, wiem że nikt im nie karze na siłę jej pomagać tylko sami chcą, ale wiem też że gdyby ona tej pomocy nie miała to SAMA robiłaby wszystko co tylko można, także łaziłaby z plakatami. Aż tak cieżko to zrozumieć? Czy mam drukowanymi napisać żeby znowu mnie ktoś nie posądził o brak empatii ?

Zresztą nie chce mi się już tłumaczyć, bo to bez sensu. Tym bardziej, że nic złego nie napisałam Więc ode mnie tyle, dajcie sobie... na wstrzymanie

Cytat:
Nie rozumiem...
Że tacy ludzie...bez serca chodzą po tym świecie.;/
nie pierwszy taki komentarz i zapewne nie ostatni, widziałam gorsze...
Nawet w petycji już są dwie osoby przeciw i jakaś osoba napisała tam pierdoły, widać że zero szacunku dla cierpienia innych

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:17
Stary 2010-08-31, 11:32   #2272
muszynianka
Zakorzenienie

Ta świetna godzina emisji obejrzą to emeryci i renciści ewentualnie bo większość osób jest o tej porze w pracy, młodzi ludzie zaczynają szkołę.
Można wierzyć jeszcze w niepracujących studentów...
Nie wiem jak ja mam to nagrać, chyba telefonem bo wideo od 100 lat nie mam w domu a dvd nie nagrywa :P
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:33   #2273
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Ech z tym Rutkowskim to szkoda gadać.... czasami mam wrażenie, że na rozgłosie i świetle fleszy bardziej mu zależy niż na całej tej sprawie ( choć nie wiemy i nie nam oceniać) może ciężko pracuje i stąd ta cisza...

a Policja jak to policja śledztwo jest objęte tajemnicą i tyle... może to i lepiej

w najnowszej Angorze jest artykuł, gdzie znajduje się wypowiedź Rutkowskiego, który powiedział, że jesli Iwona znajdzie się żywa, to będzie dla niego najmilsza niespodzianka w życiu.

Ogólnie ten artykuł całkiem fajny jest.

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:36   #2274
siarczan_sodu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Ta świetna godzina emisji obejrzą to emeryci i renciści ewentualnie bo większość osób jest o tej porze w pracy, młodzi ludzie zaczynają szkołę.
Nie wiem jak ja mam to nagrać, chyba telefonem bo wideo od 100 lat nie mam w domu a dvd nie nagrywa :P
A na jakim kanale to leci?
Bo akurat chyba nie będzie mnie w domu,ale mogę namówić mamę, zeby nagrała.
Stary 2010-08-31, 11:37   #2275
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
w najnowszej Angorze jest artykuł, gdzie znajduje się wypowiedź Rutkowskiego, który powiedział, że jesli Iwona znajdzie się żywa, to będzie dla niego najmilsza niespodzianka w życiu.

a jest tam jeszcze coś ciekawego na temat sprawy Iwony?
Stary 2010-08-31, 11:37   #2276
karotka1
Raczkowanie

Cytat:
No tak masz rację ale nie ma co narzekać... ten program jest emitowany od wielu wielu lat i nikt nagle nie zmieni pory jej emisji niestety:/...
karotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:41   #2277
Janusz_G
Raczkowanie

......................... .......

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-08-31 o 19:51
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:49   #2278
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Wiem ze jesteście wszystkie razem bardzo tą sytuacją przygnębione .
Dla naświetlenia co się dzieje z mama Iwony mogę powiedzieć jedno - Jest dzielna kobietą - nie jedna z was by sie załamała . jestem na co dzień w kontakcie telefonicznym i uwierzcie - rozmowa jest tak trudna jak dyplomacja na wyższym szczeblu , Pocieszam , przekazuję słowa otuchy od forumowiczów , przedstawiam plan działania - co jeszcze możemy zrobić . Ale ta dziewczyna jest u kresu wytrzymałości - proszki , ciągła niepewność , różne plotki , praca i wiele innych trudnych spraw o których nie mogę wspomnieć . Sprzątnęłam pokój Iwonki słyszę jak drżącym głosem mówi do mnie przez telefon . Bardzo dobrze - odpowiadam - jak wróci będzie miała gdzie odpocząć . I cisza , głos załamujący w słuchawce pyta mnie - dobrze zrobiłam? .
A ja oczywiście bardzo dobrze i szybko poruszam inny temat który by ja postawił na nogi - do działania . Tak , piszę to i łzy cisną mi się do oczu .

Dobra - jestem w pracy jeszcze mnie wywalą za siedzenie w necie.
Piszcie Janusz nie per Pan - czuje się wtedy tak staro
mi też się łzy cisnęły w trakcie czytania nie umiem nawet słowami wyrazić swojego współczucia dla rodziny Iwonki, zwłaszcza dla Pani Iwony...
przeczytałam ten artykuł, który któraś z Wizażanek zalinkowała na poprzedniej stronie... ten o mamie Iwony, z 8.08... już go wtedy czytałam, ale teraz po raz kolejny strasznie mnie ruszył
Stary 2010-08-31, 11:56   #2279
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:

wiem, że jak ktos ma kablówke na łaczu cyfrowym to mozna miec pakiet z nagrywarka. Ja mam telewizje N HD i moge nagrywac co chce w dowolnym momencie.
U mnie w okolicy wiele osob ma i myslalam, że tez moze macie

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:

musze dorwac bo z chęcią przeczytam. O już Pan Rutkowski nie jest taki pewny, że Iwoka nie żyje Bardzo dobrze, że liczy się z tym że dziewczyna może życ, ja jestem przekonana, że tak jest

Stary 2010-08-31, 11:56   #2280
Kimikika
BAN stały

Dziewczyny nie trzeba nagrywać, po emisji program na pewno będzie dostępny na stronie, tak jak pozostałe odcinki:

http://www.tvp.pl/publicystyka/temat...082010/2268544

Edytowane przez Kimikika
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:57
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości