|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
No to super
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdziłam i w Angorze znajduje się przedruk z dziennika Bałtyckiego, jest dostępny na necie, tutaj: http://www.dziennikbaltycki.pl/rejsy...wono,id,t.html
"from delusion lead me to the truth.." mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się ![]() Edytowane przez ankasz Czas edycji: 2010-08-31 o 12:08 |
|
|
|
|
#2283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo super, kochana jestes dziękuje |
|
|
|
|
#2284 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
wydaje mi się, że to już było i czytałam
ale skoro to to samo co w angorze to i tak dziękuje
|
|
|
|
#2286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli dalej nic...
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze ktos w skrocie napisac tylko czy są jakies nowe fakty???
wiem tylko ze znalezli po 4 latach cialo jakiegoś mężczyzny... w sumie dzieki poszukiwanią Iwony |
|
|
|
#2289 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda
![]() takie wyczekiwanie nowych info jest masakryczne a Rutkowski nic nie powiedzial o tym świadku wkoncu???? |
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2293 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
skąd taka wiadomość?
zresztą, dziewczyny, firma detektywistyczna "Rutkowski" czy tam "Rutkowski patrol" to nie tylko jedna osoba. To cała grupa ludzi, którzy mogą zajmować się sprawą Iwony, kiedy Rutkowskiego nie ma kraju, bądź kiedy zajmuje się innymi sprawami.
|
#2296 |
|
BAN stały
|
w jednym z ostatnich wywiadów na lublin com, mówił że jedzie szukać zwłok Sylwii Magdy Czaplińskiej co ją facet zabil i nie chce powiedzieć gdzie, mówił że jego ludzie są już tam i on wyjeżdza tam osobiście
|
|
|
|
#2297 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie! przecież on sam fizycznie nie dałby rady, musi mieć ludzi do pomocy...
|
|
|
|
#2298 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Gdańsku i przejeżdżałam koło osiedla Iwony. Budynek na ulicy Czarny Dwór 6 to budynek z różnymi firmami, stoi bokiem do ulicy i jest ostatnim budynkiem przed osiedlem Iwony. Przed nim znajduje się zatoczka przy której ktoś mógł na nią czekać.
Byłam też w parafii w sprawie mszy no ale znów trafiłam na zamkniętą kancelarię
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - obserwatorka79, dita1532, hawa, ewcia1980, masmeli i kto tam jeszcze był, nie chce mi się spisywać wszystkich - nie rozumiem szczerze mówiąc z jakiego powodu ta nagonka?
Zdziwiło mnie i zbulwersowało po prostu sformułowanie użyte przez Pana Janusza. Stwierdzenie że nie można sobie wyobrazić że mama Iwony rozwieszającej plakaty brzmiało co najmniej dziwnie. Dziwiło mnie to również dlatego że w podobnej sytuacji widziałam że to rodzice przede wszystkim i najdłużej brali udział w akcji poszukiwawczej. Ale fakt ludzie są różni i różnie reagują, tak samo różnie reagują matki i to przyznaję. Zresztą odnosiłam się do niej w kontekście słów Pana Janusza. Napisałam o niej to samo co w zasadzie hawa potem i do tego właśnie, co onaa, zmierzałam. A chodziło mi tylko i wyłącznie o to że z wskazanych powodów przeze mnie i hawę potem, mama Iwony nie jest źródłem informacji. A mówiąc o rzeczach których nie ma pojęcia (bo Iwona jej o tym nie mówiła) może czasem zaszkodzić śledztwu. Co do bana - proszę bardzo - tyle że skoro za obiektywne stwierdzanie faktów czy niedołączanie do kółeczka wielbicieli Iwony mam go dostać to powinny go dostać również osoby, które z taką łatwością bezpodstawnie oskarżają o morderstwo/porwanie/... tudzież współudział tworząc swoje śmieszne teorie. Tak jak już wspominałam, za taki czyn - choćby polega jedynie na sugestii - grozi pociągnięcie do odpowiedzialności zarówno cywilnej jak i karnej. A nie sądzę żeby szefostwo Wizażu popierało łamanie prawa, nawet w szczytnym celu (choć trudno nazwać szczytnym celem: ha ha ha, a nie mówiłam że to on/ona?). Ile wtedy zostanie Was w tym wątku? ![]() Inną sprawą jest to, że nie można w necie znaleźć miejsca gdzie będzie można po prostu poczytać o postępach w sprawie itd. Jest tylko popadanie ze skrajności w skrajność, albo lżenie Iwony i jej matki (vide fora pod artykułem czy słynny już post z szafy: str. 116, 3 post od góry) albo czczenie każdego ich czynu i robienie z I. niemalże współczesnej świętej. Nigdy nie obraziłam (w normalnym tego słowa znaczeniu, a nie Wizażowym - oznaczającym brak uwielbienia i adoracji) ani Iwony ani jej Mamy, nigdy żadnej nie szkalowałam jak to któraś mądralińska zarzucała. Po prostu na Wizażu jest dziwaczna tendencja - nie można napisać prawdy. Nie można stwierdzić że zachowanie Iwony było nieodpowiedzialne i nierozsądne, nie można stwierdzić że jej znajomi nie są winni tego, że ona postanowiła pójść na piechotkę do domu, nie można określać Iwony jako dziewczyny- imprezowiczki. Jest jedyny słuszny wizerunek - samotnemu nocnemu spacerowi winni sa jej znajomi (bo Adria powinna słuchać jak pokorne cielę wyzwisk Iwony a potem przywiązać się do nogi Iwonie błagając o pozostanie), chodzenie młodej ładnej kobiety samotnie po nocy wśród tłumów pijanych ludzi jest normalne i każda tak robi, Iwona była spokojną, grzeczną, łagodną jak owieczka dziewuszką itd. Każdy kto próbuje w choćby najłagodniejszy sposób rozmawiać o faktach zostaje oskarżony o wyzwiska po czym zostaje wyzwiskami obrzucony i zmieszany z błotem. Aczkolwiek najlepiej o buractwie i miałkości umysłowej niektórych Wizażanek świadczy fakt, że można bezkarnie pisać o Iwonie że jest prostytutką, pisać o jej przeszłości w tym zawodzie, klientach i kontaktach zawodowych, wystarczy tylko ubrać to to w Waszą ukochaną formę - czyli teorii spiskowej. http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1665W razie jakichkolwiek dalszych wątpliwości zapraszam na PW. I dajcie biednej VisionAM spokój, czy naprawdę tak ciężko jest przesylabizować jaki jest nick po lewej stronie posta? Tylko przypisujecie jej autorstwo moich słów i rzucacie się jak harpie na dziewczynę. Trochę rozumu i rozsądku ... |
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś już to sprawdził i odpisał - nie ma go w znajomych.
|
|
#2303 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak dla mnie szkalujesz tą kobietę stwierdzając ,że ona nic nie robi .Tylko co ty możesz wiedzieć? Skąd wiesz co Iwona jej mówiła a co nie ? Więc się zastanów , nad tym co piszesz Ja zakończyłam dyskutę na ten temat , bo nie warto. Więc zostaw ten temat i temat matki Iwony .To co napisałąś , jest naprawdę nie na miejscu .I nie łudź sie ,że cos jeszcze napiszę , nie mam ochoty dostać bana .Pozdrawiam . Edytowane przez b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e Czas edycji: 2010-08-31 o 14:15 |
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety muszę się zgodzić z tym że niesłusznie obwiniani są znajomi... 17 letnia Adria (to przecież dziecko)...
|
|
|
|
#2305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potem o oskarżanie Adrii o morderstwo ![]() a jeszcze w między czasie zostałam zakrzyczana za rozmyślania, że może rzeczywiście Iwona ma do czynienia z tym bogatym panem M. (to jeszcze było przed oficjalnym sprostowaniem). Ostatnio też się ktoś mnie czepiał ![]() Dlatego ważę słowa jak wypowiadam się w tym wątku. Szkoda mi Iwony i jej rodziny, bardzo szkoda. Nie uważam, że zasłużyła sobie na taki los. Wiadomo, że sprawa budzi emocje, ale właśnie tak jak napisałaś: Cytat:
![]() Szczególnie irytuje mnie kółko wzajemnej adoracji kilku pań po 30-stce, którym się wydaje jakie to są fajne, bo piszą takie ironiczne posty ![]() Bardzo się cieszę, że się tutaj ani razu żadna z nich nie udzieliła ![]() No i tyle off topu... Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-31 o 14:21 |
|||
|
|
|
#2306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję,że wkońcu dowiemy się co i jak , bo taka nie wiedza jest straszna
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Twoim zdaniem maczała palce a moim zdaniem mogła na przykład ją kryć, ale chodzi o to że jak jest niewinna jakim cudem można mieć do niej pretensje że zostawiła Iwonę... podpite dziecko zwyzywane przez starszą koleżankę... :|? No miała biegać i błagać ją o litość...?
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co się dalej działo to nie wiem... ale mam nadzieję, że to się niedługo wyjaśni... W ogóle dzisiaj Iwona mi się śniła, byłam z nią u niej w szkole, ale ona była dziwna, tak jakby nieobecna i jakby nie potrafiła wrócić do rzeczywistości... mam nadzieję, że to dobry sen i że oznacza, że Iwona żyje i mimo problemów wróci do rodzinnego domu |
|
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=gramwzielone;217658 63]Dziewczyny - obserwatorka79, dita1532, hawa, ewcia1980, masmeli i kto tam jeszcze był, nie chce mi się spisywać wszystkich - nie rozumiem szczerze mówiąc z jakiego powodu ta nagonka?
Zdziwiło mnie i zbulwersowało po prostu sformułowanie użyte przez Pana Janusza. Stwierdzenie że nie można sobie wyobrazić że mama Iwony rozwieszającej plakaty brzmiało co najmniej dziwnie. Dziwiło mnie to również dlatego że w podobnej sytuacji widziałam że to rodzice przede wszystkim i najdłużej brali udział w akcji poszukiwawczej.[QUOTE] a mama Iwony że co niby robiła? nie uczesticzyła? kobieta staje na rzęsach żeby córka sie odnalazła, m.in. dzięki temu jest tak głośno o tej sprawie. Zastanów sie zanim będziesz pisac podobne bzdury bo ręce opadają jak sie czyta takie mądralińskie Edytowane przez GlamRockLady Czas edycji: 2010-08-31 o 14:31 |
|
|
|
#2310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba że jeden ze znajomych to chłopak Iwony (ktoś to dementował?) to w tedy nawet jeśli się obraziła każdy normalny facet szedł by za nią do samego domu tzn. mój TŻ zawsze tak robił a często strzelałam focha szedł kilka kroków za mną nawet jak nie chciałam z nim rozmawiać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

Bardzo dobrze, że liczy się z tym że dziewczyna może życ, ja jestem przekonana, że tak jest