|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
Anecka cieszę się że TŻ staje na wysokości zadania
oby tak dalej no i macie plan remontu-super ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() my też czekamy ![]() ![]() ![]() Cytat:
przerabiałam to...na szczęście ostatnio się uspokoiło ![]() Cytat:
muszę zabrać mamę na zakupy...![]() Edzia nie warto się nimi steresować-ja nie odbieram telefonów z pracy i w ogóle od nikogo kto wiem, że może mnie zdenerwować ![]() Artystka super ubranka Pelnia cieszę się że się odnalazłaś bo już zamierzałam Ciebie esemesami atakować ![]() Cytat:
![]() ![]() no ca za tupet ma baba ![]() ![]() ![]() Ja się dziś w sephorze zrujnowałam no i zrobiłam sobie manicure i pedicure i od razu lepiej się czuję zaraz skrobnę do Ishki-może już wiadomo czy jutro wychodzi...
|
|
#2912 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
co do tych prezentów to mój tż nie zawsze był taki pomysłowy raz na mikołaja chyba dostałam takiego mikołaja małego z czekolady który był tak twardy, że się go pogryżć nie dało i biały bo chyba z zeszłego roku
a pod choinkę dostałam cały zestaw ze sklepu 4 zł chyba : wsuwki do włosów, maskotkę twardego królika i malutką laleczkę Patrycja- gratuluję -kolejny synuś Anecka ten twój ojciec to chyba z innego świata jest normalnie ! - współczuję Ci sytuacji )Karolina ale masz malutki śliczny brzuszek (a mój taki olbrzym :/) i ja też mam Jasia w środku Artystka ja też nie robiłam tego badania na krzywą cukrową Cytat:
ale wiecie co pytałam czy da mi skierowanie na krzywą cukrową a on powiedział, że nie bo nie widzi potrzeby :/. Jak pytałam w jednym laboratorium że chce prywatnie to pani powiedziała, że skierowanie i tak muszę mieć i co teraz ? mam nie iść wogóle czy jak ? i denerwuje mnie to, że nawet nie wiem ile mój Jaś waży bo mi tego nigdy nie mówi a i strasznie zmokłam plus tego dnia to taki, że byłam w tesco extra i kupiłam proszek lovella ten w promocji, sweterek dla Jasia i dwie pary spodni ![]() a wiecie te wanienki, które były w biedronce dziś widziałam w tesco i kosztowały 49 zł -takie same ! idę teraz pomóc tż składać meble (znaczy on składa ja patrzę czy dobrze i coś przytrzymam jak potrzebuje) wczoraj zamawiałam i płaciłam a dziś już przyszły ! |
|
|
|
|
#2913 | ||
|
Raczkowanie
|
na mnie nie patrz, za dużo tego kupiłam. dla bliźniąt pewnie by starczyło
![]() Cytat:
Cytat:
też dwa razy przez niego płakałam. ale mam go gdzieś. najważniejszy jest mój dzidziuś w brzuszku a w razie potrzeby faceta się wymieni hehhe
|
|
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
Irsin,
dla kierowcyEdzia, ta koleżanka z pracy to się z głupim na łeb zamieniła czy co i czego ona Ci w ogole zawraca głowę na l4 ? następnym razem jakby zadzwoniła uciełabym szybko rozmowę, nie masz obowiązku rozwiązywać teraz ich problemów. Na szczęście u mnie w pracy nie ma takich akcji. Ludzie raczej "poukładani" w życiu prywatnym, kobiety mają małe dzieci,moja szefowa też była w ciąży długo na l4 a potem w domu z dzieckiem ponad rok. Za to w sklepach u mnie w mieście co sie dzieje to masakra, strach wyjść z domu.Dziś jakiś sfrustrowany babon napadł na mnie że kolejka nie jest taka długa żebym ja była obsłużona poza kolejką. W sklepie był dzis jakis meksyk,kolejki nie wiadomo która do czego, a ona stała 3 metry za ostatnią osobą, ale ja powinnam przeczytać w jej myślach że ona stoi tam do surówek. Chyba przestanę wychodzić gdziekolwiek bez męża, bo widze że kobieta w ciąży w niektórych osobach wzbudza agresję. Idę zjeść spóźniony obiad a potem sobie poczytam jeszcze co tu naskrobałyście |
|
|
|
#2915 |
|
Wtajemniczenie
|
kularek ja robiłam krzywą cukrową bez skierowania, prywatnie do lekarza chodzę , więc i badania mam prywatne
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi smutaśno bo TŻ wlasnie pojechał
|
|
|
|
#2917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Patrycja szkoda ze ja nie mam gdzie mojego wysłać na 2tygodnie mialabym swiety spokoj.
Edytowane przez niebieskaa Czas edycji: 2010-08-31 o 17:57 |
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
kuluarek przeciez mozna zorbic sobie badania prywatnie bez wiedzy lekaza, to nie wiem o co temu laboratirium chodzi
idz do innego spytaj
|
|
|
|
#2919 |
|
Dragonfly
|
heh no to za pozno na krzywa cukrowa,bo zaczelam dzis 29 tydzien i wyszlam dzis z domku na te zakupy,strasznie mi brzuch wywalilo znowu do przodu,jestem taka hmmmm okragla
|
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
Kularek, super że Jaś zdrowo rośnie
a z tym cukrem to dziwny lekarz, bo to ważne badanie w ciąży. A na czczo miałaś badany cukier w pierwszym trymestrze?
Edytowane przez Gustawek Czas edycji: 2010-08-31 o 18:09 |
|
|
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny może macie jakiegoś sprzedawce z allegro co robilyscie zakupy dla dzidzi??
|
|
|
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
to ja dzisiaj jadę z siostrą w tramwaju (w drodze do lekarza) i wsiadamy na początku to dużo miejsca więc siadamy, po drodze coraz więcej ludzi więc w końcu moja siostra wstaje i mów do staruszki żeby usiadła ta podziękowała i siada a tu nagle jakaś baba zaczyna mnie szarpać za ramię żebym zeszła bo za mną pani z dzieckiem stoi ! To ja jej na to, że nie bo w ciąży jestem -a ta udaje, ze nie słyszy i drze się na cały tramwaj : co ?? a w ciąży ! a potem głupio jej się zrobilo i poszła w drugi koniec i tylko się na mnie gapiła z daleka i myślała, że nie widzę !
|
|
|
|
#2924 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
tez uważam, że ok. Ja kupowałam, 2 dni poxniej był kurier, wsio ok
|
#2926 |
|
Raczkowanie
|
Mallinka - heheh widzę, że dziś dzien poprawiania sobie humoru poprzez usługi kosmetyczne
ja dzisiaj też sobie zafundowałam wizytę u kosmetyczkiKularek super, że Jaś ma się dobrze, my sie bardzo z Jasiem moim cieszymy, jak u was wszystko ok. A lekarza ze nie mówi, ile synus wazyPatrycja_1708 - trzymaj się bez TŻ-a będzie dopbrze zobaczysz jaka będzie radość jak wróci )
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i koniecznie pochwal sie meblami jak juz złożycie u nas, jak coś składamy, to ja zawsze czytam instrukcje i mu mówie co i jak, bo on oczywiście w połowie się gubi a do instrukcji nie zajrzy bo po co Patrycja o sprzedawcach pisałysmy w zeszłym tygodniu ![]() tu są linki ktore ja wyłapałam ![]() http://allegro.pl/show_user_auctions...der=pd&p=3&p=4 http://allegro.pl/show_user_auctions...id=4222926&p=1 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16902622 http://allegro.pl/show_user_auctions...&p=13&p=14&p=0
|
|
#2928 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
też chciałam iść prywatnie no właśnie ja nie wiem -sama byłam zaskoczona jak mówię pani, ze chcę prywatnie a ona mi na to, że skierowanie i tak muszę mieć -może właśnie tak zrobię i zapytam w jakimś innym laboratorium Cytat:
|
|||
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rany co się z tymi facetami ostatnio dzieje jak ja się cieszę, ze mojego widuję tylko raz na tydzień - przynajmniej nie ma czasu aby się pokłócić ![]() Ja od 17 zjadłam kolejną miskę krupniku, jabłko, 2 kanapki z nutellą, 2 parówki na zimno z chrzanem, kilka herbatników, 5 cukierków i teraz wcinam banana - normalnie zaraz pęknę Ale kurde jeszcze bym coś zjadła - tylko sama nie wiem co
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Zadomowienie
|
KarolinaB - To miłe
Mallinka a meble chyba jutro będą skończone bo idziemy zaraz spać
|
|
|
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
Wiadomość od Ishki:
Hej jutro po usg będę dopiero wiedziała czy wychodzimy. Już lepiej się czujemy ale po tych tabletkach fenoterol to jakaś masakra bo mdli mnie non stop, ale jakoś damy radę jak wyjdziemy jutro to damy znac na pewno pozdrawiam Was wszystkie gorąco
|
#2932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie wcinam
|
|
#2933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Rozeznanie
|
byłam na SR faktyczie trzeba miec majtki siatkowe oraz jako lewatywe rectanal
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2938 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam że dzisiaj troszke posiedze i poszperam jeszcze cos na allegro ale tak mi sie oczy zamykają dzisiaj ze chyba wczesniej wskocze do łózeczka. Ciągle leje ten pieruński deszcz że nic tylko sie zaszyc w domku w herbatką. Mega przygnębiająca jest ta pogoda... Słoneczko jak świeci to aż życ sie chce a jak tu non stop leje i zimno ze juz w kurtkach sie chodzi to z czego tu sie brać chęci i siły na cokolwiek???
|
|
|
|
#2939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#2940 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj cały dzień jem i jeszcze nie mam dosyć... Czuję że pęknę zaraz dobrze że chociaż nie jestem sama![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super że z Jasiem wszystko dobrze ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

oby tak dalej
no i macie plan remontu-super 

przerabiałam to...na szczęście ostatnio się uspokoiło 
muszę zabrać mamę na zakupy...

ja to wręcz boje się ruszać
dobija mnie on i tylko dzidzia cierpi przez to ryczałam dzisiaj juz 2 razy przez niego ehh...kiepski mam humor
i czego ona Ci w ogole zawraca głowę na l4 ? następnym razem jakby zadzwoniła uciełabym szybko rozmowę, nie masz obowiązku rozwiązywać teraz ich problemów. Na szczęście u mnie w pracy nie ma takich akcji. Ludzie raczej "poukładani" w życiu prywatnym, kobiety mają małe dzieci,moja szefowa też była w ciąży długo na l4 a potem w domu z dzieckiem ponad rok. Za to w sklepach u mnie w mieście co sie dzieje to masakra, strach wyjść z domu.Dziś jakiś sfrustrowany babon napadł na mnie że kolejka nie jest taka długa żebym ja była obsłużona poza kolejką. W sklepie był dzis jakis meksyk,kolejki nie wiadomo która do czego, a ona stała 3 metry za ostatnią osobą, ale ja powinnam przeczytać w jej myślach że ona stoi tam do surówek. Chyba przestanę wychodzić gdziekolwiek bez męża, bo widze że kobieta w ciąży w niektórych osobach wzbudza agresję. 

idz do innego spytaj