Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 11:48   #2191
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Już kiedyś pisałam - dieta wysokobiałkowa to nie jest dobra dla każdego dieta. Uszkadza nerki, nie uczy zasad racjonalnego odżywiania. Efelty są, bo muszą być - człowiek czerpie energię z węglowodanów, kiedy ich nie ma, musi czerpać skąd inąd, czyli spala zgromadzony tłuszcz. Ale nadmiar białka w diecie jest szkodliwy. NIE POLECAM.
Żaden dietetyk nie poleca
Ja schudłam na niej ok 10 kg i czuję się świetnie Wszystko zależy od podejścia, jeżeli ktoś chce wrócić do odżywiania sprzed diety to efekt jojo murowany, ja dużo nauczyłam się na tej diecie. Obserwowałam swój organizm i teraz wiem co mi służy a co nie. Jestem już 2 miesiące po diecie i wagę mam wciąż stabilną, ale pilnuję się z jedzeniem, jem o zdrowe rzeczy itd. Tego nauczyła mnie ta dieta.
Ale ja zawsze miałam predyspozycje do tycia a teraz jest super

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"

Edytowane przez Dzi25
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:51 Powód: Nieaktualny podpis ;P
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:51   #2192
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ja dziś nie trybię jak powinnam. zadzwoniłam nie do tej babki co powinnam. Piszę w notatce, że firma ma w ofercie "krem do rąg", ziewam i nie wiem co się dzieje w okół. Normanie oddawać słonko, ciepło i lepszą pogodę bo mnie jesien szkodzi.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:56   #2193
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Żaden dietetyk nie poleca
Ja schudłam na niej ok 10 kg i czuję się świetnie Wszystko zależy od podejścia, jeżeli ktoś chce wrócić do odżywiania sprzed diety to efekt jojo murowany, ja dużo nauczyłam się na tej diecie. Obserwowałam swój organizm i teraz wiem co mi służy a co nie. Jestem już 2 miesiące po diecie i wagę mam wciąż stabilną, ale pilnuję się z jedzeniem, jem o zdrowe rzeczy itd. Tego nauczyła mnie ta dieta.
Ale ja zawsze miałam predyspozycje do tycia a teraz jest super
tratatata ta że tak powiem poczekaj rok, 3lata, 5lat i wtedy pogadamy Nie wszystkie efekty od razu widać. A skoro żaden dietetyk, który ma za sobą lata nauki o funkcjonowaniu ludzkiego organizmu i wpływu na niego różnych diet i ich modyfikacji nie poleca, to coś w ty jest. Znam cukrzyków, którzy twierdzą że znają własny organizm na tyle, by wiedzieć co dla nich dobre. Jeden z nich już roziwnął stopę cukrzycową. A efekt jo-jo to naprawdę najmniejszy problem jeśli chodzi o powikłania spowodowane złym odżywianiem.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja dziś nie trybię jak powinnam. zadzwoniłam nie do tej babki co powinnam. Piszę w notatce, że firma ma w ofercie "krem do rąg", ziewam i nie wiem co się dzieje w okół. Normanie oddawać słonko, ciepło i lepszą pogodę bo mnie jesien szkodzi.
to Pagka....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:57   #2194
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
tratatata ta że tak powiem poczekaj rok, 3lata, 5lat i wtedy pogadamy Nie wszystkie efekty od razu widać. A skoro żaden dietetyk, który ma za sobą lata nauki o funkcjonowaniu ludzkiego organizmu i wpływu na niego różnych diet i ich modyfikacji nie poleca, to coś w ty jest. Znam cukrzyków, którzy twierdzą że znają własny organizm na tyle, by wiedzieć co dla nich dobre. Jeden z nich już roziwnął stopę cukrzycową. A efekt jo-jo to naprawdę najmniejszy problem jeśli chodzi o powikłania spowodowane złym odżywianiem.

O nieee, nigdy się tak nie zapuszczę jak wcześniej

Stary 2010-08-31, 12:01   #2195
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
O nieee, nigdy się tak nie zapuszczę jak wcześniej
wcale nie mówię o zapuszczaniu się, tylko raczej innych skutkach zdrowotnych. Poza tym wcale nie jestem przekonana, czy tak zdrowo się odzywiasz, jeśli stosujesz się do tego co było w diecie, to nadal Twoje odzywianie jest przebiałczone, a nerki obciążone. Czemu to takie oczywiste, że jak ktoś ma chore gardło, to idzie do lekarza, jak ma kłopot z emocjami idzie do psychologa, a tak ciężko zrozumieć, że od odżywiania są dietetycy, a nie kolorowe książeczki?

A tak poza tym, co u Ciebie? Jak mieszkanie, jak sprawy sercowe?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-08-31, 12:04   #2196
andzia1989r
Zakorzenienie

Podczytuję wasz wątek tak z ciekawości prawdę mówiąc bo ja już zaręczona, ale tak fajnie i z humorem tu piszecie, że sobie podczytuję.

I chciałabym się odnieśc do jednej sytuacji, jeśli można oczywiście.

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
na początku myślał,że w ogóle do niego nie zadzwonie bo zrobiłam to po 20 minutach i mówił,że miał nadzieje,że tego nie zrobie i że dotarło w koncu to do mnie,że on nie zmienił zdania:/ Powiedział żebyśmy dali sobie jeszcze 2 tyg zapytalam czy jest jakaś szansa powiedział,że mikroskopijna

Mówił,że jak sie nie chce zgodzić poczekać to możemy dzisiaj to skończyć
Kochana. Czytam Cię i bardzo mocno mi Cię szkoda, bo widzę jak cierpisz, ale Twój mężczyzna przesadza i to bardzo, a w dodatku wydaje mi się, że widzę powód jego przesadzania.

On już podjął decyzję dawno temu. Gdyby kochał to po 3 tygodniach brak spotkań i 2 tygodniach milczenia wiedziałby, że chce dac wam szansę.

On MA NADZIEJĘ, że po którejś z tych przerw ty się już nie odezwiesz, że zrozumiesz, że te przerwy są sztuczne, są tak naprawdę JEGO SPOSOBEM na to, byś sobie w jego mniemaniu łatwiej poradziła z rozstaniem. Najprościej mówiąc, przyzwyczaiła do tego, że jego nie ma, nie masz z nim kontaktu i nie ma was, i po prostu po którejś z tych przerw się już nie odezwała. Nawet Ci to powiedział, że miał nadzieję, że się nie odezwiesz i, że zrozumiałaś, że nie zmieni zdania.

Wiem, że pewnie będziesz czekac bo żyjesz nadzieją. Jednak lepiej chyba dla Ciebie by było gdybyś mu po prostu powiedziała, że przejrzałaś jego grę, że Cię karmi złudną nadzieją, bo albo się boi Twojej reakcji po rozstaniu, albo myśli, że Ci będzie łatwiej w ten sposób. I, że to najgorszy i najbardziej perfidny sposób w jaki mógł wasz związek zakończyc.

Wiem, że bardzo cierpisz. Mówisz, że dużo było Twojej winy w tym. Wyciągnij z tego wnioski na przyszłośc. Jednak mimo tego, że zawiniłaś, to zasługujesz na kochającego partnera a nie kogoś kto Cię traktuje jak jakiegoś śmiecia... Co można zostawic, wyrzucic, kazac czekac zupełnie się nie liczyc z uczuciami...

Ty może źle go traktowałaś, ale kochasz, i okazujesz to uczucie. On za to pokazuje jakim jest dupkiem...
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:04   #2197
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
to niech poczyta w podręczniku do biologii, gdzie trafiają wszystkie skladniki odżywcze z pożywiania
ja wiem że on wie tylko go denerwują moje uwagi na temat diety jego matki i że wszystko co ona robi jest źle no i w sumie co z tego że jemu powiem o tej szkodliwości dla nerek jak jego matka nadal będzie się opychać schabowymi żeby schudnąć ? Dla mnie to jest obrzydliwe, schudłabym bo już bym nie mogła patrzeć na mięso

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:15   #2198
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Świetny tekst!

My z TŻtem też musimy trochę schudnąć. Ja chyba puchnę na @, ale i tak 5-7 kg by się przydało zrzucić. A TŻ to z 15 kg
Gwizdaku jako że już jesteś, to o opinię zapytam fachowca - co sądzić o diecie Dukana? Bo nie znam osoby, która by na niej nie schudła. Ale boję się efektu jojo i wpływu tej diety na organizm, bo przecież tam praktycznie w ogólnie nie ma warzyw i owoców

Ja dopiero co wstałam, miałam się rano zarejestrować do lekarza ale stwierdziłam że pośpię w ostatni dzień wakacji
Hej Ja Ci powiem nie okiem eksperta, a osoby, która stosowała tą dietę przez prawie tydzień. Tak, to prawda, że szybko się chudnie, a bardziej na początku traci wodę. Z tym że po kilku dniach byłam tak osłabiona, że po całym dniu zajęć, nie dałam rady po wieczornych zakupach wejść na trzecie piętro Nie polecam. Teraz zmieniłam trochę moje nawyki żywieniowe- nie jem po osiemnastej, słodzę tylko kawę, nie podjadam, kręcę czasem na twisterze albo hula hopie i już widzę różnicę w sylwetce
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
hej ho

dziś na obiad pizza umrę gruba, ale szczęśliwa

a tak serio to małymi kroczkami osiągam jakieś tam cele - np. nie jem kolacji po 20. i ograniczam wielkość posiłków
niedługo wrócę do ćwiczeń (niech tylko skończę z podrozdziałem ) i heja!

Maleńka - w takim razie syt. jest nieco inna, skoro w sumie wiedziałaś o tym dziecku, ale jeśli podejrzewasz zdradę... sama musisz wszystko przemyśleć, my Cię będziemy wspierać
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
malenka, strasznie ciężka sytuacja... Sama wiesz jak wygląda Wasz związek i musisz zdecydować jak będzie. Najpierw piszesz,że wiele razy Cię zawiódł, być może nawet zdradził, a potem piszesz,że przez ten czas kiedy jesteście razem nie możesz Mu nic zarzucić...
Witaj Napisałam że przed tymi wydarzeniami, oprócz tego wszystkiego wcześniej między nami było naprawdę ok.. Teraz już nie jest tak idealnie i słodko...
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Hejka

Maleńka...ciężka sytuacja Z jednej strony może nie chciał Cię denerwować, martwić, myślał, że sam załatwi - no ale z drugiej to zbyt ważna sprawa, by zataić to przed drugą osobą...ale wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Na próbę ciężko mi będzie się wybrać, bo zespół jest z Chełma
Twoje zaręczyny były bardzo romantyczne

Mojemu tacie też się podoba

No nie mogę

Przykra sprawa, ale musicie to jakoś rozwiązać skoro chcecie być razem...

Bordo ze złotem dla mniet trochę trąci myszką, jest takie przeładowane.

Gratuluję zrzucenia wagi i poznania "teściów"
Hej Z Chełma? Czyli jesteś z lubelskiego?

Dobry wszystkim

Madzia, dobrze, że zadzwoniłaś. Nie znam Twojego TŻta, nie rozumiem go, ale może jednak on musi mieć ten czas na przemyślenie. I jeżeli te dwa tygodnie naprawdę pomogą, i cała przyszłość będzie lepsza, to warto poczekać... I tak jak dziewczyny pisały, bądź tu z nami, ale też zajmuj sobie maksymalnie wolny czas, czymś co lubisz

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:19   #2199
crozee
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

to Pagka....
ja przyznaje gwizdakowi rację. nie wiem, moze jestem pechowcem, ale po zaczeciu diety i stosowaniu jej dwa tygiodnie przytylam 2 kilo! piłam ponad 3 l wody dziennie, stosowałam sie sumiennie do wszystkiego... a co najgorsze, podejrzewam, ze dieta własnie miała wpływ na moje zapalenie nerek. od czasu kiedy ja wyprobowalam mialam ciagle problemy z pecherzem, baardzo złe wyniki moczu- duzo białka miałam w moczu własnie, bakterie, leukocyty. no i to zapalenie nerek.... nie chce mowic, ze to zrobila mi ta dieta, ale mysle, ze gdzies powod musi tkwic :|
Stary 2010-08-31, 12:21   #2200
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
wcale nie mówię o zapuszczaniu się, tylko raczej innych skutkach zdrowotnych. Poza tym wcale nie jestem przekonana, czy tak zdrowo się odzywiasz, jeśli stosujesz się do tego co było w diecie, to nadal Twoje odzywianie jest przebiałczone, a nerki obciążone. Czemu to takie oczywiste, że jak ktoś ma chore gardło, to idzie do lekarza, jak ma kłopot z emocjami idzie do psychologa, a tak ciężko zrozumieć, że od odżywiania są dietetycy, a nie kolorowe książeczki?

A tak poza tym, co u Ciebie? Jak mieszkanie, jak sprawy sercowe?
Spokojnie, jem już normalnie tylko pilnuję się tzn unikam kalorycznych rzeczy typu pizza, gotuję sobie do pracy posiłki bez użycia tłuszczu itd. Zasad diety już nie stosuję bo jestem na IV fazie więc mogę jeść wszystko co chcę tylko 1 raz w tygodniu pościk

Mieszkam już u siebie i jestem mega zadowolona chociaż nie mam mebli itp ale wszystko przyjdzie z czasem. Grunt,że mam wyposażoną kuchnię i łazienkę

Stary 2010-08-31, 12:28   #2201
skimos
Zakorzenienie

Dzi najważniejsze że już swoje Zazdroszczę

Maleńka, crozee dziękuję za odp

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:29   #2202
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Wróciłam.....

powiem Wam tak szczerze, jak na spowiedzi....

TO BYŁO NAJLEPSZE WESELE NA JAKIM BYLIŚMY!!!!

Życzę Wam, żeby każda z Was mogła o swoim weselu tak powiedzieć

bez niespodzianek, z super zespołem, wspaniałymi gośćmi, pysznym jedzeniem - wszystko było boskie, a kazanie Księdza powalające

pięknie było i te oklaski jak weszłam do pokoju pełnego bliskich mi osób czułam się jak gwiazda

trochę mi przykro, że żadnej z Was nie było u mnie - mimo tylu obietnic...

a mi tak przykro że nie mogłam być tj pisałam chyba w piątek to siostrze dziecko ostatnio pilnuje... bo mi tak głupio..znalazła pracę a ja siedzę w domu na tyłku i nic nie robię także pomagam jej...na żadną niańkę nie stać..ledwo na życie stać.

dużżżo szczęścia i miłości przez całe Wasze wspólne życie no i szybkiego zagnieżdżenia się fasolki

jaki zespół miałas? i za ile?

Carmi ile ten zespół OMEGA bierze? bo sporo osób tam... też ostatnio zwróciłam uwagę na ten zespół bo mają nowsze piosenki ( już nie pamiętam jak grają bo na tym kompie nie mogę włączyć

Maleńka dobrze że się wygadałaś.tutaj to pomaga musisz sobie to dokładnie przemyśleć

Madziu kurcze nieładnie on robi...tak jakby na złość..tak sobie Ciebie ustawia. ale widać jak go kochasz.jeśli czujesz się na siłach i wiesz że warto to czekaj...
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:29   #2203
skimos
Zakorzenienie

Kurde już 12:30
muszę migiem lecieć na zakupy, a potem na 15 do okulisty na zadupie

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:30   #2204
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ehhh dziwne jak dla mnie takie odwlekanie..... ja bym sie stresowala strasznie - trzymaj sie
a czytałaś co pisałam w klubie?
Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
I chciałabym się odnieśc do jednej sytuacji, jeśli można oczywiście.

Kochana. Czytam Cię i bardzo mocno mi Cię szkoda, bo widzę jak cierpisz, ale Twój mężczyzna przesadza i to bardzo, a w dodatku wydaje mi się, że widzę powód jego przesadzania.

On już podjął decyzję dawno temu. Gdyby kochał to po 3 tygodniach brak spotkań i 2 tygodniach milczenia wiedziałby, że chce dac wam szansę.

On MA NADZIEJĘ, że po którejś z tych przerw ty się już nie odezwiesz, że zrozumiesz, że te przerwy są sztuczne, są tak naprawdę JEGO SPOSOBEM na to, byś sobie w jego mniemaniu łatwiej poradziła z rozstaniem. Najprościej mówiąc, przyzwyczaiła do tego, że jego nie ma, nie masz z nim kontaktu i nie ma was, i po prostu po którejś z tych przerw się już nie odezwała. Nawet Ci to powiedział, że miał nadzieję, że się nie odezwiesz i, że zrozumiałaś, że nie zmieni zdania.

Wiem, że pewnie będziesz czekac bo żyjesz nadzieją. Jednak lepiej chyba dla Ciebie by było gdybyś mu po prostu powiedziała, że przejrzałaś jego grę, że Cię karmi złudną nadzieją, bo albo się boi Twojej reakcji po rozstaniu, albo myśli, że Ci będzie łatwiej w ten sposób. I, że to najgorszy i najbardziej perfidny sposób w jaki mógł wasz związek zakończyc.

Wiem, że bardzo cierpisz. Mówisz, że dużo było Twojej winy w tym. Wyciągnij z tego wnioski na przyszłośc. Jednak mimo tego, że zawiniłaś, to zasługujesz na kochającego partnera a nie kogoś kto Cię traktuje jak jakiegoś śmiecia... Co można zostawic, wyrzucic, kazac czekac zupełnie się nie liczyc z uczuciami...

Ty może źle go traktowałaś, ale kochasz, i okazujesz to uczucie. On za to pokazuje jakim jest dupkiem...
ech to nie tak jak myślisz, już wszystko wyjaśniałam i nie mam siły znowu o tym pisać bo naprawde mi cieżko

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość

Madzia, dobrze, że zadzwoniłaś. Nie znam Twojego TŻta, nie rozumiem go, ale może jednak on musi mieć ten czas na przemyślenie. I jeżeli te dwa tygodnie naprawdę pomogą, i cała przyszłość będzie lepsza, to warto poczekać... I tak jak dziewczyny pisały, bądź tu z nami, ale też zajmuj sobie maksymalnie wolny czas, czymś co lubisz
gdybyś miała dostep do naszego klubu też byś zmieniła zdanie jak wszystkie dziewczyny

Elizka tak czekam

Pisałam to w klubie ale tu też napisze nie rozmawiajmy już o Tżcie i całej tej sprawie bo już nie mam sił ciągle od nowa tego przeżywać..prosze.. nie bede o nim wspominać przez te 2 tyg...bo sama sie nakrecam i jest gorzej, wygadałam sie,zrobiło mi sie lżej ale narazie koniec o tym

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-08-31 o 12:33
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:30   #2205
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Moje wymarzone!!!!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:35   #2206
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Cytat:

ech to nie tak jak myślisz, już wszystko wyjaśniałam i nie mam siły znowu o tym pisać bo naprawde mi cieżko

gdybyś miała dostep do naszego klubu też byś zmieniła zdanie jak wszystkie dziewczyny

Co do klubu- chciałabym
Ale nadal nie wiem, jak można sobie na to zasłużyć, tzn na przyjęcie

Stary 2010-08-31, 12:37   #2207
madziamacius8786
Zakorzenienie

Maleńka troche musisz z Nami dłużej popisać
Stary 2010-08-31, 12:39   #2208
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

Co do klubu- chciałabym
Ale nadal nie wiem, jak można sobie na to zasłużyć, tzn na przyjęcie
pisz jeszcze z nami - przykra sprawa ale obecnie musiałyśmy powziąć decyzję żeby dłużej obserwować i więcej wiedzieć o nowych dziewczynach bo boimy się że jedna dziewczyna chce nam zaszkodzić

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:48   #2209
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
pisz jeszcze z nami - przykra sprawa ale obecnie musiałyśmy powziąć decyzję żeby dłużej obserwować i więcej wiedzieć o nowych dziewczynach bo boimy się że jedna dziewczyna chce nam zaszkodzić
O kurczę.
No ja nigdzie nie się nie wybieram, bo tu jest bardzo sympatycznie

Stary 2010-08-31, 12:51   #2210
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
czytalam ale juz jak to napisalam, jestem w ciezkim szoku.... trzymaj sie tam i przemysl wszystko
Stary 2010-08-31, 13:20   #2211
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nigdzie nie się nie wybieram, bo tu jest bardzo sympatycznie
to dobrze

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
czytalam ale juz jak to napisalam, jestem w ciezkim szoku.... trzymaj sie tam i przemysl wszystko
przemyśle
Stary 2010-08-31, 13:24   #2212
Kohnelia20
Zakorzenienie

ale mi też to podpada bo przecież jak sie kogoś kocha to ile można bez siebie wytrzymać? kilka dni ale nie tygodni.... my z tż dawno temu mieliśmy sie rozstać wytrzymaliśmy oboje 4 dni bez siebie.... nie ma szans jak kogoś kocha się to chce się z nim być widziec go przytulać itd
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:26   #2213
201608251020
Konto usunięte

Madziu rozumiem, że możesz czuć się winna że miałaś jakieś fochy, nieuzasadnione pretensje itp. ale wierz mi że choć zawsze się tak czuję po kłótni z TŻ, to on jakiś czas później przyznaje mi rację, że faktycznie miałam prawo walczyć o to i o to... Więc nie daj też po sobie jeździć Ja osobiście bym się wkurzyła na takie coś po 2 tyg. gdyby napisał że daje znać to bym napisała "ok i co z tego?". Gdyby oczekiwał tel. napisz że Ty też już przemyślałaś i chyba się odzwyczaiłaś od niego... Jeśli będzie mu zależeć - zobaczysz że sam o to zawalczy Ale zaskocz go i tym razem to Ty rozdawaj karty a nie bądź zdana na jego łaskę !!

Boże ale leje
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:30   #2214
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
ale mi też to podpada bo przecież jak sie kogoś kocha to ile można bez siebie wytrzymać? kilka dni ale nie tygodni.... my z tż dawno temu mieliśmy sie rozstać wytrzymaliśmy oboje 4 dni bez siebie.... nie ma szans jak kogoś kocha się to chce się z nim być widziec go przytulać itd
Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Madziu rozumiem, że możesz czuć się winna że miałaś jakieś fochy, nieuzasadnione pretensje itp. ale wierz mi że choć zawsze się tak czuję po kłótni z TŻ, to on jakiś czas później przyznaje mi rację, że faktycznie miałam prawo walczyć o to i o to... Więc nie daj też po sobie jeździć Ja osobiście bym się wkurzyła na takie coś po 2 tyg. gdyby napisał że daje znać to bym napisała "ok i co z tego?". Gdyby oczekiwał tel. napisz że Ty też już przemyślałaś i chyba się odzwyczaiłaś od niego... Jeśli będzie mu zależeć - zobaczysz że sam o to zawalczy Ale zaskocz go i tym razem to Ty rozdawaj karty a nie bądź zdana na jego łaskę !!

Boże ale leje
Dziewczyny,prosze koniec tematu
Stary 2010-08-31, 13:32   #2215
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ale pogoda brzydka... a ja musze sie w koncu zebrac i do UP podjechac zlozyc rozliczenie biletow z kursu ....
Stary 2010-08-31, 13:34   #2216
madziamacius8786
Zakorzenienie

no pada strasznie i chyba nawet nie zamierza przestać
Stary 2010-08-31, 13:37   #2217
Gwizdak
Zakorzenienie

wczoraj zapowiadali w radio jakieś ulewy ma Mazowszu, lokalne podtopienia... liczyłam, że do pracy nie pójdę i co? Ani kropli
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-08-31, 13:39   #2218
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj zapowiadali w radio jakieś ulewy ma Mazowszu, lokalne podtopienia... liczyłam, że do pracy nie pójdę i co? Ani kropli
Ty nie wywołuj deszczu! Znowu metro zaleje i nie będę wiedzieć jak do domu wrócić.

Stary 2010-08-31, 13:41   #2219
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ty nie wywołuj deszczu! Znowu metro zaleje i nie będę wiedzieć jak do domu wrócić.
podrzucę Cię
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-08-31, 13:42   #2220
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
podrzucę Cię

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości