Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 17:31   #2911
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Anecka cieszę się że TŻ staje na wysokości zadania oby tak dalej no i macie plan remontu-super

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mój Tato miał dziś kontrolną tomografię. Wyniki w czwartek, więc trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
j
boje sie i czekam na te wyniki jak na szpilkach
my też czekamy

Cytat:
Napisane przez szarlot27 Pokaż wiadomość
wczoraj płakałam bo TZ coś tam mi powiedział i zaczęła się rzeka łez.
dzisiaj rano miałam ambitny plan pojechać podpisać umowę na wymianę okna w sypialni, zrobić danie z kabaczka itp.
już się ubrałam ,pomalowałam i miałam wychodzić, gdy zadzwonił TZ i powiedział, że wieczorem to będzie musiał gdzieś pojechać hobbystycznie i wróci około 22.Na co odpowiedziałam , że siedzę cały dzień sama i nie chcę żeby wieczorem jechał.I się zaczęło.
popłakałam się i powiedziałam żeby już do mnie nie dzwonił bo tylko mnie denerwuje.
cały makijaż mi popłynął, oczy czerwone...rozebrałam się więc i znowu leżę w łożku.nie chce mi się już wychodzić.
a może wezmę psa i wyjdę przed jego powrotem z pracy, niech sobie sam siedzi.
przerabiałam to...na szczęście ostatnio się uspokoiło

Cytat:
ja mam najwięcej welurowych pajaców ok 10
zwykłych bawełnianych kilka
i kilka par welurowych śpiochów z kaftanikami
i oczywiście bodziaki 15 sztuk na długi rękaw
do tego nakupiłam chyba z 5 par ocieplanych ogrodniczek, dwa dresiki, spodenki kilka par
kurtka ocieplana i spodnie do tego;
sporo bluzeczek na długi rękaw
bodziaki na krótki rękaw od siostry dostałam;
rajstopki z frotte, skarpetki z frotte 4 pary
niedrapki 4 pary

wiem,wiem, że pewnie przesadziłam ale to moje pierwsze dzidzio i ciągle mi się wydawało, że mam tego wszystkiego za mało
potem to chyba ja wystawię cały ten kiermasz na allegro heheh
imponująca ilość-też taką bym chciała mieć muszę zabrać mamę na zakupy...

Edzia nie warto się nimi steresować-ja nie odbieram telefonów z pracy i w ogóle od nikogo kto wiem, że może mnie zdenerwować

Artystka super ubranka

Pelnia cieszę się że się odnalazłaś bo już zamierzałam Ciebie esemesami atakować

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Prosze Cie, ona teraz mi probuje wmowic, ze to nie sa rzeczy, ktore ona mi wyslala
To się zapytaj gdzie są rzeczy które ona wysłała-skoro to nie te to paczka nie doszła i niech wysyla drugą no ca za tupet ma baba

Ja się dziś w sephorze zrujnowałam
no i zrobiłam sobie manicure i pedicure i od razu lepiej się czuję
zaraz skrobnę do Ishki-może już wiadomo czy jutro wychodzi...

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 17:44   #2912
kularek
Zadomowienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

co do tych prezentów to mój tż nie zawsze był taki pomysłowy raz na mikołaja chyba dostałam takiego mikołaja małego z czekolady który był tak twardy, że się go pogryżć nie dało i biały bo chyba z zeszłego roku a pod choinkę dostałam cały zestaw ze sklepu 4 zł chyba : wsuwki do włosów, maskotkę twardego królika i malutką laleczkę

Patrycja- gratuluję -kolejny synuś a ubranka śliczne

Anecka ten twój ojciec to chyba z innego świata jest normalnie ! - współczuję Ci sytuacji (tylko nie waż się jutro tego drzewa nosić czasami )

Karolina ale masz malutki śliczny brzuszek (a mój taki olbrzym :/) i ja też mam Jasia w środku

Artystka ja też nie robiłam tego badania na krzywą cukrową

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
to dobrze że jutro masz wizytę
no i jak źle się czujesz to leż koniecznie-widzisz co tu się dzieje... ja to wręcz boje się ruszać
ja już po wizycie - z Jasiem wszystko dobrze (słuchałam serduszka), szyjka prawidłowa. Wyniki z krwi i moczu mi poleciały - mam brać magnez dalej do tego 3xdziennie urosept i 2x tardyferon-żelazo -ale z tym żelazem to czułam, że tym razem będzie go za mało :/

ale wiecie co pytałam czy da mi skierowanie na krzywą cukrową a on powiedział, że nie bo nie widzi potrzeby :/. Jak pytałam w jednym laboratorium że chce prywatnie to pani powiedziała, że skierowanie i tak muszę mieć i co teraz ? mam nie iść wogóle czy jak ?
i denerwuje mnie to, że nawet nie wiem ile mój Jaś waży bo mi tego nigdy nie mówi

a i strasznie zmokłam

plus tego dnia to taki, że byłam w tesco extra i kupiłam proszek lovella ten w promocji, sweterek dla Jasia i dwie pary spodni

a wiecie te wanienki, które były w biedronce dziś widziałam w tesco i kosztowały 49 zł -takie same !

idę teraz pomóc tż składać meble (znaczy on składa ja patrzę czy dobrze i coś przytrzymam jak potrzebuje) wczoraj zamawiałam i płaciłam a dziś już przyszły !
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 17:46   #2913
szarlot27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Szarlot, ja chyba nie mam nawet połowy tego co Ty
na mnie nie patrz, za dużo tego kupiłam. dla bliźniąt pewnie by starczyło

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
nie bede robic tego badania,bo przy kazdym badaniu krwi mam sprawdzany cukier na czczo i byl ok...no i bardziej absorbowalo mnie lozysko,czy sie w koncu podnosi czy dalej jest tuz przy szyjce..no ale sie podnosi na szczescie,oplacilo sie lezec

pokaze co kupilysmy,to juz chyba niewiele mi zostalo do kupienia z ubranek,teraz tylko rozek zamowic,troche takich porteczek bym chciala,lozeczko i spiworki dwa dla maluszka oraz chuste,stwierdzilam ze bedzie potrzebna
świetne rzeczy

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Moj robi tak samo, dzisiaj tez probowałam to nagrac, ale sie peszy chyba nie chce występowac w filmach

Tak jak wspomnialy dziewczyny, od II trymestru ten lek jest ok, wiele kobiet go bierze, np ja dzisiaj wziełam 1 tabletkę..

...bo sie tak zdenerwowałam na tż ze az mnie brzuch zaczal bolec i twardniec dobija mnie on i tylko dzidzia cierpi przez to ryczałam dzisiaj juz 2 razy przez niego ehh...kiepski mam humor
to jesteśmy we dwie wkurzone dzisiaj przez naszych TŻ.
też dwa razy przez niego płakałam.
ale mam go gdzieś.
najważniejszy jest mój dzidziuś w brzuszku a w razie potrzeby faceta się wymieni hehhe

68 kg czerwiec 2015 r.
cel:50 kg
szarlot27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 17:50   #2914
Gustawek
Rozeznanie

Irsin, dla kierowcy
Edzia, ta koleżanka z pracy to się z głupim na łeb zamieniła czy co i czego ona Ci w ogole zawraca głowę na l4 ? następnym razem jakby zadzwoniła uciełabym szybko rozmowę, nie masz obowiązku rozwiązywać teraz ich problemów. Na szczęście u mnie w pracy nie ma takich akcji. Ludzie raczej "poukładani" w życiu prywatnym, kobiety mają małe dzieci,moja szefowa też była w ciąży długo na l4 a potem w domu z dzieckiem ponad rok. Za to w sklepach u mnie w mieście co sie dzieje to masakra, strach wyjść z domu.Dziś jakiś sfrustrowany babon napadł na mnie że kolejka nie jest taka długa żebym ja była obsłużona poza kolejką. W sklepie był dzis jakis meksyk,kolejki nie wiadomo która do czego, a ona stała 3 metry za ostatnią osobą, ale ja powinnam przeczytać w jej myślach że ona stoi tam do surówek. Chyba przestanę wychodzić gdziekolwiek bez męża, bo widze że kobieta w ciąży w niektórych osobach wzbudza agresję.
Idę zjeść spóźniony obiad a potem sobie poczytam jeszcze co tu naskrobałyście.
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 17:52   #2915
79 Marta
Wtajemniczenie

kularek ja robiłam krzywą cukrową bez skierowania, prywatnie do lekarza chodzę , więc i badania mam prywatne
Stary 2010-08-31, 17:53   #2916
Patrycja_1708
Zadomowienie

Tak mi smutaśno bo TŻ wlasnie pojechał Przyjedzie po mnie za dwa tygodnie bo musiałam teraz zostac w Polsce zeby badania porobić. Troszke mecząca jest taka długa droga wiec postanowilismy ze zostane u mamci na te dwa tygodnie i juz pozniej razem wrócimy. Ale bede sie smutać teraz...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 17:56   #2917
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
to jesteśmy we dwie wkurzone dzisiaj przez naszych TŻ.
też dwa razy przez niego płakałam.
ale mam go gdzieś.
najważniejszy jest mój dzidziuś w brzuszku a w razie potrzeby faceta się wymieni hehhe
Właśnie zawsze mi żal maluszka, ze on czuje moje nastawienie, słyszy kłótnie itp to mnie jeszcze bardziej dobija ta świadomość...a faceci pozbawieni są wyobraźni, ja też mam go gdzieś, póki co to nie wymieniałabym go nawet na innego tylko była sama z dzidzią bo po co mi kolejny palant!

Patrycja szkoda ze ja nie mam gdzie mojego wysłać na 2tygodnie mialabym swiety spokoj.

Edytowane przez niebieskaa
Czas edycji: 2010-08-31 o 17:57
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:02   #2918
kliwia
Zakorzenienie

kuluarek przeciez mozna zorbic sobie badania prywatnie bez wiedzy lekaza, to nie wiem o co temu laboratirium chodzi idz do innego spytaj
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:03   #2919
Artystka23
Dragonfly

heh no to za pozno na krzywa cukrowa,bo zaczelam dzis 29 tydzien i wyszlam dzis z domku na te zakupy,strasznie mi brzuch wywalilo znowu do przodu,jestem taka hmmmm okragla
Stary 2010-08-31, 18:08   #2920
Gustawek
Rozeznanie

Kularek, super że Jaś zdrowo rośniea z tym cukrem to dziwny lekarz, bo to ważne badanie w ciąży. A na czczo miałaś badany cukier w pierwszym trymestrze?

Edytowane przez Gustawek
Czas edycji: 2010-08-31 o 18:09
Stary 2010-08-31, 18:09   #2921
Patrycja_1708
Zadomowienie

Dziewczyny może macie jakiegoś sprzedawce z allegro co robilyscie zakupy dla dzidzi??
Stary 2010-08-31, 18:12   #2922
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kuluarek przeciez mozna zorbic sobie badania prywatnie bez wiedzy lekaza, to nie wiem o co temu laboratirium chodzi idz do innego spytaj
może chodzić im o to jakie obciążenie glukozą zrobić, w sensie 50 czy 75, a niektórzy robią 60 zamiast 50.
Stary 2010-08-31, 18:14   #2923
kularek
Zadomowienie

to ja dzisiaj jadę z siostrą w tramwaju (w drodze do lekarza) i wsiadamy na początku to dużo miejsca więc siadamy, po drodze coraz więcej ludzi więc w końcu moja siostra wstaje i mów do staruszki żeby usiadła ta podziękowała i siada a tu nagle jakaś baba zaczyna mnie szarpać za ramię żebym zeszła bo za mną pani z dzieckiem stoi ! To ja jej na to, że nie bo w ciąży jestem -a ta udaje, ze nie słyszy i drze się na cały tramwaj : co ?? a w ciąży ! a potem głupio jej się zrobilo i poszła w drugi koniec i tylko się na mnie gapiła z daleka i myślała, że nie widzę !
Stary 2010-08-31, 18:14   #2924
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Dziewczyny może macie jakiegoś sprzedawce z allegro co robilyscie zakupy dla dzidzi??
baby-time był ok, ale ma troche negatywów
Stary 2010-08-31, 18:17   #2925
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
baby-time był ok, ale ma troche negatywów
tez uważam, że ok. Ja kupowałam, 2 dni poxniej był kurier, wsio ok
Stary 2010-08-31, 18:19   #2926
KarolinaB
Raczkowanie

Mallinka - heheh widzę, że dziś dzien poprawiania sobie humoru poprzez usługi kosmetyczne ja dzisiaj też sobie zafundowałam wizytę u kosmetyczki

Kularek super, że Jaś ma się dobrze, my sie bardzo z Jasiem moim cieszymy, jak u was wszystko ok. A lekarza ze nie mówi, ile synus wazy

Patrycja_1708 - trzymaj się bez TŻ-a będzie dopbrze zobaczysz jaka będzie radość jak wróci )
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:20   #2927
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
ja już po wizycie - z Jasiem wszystko dobrze (słuchałam serduszka), szyjka prawidłowa. Wyniki z krwi i moczu mi poleciały - mam brać magnez dalej do tego 3xdziennie urosept i 2x tardyferon-żelazo -ale z tym żelazem to czułam, że tym razem będzie go za mało :/

ale wiecie co pytałam czy da mi skierowanie na krzywą cukrową a on powiedział, że nie bo nie widzi potrzeby :/. Jak pytałam w jednym laboratorium że chce prywatnie to pani powiedziała, że skierowanie i tak muszę mieć i co teraz ? mam nie iść wogóle czy jak ?
i denerwuje mnie to, że nawet nie wiem ile mój Jaś waży bo mi tego nigdy nie mówi
!
cieszę się że wszystko dobrze z Dzidziem
no i koniecznie pochwal sie meblami jak juz złożycie
u nas, jak coś składamy, to ja zawsze czytam instrukcje i mu mówie co i jak, bo on oczywiście w połowie się gubi a do instrukcji nie zajrzy bo po co
Patrycja o sprzedawcach pisałysmy w zeszłym tygodniu
tu są linki ktore ja wyłapałam
http://allegro.pl/show_user_auctions...der=pd&p=3&p=4
http://allegro.pl/show_user_auctions...id=4222926&p=1
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16902622
http://allegro.pl/show_user_auctions...&p=13&p=14&p=0

Stary 2010-08-31, 18:22   #2928
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
kularek ja robiłam krzywą cukrową bez skierowania, prywatnie do lekarza chodzę , więc i badania mam prywatne
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

też chciałam iść prywatnie
no właśnie ja nie wiem -sama byłam zaskoczona jak mówię pani, ze chcę prywatnie a ona mi na to, że skierowanie i tak muszę mieć -może właśnie tak zrobię i zapytam w jakimś innym laboratorium

Cytat:
Kularek, super że Jaś zdrowo rośniea z tym cukrem to dziwny lekarz, bo to ważne badanie w ciąży. A na czczo miałaś badany cukier w pierwszym trymestrze?
Gustawek a cukier tak miałam badany i wytłumaczył to tym, że skoro wtedy wyszło dobrze to teraz już nie trzeba i żebym się tym nie przejmowała bo wszystko jest dobrze
Stary 2010-08-31, 18:25   #2929
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Prosze Cie, ona teraz mi probuje wmowic, ze to nie sa rzeczy, ktore ona mi wyslala
Wystaw babie wielkiego negatywa i koniecznie zgłoś sprawę do allegro - jak dobrze pójdzie to mogą jej nawet konto zablokować

Rany co się z tymi facetami ostatnio dzieje
jak ja się cieszę, ze mojego widuję tylko raz na tydzień - przynajmniej nie ma czasu aby się pokłócić

Ja od 17 zjadłam kolejną miskę krupniku, jabłko, 2 kanapki z nutellą, 2 parówki na zimno z chrzanem, kilka herbatników, 5 cukierków i teraz wcinam banana - normalnie zaraz pęknę
Ale kurde jeszcze bym coś zjadła - tylko sama nie wiem co
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:28   #2930
kularek
Zadomowienie

KarolinaB - To miłe -cieplej się robi na sercu jak ktoś tak o tobie myśli

Mallinka u mnie jest inaczej tż zawsze wszystko robi dokladnie i tak jak powinno być a instrukcja zawsze pierwsza a meble chyba jutro będą skończone bo idziemy zaraz spać
Stary 2010-08-31, 18:28   #2931
mallinka
Zadomowienie

Wiadomość od Ishki:

Hej jutro po usg będę dopiero wiedziała czy wychodzimy. Już lepiej się czujemy ale po tych tabletkach fenoterol to jakaś masakra bo mdli mnie non stop, ale jakoś damy radę jak wyjdziemy jutro to damy znac na pewno
pozdrawiam Was wszystkie gorąco

Stary 2010-08-31, 18:30   #2932
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Wystaw babie wielkiego negatywa i koniecznie zgłoś sprawę do allegro - jak dobrze pójdzie to mogą jej nawet konto zablokować

jak ja się cieszę, ze mojego widuję tylko raz na tydzień - przynajmniej nie ma czasu aby się pokłócić

Ja od 17 zjadłam kolejną miskę krupniku, jabłko, 2 kanapki z nutellą, 2 parówki na zimno z chrzanem, kilka herbatników, 5 cukierków i teraz wcinam banana - normalnie zaraz pęknę
proponuję racuchy właśnie wcinam
Stary 2010-08-31, 18:41   #2933
M25
Zadomowienie

Cytat:

Kotek, troche mnie pocieszyłaś bo już myślałam, że to tylko Ja ciągle chodze głodna
Stary 2010-08-31, 18:42   #2934
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
to ja dzisiaj jadę z siostrą w tramwaju (w drodze do lekarza) i wsiadamy na początku to dużo miejsca więc siadamy, po drodze coraz więcej ludzi więc w końcu moja siostra wstaje i mów do staruszki żeby usiadła ta podziękowała i siada a tu nagle jakaś baba zaczyna mnie szarpać za ramię żebym zeszła bo za mną pani z dzieckiem stoi ! To ja jej na to, że nie bo w ciąży jestem -a ta udaje, ze nie słyszy i drze się na cały tramwaj : co ?? a w ciąży ! a potem głupio jej się zrobilo i poszła w drugi koniec i tylko się na mnie gapiła z daleka i myślała, że nie widzę !
co za babsztyl -brak mi słow
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:51   #2935
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Kularek to dziwne z tym lekarzem bo to go nic nie kosztuje, a to standardowe badanie w ciąży. Ja chciałam swoje badanie powtórzyć bez skierowania, i pytałam w labo koło mnie i pani powiedziała ze mam przyjść na czczo i zaplacić i przynieść glukozę i mi zrobią, więc może popytaj w innym la\bo, bo w końcu jak płacisz to możesz sobie zrobić badania jakie Ci się podobają ??
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:54   #2936
rptrbj1978
Rozeznanie

byłam na SR faktyczie trzeba miec majtki siatkowe oraz jako lewatywe rectanal
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:55   #2937
M25
Zadomowienie

Cytat:
Irsin, dla kierowcy
Edzia, ta koleżanka z pracy to się z głupim na łeb zamieniła czy co i czego ona Ci w ogole zawraca głowę na l4 ? następnym razem jakby zadzwoniła uciełabym szybko rozmowę, nie masz obowiązku rozwiązywać teraz ich problemów. Na szczęście u mnie w pracy nie ma takich akcji. Ludzie raczej "poukładani" w życiu prywatnym, kobiety mają małe dzieci,moja szefowa też była w ciąży długo na l4 a potem w domu z dzieckiem ponad rok. Za to w sklepach u mnie w mieście co sie dzieje to masakra, strach wyjść z domu.Dziś jakiś sfrustrowany babon napadł na mnie że kolejka nie jest taka długa żebym ja była obsłużona poza kolejką. W sklepie był dzis jakis meksyk,kolejki nie wiadomo która do czego, a ona stała 3 metry za ostatnią osobą, ale ja powinnam przeczytać w jej myślach że ona stoi tam do surówek. Chyba przestanę wychodzić gdziekolwiek bez męża, bo widze że kobieta w ciąży w niektórych osobach wzbudza agresję.
Idę zjeść spóźniony obiad a potem sobie poczytam jeszcze co tu naskrobałyście.
Naprawdę tego nie rozumiem. Czy to jakaś znieczulica czy tak niski poziom kultury osobistej polskiego społeczeństwa? Przed ciążą zawsze ustępowałam miejsca osobom starszym, niepełnosprawnym, kobietom w ciąży i z małym dzieckiem mimo, że nikt mnie o to nie prosił, po prostu tak byłam wychowana i miałam nadzieję, że kiedyś to do mnie wróci. Teraz kiedy jestem w trzecim trymestrze ciąży i naprawdę ciężko mi się stoi w kolejkach i w autobusie również spotykam się z agresją społeczeństwa. Oczywiście są tez pozytywne gesty, ale jest ich zdecydowanie za mało. Po tym jak opisujecie również swoje historie związane z takim traktowaniem Was przez innych to zastanawiam jak ja będę tych ludzi traktowała po urodzeniu dziecka. To przykre jak się coś takiego przeżywa i czyta.
Stary 2010-08-31, 18:57   #2938
Patrycja_1708
Zadomowienie

Myślałam że dzisiaj troszke posiedze i poszperam jeszcze cos na allegro ale tak mi sie oczy zamykają dzisiaj ze chyba wczesniej wskocze do łózeczka. Ciągle leje ten pieruński deszcz że nic tylko sie zaszyc w domku w herbatką. Mega przygnębiająca jest ta pogoda... Słoneczko jak świeci to aż życ sie chce a jak tu non stop leje i zimno ze juz w kurtkach sie chodzi to z czego tu sie brać chęci i siły na cokolwiek???
Stary 2010-08-31, 18:59   #2939
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Głupi rozczochrany babsztyl!!! Wiesz co ja robię, jak sie ludzie na mnie gapią jak na słonia w zoo?? Wywalam język :P o tak! Skoro mają tyle tupetu, żeby sie bezczelnie gapić, to ja mam czasami takiegop nerwa, że wywalę język, ale zazwyczaj to ja słabo sie upominam o swoje. No ale w ciąży mi wredota skoczyła wraz z wagą, więc i jezor sie zdarzy hehehehhehehehhe ))
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 19:06   #2940
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:

o to tak samo jak ja dzisiaj cały dzień jem i jeszcze nie mam dosyć... Czuję że pęknę zaraz dobrze że chociaż nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Wiadomość od Ishki:

Hej jutro po usg będę dopiero wiedziała czy wychodzimy. Już lepiej się czujemy ale po tych tabletkach fenoterol to jakaś masakra bo mdli mnie non stop, ale jakoś damy radę jak wyjdziemy jutro to damy znac na pewno
pozdrawiam Was wszystkie gorąco

Cytat:
co do tych prezentów to mój tż nie zawsze był taki pomysłowy raz na mikołaja chyba dostałam takiego mikołaja małego z czekolady który był tak twardy, że się go pogryżć nie dało i biały bo chyba z zeszłego roku a pod choinkę dostałam cały zestaw ze sklepu 4 zł chyba : wsuwki do włosów, maskotkę twardego królika i malutką laleczkę

Patrycja- gratuluję -kolejny synuś a ubranka śliczne

Anecka ten twój ojciec to chyba z innego świata jest normalnie ! - współczuję Ci sytuacji (tylko nie waż się jutro tego drzewa nosić czasami )

Karolina ale masz malutki śliczny brzuszek (a mój taki olbrzym :/) i ja też mam Jasia w środku

Artystka ja też nie robiłam tego badania na krzywą cukrową

a i strasznie zmokłam

plus tego dnia to taki, że byłam w tesco extra i kupiłam proszek lovella ten w promocji, sweterek dla Jasia i dwie pary spodni

a wiecie te wanienki, które były w biedronce dziś widziałam w tesco i kosztowały 49 zł -takie same !

idę teraz pomóc tż składać meble (znaczy on składa ja patrzę czy dobrze i coś przytrzymam jak potrzebuje) wczoraj zamawiałam i płaciłam a dziś już przyszły !
ja też te wanienki widziałam tylko w smyku i też mniej wiecej taka cena ok.50 zł
super że z Jasiem wszystko dobrze a gina może zapytaj następnym razem ile mały waży bo może zapomina Ci mówić albo co

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości