Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 14:15   #2641
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Magi u mnie kilka dni wstecz też było cięższych.Też na rączki wciąż chciała i ciężko było dogodzić.Ja zrzucałam/am wszystko na karb zębów bo 4ka w natarciu.Po podaniu Nurofenu przechodzilo więc jak może nie jesteś przeczulona na tym punkcie to podaj i oceń czy mu ulżyłaś.

Gorgulku-proszę
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:23   #2642
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

kolezanka z Anglii przyjechala z malym synusiem
nie widzialysmy sie dwa lata
takze czekam az bestia wstanie, jemy obiadek i lecimy a spotkanie

milego dnia
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:26   #2643
skierka1981
BAN stały

a i jeszcze ta doktorka strasznie zorientowana. pytam kiedy nstp szczepienie a ona ze ok 5 roku zycia, pytam czy na pewno a ona ze tak chhyba ze cos sie w kalendarzu szczepien zmieni przy szczepieniu pytam pielegniarke i mi mowi ze w grudniu
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:30   #2644
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
taka rutyna bardzo dużo daje
ale warunek jest taki, ze tylko jedna osoba się zajmuje dziećmi - jak jest więcej osób to jest to dużo bardziej efektywne - ja wiem jak wyglądał mój dzień z Tomkiem jak byłam z nim sama, potem z nianiami i teraz w przedszkolu - przedszkole super go uregulowało, ale ja się do tego dostosowałam (bo wcześniej inaczej wyglądał dzień) i teraz jestem bardzo zadowolona
w jedności i zgodności opiekunów siła
tak tak, to oczywiste że nie mo,można wymagać takich rzeczy od opiekunki.
U mnie mąż jest bardzo posłuszny i wypełnia wszelkie polecenia jak zostaje z nią sam.
Pojedyńcze przypadki gdy kąpała i kładła ją moja mama też odniosły sukces, gdy było robione jak co dzień.

Cytat:
Napisane przez krzyman Pokaż wiadomość
a tak propos pierwszych roczków, na bebiko.com.pl jest konkurs na zdjęcia naszych pociech po pierwszym roczku,
proszę głosujcie na moją niunię
:pro si:
http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...z?PhotoID=2282

http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...z?PhotoID=2284

http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...z?PhotoID=2286

z góry dzięki
coś jeszcze?

Stary 2010-08-31, 14:42   #2645
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Necior nie chce ze mną współpracować
Tak jak podejrzewałam w szpitalu chcieli małej założyć wenflon, ale poprosiłam o leki doustne ze względu na jej problemy z żyłami i dali syrop To już nie mogli tak od razu tylko męczyć dziecko z kłuciem i zastrzykami 2x dziennie Dostała Augumentin ale nie wiem czy na niego pójdzie bo co mi się kojarzy, że go raz brała i chyba biegunkę miała po nim no zobaczymy.

mam nadzieje ze nie bedzie biegunki po antybiotyku i ze mala szybko wyzdrowieje
Cytat:
chciałam zrobić fotkę, ale rozładowany mam aparat - co się odwlecze to nie uciecze - wstawię niebawem

kochana wymiary to nie wszystko - swoją obwisłością to mogłabym się równać tylko z kobietą, która z 200 kg schudła do 70

a swoją drogą - tyle wyrzeczeń i w zamian za to masa obwisłej skóry
chyba przesadzasz..........mi tez cycki wisza , nie dosc ze male(malz mowi kaczorki) to jeszcze stracily jedrnosc, ale jakos wyglad piersi nie jest dla mnie priorytetem bo fajnym staniczkiem mozna wymodelowac i podniesc biust
kiedys mowilam malzowi ze jak bede miec kupe kasy to se powieksze ale malz nawet nie chce slyszec i mowi ze mu sie podobaja bo sa naturalne i takie"jego"

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość

milego dnia
ale fajnie, a maly ile ma mcy?
milego spotkania

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:44   #2646
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
A pamiętacie fluoryzację w szkołach podstawowych, miałyście? U nas przychodziła pielęgniarka, nazywaliśmy ją "babcia fluor" wychodziliśmy NA PODWÓRKO i wszyscy razem myli zęby plując tą pianą gdzie popadnie
O tak Pamietam fluoryzacje, lubiłam ja

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jaki możecie polecić mi eyeliner?
Niedrogi, którym wygodnie się maluje
Odkryłam własnie, ze do twarzy mi w kreskach na powiece
Unholy, ja niestety nic nie polece bo nie umiem robic kresek i nie kupuje

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadłam, żeby się pochwalić, moja radość nie zna granic. W końcu po 8-miesiącach starań dostaliśmy pozwolenie na budowę!!!!!
Zaczniemy stawiać NASZE gniazdko
Super

A my czas czekamy na ekipe budowlana, i doczekać sie nie mozemy

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak.
To jest bliźniak. Moi rodzice postanowili sie wybudować na stare lata A my z małżem stwierdziliśmy, że to nie jest taki zły pomysł. Rodzice pod ręką, dzieciaki będzie można podrzucić w każdej chwili, jak się gdzieś na wakacje wyjedzie to dom będzie zawsze na oku.
Oto on
http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...m44979bcd78e11
Ladny domek

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:44   #2647
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Dziewczyny za kciuki na razie nie dziękujemy ale przydadzą się Jak wrócimy to zdam relację. Oby wszystko było dobrze
Kciuki zacisniete
Czekamy na relacje.

Cytat:
Sprzatam a w przerwie wrzucam kilka fotem z działki
Antos rosnie jak na drozdzach Sliczny z niego chlopak
Bartus tez fajny kawaler

Cytat:
przyszedł mój nowy zielony staniczek
ale mi się podoba - biuścik malutki (wiadomo ) ale nawet apetyczny (w tym staniku zeby była jasność, bo poza nim to nic się nie zmieniło )
Pokaz fotke

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
zaraz doczytam co naskrobalyscie bo 2 str mam
szczepienie ok, zapłakała przy wkłuciu i wszystko. wazy 9800, mierzy 79 cm. wszystko ok, szczepiona priorix. nastepne eszczepienie 7 grudnia...

ja chcialam przy okazji skierowanie na krew zeby z ciekawosci zobaczyc jakie ede miala wyniki, a doktorka mi mowi ze dobrze wygladam i ona nie widdzi potrzeby robienia badan pjde do pana doktora on bardziej chetny na wydawanie skierowan... tu brak slow.
dla Amelki, dzielna dziewczynka.

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Nawet nie mam jak zacytować
Nie wiem co się dzieje z Maćkiem, ale wszystko jest na NIE! Wisi na mnie cały dzień, nawet nie mam czasu na siusiu, nie mówiąc o bardziej skomplikowanych rzeczach A płacz jest non stop
Posiłki dla Cukierka robię w mega płaczu i z wiszącym u spodni dzieckiem. Każda zabawa też jest beee, wszystko jest nie tak. Spacery też stały się koszmarem, nie uda się Go wsadzić do wózka Kompa nawet nie włączam. To się wyżaliłam Ehh... Jeszcze od dzisiaj zaczynają mi się intensywne jazy. Codziennie 4 godziny i co najgorsze odechciało mi się, bo nie mam siły.
Przytulam
Moze cos go boli
Kuba tez miewa placzliwe dni ale nie az tak

Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
mamy złobkowe, pocieszcie mnie jakos! jutro moje malenstwo idzie pierwszy raz a ja rycze

Jak naprawic klawiature. Mam y yamiast z

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2010-08-31, 14:45   #2648
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze nie bedzie biegunki po antybiotyku i ze mala szybko wyzdrowieje

chyba przesadzasz..........mi tez cycki wisza , nie dosc ze male(malz mowi kaczorki) to jeszcze stracily jedrnosc, ale jakos wyglad piersi nie jest dla mnie priorytetem bo fajnym staniczkiem mozna wymodelowac i podniesc biust
kiedys mowilam malzowi ze jak bede miec kupe kasy to se powieksze ale malz nawet nie chce slyszec i mowi ze mu sie podobaja bo sa naturalne i takie"jego"
nie przesadzam niestety
staniczek owszem, ale ja mam dużo letnich sukienek, do których nie mogę założyć stanika i kilkanaście strojów bikini - wszystkie z miękkimi trójkątami i wszystko to mogę sobie wsadzić nie powiem gdzie, bo już tego nie założe

Cass, fotka będzie - proszę się nie niecierpliwić

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:46
p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:49   #2649
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
ja tam się spierać nie będę, bo nie zależy mi by wyszło na moje, ale coś mi się wydaję że jeśli L tak ma, siostrzeniec, siostrzenica i miała tak samo moja najmłodsza siorka to coś za dużo tych przypadków

Od zawsze podkreślałam że jestem rutyniarą jeśli chodzi o córkę i mz to tego zasługa. (odpuściłam jakieś wyjścia, wszędzie szybciej się zbierałam po pora na kąpiel, spanie, nie umawiałam się gdzieś jak wiedziałam że nie zdążę, mając gości wszystko szło swoim rytmem-kąpiel itp.Plusem jest to że mają męża w domu już o 19mogę wyjść )

Zapewne, gdybym pozwoliła jej na drzemkę ok 15 to też bym bujała się z nią do 21, to też nie pozwalam,utrudniam, nawet kosztem "miałczącego" dzieciaka i takiego któremu trzeba poświęcić w tym czasie 100% siebie.

Wiem , że jest leżakowanie, ale niekoniecznie musi spać.Może po prostu leżeć tą godzinę.Nikoś nie śpi tylko czeka aż minie leżakowanie.Swoją drogą ja się zastanawiam, jak panie tego dokonują i jakie mają na niego metody , że tam wyleży a w domu szarpię go na każdą stronę heh
A zakładając że L będzie spać, to kąpiel będzie tak i tak o 19 i wio do wyra i zakaz wyłażenia I po prostu tak będzie, bo mam to tak samo zaplanowane jak to, gdy byłam w ciąży i pisałam wam że będę ją ze sobą zabierać tu i tam i też mi życzyłyście tego ale nie dowierzałyście
Nie wiem czy kojarzycie co mam na myśli.

Podsumowując będę mieć 2małych dzieci z małą różnicą wieku i nie wyobrażam sobie inaczej jak razem kąpiel i spać.

ale bije radościa

ja mam używany,sprowadzony z Holandii.Lecę zobaczyć tą firmę.

Moja ma 1 drzemke. Do drugiej staram sie nie dopuszczac. I na tej jedej drzemce to pada mi wieczorem dopiero o 21.

Jak jej sie trafi druga to wtedy jest koniec swiata i dziecko zasypia o 23. Wstaje tak ok. 6 - niezaleznie od tego kiedy zasnie i ile spi.
W nocy ok. 12 dostaje butle z mlekiem. Sniadanie je ok 8. Kolacja i kapiel sa miedzy 18-19.
slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:50   #2650
katarzynka00
Zakorzenienie

Cass ctr+shift

Stary 2010-08-31, 14:51   #2651
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość

Jak naprawic klawiature. Mam y yamiast z
mi ostatnio mala cos nacisnela i tez mi sie literki tak poprzestawialy w pisowni-jedyna rada wylaczyc i na nowo zalaczyc komputeru mnie podzialalo

Cytat:
nie przesadzam niestety
staniczek owszem, ale ja mam dużo letnich sukienek, do których nie mogę założyć stanika i kilkanaście strojów bikini - wszystkie z miękkimi trójkątami i wszystko to mogę sobie wsadzić nie powiem gdzie, bo już tego nie założe
kochana ja zawsze marzylam o takim bikini ale nigdy takiego nie kupilam ze wzgl. na male piersi i zawsze mam bikini usztwnione
a pod sukienki zakladam staniczek bez ramiaczek i jest ok. chociaz malz mnie pyta po ci stanik pod ta sukienke......musze miec i koniec

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-31, 14:52   #2652
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
mamy złobkowe, pocieszcie mnie jakos! jutro moje malenstwo idzie pierwszy raz a ja rycze
To moze ja sprobuje
Moje malenstwo uwielbia przedszkole (tutaj nie ma zlobkow) Jak tylko weszlysmy pierwszego dnia od razu poleciala do dzieci i miala mnie w glebokim powazaniu Wychodzila z placzem i tak jest do dzisiaj. Nawet wczoraj jak po nia pojechalam akurat siedziala z innymi dziecmi przy stole i jadla sobie owoce, mowie do niej chodz jedziemy do domku a ona: "nie nie nie" i kiwa mi glowa na boki. Mowie chodz pojedziemy "brym brym" a ona "brym brym nie nie nie" Wzielam ja na rece a ona w placz Nie wiedzialam gdzie oczy podziac Jeszcze pomysla ze jej w domu zle
No ale podsumowujac balam sie tak jak ty i 3 razy z placzem podchodzilam do wyslania podania. Teraz za to uwazam ze to najlepsza decyzja jaka moglam podjac bo widze jaka jest tam szczesliwa wsrod dzieci i jak sie cieszy kiedy tam wchodzimy Mam nadzieje ze u ciebie bedzie tak samo Tego ci zycze i za to trzymam kciuki

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:55   #2653
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
To moze ja sprobuje
Moje malenstwo uwielbia przedszkole (tutaj nie ma zlobkow) Jak tylko weszlysmy pierwszego dnia od razu poleciala do dzieci i miala mnie w glebokim powazaniu Wychodzila z placzem i tak jest do dzisiaj. Nawet wczoraj jak po nia pojechalam akurat siedziala z innymi dziecmi przy stole i jadla sobie owoce, mowie do niej chodz jedziemy do domku a ona: "nie nie nie" i kiwa mi glowa na boki. Mowie chodz pojedziemy "brym brym" a ona "brym brym nie nie nie" Wzielam ja na rece a ona w placz Nie wiedzialam gdzie oczy podziac Jeszcze pomysla ze jej w domu zle
No ale podsumowujac balam sie tak jak ty i 3 razy z placzem podchodzilam do wyslania podania. Teraz za to uwazam ze to najlepsza decyzja jaka moglam podjac bo widze jaka jest tam szczesliwa wsrod dzieci i jak sie cieszy kiedy tam wchodzimy Mam nadzieje ze u ciebie bedzie tak samo Tego ci zycze i za to trzymam kciuki
A w jakim wieku dziecko dalas do zlobka-przedszkola?
Stary 2010-08-31, 14:55   #2654
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez slepafuria Pokaż wiadomość
Moja ma 1 drzemke. Do drugiej staram sie nie dopuszczac. I na tej jedej drzemce to pada mi wieczorem dopiero o 21.

Jak jej sie trafi druga to wtedy jest koniec swiata i dziecko zasypia o 23. Wstaje tak ok. 6 - niezaleznie od tego kiedy zasnie i ile spi.
W nocy ok. 12 dostaje butle z mlekiem. Sniadanie je ok 8. Kolacja i kapiel sa miedzy 18-19.
moja od paru dni znowu sypia 2 razy -o wlasnie zalicza 2 drzemke
ja pozwalam jej zasnac do 16.00 , i jak nie ma 2 drzemki do tej godziny to basta, nie pozwalam jej juz zasnac pozniej i teraz ma stala pore chodzenia spac po kapieli
a kiedys pomimo ze nie miala 2 drzemki to tez zasypiala dopiero kolo 22-23 ale wiem ze wtedy zle robilam bo zamiast isc z nia do sypialni gdzie tylko lampka zapalona i ja ululac to ja siedzialam z nia w pokoju i sie dziwilam ze nie chce jej sie spac , jak tatus siedzial i chciala sie bawic
no ale czlowiek sie uczy na bledach

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-31, 14:56   #2655
syla39
Wtajemniczenie

Unholy super słodziaki z twoich dzieciaczkow

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:59   #2656
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

kochana ja zawsze marzylam o takim bikini ale nigdy takiego nie kupilam ze wzgl. na male piersi i zawsze mam bikini usztwnione
a pod sukienki zakladam staniczek bez ramiaczek i jest ok. chociaz malz mnie pyta po ci stanik pod ta sukienke......musze miec i koniec
ja mam sukienki, bez pleców i na ramiączkach - nijak nie wcisnę tam stanika nawet silikonowego, bo takich nie cierpię

ale właśnie z powodu małego biustu mogłam nosić takie bikini, bo przy dużym to by biust z takiego wyleciał a małego nie trzeba podtrzymywać tylko zakryć, a tu trójkąciki spisywały się znakomicie

a teraz nie dość, ze obwisły to jeszcze asymetryczny na maxa

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-08-31, 15:08   #2657
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
ja mam sukienki, bez pleców i na ramiączkach - nijak nie wcisnę tam stanika nawet silikonowego, bo takich nie cierpię

ale właśnie z powodu małego biustu mogłam nosić takie bikini, bo przy dużym to by biust z takiego wyleciał a małego nie trzeba podtrzymywać tylko zakryć, a tu trójkąciki spisywały się znakomicie

a teraz nie dość, ze obwisły to jeszcze asymetryczny na maxa
a ja chyba z przyzwyczajenia ze nosze ciagle push-upy nie zaloze typowego bikini

najlepszy biust to mialam po ciazy jak jeszcze mleko bylo.....taki rozmiar chcialabym miec ale niestety czar prysnal i mam jeszcze mniejszy niz przed ciaza

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-31, 15:28   #2658
Titi09
Raczkowanie

Cytat:
Sprzatam a w przerwie wrzucam kilka fotem z działki
słodkie chłopaki, a Bartuś to już kawaler

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
zaraz doczytam co naskrobalyscie bo 2 str mam
szczepienie ok, zapłakała przy wkłuciu i wszystko. wazy 9800, mierzy 79 cm. wszystko ok, szczepiona priorix. nastepne eszczepienie 7 grudnia...

ja chcialam przy okazji skierowanie na krew zeby z ciekawosci zobaczyc jakie ede miala wyniki, a doktorka mi mowi ze dobrze wygladam i ona nie widdzi potrzeby robienia badan pjde do pana doktora on bardziej chetny na wydawanie skierowan... tu brak slow.
my mieliśmy iść w sierpniu, ale najpierw mały miał trzydniówkę później złapał jakieś przeziębienie i tak teraz minęło ze dwa tygodnie to myślałam żeby iść dzisiaj ale tak u nas pada że nie chce mi się nosa wychylać w czwartek też przyjmują na stronie dzieci zdrowych to może wkońcu pójdziemy bo cały miesiąc nam zleciał a już podczas wizyty mi przypominały że szczepienie i żeby przyjść całe szczęście że nie trzeba się umawiać na jakiś termin tylko się przychodzi w konkretny dzień
Stary 2010-08-31, 15:36   #2659
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja nie mam problemu - nigdy nie założę bikini

Muszko będzie dobrze

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:39   #2660
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Ja nie mam problemu - nigdy nie założę bikini
czemu?

Skierko doczytalam to bedzie szczepienie to samo jakie maluszki juz mialy we wczesniejszych mcach - u nas bedzie 1 wklucie bo pentaximem

lece bo mala wyje

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-31, 15:44   #2661
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
czemu?

nie ten brzuch musiałabym się nie schylać no a poza tym mam taki ogrom rozstępów że szok. W całym czuję się jeszcze jako tako.

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:51   #2662
Titi09
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość

milego dnia
super takie spotkanie to pewnie nie będziecie się mogły nagadać udanego popołudnia

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
To moze ja sprobuje
chciałabym, żeby Mati też tak się cieszył jak będę go musiała zaprowadzić do żłobka na razie mam przyznany zasiłek na pół roku więc nie zamierzam wracać przed tym czasem, ale potem to nie ma zmiłuj trzeba będzie
Stary 2010-08-31, 16:06   #2663
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Ja mysle ze polowa sukcesu jesli idzie o zlobek to pozytywne nastawienie rodzicow. Druga oczywiscie to sam zlobek.
Stary 2010-08-31, 16:13   #2664
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chyba z przyzwyczajenia ze nosze ciagle push-upy nie zaloze typowego bikini

najlepszy biust to mialam po ciazy jak jeszcze mleko bylo.....taki rozmiar chcialabym miec ale niestety czar prysnal i mam jeszcze mniejszy niz przed ciaza
mam to samo

nie mogłam dobrać stanika, bo w sklepach największa miska była D i była na mnie za mała
to mi się podobało

a teraz jest mniej i gorzej niż przed ciążą

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-08-31 o 16:15
Stary 2010-08-31, 16:30   #2665
Wojtusia
Zakorzenienie

Unholy fajne chłopaki
p4w nie jesteś sama. ehh, moze zamiast piersi dużych mamy inne zalety

wrocilam od fryzjera, odrostów brak, jestem zadowolona
pogoda deszczowa cały dzien. Oli jakaś marudna, mogłaby się zdrzemnąć, bo nawet późnego obiadu nie zrobie z taką marudką
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:34   #2666
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Unholy fajne chłopaki
p4w nie jesteś sama. ehh, moze zamiast piersi dużych mamy inne zalety

wrocilam od fryzjera, odrostów brak, jestem zadowolona
pogoda deszczowa cały dzien. Oli jakaś marudna, mogłaby się zdrzemnąć, bo nawet późnego obiadu nie zrobie z taką marudką
nie no pewnie, że mamy całe mnóstwo zalet

i jaki kolorek zrobiłaś?

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-08-31, 16:43   #2667
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
nie ten brzuch musiałabym się nie schylać no a poza tym mam taki ogrom rozstępów że szok. W całym czuję się jeszcze jako tako.
ja mam rozstepy po ciazy na biodrach ale nie przeszkadzaja mi

Cytat:
mam to samo

nie mogłam dobrać stanika, bo w sklepach największa miska była D i była na mnie za mała
to mi się podobało

a teraz jest mniej i gorzej niż przed ciążą
jedyna rada dla nas- zajsc w ciaze

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-31, 17:16   #2668
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
nie no pewnie, że mamy całe mnóstwo zalet

i jaki kolorek zrobiłaś?
a taki jak miałam, tylko na ostatnich zdjęciach już troche "sprany" był cykne fotke ale moze jutro, jak bede jakos lepiej sie prezentowała, bo dzisiaj z mejkapu niz juc nie zostało i chodze w dresach, opatulona w 3 bluzki i dalej mi zimno chyba sobie walne herbatke z sokiem malinowym. Wczoraj zrobiony, pyszny, wyszło mi chyba 14 butelek po soczkach takich.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

pw4 jakie masz maseczki do twarzy, jakichś oczyszczających używasz?
Stary 2010-08-31, 17:40   #2669
Cassandra 23
Zakorzenienie

Dziewczyny chyba oszaleje, od rana pada i ani na minute nie przestało Kuba nie był na dworku i strasznie marudzi

Jeszcze @ dostałam...

A propo maseczek, jakie polecacie?

Ja ostatnio kupiłam świetne masło do ciała z Bielendy, "miód do ciała".
W Rossmanie była cena na do widzenia, przecenione z 25 na 15zł. Jest wspaniałe, skora juz po pierwszym uzyciu miękka jak aksamit

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2010-08-31, 17:49   #2670
Wojtusia
Zakorzenienie

ja to zwykle używam zwykłej glinki zielonej w proszku.

z nawilżających, to żadna mnie nie zachwyciła jak do tej pory, po każdej miałam wrażenie, że mnie twarz swędzi i jakoś tak dziwnie ciepło i wydawało mi się, że zaraz dostane uczulenia i zawsze zmywałam przed czasem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości