![]() |
#4081 | ||||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVII
Ja?!
![]() ![]() Cytat:
![]() Z dwojga złego chyba faktycznie lepiej spłacić dług od razu, a nie bawić się w comiesięczne raty i odsetki. Remont odwlecze się, to fakt, no ale nie zostawisz Mamy z tym kłopotem samej. A do klubu nie idź i tyle ![]() Cytat:
![]() Cieplej niech będzie, nie mam nic przeciwko ![]() No właśnie - dlaczego płótno jest be? Tylko od czasu do czasu, nigdy na pełen etat ![]() Jaki głupszy? Jakie zmień? ![]() ![]() Bo tu jest najfajniejsze towarzystwo po tej stronie Odry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-08-31 o 12:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | ||
Zakorzenienie
|
Red..przykra sytuacja i jakie to wszystko mi bliskie
![]() Dziewczęta,doradźcie mi w sprawie kaloszy,na Huntery mnie nie stać,może któraś kupowała on-line i moze polecić jakiś sklep,model itd....na allegro jest mnóstwo i w różnych cenach,ale kurczę ja wiem jak toto na nodze bezie wyglądało ![]() A może któraś z Was kupiła na allegro?
![]() |
#4084 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
az sobie doczytałam o tych tynkach-i wyczytałam ze z ynkiem mozna robic cokolwiek po minimum 2 tygodniach ![]() i tynku sie raczej nie szlifuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- skarbiatko- ![]() wydaje mi sie ze kalosze na nodze będą wyglądały niestety jak kalosze... ![]()
![]() |
#4085 |
Nindżopesz
|
Polly, zdania są podzielone, w robocie mówią mi szlifuj, kolega chciał kłaść kolejne warstwy aż któraś wyjdzie równo. Ale jaki to mały pokój wyjdzie w końcu
![]() ![]() Iii zastanawiam się nad wyprzedażą kilku flakonów, jak nisko upadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | ||
Zakorzenienie
|
Polly ale kiedy niektóry naprawdę wyglądają ładnie
![]() o te np: http://allegro.onet.pl/czarne-kalosz...204305484.html w sumie to i od "nosiciela" zależy jak but wygląda....
![]() |
#4087 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
#4088 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Widzę że na czasie rozmowy na tematy remontowe, ale się wetnę z czymś innym: znacie filmik Bambi Meets Godzilla? KLIK ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o właśnie ![]() W ogóle doszłam do wniosku, ze jestem do niczego. Bo jak to mówią "jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego" - i ja właśnie tak mam. Łapię się za 100 rzeczy, chcę wszystkiego naraz, a nic tak naprawdę porządnie nie umiem. Ani wyuczonego zawodu, w pracy tylko to, co mnie nauczyli, podróże znam tylko z książek, w malarstwie nie dopróżniam Maneta od Moneta, rysuję tak sobie, bez szału, na muzyce i archeologii znam sie tylko wyrywkowo, na perfumach zresztą też pobieżnie, tańczyć porzadnie nie umiem, na gitarze ledwo 8 chwytów opanowałam ![]() ![]() ![]() Idę się pochlastać czerstwą bułką, może w śmierdzącej firmowej lodówce jakas zalega ![]() Cytat:
![]() o nie - przypomniałas mi o znajomej lasce, co ma dość, hm, specyficzny gust co do strojów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Umówiłam się z kuzynką na mieście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Popacz, to tak jak ja ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- O matulu. To ja w ogóle się na niczym nie znam, nawet po łebkach... A z zalet jedynie szybko czytam - ale nie jakoś super szybko. Łączę się więc w bólu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: ale nie martw się - już niedługo będziesz wartościowym i szanowanym członkiem społeczeństwa, jako, że przyczynisz się do wychowania kolejnego obywatela ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-31 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Red, doczytałam Twojego posta.... współczuję, bardzo nieciekawa sytuacja domowo-finansowa....
a babeczka z pracy kurde mało taktowna jakaś, chyba że to wielki warszawski świat i wsio normalno - w "moim" świecie nie zaprasza się ludzi do knajp gdzie trzeba wybulić 35 zeta za sam wjazd nie mówiąc o dalszym płaceniu bo o suchym pysku się nie będzie siedzieć. ja bym po prostu nie poszła. Cytat:
![]() ![]() i nie gadaj że nic nie potrafisz - np. ja z umiejętności mogę się pochwalić czytaniem w dwóch językach i tyle ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jestem dobra tylko w opie...niu się ![]() kupiłam mężu tort ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |
Zakorzenienie
|
![]() w biurze siedzi ![]() Cytat:
![]() ![]() W piciu jestem tylko niezła ![]()
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, Maju?
Szczerze? Jak dla mnie- przegięłaś z krytyką siebie. Dlaczego tyle razy starałam się wyprowadzić Cię z błędu (nie tylko ja), skoro spływa to jak woda po kaczce. I to woda na młyn narzekań. Teraz żałuję, bo miałam nadzieję, że coś- tam zostanie. Dlatego teraz zmieniam front i piszę : tak, jesteś beznadziejna i z takim podejściem nikogo nigdy nie znajdziesz ![]() I sobie uważaj, że jesteś brzydka, to się taka staniesz. Howgh.
#4100 | |
grozi wypollizowaniem
|
Maja-ty masz chyba za duzo czasu na myślenie
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
ale jako komplet do tortu powinnaś byc Ty z czerwonej kokardzie ![]()
![]() |
#4101 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
I na to wszystko teściowie by przyjechali
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z lesbijkami ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-31 o 14:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Za to rozumiem Maję - zastanawiałam się nad swoim brakiem znajmości/umiejętności podczas (tylko bez śmichów) wypełniania rubryki "zainteresowania" przy zakładaniu randkowego profilu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Pisesz o rysowaniu..no ok...a ile godzin dziennie poświęcasz na doskonalenie tej umiejętności?..Ja żeby sie nauczyc rysowac jako tako rysowałam po 8-10 godzin dziennie-codziennie przez ponad rok... ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
to ja ci powiem jakie masz(mialaś) zainteresowania ![]() -muzyka instrumentalna -podróże -skandynawia -mangha -fantastyka -budowle obronne ![]() -perfumy
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-31 o 15:04 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to skąd Ty tyle czasu miałaś? ![]() Jak kiedyś siedziałam po kilka godzin nad kartką i probowałam zawzięcie rysować i malowac, ale to było drzewiej, jak jeszcze nie pracowałam i całe dnie w domu siedziałam ![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to ja nie nadaję się do życia, wolę swoje marzenia i wyobrażenia, ale ich zetknięcie z rzeczywistością, której nie akceptuję, tak boli... ![]() I teraz, doszedłszy do tego niezbyt wesołego wniosku, chyba skończę temat ![]() idę wypełznąc na to szare, bure zimno za oknem, brr, jak pada
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-31 o 15:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |
Zakorzenienie
|
i wyskoczyc z tego tortu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() rozwijaj się w czymś co lubisz najbardziej, nie zaniedbując reszty i zastukali w okienko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() To o Redziątku było ![]() Cytat:
A w ogóle napiszę taką rzecz: znam Cię i piszącą tutaj i w realu też i to są dwie różne Maje - tu w Barze przedstawiasz siebie jak ostatnią ofiarę w dodatku używając argumentów jakby "na siłę"..... Po co?
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.