Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 15:58   #3541
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
A ja zjadłam obiadek i padłam jak dziecko spałam 1,5 godz. ciekawe co będę w nocy robiła :roll eyes:

metropolitan - a może to dzidzia tak napiera... oby... ja znowu przed wikulka to byłam chyba na wc z 4 razy.. jak nigdy... i jak byłam na porodówce, czekając po podaniu oksytocyny, położna mi mówiła, że jak będę miała wrażenie, że chce mi się k...., to będzie znak, że się zaczyna... no i faktycznie.. miałam wrażenie, że chce mi się do wc, a wcale nic nie mogłam zrobić... chyba Kaśka też miała z tego co pamiętam nasiadówkę w wc...
Ja też tak miałam..

Kilka dni przed porodem strasznie ganiałam do kibla..
W szpitalu położna powiedziała że jak będzie mi się chciało k.. to zaczynają sie parte i przeemyyy..
I bezz kitu takie uczucie
Ale znowu było inne wrażenie jak na k.. niż te co pod koniec ciązy miałam a to też dobry znak jak chce sie niby kupe.. Tzn pod koniec ciązy oczywiście

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:46   #3542
Kasia_Dublin
Zadomowienie

O tak ja prawie urodzilam na kibelku . Jeszcze sie sprzeczalam z polozna ze mnie sie chce kupe a ona mi mowila ze ja rodze

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:08   #3543
latko0
Zadomowienie

U mnie było tak samo, wyszłam z wanny na ktg i miałam dostać znieczulenie, położna powiedziałą że idzie po anestezjologa i że jak będzie chciało mi się k... to znaczy że już za późno na znieczulenie. I tak się stało ona wyszła i za chwilkę miałam uczecie że muszę koniecznie iść do wc a mąż biegiem leciał po położną że już rodzę
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:26   #3544
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Ja znowu bede sie chwalic . Oto moje nowe dzielo. Dzisiaj udalo mi sie skonczyc bo Anulka grzecznie spi...

Stary 2010-08-31, 18:34   #3545
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Ja znowu bede sie chwalic . Oto moje nowe dzielo. Dzisiaj udalo mi sie skonczyc bo Anulka grzecznie spi...
Kasiunia jakie piekne!! Chce sie nauczyc robic takie! cuuudoo!

Moj TZ tak sie ucieszyc, z testow! sluchajcie wrocilam dzisiaj do domku i moj TZ czekal na mnie a w salonie piekna duza sztaluga z moim obrazem na plotnie, i caly zestaw farb i akcesoriow !! Cuuuddooo! kochany coo*? i napisal kartke, dla szczesliwej i wspanialej przyszlej mamy... I jak go nie kochac?!?

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:48   #3546
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku jakie slicznosci co ja bym dała żeby miec taki dla swojej perełki

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Chciałam zapytać doswiadczone mamuski o foteliki dla dzieci:
Otóż taki mały ala nosidełko bedziemy mieli w komplecie z wózkiem, ale chcemy kupic takie normalny też od 0-18kg myslimy ze taki bedzie bezpieczniejszy a wy jakie macie dla swoich pociech????

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:57   #3547
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Jejku jakie slicznosci co ja bym dała żeby miec taki dla swojej perełki

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Chciałam zapytać doswiadczone mamuski o foteliki dla dzieci:
Otóż taki mały ala nosidełko bedziemy mieli w komplecie z wózkiem, ale chcemy kupic takie normalny też od 0-18kg myslimy ze taki bedzie bezpieczniejszy a wy jakie macie dla swoich pociech????
ja mam normalny fotelik 0-13kg x-car
ważne zeby był dobrze wyprofilowany i miał wkladkę dla noworodka

Stary 2010-08-31, 18:58   #3548
Gosiaro
Wtajemniczenie

Anulko gratuluje ci kochana!!!!!!!Tak się cieszę!!!!:ju pi:

Latkoo dzieki za info.Bede musial poprosic pediatrę o skierowanie.Lepiej dmuchac na zimne.

Kasiu ale ty zdolna jestes!Cudeńko!!!

Majka wykąpana i własnie zasneła
Zaczeła sie tak pieknie smiac ostatnio.Nie zawsze odpowiada usmiechem na usmiech, ale czasami jej sie uda i nawet widac po niej ze sie cieszy bo zaczyna tak smiesznie machac rączkami i nozkami i "pieje".Dla takich chwil warto zyć

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:00   #3549
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny . Anula ja tylko pamietalam jak sie robi prawo lewo a wszystkie wzory z internetu mialy jakies skroty ktorych komplenie nie rozumialam, ale raz przysiadlam i nauczylam sie wszystkich ogladajac samouczki na youtube. Troszke sie nameczylam az w koncu moglam sie wziasc za pozadny projekt jak ten sweterek

Stary 2010-08-31, 23:03   #3550
skorpionek19
Rozeznanie

A ja nie mogę spać........:ro lleyes:.. no więc sobie siedzę, wcinam popcorn zagryzając winogron.... jak narazie było raptem 5 kg. na plusie, ale coś czuje, że ostatnio waga poszła w górę... mam taki apetyt od ok. 3 tyg., szok...

Mały rozpycha się, pokopał mnie niemiłosiernie..

Kasiu - sweterek śliczny, moja chrzestna też robi cuda na drutach, dla Wikulki miałam kilka sweterków od cioci i byłam z nich bardzo zadowolona.. bo nie dość , że śliczne to bardzo miłe i praktyczne dla dzidzi...

skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 07:41   #3551
skorpionek19
Rozeznanie

Dzień dobry skarby

Zaprowadziłam Wikulkę do przedszkola i prawie się poryczałam, dlaczego? niem... hormony...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 08:28   #3552
Carol77
Zakorzenienie

Kochane moje spiesze z wiadomosciami Doczytam Was póżniej

SMS od Metropolitan:

Urodziłam wczoraj Blanusię. O 16 odeszły mi wody, meczyli nas do 21.30 i dopiero zdecydowali, ze zrobia mi cc. Najgorsze,ze znieczulenie do cc na mnie nie zadziałało i dali mi jakiegoś ogłupiacza, takze dopiero nad ranem zaczęłam kontaktować. Było strasznie ,ale jakoś daliśmy radę. Malutka dostała max punktów, waży 2910 i mierzy 51 cm. Ja się czuje coraz lepiej.

Kochana nasza, raz jeszcze wielkie gratulacje Malusia na pewno jest piekna!!!! Moja Ola też taka malutka była, jejku jak sie ciesze,ze masz to juz z glowy. Calujemy Cie mocno z Filusiem

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 08:35   #3553
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość

SMS od Metropolitan:

Urodziłam wczoraj Blanusię. O 16 odeszły mi wody, meczyli nas do 21.30 i dopiero zdecydowali, ze zrobia mi cc. Najgorsze,ze znieczulenie do cc na mnie nie zadziałało i dali mi jakiegoś ogłupiacza, takze dopiero nad ranem zaczęłam kontaktować. Było strasznie ,ale jakoś daliśmy radę. Malutka dostała max punktów, waży 2910 i mierzy 51 cm. Ja się czuje coraz lepiej.

Kochana nasza, raz jeszcze wielkie gratulacje Malusia na pewno jest piekna!!!! Moja Ola też taka malutka była, jejku jak sie ciesze,ze masz to juz z glowy. Calujemy Cie mocno z Filusiem
Metropolitan GRATULUJE niech malutka rosnie zdrowo, a ty wracaj szybko do siebie

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 08:35   #3554
Linka24
Wtajemniczenie

o masz i urodziła
Mertopolitan suuuperr!!! ale w końcu ma to za soba i swoja kruszynkę obok!!! czekamy tu na ciebie jak się obrobisz ze wszystkim!!!

A wogóle nawet nie pogratulowałam Anulce!!!
Kochana jak sie cieszę! Ja wierzylam ze tobie się uda! Pamiętem jak gratulowałas mi 2 kreseczek i nadszedł czas ze ja to mogę zrobić!!! No to teraz odpoczywaj i sie nie denerwuj a na pewno wszystko pójdzie dobrze!!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 08:36   #3555
Carol77
Zakorzenienie

Kasieńko D jaki cudny sweterek!!!!!!!!!!!!Jejku Ty to artystka jesteś, ja bym za chiny takiego cuda nie zrobila!

Kasieńko kochanie, mnie zawsze się łezka kreci na zakończeniu roku czy ropoczęciu i ciazy do tego nie potzrebuje kochanie jestes wrazliwcem i niczym sie nie przejmuj a jak się czujesz??

A my po 2 jedzonkach w nocy i porannym medzeniu teraz łobuz się huśta i już zasypia mówię Wam ta huśtawka uratowała moj kręgosłup

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 09:02   #3556
skorpionek19
Rozeznanie

Metropolitan - GRATULACJE, DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALUTKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!

Karolinko - ja czuję się różnie, jest godzinka, że mogłabym biegać, a za godzinkę wszystko mnie boli.... dlatego staram się dużo odpoczywać, leżeć... wczoraj wieczorem strasznie bolał mnie kręgosłup, aż się poryczałam... ale poszłam pod prysznic, wzięłam no-spę i ulżyło... ogólnie jestem bardzo przewrażliwiona, ten strach przed wcześniejszym porodem mnie przeraża... dlatego każdy kolejny dzień kubusia w brzuszku, to dzień do przodu

No i wiecznie jestem głodna

Karolinko mam pytanie.. w jakich dawkach Ty brałaś no-spę?

Stary 2010-09-01, 09:15   #3557
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

SMS od Metropolitan:

Gratuluje Kochana!!!!
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 09:39   #3558
latko0
Zadomowienie

METROPOLITAN wielkie gratulacje!!! Super że masz już Blaneczkę przy sobie. Czekamy na Ciebie!!!Buziaczki

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

A ja dziś miałam chyba najgorszą noc od urodzenia Filipka, nie wiem ale najpierw nie chciał zasnąć i męczył mnie do 24 prawie, później usnęłma na godzinkę i obudził mnie ból znowu ledwie oddychałam wzięłam nospę i ok. 3 odpuściło ale wtedy obudził się Filip i chyba do 6 nie spał. Nie mam sił, nerwy mi puściły w nocy i z bólu i zmęczenia zaczęłam tak przeklinać że dziś sama jestem w szoku. Przed chwilą Filuś zjadł, pzrobiliśmy poranną kosmetykę pomędził z 30min. i powoli zasypia, ale już wiem że nie dam mu pospać teraz.
Wczoraj rano byłam u dermatologa a Filuś został z teściową i spał sobie smacznie
Póżniej byliśmy na spacerze i też spał, a jak wróciliśmy i też mu się dobrze spało to wystawiłam go na balkon i tam spał i się wietrzył ichyba za długo pospał i dlatego mnie tak wymęczył w nocy. Ehh a ten ból to już wogóle

Kasiu śliczny sweterek dla Anulki wydziergałaś, ja strasznie bym chciała nauczyć się robić na drutach, kiedyś 100lat temu umiałam, ale zapomniałam a później jak jeszcze babcia żyła prosiłam żeby mnie jeszcze raz nauczyła ale miałam problem z załapaniem bo ja jestem leworęczna i nie mogłam załapać jak to przestawić No ale może teściowa mnie nauczy

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Sas słonko ja mam mega sklerozę, przepraszam że dopiero teraz ale serdeczne gratulacje za znalezienie pracy! Czyli niedługo staranka wznawiacie ? Ciesze się że wreszcie się udało
I dziękuje za słowa wsparcia!
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 09:42   #3559
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

metropolitan, gratuluje i trzymam kciuki zebys szybko wrocila do siebie

eh coraz blizej moja kolej
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 09:42   #3560
Carol77
Zakorzenienie

Kasieńko bidulko kochana, rozumiem Cię doskonale, ja też tak miałam, pamiętasz jak się dusiłam przez uciski i spać nie moglam, ehh ale byle do przodu, dasz radę i nie zamartwiaj się kochanie, bo to Ci zaszkodzi, masz myśleć, ze donosisz Kubusia i tak będzie
Ja brałam nospe forte 3 razy dziennie, a jak nei masz forte, to 1 odpowiada 2 zwykłym. Do tego isoptin brałam na skurcze 40 mg do 4 razy dziennie.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-09-01, 09:51   #3561
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc skarby!

No prosze jakie super wiesci z samego rana .

Metropolitan serdecznie gratuluje . Jestem bardzo ciekawa co to sie dzialo ze musieli ci zrobic cesarke. Mam nadzieje ze szybko wrocisz do siebie

A za nami taka sobie nocka. Anulka zjadla o 22 i do 1 sie z nia meczylismy bo nie chciala spac. A najlepsze w tym wszystkim jest to ze spala tylko wtedy kiedy wlaczalismy odkurzacz . Jak wylaczalismy to po minucie sie budzila i plakala. Myslalam ze oszaleje. W koncu tz ja wzial i zaczal ja pozadnie klepac po pleckach i tak pieknie sobie beknela i zaraz po tym usnela juz bez odkurzacza . A swoja droga to sie usmialismy z tego jak nie wiem bo mala krzyczala jak mogla najglosniej a jak tylko wlaczalismy odkurzacz to kompletnie milkla jakby ktos ja zahipnotyzowal . Teraz na szczescie ladnie spi ale tez troszke pomarudzila rano. Eh zaden dzien i noc nie sa takie same. Wczoraj bylo idealnie, dzisiaj juz tak sobie, szkoda gadac

Stary 2010-09-01, 10:02   #3562
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:

SMS od Metropolitan:

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Metropolitan - GRATULACJE, DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALUTKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!

Karolinko - ja czuję się różnie, jest godzinka, że mogłabym biegać, a za godzinkę wszystko mnie boli.... dlatego staram się dużo odpoczywać, leżeć... wczoraj wieczorem strasznie bolał mnie kręgosłup, aż się poryczałam... ale poszłam pod prysznic, wzięłam no-spę i ulżyło... ogólnie jestem bardzo przewrażliwiona, ten strach przed wcześniejszym porodem mnie przeraża... dlatego każdy kolejny dzień kubusia w brzuszku, to dzień do przodu

No i wiecznie jestem głodna

Karolinko mam pytanie.. w jakich dawkach Ty brałaś no-spę?

Nie wiem do której Karolinki to było

Ale ja tyż odpowiem

Ja brałam nospę forte 2 razy dziennie. Rano i wieczorem. do tego dwa razy dziennie po dwie tabletki magnezu

Aleee się wyspaałam

poszłam spać do innego pokoju i zostawiłam malą z Tżem w jednym. i spałam sobie do 10
wchodzę do pokoju a Blanka z Tżem sobie leeżyyy

Teraz śpi

Kurde jaka marna pogoda.
pada i pada.. nawet na spacer nie możemy wyjść

Wogóle to po tym zagęszczaczu Blanka takie cuchnące kupy wali że szok
W całym domu śmierdzi

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Wogóle to me dziecko jest takie długie.. że nie wiem czy nie przejdziemy na pampki 4 po tej paczce
bo jakieś krótkie są. w szerokości za szerokie a w długości takie oo..

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-09-01 o 10:01
Stary 2010-09-01, 10:12   #3563
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

OOOO JEJQQQQQQQQQQQQQQQQ!!!!

METROPOLITAN GRATULACJE!!!!

Czlowiek wraca z wakacji a tu takie cudowne wiesci!!!! Gratulacje i tak jak chcialas nie mialas wagowo duzej dzidzi - ciesze sie ze wszystko ok.
Dziewczyny nie nadrobie was! Nie mam szans ale jestem juz wrocilismy wczoraj o 6 rano. Bylo cudownie, spedzilismy wyjatkowe 5 dni razem. Dodatkowo z dwoma mamusiami z mamusiowego sie spotkalismy i bylo bardzo sympatycznie!
Miedzy nami chyba wszystko wrocilo do normy, jeszcze ta perspektywa wyjazdu, no ale poczekamy zobaczymy.

Wkleje wam pare fotek wakacyjnych A to zdjecie naszej "Kapitanki" dostaly babcie i chrzestna w ramkach z Mielna z muszelkami
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 10:13   #3564
Darusiaaaa
Zakorzenienie

my tez konczymy ostatnia paczke 3 na szczescie mala kupilismy i na 4 jupi.Poza tym z nowosci NIE PIJEMY NUTRAMIGENU, kupilismy jej NAN 1 nad morzem i na razie ODPUKAC jest ok
A.Camus
Stary 2010-09-01, 11:05   #3565
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
METROPOLITAN wielkie gratulacje!!! Super że masz już Blaneczkę przy sobie. Czekamy na Ciebie!!!Buziaczki

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

A ja dziś miałam chyba najgorszą noc od urodzenia Filipka, nie wiem ale najpierw nie chciał zasnąć i męczył mnie do 24 prawie, później usnęłma na godzinkę i obudził mnie ból znowu ledwie oddychałam wzięłam nospę i ok. 3 odpuściło ale wtedy obudził się Filip i chyba do 6 nie spał. Nie mam sił, nerwy mi puściły w nocy i z bólu i zmęczenia zaczęłam tak przeklinać że dziś sama jestem w szoku. Przed chwilą Filuś zjadł, pzrobiliśmy poranną kosmetykę pomędził z 30min. i powoli zasypia, ale już wiem że nie dam mu pospać teraz.
Wczoraj rano byłam u dermatologa a Filuś został z teściową i spał sobie smacznie
Póżniej byliśmy na spacerze i też spał, a jak wróciliśmy i też mu się dobrze spało to wystawiłam go na balkon i tam spał i się wietrzył ichyba za długo pospał i dlatego mnie tak wymęczył w nocy. Ehh a ten ból to już wogóle

Sas słonko ja mam mega sklerozę, przepraszam że dopiero teraz ale serdeczne gratulacje za znalezienie pracy! Czyli niedługo staranka wznawiacie ? Ciesze się że wreszcie się udało
I dziękuje za słowa wsparcia!
ojej nio to faktycznie mialas ciezka nocke- 3mam kciuki zeby dzisiejsza byla o mega lepsza
z ta praca kochana to jest tak ze ja uwierze tak w 100 jak podpisza ze mna umowe takze zeby sie nie okazalo ze mnie znowu wyrolowali bo sie zalame chyba
cio do staranek to niestety jeszcze nie planujemy..mysle ze dopiero za rok o tym pomyslimy... jak zaczne nowa prace to jednak chcialabym najpierw sie dwrozyc dostac umowe na dluzszy czas i wtedy myslec o babsku ehh chyba bede chcodzic jako babcia do przedkoszla po wlasne dziecko
Cytat:
Czesc skarby!

No prosze jakie super wiesci z samego rana .

Metropolitan serdecznie gratuluje . Jestem bardzo ciekawa co to sie dzialo ze musieli ci zrobic cesarke. Mam nadzieje ze szybko wrocisz do siebie

A za nami taka sobie nocka. Anulka zjadla o 22 i do 1 sie z nia meczylismy bo nie chciala spac. A najlepsze w tym wszystkim jest to ze spala tylko wtedy kiedy wlaczalismy odkurzacz . Jak wylaczalismy to po minucie sie budzila i plakala. Myslalam ze oszaleje. W koncu tz ja wzial i zaczal ja pozadnie klepac po pleckach i tak pieknie sobie beknela i zaraz po tym usnela juz bez odkurzacza . A swoja droga to sie usmialismy z tego jak nie wiem bo mala krzyczala jak mogla najglosniej a jak tylko wlaczalismy odkurzacz to kompletnie milkla jakby ktos ja zahipnotyzowal . Teraz na szczescie ladnie spi ale tez troszke pomarudzila rano. Eh zaden dzien i noc nie sa takie same. Wczoraj bylo idealnie, dzisiaj juz tak sobie, szkoda gadac
dzieci to jedna wielka niewiadoma z tym odkurzaczem hehe niezly patent
p.s. Kasiulka sliczny ten sweterk

ale pogoda nic sie nie chce..ja mialam dzisiaj jechac cos zalatwiac w koncu to nie wyplailo i teraz musze sie cos zaczac robic tylko co chyba pranie i poczytam cos do pracy hehe
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:11   #3566
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja tez malej odkurzacz wlaczylam, jeszcze dzwiek kranu dziala, na youtube czy nawet w googlach mozecie wpisac dzwiek odkurzacza czy cos w tym stylu , u mnie odkurzacz lecial z kompa a mala kimala , tak ja przyzwyczajalismy do spania w lozczku jak nie chciala usnac bo byla przyzwyczajona do naszego wyrka po tych kolkach.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

ja dzisiaj jade malej wymienic cala garderobe pod tytulem spiochy kaftaniki pajace body.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

jesli chodzi o fotelik ja mam espiro optima przedzial 0-25kg mala go po prostu uwielbia- 3 profilowane 3 pozycje pollezaca pol siedzaca siedziaca. Jestem z niego bardzo zadowolona.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

mielismy maxi cosi-(0-13) rowniez z wkladka i spiworkiem ale mala go nie znosila;/ i na mamusiowym na maxi cosi tez dosc duzo mamusiek narzekalo i zmienialo foteliki;/a niby takie extra pod wzgledem testow...
A.Camus
Stary 2010-09-01, 13:53   #3567
monia9980
Raczkowanie

METROPOLITAN SERDECZNIE GRATULUJE!!!KRUSZYNKA,JA TEZ CHCE MALUSIA URODZIC,ZDROWIEJCIE I WRACAJCIE DO NAS

rozpoczecie roku-nuda....nowa pani wychowawczyni noo widac poradzi sobie z urwisami i nie da sobie na glowe wejsc,pani z zerowki to taka sierotka marysia przy niej,
zimno u nas losie.....a jaki wiatr,wreszcie dotarly mi 2 kiecki dla Nikoli,sliczne a Klaudusia jaka zdziwiona ze takie malusie

Skorpionku niemartw sie tak,wszystko bedzie dobrze,ja tez sie martwie tym bardziej ze jakos mam przeczucie ze najdzie mnie rodzic albo w srodku nocy jak tz bedzie spal i cieeezko go obudzic,albo jak go nie bedzie i sama na porodowke....a u nas w toruniu ten 1 most,a ja go musze przejechac do szpitala,a tu caly dzien korki sa na dojazdach do niego,wczoraj w korku jechalam do szpitala na kontrol cukru i 50 minut stalam masakra

tak wogole to o cieee!jestem juz 4 na liscie!coraz blizej....

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg

Edytowane przez monia9980
Czas edycji: 2010-09-01 o 13:55
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 13:56   #3568
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:

SMS od Metropolitan:

Gratulacje!!!

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 14:38   #3569
Weronisia
Zakorzenienie

Metropolitan gratulacje!

Czyli jednak stało się tak jak pisałam wczoraj: że jak skurcze znikną, to po paru godzinach i tak wrócą i zacznie się akcja.
Ależ ja zazdroszczę Metropolitan. Też już bym chciała to mieć za sobą.

Jest mi tak strasznie ciężko.
Bylam dziś zarejestrować firmę męża, a potem poszłam połazić za butami. Chyba wyglądam okropnie, bo ludzie się na mnie gapili.
Czuję się jak hipopotam i pewnie tak wyglądam. Jestem zmęczona...
Brzuch mi co rusz twardnieje, że muszę przystanąć, bo nie mogę zrobić kroku.

Teraz idę poleżeć, muszę odpocząć...
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 14:56   #3570
skorpionek19
Rozeznanie

Karoliknki - dziękuję za odp.:cm ok:

Ale mnie napierdziela kręgosłup..!!!! Chyba dzisiaj podskoczymy do cioci mojej po ubranka dla Kubusia, jej córka która jest w Anglii zostawiła dla nas mega torbę ona ma dwóch chłopców, bardzo dba o ciuszki i się pytała czy chcemy - a ja szcześliwa

Weronisiu - jeszcze troszeczkę i będziemy tuliły nasze skarby, ja też czuję się każdego dnia gorzej.. i też mam chwile załamania i słabości i ryczę jak bóbr... ja wiem biedaku , że Tobie dokuczają te nerki, mi znowu jak nie pęcherz i kręgosłup.. to podbrzusze.. i w kółko Macieju... ale damy radę, nasze skarby muszą jeszcze rosnąć.. Trzymaj się kochana i dużo odpoczywaj!!!!

Monia - a my to mieszkamy bardzo blisko siebie!!! Ja Wikulkę rodziłam w Toruniu, o ja A ja 3 na liście, ale szybko leci!!!

Edytowane przez skorpionek19
Czas edycji: 2010-09-01 o 14:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości