Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 12:01   #2281
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

No to super
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:06   #2282
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masmeli Pokaż wiadomość

musze dorwac bo z chęcią przeczytam. O już Pan Rutkowski nie jest taki pewny, że Iwoka nie żyje Bardzo dobrze, że liczy się z tym że dziewczyna może życ, ja jestem przekonana, że tak jest
Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
a jest tam jeszcze coś ciekawego na temat sprawy Iwony?
zrobiłabym skan albo zdjecie, tylko nie wiem czy mogę zamieścic tutaj, na stronie?

Sprawdziłam i w Angorze znajduje się przedruk z dziennika Bałtyckiego, jest dostępny na necie, tutaj: http://www.dziennikbaltycki.pl/rejsy...wono,id,t.html

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się

Edytowane przez ankasz
Czas edycji: 2010-08-31 o 12:08
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:15   #2283
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
zrobiłabym skan albo zdjecie, tylko nie wiem czy mogę zamieścic tutaj, na stronie?

Sprawdziłam i w Angorze znajduje się przedruk z dziennika Bałtyckiego, jest dostępny na necie, tutaj: http://www.dziennikbaltycki.pl/rejsy...wono,id,t.html

ooo super, kochana jestes dziękuje

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:18   #2284
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xtatoo Pokaż wiadomość
nie dajmy się prowokować do rozmów na temat mamy Iwony, jak ktoś znowu zniży się do poziomu oceny umierającej z niepokoju i strachu mamy Iwonki - olejmy buraka!
Jestem za
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:19   #2285
masmeli
Wtajemniczenie

wydaje mi się, że to już było i czytałam ale skoro to to samo co w angorze to i tak dziękuje

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:20   #2286
rilla900
Raczkowanie

Cytat:

dzięki
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:27   #2287
paula-zla
Zakorzenienie

Czyli dalej nic...
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:50   #2288
ammmm
Wtajemniczenie

Moze ktos w skrocie napisac tylko czy są jakies nowe fakty???
wiem tylko ze znalezli po 4 latach cialo jakiegoś mężczyzny... w sumie dzieki poszukiwanią Iwony
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:52   #2289
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
Moze ktos w skrocie napisac tylko czy są jakies nowe fakty???
wiem tylko ze znalezli po 4 latach cialo jakiegoś mężczyzny... w sumie dzieki poszukiwanią Iwony
Nie nic nie ma , tylko to,że znaleźli tego chłopaka .
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:55   #2290
ammmm
Wtajemniczenie

szkoda
takie wyczekiwanie nowych info jest masakryczne
a Rutkowski nic nie powiedzial o tym świadku wkoncu????
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:57   #2291
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Wiem ze jesteście wszystkie razem bardzo tą sytuacją przygnębione .
Dla naświetlenia co się dzieje z mama Iwony mogę powiedzieć jedno - Jest dzielna kobietą - nie jedna z was by sie załamała . jestem na co dzień w kontakcie telefonicznym i uwierzcie - rozmowa jest tak trudna jak dyplomacja na wyższym szczeblu , Pocieszam , przekazuję słowa otuchy od forumowiczów , przedstawiam plan działania - co jeszcze możemy zrobić . Ale ta dziewczyna jest u kresu wytrzymałości - proszki , ciągła niepewność , różne plotki , praca i wiele innych trudnych spraw o których nie mogę wspomnieć . Sprzątnęłam pokój Iwonki słyszę jak drżącym głosem mówi do mnie przez telefon . Bardzo dobrze - odpowiadam - jak wróci będzie miała gdzie odpocząć . I cisza , głos załamujący w słuchawce pyta mnie - dobrze zrobiłam? .
A ja oczywiście bardzo dobrze i szybko poruszam inny temat który by ja postawił na nogi - do działania . Tak , piszę to i łzy cisną mi się do oczu .

Dobra - jestem w pracy jeszcze mnie wywalą za siedzenie w necie.
Piszcie Janusz nie per Pan - czuje się wtedy tak staro
Ja sobie nawet nie wyobrażam tej tragedii. To co ta kobieta musi przeżywać to jakiś koszmar.

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:03   #2292
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
szkoda
niestety nie
Stary 2010-08-31, 13:08   #2293
Ewa810
BAN stały

Cytat:
szkoda
Rutkowski pojechał jak na razie do Anglii , zarabiać na następnym
Ewa810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:15   #2294
beasz26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Wiem ze jesteście wszystkie razem bardzo tą sytuacją przygnębione .
Dla naświetlenia co się dzieje z mama Iwony mogę powiedzieć jedno - Jest dzielna kobietą - nie jedna z was by sie załamała . jestem na co dzień w kontakcie telefonicznym i uwierzcie - rozmowa jest tak trudna jak dyplomacja na wyższym szczeblu , Pocieszam , przekazuję słowa otuchy od forumowiczów , przedstawiam plan działania - co jeszcze możemy zrobić . Ale ta dziewczyna jest u kresu wytrzymałości - proszki , ciągła niepewność , różne plotki , praca i wiele innych trudnych spraw o których nie mogę wspomnieć . Sprzątnęłam pokój Iwonki słyszę jak drżącym głosem mówi do mnie przez telefon . Bardzo dobrze - odpowiadam - jak wróci będzie miała gdzie odpocząć . I cisza , głos załamujący w słuchawce pyta mnie - dobrze zrobiłam? .
A ja oczywiście bardzo dobrze i szybko poruszam inny temat który by ja postawił na nogi - do działania . Tak , piszę to i łzy cisną mi się do oczu .

Dobra - jestem w pracy jeszcze mnie wywalą za siedzenie w necie.
Piszcie Janusz nie per Pan - czuje się wtedy tak staro
Janusz jestes wspanialym Przyjacielem
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:16   #2295
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewa810 Pokaż wiadomość
Rutkowski pojechał jak na razie do Anglii , zarabiać na następnym
skąd taka wiadomość?

zresztą, dziewczyny, firma detektywistyczna "Rutkowski" czy tam "Rutkowski patrol" to nie tylko jedna osoba. To cała grupa ludzi, którzy mogą zajmować się sprawą Iwony, kiedy Rutkowskiego nie ma kraju, bądź kiedy zajmuje się innymi sprawami.

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:18   #2296
Ewa810
BAN stały

Cytat:
skąd taka wiadomość?

zresztą, dziewczyny, firma detektywistyczna "Rutkowski" czy tam "Rutkowski patrol" to nie tylko jedna osoba. To cała grupa ludzi, którzy mogą zajmować się sprawą Iwony, kiedy Rutkowskiego nie ma kraju, bądź kiedy zajmuje się innymi sprawami.
w jednym z ostatnich wywiadów na lublin com, mówił że jedzie szukać zwłok Sylwii Magdy Czaplińskiej co ją facet zabil i nie chce powiedzieć gdzie, mówił że jego ludzie są już tam i on wyjeżdza tam osobiście
Stary 2010-08-31, 13:19   #2297
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
skąd taka wiadomość?

no właśnie! przecież on sam fizycznie nie dałby rady, musi mieć ludzi do pomocy...
Stary 2010-08-31, 13:22   #2298
Ewa810
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
no właśnie! przecież on sam fizycznie nie dałby rady, musi mieć ludzi do pomocy...
no ma zostawił ludzi w Trójmieście i potem mówił że Iwona wyszła wyjściem 67 na Czarny Dwór 6 , a to jest 56
Stary 2010-08-31, 13:31   #2299
titina
Zakorzenienie

Byłam wczoraj w Gdańsku i przejeżdżałam koło osiedla Iwony. Budynek na ulicy Czarny Dwór 6 to budynek z różnymi firmami, stoi bokiem do ulicy i jest ostatnim budynkiem przed osiedlem Iwony. Przed nim znajduje się zatoczka przy której ktoś mógł na nią czekać.

Byłam też w parafii w sprawie mszy no ale znów trafiłam na zamkniętą kancelarię

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:46   #2300
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Ta świetna godzina emisji obejrzą to emeryci i renciści ewentualnie bo większość osób jest o tej porze w pracy, młodzi ludzie zaczynają szkołę.
Można wierzyć jeszcze w niepracujących studentów...
Nie wiem jak ja mam to nagrać, chyba telefonem bo wideo od 100 lat nie mam w domu a dvd nie nagrywa :P
To w sumie dobrze,że obejrzą to emeryci i renciści,bo oni raczej nie siedzą teraz na wizażu i nie czytają codziennie nowych artykułów na necie. ;P
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:48   #2301
gramwzielone
Wtajemniczenie

Dziewczyny - obserwatorka79, dita1532, hawa, ewcia1980, masmeli i kto tam jeszcze był, nie chce mi się spisywać wszystkich - nie rozumiem szczerze mówiąc z jakiego powodu ta nagonka?

Zdziwiło mnie i zbulwersowało po prostu sformułowanie użyte przez Pana Janusza. Stwierdzenie że nie można sobie wyobrazić że mama Iwony rozwieszającej plakaty brzmiało co najmniej dziwnie. Dziwiło mnie to również dlatego że w podobnej sytuacji widziałam że to rodzice przede wszystkim i najdłużej brali udział w akcji poszukiwawczej.

Ale fakt ludzie są różni i różnie reagują, tak samo różnie reagują matki i to przyznaję. Zresztą odnosiłam się do niej w kontekście słów Pana Janusza. Napisałam o niej to samo co w zasadzie hawa potem i do tego właśnie, co onaa, zmierzałam. A chodziło mi tylko i wyłącznie o to że z wskazanych powodów przeze mnie i hawę potem, mama Iwony nie jest źródłem informacji. A mówiąc o rzeczach których nie ma pojęcia (bo Iwona jej o tym nie mówiła) może czasem zaszkodzić śledztwu.

Co do bana - proszę bardzo - tyle że skoro za obiektywne stwierdzanie faktów czy niedołączanie do kółeczka wielbicieli Iwony mam go dostać to powinny go dostać również osoby, które z taką łatwością bezpodstawnie oskarżają o morderstwo/porwanie/... tudzież współudział tworząc swoje śmieszne teorie.
Tak jak już wspominałam, za taki czyn - choćby polega jedynie na sugestii - grozi pociągnięcie do odpowiedzialności zarówno cywilnej jak i karnej. A nie sądzę żeby szefostwo Wizażu popierało łamanie prawa, nawet w szczytnym celu (choć trudno nazwać szczytnym celem: ha ha ha, a nie mówiłam że to on/ona?). Ile wtedy zostanie Was w tym wątku?

Inną sprawą jest to, że nie można w necie znaleźć miejsca gdzie będzie można po prostu poczytać o postępach w sprawie itd. Jest tylko popadanie ze skrajności w skrajność, albo lżenie Iwony i jej matki (vide fora pod artykułem czy słynny już post z szafy: str. 116, 3 post od góry) albo czczenie każdego ich czynu i robienie z I. niemalże współczesnej świętej.
Nigdy nie obraziłam (w normalnym tego słowa znaczeniu, a nie Wizażowym - oznaczającym brak uwielbienia i adoracji) ani Iwony ani jej Mamy, nigdy żadnej nie szkalowałam jak to któraś mądralińska zarzucała.

Po prostu na Wizażu jest dziwaczna tendencja - nie można napisać prawdy. Nie można stwierdzić że zachowanie Iwony było nieodpowiedzialne i nierozsądne, nie można stwierdzić że jej znajomi nie są winni tego, że ona postanowiła pójść na piechotkę do domu, nie można określać Iwony jako dziewczyny- imprezowiczki. Jest jedyny słuszny wizerunek - samotnemu nocnemu spacerowi winni sa jej znajomi (bo Adria powinna słuchać jak pokorne cielę wyzwisk Iwony a potem przywiązać się do nogi Iwonie błagając o pozostanie), chodzenie młodej ładnej kobiety samotnie po nocy wśród tłumów pijanych ludzi jest normalne i każda tak robi, Iwona była spokojną, grzeczną, łagodną jak owieczka dziewuszką itd.

Każdy kto próbuje w choćby najłagodniejszy sposób rozmawiać o faktach zostaje oskarżony o wyzwiska po czym zostaje wyzwiskami obrzucony i zmieszany z błotem.
Aczkolwiek najlepiej o buractwie i miałkości umysłowej niektórych Wizażanek świadczy fakt, że można bezkarnie pisać o Iwonie że jest prostytutką, pisać o jej przeszłości w tym zawodzie, klientach i kontaktach zawodowych, wystarczy tylko ubrać to to w Waszą ukochaną formę - czyli teorii spiskowej. http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1665

W razie jakichkolwiek dalszych wątpliwości zapraszam na PW. I dajcie biednej VisionAM spokój, czy naprawdę tak ciężko jest przesylabizować jaki jest nick po lewej stronie posta? Tylko przypisujecie jej autorstwo moich słów i rzucacie się jak harpie na dziewczynę. Trochę rozumu i rozsądku ...
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:01   #2302
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takisobiekolo Pokaż wiadomość
Witam

Pewnie ostatni słyszeliście o "polskich sutenerach " działających na wyspach brytyjskich, ostatni zatrzymali właśnie 2 polaków....

http://oldestprof.com/index.php/crim...-pair-remanded

parę dni temu wchodziłem na profil NK jednego z tych oprawców( teraz profil wykasowany z NK), były już tam dziesiątki "życzliwych " komentarzy ale jeden mnie zaciekawił ktoś dodał komentarz że ci alfonsi współpracowali z niejakim Achim MEGGER (ma profil na NK) w swoich zdjęciach nawet ma "dom publiczny" o nazwie " Club Bad Königsborn Inh " proszę też wpisać jego dane na google są tam ciekawe infa np. ten :

Proszę zobaczyć jakie ciekawe ma ten Megger znajomości w swoim profilu.....zero facetów

http://www.gazetawroclawska.pl/fakty...rczy,id,t.html

Mam pytanie czy przypadkiem Iwona nie ma go w znajomych na NK (niech ktoś sprawdzi kto zna jej profil)
Dlatego trzeba rozsyłać linki z youtube po takich różnych zagranicznych stronach i forach...

Ktoś już to sprawdził i odpisał - nie ma go w znajomych.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:14   #2303
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Dziewczyny - obserwatorka79, dita1532, hawa, ewcia1980, masmeli i kto tam jeszcze był, nie chce mi się spisywać wszystkich - nie rozumiem szczerze mówiąc z jakiego powodu ta nagonka?

Zdziwiło mnie i zbulwersowało po prostu sformułowanie użyte przez Pana Janusza. Stwierdzenie że nie można sobie wyobrazić że mama Iwony rozwieszającej plakaty brzmiało co najmniej dziwnie. Dziwiło mnie to również dlatego że w podobnej sytuacji widziałam że to rodzice przede wszystkim i najdłużej brali udział w akcji poszukiwawczej.

Ale fakt ludzie są różni i różnie reagują, tak samo różnie reagują matki i to przyznaję. Zresztą odnosiłam się do niej w kontekście słów Pana Janusza. Napisałam o niej to samo co w zasadzie hawa potem i do tego właśnie, co onaa, zmierzałam. A chodziło mi tylko i wyłącznie o to że z wskazanych powodów przeze mnie i hawę potem, mama Iwony nie jest źródłem informacji. A mówiąc o rzeczach których nie ma pojęcia (bo Iwona jej o tym nie mówiła) może czasem zaszkodzić śledztwu.

Co do bana - proszę bardzo - tyle że skoro za obiektywne stwierdzanie faktów czy niedołączanie do kółeczka wielbicieli Iwony mam go dostać to powinny go dostać również osoby, które z taką łatwością bezpodstawnie oskarżają o morderstwo/porwanie/... tudzież współudział tworząc swoje śmieszne teorie.
Tak jak już wspominałam, za taki czyn - choćby polega jedynie na sugestii - grozi pociągnięcie do odpowiedzialności zarówno cywilnej jak i karnej. A nie sądzę żeby szefostwo Wizażu popierało łamanie prawa, nawet w szczytnym celu (choć trudno nazwać szczytnym celem: ha ha ha, a nie mówiłam że to on/ona?). Ile wtedy zostanie Was w tym wątku?

Inną sprawą jest to, że nie można w necie znaleźć miejsca gdzie będzie można po prostu poczytać o postępach w sprawie itd. Jest tylko popadanie ze skrajności w skrajność, albo lżenie Iwony i jej matki (vide fora pod artykułem czy słynny już post z szafy: str. 116, 3 post od góry) albo czczenie każdego ich czynu i robienie z I. niemalże współczesnej świętej.
Nigdy nie obraziłam (w normalnym tego słowa znaczeniu, a nie Wizażowym - oznaczającym brak uwielbienia i adoracji) ani Iwony ani jej Mamy, nigdy żadnej nie szkalowałam jak to któraś mądralińska zarzucała.

Po prostu na Wizażu jest dziwaczna tendencja - nie można napisać prawdy. Nie można stwierdzić że zachowanie Iwony było nieodpowiedzialne i nierozsądne, nie można stwierdzić że jej znajomi nie są winni tego, że ona postanowiła pójść na piechotkę do domu, nie można określać Iwony jako dziewczyny- imprezowiczki. Jest jedyny słuszny wizerunek - samotnemu nocnemu spacerowi winni sa jej znajomi (bo Adria powinna słuchać jak pokorne cielę wyzwisk Iwony a potem przywiązać się do nogi Iwonie błagając o pozostanie), chodzenie młodej ładnej kobiety samotnie po nocy wśród tłumów pijanych ludzi jest normalne i każda tak robi, Iwona była spokojną, grzeczną, łagodną jak owieczka dziewuszką itd.

Każdy kto próbuje w choćby najłagodniejszy sposób rozmawiać o faktach zostaje oskarżony o wyzwiska po czym zostaje wyzwiskami obrzucony i zmieszany z błotem.
Aczkolwiek najlepiej o buractwie i miałkości umysłowej niektórych Wizażanek świadczy fakt, że można bezkarnie pisać o Iwonie że jest prostytutką, pisać o jej przeszłości w tym zawodzie, klientach i kontaktach zawodowych, wystarczy tylko ubrać to to w Waszą ukochaną formę - czyli teorii spiskowej. http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1665

W razie jakichkolwiek dalszych wątpliwości zapraszam na PW. I dajcie biednej VisionAM spokój, czy naprawdę tak ciężko jest przesylabizować jaki jest nick po lewej stronie posta? Tylko przypisujecie jej autorstwo moich słów i rzucacie się jak harpie na dziewczynę. Trochę rozumu i rozsądku ...
O postępach w śledztwie nigdzie nie poczytasz , wiadomo dlaczego .
Jak dla mnie szkalujesz tą kobietę stwierdzając ,że ona nic nie robi .Tylko co ty możesz wiedzieć?
Skąd wiesz co Iwona jej mówiła a co nie ?
Więc się zastanów , nad tym co piszesz
Ja zakończyłam dyskutę na ten temat , bo nie warto.
Więc zostaw ten temat i temat matki Iwony .To co napisałąś , jest naprawdę nie na miejscu .I nie łudź sie ,że cos jeszcze napiszę , nie mam ochoty dostać bana .Pozdrawiam .

Edytowane przez b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:15
Stary 2010-08-31, 14:16   #2304
muszynianka
Zakorzenienie

Niestety muszę się zgodzić z tym że niesłusznie obwiniani są znajomi... 17 letnia Adria (to przecież dziecko)...
Stary 2010-08-31, 14:18   #2305
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się z tym co tutaj napisałaś, ja już bardzo uważam na słowa, bo w wątku o Iwonie zostałam posądzona o oskarżanie pewnej osoby o morderstwo
potem o oskarżanie Adrii o morderstwo
a jeszcze w między czasie zostałam zakrzyczana za rozmyślania, że może rzeczywiście Iwona ma do czynienia z tym bogatym panem M. (to jeszcze było przed oficjalnym sprostowaniem). Ostatnio też się ktoś mnie czepiał
Dlatego ważę słowa jak wypowiadam się w tym wątku.

Szkoda mi Iwony i jej rodziny, bardzo szkoda.
Nie uważam, że zasłużyła sobie na taki los. Wiadomo, że sprawa budzi emocje, ale właśnie tak jak napisałaś:
Cytat:
(w normalnym tego słowa znaczeniu, a nie Wizażowym - oznaczającym brak uwielbienia i adoracji)
ludzie mający inne zdanie od większości są tymi złymi najgorszymi. Ale to nie tylko tutaj, w 90% wątków na tym forum tak to właśnie bywa
Szczególnie irytuje mnie kółko wzajemnej adoracji kilku pań po 30-stce, którym się wydaje jakie to są fajne, bo piszą takie ironiczne posty
Bardzo się cieszę, że się tutaj ani razu żadna z nich nie udzieliła
No i tyle off topu...

Cytat:
Niestety muszę się zgodzić z tym że niesłusznie obwiniani są znajomi... 17 letnia Adria (to przecież dziecko)...
no widzisz... a ja mam trochę inne zdanie, bo wg mnie istnieje jakieś tam prawdopodobieństwo, że ona w tym maczała palce. Przynajmniej w świetle tego co ja wiem o sprawie. A co wie policja to już co innego, my się tylko domyślamy i gdybamy. Wg mnie póki co nie można nikogo wykluczyć, nawet tego dziecka

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:21
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:19   #2306
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Gdańsku i przejeżdżałam koło osiedla Iwony. Budynek na ulicy Czarny Dwór 6 to budynek z różnymi firmami, stoi bokiem do ulicy i jest ostatnim budynkiem przed osiedlem Iwony. Przed nim znajduje się zatoczka przy której ktoś mógł na nią czekać.

Byłam też w parafii w sprawie mszy no ale znów trafiłam na zamkniętą kancelarię
Pomyślałam o tym samym , nie dawno byłam w tych okolicach na spacerze i się przyglądałam , powiem szczerze ,że miałam podobne skojarzenie .
Mam nadzieję,że wkońcu dowiemy się co i jak , bo taka nie wiedza jest straszna
Stary 2010-08-31, 14:22   #2307
muszynianka
Zakorzenienie

Twoim zdaniem maczała palce a moim zdaniem mogła na przykład ją kryć, ale chodzi o to że jak jest niewinna jakim cudem można mieć do niej pretensje że zostawiła Iwonę... podpite dziecko zwyzywane przez starszą koleżankę... :|? No miała biegać i błagać ją o litość...?
Stary 2010-08-31, 14:25   #2308
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Twoim zdaniem maczała palce a moim zdaniem mogła na przykład ją kryć, ale chodzi o to że jak jest niewinna jakim cudem można mieć do niej pretensje że zostawiła Iwonę... podpite dziecko zwyzywane przez starszą koleżankę... :|? No miała biegać i błagać ją o litość...?
ja akurat o to nigdy nie miałam pretensji, bo już pisałam że znajomi nie są winni temu, że Iwona wyszła i sama wracała. Co oni mogli zrobić, nikt na siłę przecież nie miał prawa jej zatrzymywać.
A co się dalej działo to nie wiem... ale mam nadzieję, że to się niedługo wyjaśni...

W ogóle dzisiaj Iwona mi się śniła, byłam z nią u niej w szkole, ale ona była dziwna, tak jakby nieobecna i jakby nie potrafiła wrócić do rzeczywistości... mam nadzieję, że to dobry sen i że oznacza, że Iwona żyje i mimo problemów wróci do rodzinnego domu
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:30   #2309
GlamRockLady
Raczkowanie

[QUOTE=gramwzielone;217658 63]Dziewczyny - obserwatorka79, dita1532, hawa, ewcia1980, masmeli i kto tam jeszcze był, nie chce mi się spisywać wszystkich - nie rozumiem szczerze mówiąc z jakiego powodu ta nagonka?

Zdziwiło mnie i zbulwersowało po prostu sformułowanie użyte przez Pana Janusza. Stwierdzenie że nie można sobie wyobrazić że mama Iwony rozwieszającej plakaty brzmiało co najmniej dziwnie. Dziwiło mnie to również dlatego że w podobnej sytuacji widziałam że to rodzice przede wszystkim i najdłużej brali udział w akcji poszukiwawczej.[QUOTE]

a mama Iwony że co niby robiła? nie uczesticzyła? kobieta staje na rzęsach żeby córka sie odnalazła, m.in. dzięki temu jest tak głośno o tej sprawie. Zastanów sie zanim będziesz pisac podobne bzdury bo ręce opadają jak sie czyta takie mądralińskie

Edytowane przez GlamRockLady
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:31
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:36   #2310
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ja akurat o to nigdy nie miałam pretensji, bo już pisałam że znajomi nie są winni temu, że Iwona wyszła i sama wracała. Co oni mogli zrobić, nikt na siłę przecież nie miał prawa jej zatrzymywać.
A co się dalej działo to nie wiem... ale mam nadzieję, że to się niedługo wyjaśni...
jeśli to byli znajomi to masz rację
chyba że jeden ze znajomych to chłopak Iwony (ktoś to dementował?) to w tedy nawet jeśli się obraziła każdy normalny facet szedł by za nią do samego domu
tzn. mój TŻ zawsze tak robił a często strzelałam focha szedł kilka kroków za mną nawet jak nie chciałam z nim rozmawiać
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości