|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Zaginięcie Iwony Wieczorek. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/767774601
|
#2252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym takiej osobie od razu BANA STAŁEGO wlepiła
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież ona pierwsza się za to wzięła i jestem pewna, że gdyby teraz miała to robić to też by zrobiła.Tylko postawy Janusza nie rozumiem, czemu zakłada z góry, że ona ma siedzieć w domu, a internauci się wszystkim zajmą. Ja tak przynajmniej zrozumiałam tego jego posta. Cytat:
|
||
|
|
|
#2256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale trudno, lepszy rydz niż nic. |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie masz możliwości nagrania ? ja bym tak zrobiła gdybym nie mogła obejrzeć. A tak w ogóle to na priva dostałam wiadomość od Pana Janusza, że w sobotę będzie emitowany program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? " |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Vision pewnie chodzi o to, że mało ludzi się dowie o zaginięciu Iwony...hmmm to w końcu w sobotę, czy we wtorek? już się pogubiłam ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
......................... ....................
Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-08-31 o 19:51 |
|
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a możliwe ![]() Nie wiem tu na forum napisane, że we wtorek, a ja dostałam wiadomość, że w sobote.... Najlepiej do Pana Janusza napisz.... wtedy wszystko będzie jasne
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- heh znalazłam informację w programie TV, że we wtorek 7 września na TVP1... o godzinie 10.25. czyli żadna wersja nie była poprawna - pan Janusz znał złą datę, a w tamtym artykule była zła godzina. |
|
|
|
|
#2262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokładnie.... Mama Iwony wie, że pomimo tej tragedii życie toczy się dalej. Nie zapominajmy, że prócz Iwonki ma jeszcze jedną córkę, która też jej potrzebuje dla niej też z pewnością jest to sytuacja dramatyczna.... Ja podziwiam Panią Iwonę K. za jej siły, determinację bo bardzo dużo zrobiła, aby nagłośnić tę tragedię. I nie oceniajmy ludzi w obliczu takiego nieszczęścia... bo nie dość, że nie wypada to po prostu jest to nie ludzkie.... |
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
ale to przeciez nie o nas chodzi, żebysmy obejrzały czy nagrały, tylko żeby ludzie, którzy o sprawie nie słyszeli, a moze cos słyszeli ale wiedzą dokładnie o co chodzi się dowiedzieli..
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
Bo Iwonka nie ma kluczy przy sobie (cytujac mame Iwony)
|
|
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, wiem już zostało to wyjaśnione.... I co raja to racja według mnie najlepszą godziną byłyby granice 18 Chociaż wiedzą co robią bo od dłuższego czasdu ten program emitują w tych godzinach, a jednak udaję się odnaleźć osoby zaginione dzięki temu programowi... wiele ludzi w sumie pracuje na nocne bądź popołudniowe zmiany więc będą mogli obejrzeć... Sama nie wiem... dobrze, że w ogóle będzie ten program |
|
|
|
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwiła mnie wypowiedź pana Janusza i tyle. A niektóre z was rozdmuchały z tego jakąś "aferę", ludzie... ![]() Pan Janusz napisał jak to jest jeśli chodzi o mamę Iwony. Tak czy siak wiem, że jeśliby musiała to by chodziła z tymi plakatami gdzie się tylko da, dla mnie to oczywiste. M jednak tyle szczęścia, że pomagają jej bliscy obcy ludzie więc może zająć się ważniejszymi sprawami. Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak się toczy sprawa, bo coś ucichło ostatnio i ani Rutek ani policja nie mówią nic, nic nowego nie wiemy... mimo, że Rutek obiecywał, że sprawa się za kilka dni zakończy :/ Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-31 o 11:01 |
||
|
|
|
#2267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie do tej osoby, która parę stron wstecz pisała, że Pani Iwona nie interesowała się córką i nic o niej nie wiedziała...myślę, że do Ciebie raczej nikt nie ma pretensji
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może on poprostu widzi na codzień w jakim stanie jest Pani Kinda i ile ma na głowie, może poprostu chciałby ją odciążyć... Troche wyobraźni oraz empatii trzeba aby to zrozumieć. Dyskusja na ten temat rozpoczela się od postu "gramwzielone" (post #2200), wiec nikt nie wnosil pretensji do Twoich wypowiedzi. Sama się "wystawiłaś"
Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-08-31 o 11:15 |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A pod artykułem komentarz : ;/ "ludzie dajcie juz spokoj z ta cala iwona!!!!wszedzie gdzie sie nie obejze caigle tylko iwona.w tej sprawie jest duzo niejasnosci i to nie jest taka zwykla zaginiona,ona sama sobie na to zaginiecie zapracowala swoim zachowniem!przeciez ona nie wracala ze szkoly tylko z dyskoteki i w dodatku nad ranem!a to jest duza roznica,ta dziewczyna nie miala za grosz szacunku do samej siebie,to jaki cudem ja mieli ludzie szanowac.moim skromnym zdaniem to jaka farsa z jej zaginieciem,i stoi za tym matka,ktora zamiast szukac corki to stroi sie przed lutrem zeby dobrze wypasc w telewizji,masakra jakas!! " Nie rozumiem... Że tacy ludzie...bez serca chodzą po tym świecie.;/ |
|
|
|
|
#2270 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak każda matka chyba domyślasz sie o kogo mi chodzi.....Ech z tym Rutkowskim to szkoda gadać.... czasami mam wrażenie, że na rozgłosie i świetle fleszy bardziej mu zależy niż na całej tej sprawie ( choć nie wiemy i nie nam oceniać) może ciężko pracuje i stąd ta cisza... a Policja jak to policja śledztwo jest objęte tajemnicą i tyle... może to i lepiej . ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
tak strzeliłaś w samo sedno Jakbym wiedziała, że to napiszesz to nie produkowałabym się kilka postów dalej
Edytowane przez masmeli Czas edycji: 2010-08-31 o 11:12 |
||
|
|
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą nie chce mi się już tłumaczyć, bo to bez sensu. Tym bardziej, że nic złego nie napisałam Więc ode mnie tyle, dajcie sobie... na wstrzymanie ![]() Cytat:
Nawet w petycji już są dwie osoby przeciw i jakaś osoba napisała tam pierdoły, widać że zero szacunku dla cierpienia innych
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-31 o 11:17 |
||
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Ta świetna godzina emisji obejrzą to emeryci i renciści ewentualnie bo większość osób jest o tej porze w pracy, młodzi ludzie zaczynają szkołę.
Można wierzyć jeszcze w niepracujących studentów... Nie wiem jak ja mam to nagrać, chyba telefonem bo wideo od 100 lat nie mam w domu a dvd nie nagrywa :P |
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w najnowszej Angorze jest artykuł, gdzie znajduje się wypowiedź Rutkowskiego, który powiedział, że jesli Iwona znajdzie się żywa, to będzie dla niego najmilsza niespodzianka w życiu. Ogólnie ten artykuł całkiem fajny jest.
|
|
#2274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo akurat chyba nie będzie mnie w domu,ale mogę namówić mamę, zeby nagrała.
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
a jest tam jeszcze coś ciekawego na temat sprawy Iwony?
|
|
|
|
#2276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
......................... .......
Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-08-31 o 19:51 |
|
|
|
#2278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie umiem nawet słowami wyrazić swojego współczucia dla rodziny Iwonki, zwłaszcza dla Pani Iwony... ![]() przeczytałam ten artykuł, który któraś z Wizażanek zalinkowała na poprzedniej stronie... ten o mamie Iwony, z 8.08... już go wtedy czytałam, ale teraz po raz kolejny strasznie mnie ruszył
|
|
|
|
|
#2279 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że jak ktos ma kablówke na łaczu cyfrowym to mozna miec pakiet z nagrywarka. Ja mam telewizje N HD i moge nagrywac co chce w dowolnym momencie. U mnie w okolicy wiele osob ma i myslalam, że tez moze macie![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
musze dorwac bo z chęcią przeczytam. O już Pan Rutkowski nie jest taki pewny, że Iwoka nie żyje Bardzo dobrze, że liczy się z tym że dziewczyna może życ, ja jestem przekonana, że tak jest
|
||
|
|
|
#2280 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny nie trzeba nagrywać, po emisji program na pewno będzie dostępny na stronie, tak jak pozostałe odcinki:
http://www.tvp.pl/publicystyka/temat...082010/2268544 Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-08-31 o 11:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Vision pewnie chodzi o to, że mało ludzi się dowie o zaginięciu Iwony...