Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 10:48   #601
Agnese69
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez kasikr Pokaż wiadomość
Witam gorąco!
ja z pytankiem o mięsko mielone, wałkuje temat...
Kupiłam gotową pakowaną mielonkę indyczą i w składzie ma: mięso indycze 55%, mięso wieprzowe 10%, wodę, białko sojowe, błonnik sojowy, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizator, substancje wzmacniające smak i zapach.
Dopisek że zawartość tłuszczu nie więcej niż 30% (porcja waży 420g).
I co Wy na to opiek eksperta?
Ja na to mówię: WYRZUĆ TO. To znaczy nie wyrzucaj tylko oddaj tatusiowi albo innemu "chydemu"
Po pierwsze - zawartość wieprzowiny, któej my nie jemy, po drugie tłuszczu "nie więcej niż 30%" Łomatulu!!! Toż to bomba tłuszczowa! Nie jedz tego.
Są mielone mięsa, gdzie jest zawartość mięsa indyczego 92 - 97% To jest dla nas. Amsory bejbe, że Ci tak prosto z mostu, ale to nie jest dla Ciebie mięsko...

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Lecę na rozpoczęcie roku z moim pierwszaczkiem... Ale przeżywka!
A pogoda za oknem... hmmmm... cudowna!!! Brrrrrrrrrr
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 10:53   #602
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Może teraz
Agnese piękne zdjęcia! Ale z Ciebie laska i jeszcze jak się opaliłaś, to Twoje ciałko- tylko pozazdrościć. A najbardziej zazdroszczę tego, że masz ładną, szczupłą figurę a biust Ci nie spadł.. u mnie to masakra

No i powodzenia na rozpoczęciu roku z tą piękną dziewczynką!!

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Wczoraj się pół dnia uczyłam i.. zapomniałam o jedzeniu przypomniało mi się jak poczułam ostry głód już po wykąpaniu się, umyciu zębów itd, w drodze do łóżka... i po co sięgnęłam do lodówki? po parówki zjadłam je, znowu umyłam zęby i poszłam spać i dzisiaj rano co było? znowu to cholerne 79! buu...
a może to ten murzynek? ze skrobią, mlekiem i kakao
Ja mam tak, że jak się uczę, to ze stresu muszę cały czas coś jeść! To jest coś okropnego, z czym muszę walczyć. Póki co cieszę się, że są wakacje parówki?! nieładnie...

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Dzięki, Tobie też idzie całkiem nieźle.
Nie uwierzycie, ale od wczoraj mam spadek 0,6 kg. Aż niemożliwe.
no nie! szalejesz! brawo

Ja już po kanapkach z tostera, po kawie i czas zacząć się szykować do wyjścia. Jakoś mi się nie chce. Dziś chyba jakieś zmiany, bo przyjdzie jakaś nowa praktykantka, zobaczymy jak to będzie...oby mi sie tylko udało odmówić słodyczy!

twinsplus a na którym dniu a6w jesteś? Bo za mną 9 dzień i zastanawiam się czy dobrze robię, bo nie bolą mnie jakoś bardzo mięśnie, za to bardzo mnie zaczyna to nużyć.. Ale dam radę!

Edytowane przez (:tysia:)
Czas edycji: 2010-09-01 o 10:54
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 10:55   #603
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
No DukDuk z rana dziewczęta. Dziękuję wszystkim koleżankom za miłę słowa uznania Ciepło na sercu się robi od razu...
Mirunia!!! A ja już się zastanawiałam gdzie Ty się zapodziałaś... No i jak trybik 4/3? Idzie? Działa? Jak się masz w ogóle?

Ja dziś z rana z ogromną ulgą ujrzałąm równe 57, a więc od wczorajszego 58,4 to mega spad, co czyni mnie szczęśliwszą o 1,4 kg A ponieważ jeszcze dziś i jutro białęcka, więc liczę na więcej
O właśnie, zaraz podpisik zmienimy...
O qrde! ale spadek! Gratuluję!

Cholerka, w piątek moja psiapsiółka robi urodziny. Głupio mi nie wypic kielicha za jej zdrowie:/ To chyba będzie mój pierwszy grzech. Ale może uda mi sie tego uniknać, zamocze tylko usta.
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:04   #604
Gabi3ek
Raczkowanie

Wyglądasz super Podziwiam Cie za wytrwałość. Dziewczyny mam smutną nowinę po fazie udeżeniowej ważyłam 59,5 kg myślalam, że od tego czasu będzie spadać tylko w dół. natomiast już po pierwszym dniu PW II fazy wróciłam na 65 kg :O jak to możliwe ?? teraz ważę 64,7 spadek -0,3kg dzs zaczynam znów PP (idę systemem 4/3 ) mam nadzieję, że do piątku spadnie mi spowrotem do 59 . Mam wtedy urodziny. pewnie spróbuję swojego torta, ale cały dzień będę grzecznie dukać tak samo podczas imprezy-> poza kawaluteńkiem torcika :P ….. To taki chyba wybaczalny grzech. Od dziś zaczynam A6W wieczorem pierwsza seria. Teraz nauka do egzaminów
Gabi3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:11   #605
frywolna franka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi3ek Pokaż wiadomość
Wyglądasz super Podziwiam Cie za wytrwałość. Dziewczyny mam smutną nowinę po fazie uderzeniowej ważyłam 59,5 kg myślałam, że od tego czasu będzie spadać tylko w dół. natomiast już po pierwszym dniu PW II fazy wróciłam na 65 kg :O jak to możliwe ??
Nie sądziłam że to możliwe... Trzymałaś się zasad?
Się wystraszyłam że stanę niedługo na wagę a tam + 5,5....
Stary 2010-09-01, 11:17   #606
milaminka80
Raczkowanie

Dół nad doły - 64 na wadze !! 2 kg do przodu , a miało byc 60 do 11.09 . Coraz częściej mysle, żeby to wszystko zucic, oprzejśc na 3, ale na pewno nie z taką wagą. Chciałam z 59, a teraz :rozpacz:
W czwartek mam wizyte u lekarza, może on cos poradzi na te moje mdłości i wzdety brzuch. W sumie to konktronla, a ostatnie antybiotyki, ktore mi przepisał podziałały. 200 zł kosztowały, to musiały podziałać!!
Stary 2010-09-01, 11:33   #607
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a ja nadal niezmiennie trwam przy 62,7 kg

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:35   #608
pyzulina
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jasmine Pokaż wiadomość
Gdybyś napisała "masz jeść, jedz" to były rozkaz, nie polecenie.

To jest forum poświęcone diecie Dukana, więc jeżeli już się wypowiadasz i chcesz pomóc nowym dziewczynom to nie mów to co Ty jesz i ktoś tam jeszcze twierdząc że to jest dobre, skoro nie jest, tylko jak powinno być.

Sparta ok odpowiedziała... Przecież to forum jest po to, aby wymieniać się doświadczenianiami jak sobie w życiu codziennym radzić ze stosowaniem tej diety (niektóre produkty ciężko dostać u nas, czasem jakiś sklep jest daleko itp), i ja za każdą taką poradę jestem wdzięczna, gdybym chciała samych idealnych odpowiedzi i przesadnie idealnego stosoawania tej diety to wszystko mam w książce. Więc jakby tak patrzeć to po co są fora i po co się dziewczyny wymieniają radami, doświadczeniami????
i tak jak ktoś napisał wcześniej sama też powinnam się zainteresować czy to co ktoś je mi bedzie odpowiadało. Jeśli Tobie nie odpowiada to szukaj innego produktu.
I nie zniechęcaj innych do udzielania porad i odpowiadania. Milej z Twojej strony byłoby gdybyś dodała od siebie jakąś ważną informację o której ktoś zapomniał, albo uznał za nieistotną.
Stary 2010-09-01, 11:38   #609
CzarnaKropka
Raczkowanie

Hej Kobietki

Agnese69 świetne fotki

milaminka80 też mam dola jak Ty... stanęłam na wagę i ....+900gram w ciągu 2 dni!! no ja pier....
Dość mam, foch na wagę do soboty!

Dziś mija miesiąc mojego dukania i straciłam tylko 5 kg....wydaje mi się, że to mało...heh. daje sobie miesiąc jeszcze na zarzucenie kolejnych 5, a jak nie to bye bye dietkowanie, widocznie ta dieta nie dla mnie, moim przeznaczeniem jest być niskim grubasem...

Wszystkim Kobietkom gratuluję spadków wytrwałości oraz motywacji Bo mi niestety tego brakuje
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:44   #610
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość

milaminka80 też mam dola jak Ty... stanęłam na wagę i ....+900gram w ciągu 2 dni!! no ja pier....
Dość mam, foch na wagę do soboty!

Dziś mija miesiąc mojego dukania i straciłam tylko 5 kg....wydaje mi się, że to mało...heh. daje sobie miesiąc jeszcze na zarzucenie kolejnych 5, a jak nie to bye bye dietkowanie, widocznie ta dieta nie dla mnie, moim przeznaczeniem jest być niskim grubasem...

Wszystkim Kobietkom gratuluję spadków wytrwałości oraz motywacji Bo mi niestety tego brakuje
No to siedzimy w tym razem!! Tyle że ja juz 4 misiące i powoli ulatnia sie ze mnie zapał. Ja tez mam focha na wage chociaz nie wiem czy to dobrze, bo ostatni skończył się zastojem Fatalnie sie czuje ostatnio, bo ten brzuch taki, brak porcelanki i ciągle uczucie pelności - ogólnie nieciakawie
Stary 2010-09-01, 11:46   #611
bzyczka1
Zakorzenienie

Kasikr

mielone indycze wcale tk dużo nie kosztuje by kupować mieszankę z wieprzowym i do tego z taką małą ilością indyczego. Ja ostatnio w realu kupowałam mięso z indykpolu i za kilogram zapłaciłam 13 zł z niewielką końcówką. A przecież kilogram mięsa to bardzo dużo. Ja podzieliłam na 3 porcje, 2 większe i jedną mniejszą. Z większej porcji wyszło mi 7 średniej wielkości pulpetów i jadłam je przez 2 dni. Tak więc nie warto oszczędzać. Zresztą w książce Dukan pisze, że ta dieta nadszarpnie domowy budżet.

milaminka80
a próbowałaś z parafiną na noc??? albo zrób sobie protomajonez i zjedz z czymś, może na porcelanę pomoże.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-09-01 o 11:48
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:47   #612
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Witam gorąco!
ja z pytankiem o mięsko mielone, wałkuje temat...
Kupiłam gotową pakowaną mielonkę indyczą i w składzie ma: mięso indycze 55%, mięso wieprzowe 10%, wodę, białko sojowe, błonnik sojowy, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizator, substancje wzmacniające smak i zapach.
Dopisek że zawartość tłuszczu nie więcej niż 30% (porcja waży 420g).
I co Wy na to opiek eksperta?
Nie jedz tego !!! Równie dobrze można sobie usmażyc schaboszczaku na smalcu . Będzie podobnie dietetycznie

Cytat:
Napisane przez milaminka80 Pokaż wiadomość
Dół nad doły - 64 na wadze !! 2 kg do przodu , a miało byc 60 do 11.09 . Coraz częściej mysle, żeby to wszystko zucic, oprzejśc na 3, ale na pewno nie z taką wagą. Chciałam z 59, a teraz :rozpacz:
W czwartek mam wizyte u lekarza, może on cos poradzi na te moje mdłości i wzdety brzuch. W sumie to konktronla, a ostatnie antybiotyki, ktore mi przepisał podziałały. 200 zł kosztowały, to musiały podziałać!!
Znam ten ból, u mnie wadze 60,8, czyli 2 kg więcej niz 2 tygodnie temu . A wedlug testu na 3 fazie powinnam byc juz od 4 dni

Agnes, super zdjęcia i twoja figura

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:54   #613
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość

Znam ten ból, u mnie wadze 60,8, czyli 2 kg więcej niz 2 tygodnie temu . A wedlug testu na 3 fazie powinnam byc juz od 4 dni

A ja na 3 piowinnam byc od miesiąca!! Tyle, ze zrobilam sobie przerwe, to by wyszlo, że od tygodnia powinnam sie cieszyc waga 57,7 kg!! Załamka
Stary 2010-09-01, 11:57   #614
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jasmine Pokaż wiadomość
Nie ma problemu, off topy są w porządku, lubię sobie poczytać co świrujecie, tylko dlaczego jak ja poruszam jakiś temat odnośnie diety to jestem odsyłana na priv ?
Nie chodzi o priv na temat diety bo nie jestem "słoneczkiem polsatu" i nie udzielam rad indywidualnie, ale chodziło mi o to, że jeżeli masz personalnie do mnie jakieś pretensję to nie pisz tu tylko wtedy bezposrednio na priv.

Witam wszystkich i gratuluje spadeczków
Mnie dziś na uczelni kumpele chwaliły: "jaka szczupła, jak schudłaś, jaka laska itp" czułam się mega cudownie
Ja jakos tego w sumie w lustrze nie widzę ale było mi niezmiernie miło hehe

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:58   #615
missines
Raczkowanie

Cytat:
Dziś mija miesiąc mojego dukania i straciłam tylko 5 kg....wydaje mi się, że to mało...
Tylko??? Powinnas napisać AŻ 5kilo! Ja chudnę niecałe 3 kg na miesiąc i sobie chwalę.
Każdy by chciał od razu 10kg na minusie.

Jeżeli masz niedużo do zrzucenia to waga spada wolniej niż u osób z bardzo dużą nadwagą.
No i kwestia organizmu, wieku, każdy jest inny i inaczej reaguje Kwestia odżywiania.

U mnie wolno idzie bo jem mało mięsa, w zasadzie to prawie wogóle.

Ale są też plusy. Skóra ma czas na "odmłodzenie". Zaciskam zęby bo tez bym już chciała być na III fazie.

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:01   #616
CzarnaKropka
Raczkowanie

Cytat:
No to siedzimy w tym razem!! Tyle że ja juz 4 misiące i powoli ulatnia sie ze mnie zapał. Ja tez mam focha na wage chociaz nie wiem czy to dobrze, bo ostatni skończył się zastojem Fatalnie sie czuje ostatnio, bo ten brzuch taki, brak porcelanki i ciągle uczucie pelności - ogólnie nieciakawie
Ale to jest irytujące... Normalnie taka wkurzona jestem od rana!
To daj znać po wizycie u lekarza, co Ci powiedział
A co do porcelany mam to samo ;| jak dziś nie będzie porcelany (3 dzień) to biore tabletki (Radirex)...nie lubię ich brać, bo wiem, że one dezorganizują pracę jelit, ale raz na jakiś czas można, nie będe się męczyć...na mnie nic innego nie działa: ani parafina, ani otręby, ani inne typu mikstury ...no koszmar

Sparta, miło usłyszeć takie komplementy! zazdroszczę
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:03   #617
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Tylko??? Powinnas napisać AŻ 5kilo! Ja chudnę niecałe 3 kg na miesiąc i sobie chwalę.
Każdy by chciał od razu 10kg na minusie
Ale są też plusy. Skóra ma czas na "odmłodzenie". Zaciskam zęby bo tez bym już chciała być na III fazie.
Ja tak samo, miałam II faze zakończyć 12 września a tu buumm, nici nie schudłam tak szybko jak mi doktorek wróżył hehe
ale damy radę kochana, prawda?

No i ja chudłam też ok 4kg na miesiąc więc tak spoko loko luz i spontan

Stary 2010-09-01, 12:05   #618
Gabi3ek
Raczkowanie

Dziewczyny powiedzcie mi czy uwas też tak waga wody w organiźmie skakała? waga w góre i w dół, szczególnie na początku?? hmmmmm??? ja mam malutką załamkę, malusieńka, tylko malusieńką bo znowu spada, tylko, że powolutku, nie zauważyłam, żebym spowrotem przytyła (patrząc na spodnie w które neidawno dupki nie wciskałam, a po tygodniu diety juz mogę spokojnie w nich chodzić także sama już nie wiem, przyjemnie na wadze widzieć z przodu 5 na wadzę :P
Stary 2010-09-01, 12:05   #619
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do porcelany mam to samo ;| jak dziś nie będzie porcelany (3 dzień) to biore tabletki (Radirex)...nie lubię ich brać, bo wiem, że one dezorganizują pracę jelit, ale raz na jakiś czas można, nie będe się męczyć...na mnie nic innego nie działa: ani parafina, ani otręby, ani inne typu mikstury ...no koszmar

Sparta, miło usłyszeć takie komplementy! zazdroszczę
A pij pokrzywę z koprem, mi pomogło. Może kawę na czczo. Ja kiedyś na początku diety też tak miałam i pewnego razu była impreza, wypiłam klina i od razu wc hehe
Dziękuję kochana, racja. miło to usłyszeć. Ty też to usłyszysz, jak już pewie nie usłyszałaś

Stary 2010-09-01, 12:06   #620
kiciamała
Zadomowienie

Cytat:
To ja moge polecic herbatke na oczyszczenie w aptece za 5 zl Red-Slim Tea. Naprawde milutka. Jedna saszetke na wieczor i powinno pomoc.
Choc musze przyznac ze przez otreby juz tak prosto herbatka nie dziala...

Natalia 24.09.2008

1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/
kiciamała jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:06   #621
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi czy uwas też tak waga wody w organiźmie skakała? waga w góre i w dół, szczególnie na początku?? hmmmmm??? ja mam malutką załamkę, malusieńka, tylko malusieńką bo znowu spada, tylko, że powolutku, nie zauważyłam, żebym spowrotem przytyła (patrząc na spodnie w które neidawno dupki nie wciskałam, a po tygodniu diety juz mogę spokojnie w nich chodzić także sama już nie wiem, przyjemnie na wadze widzieć z przodu 5 na wadzę :P
Wodą to Ty się nie martw wysiusiasz się i zleci pewnie hehe

Stary 2010-09-01, 12:10   #622
Gabi3ek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Wodą to Ty się nie martw wysiusiasz się i zleci pewnie hehe
Dzięki Sparta tylko powiedz mi jak to było z Tobą w przejściu z I fazy na drugę?? też miałś chwilowe wzrosty??
Stary 2010-09-01, 12:14   #623
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki Sparta tylko powiedz mi jak to było z Tobą w przejściu z I fazy na drugę?? też miałś chwilowe wzrosty??
Spoko
W I fazie spadło mi 1,5kg i jak przeszłam na II to raczej wzrostów nie miałam, ale zastoje owszem raz mi się chyba waga podniosła, ale nie znacznie organizm się przyzwyczai to trybu zywienia i wszystko Ci się unormuje, zobaczysz
Ważne aby dużo pić i siusiac. Ja to w nocy biegam nawet po 4 razy hehe

Stary 2010-09-01, 12:14   #624
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Ja juz próbowałam wielu rzeczy, ale najbardziej pomagało i tutaj może mi sie za to dostać... kromka bialego chleba. Przeczyścilo od razu, ale ostatnio i ona nie pomogła, to juz drugi raz nie próbowałam, bo to było za duzo, a skoro mam wizyte u lekarza, to może on mi cos poradzi.

Ja może nie tyle wkurzona co oslabiona juz tym wszystkim jestem
Bo czytam o tych spektakularnych spadkach a u mnie
Stary 2010-09-01, 12:20   #625
missines
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Ja tak samo, miałam II faze zakończyć 12 września a tu buumm, nici nie schudłam tak szybko jak mi doktorek wróżył hehe ale damy radę kochana, prawda?
No i ja chudłam też ok 4kg na miesiąc więc tak spoko loko luz i spontan
Ha! Ja mialam zakończyć 19 sierpnia wg testu! Ale już nie mam ostrego parcia na szybkość.
Są chwile załamania ale zagryzę je kulkami nutellowymi albo serniczkiem i gites majonez

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi czy uwas też tak waga wody w organiźmie skakała? waga w góre i w dół, szczególnie na początku?? hmmmmm???
Gabi3ek wczytaj się w posty. Waga to non stop wszystkim skacze!!! Wzrost, spadek, wzrost,spadek i tak w kółko. Jak się człowiek waży codziennie to trochę dobija

Ale bierzesz pod uwagę tylko ważenie poranne??????? mam nadzieję!
Bo w ciągu dnia w zależności jak pojesz to i do 2kg na plusie można dobić

Ja jak przeszłam na II fazę to miałam zastój 3 tygodnie!

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:21   #626
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiciamała Pokaż wiadomość
To ja moge polecic herbatke na oczyszczenie w aptece za 5 zl Red-Slim Tea. Naprawde milutka. Jedna saszetke na wieczor i powinno pomoc.
Choc musze przyznac ze przez otreby juz tak prosto herbatka nie dziala...
To spróbuje i tego. W sumie co mi szkodzi
Stary 2010-09-01, 12:26   #627
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi czy uwas też tak waga wody w organiźmie skakała? waga w góre i w dół, szczególnie na początku?? hmmm???
a może za często się ważysz? każdy jest inny, u jednych waga skacze u innych nie. u mnie +0,3 kilo, ale nie rozpaczam dukam grzecznie i omijam wagę coby się nie irytować. chyba będę się ważyć raz na tydzień żeby się nie frustrować.
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:30   #628
Aleksandra_M
Zadomowienie

Duk Duk
mam w cholere roboty. nadrobie chyba w domu dopiero.
buzki dziewuszki
Cytat:
czy mimo moich może głupich pytań macie jeszcze do mnie chociaż troszkę cierpliwości, bo ja się już tu zadomowiłam i chciałam byc lubiana
ja mam jeszcze odrobinke cierpliwosci
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:33   #629
Sparta
Wtajemniczenie

Lusia a co Ty teraz robisz?

Stary 2010-09-01, 12:33   #630
kiciamała
Zadomowienie

Cytat:
To spróbuje i tego. W sumie co mi szkodzi
Ja robie dwie torebki co dwa lub trzy dni. Mojej siostrze wystarcza jedna. Jednak silniejsza dawke zalecam raczej na sobote jak ma sie wolny dzionek i dostep do tualety. Herbatka jest fajna bo skuteczna i nie robi skretu kiszek. Jak mawia szwagier dziala lagodnie nie budzac ze snu

Ja mam zastoj wagowy i nie widze zadnych spadkow. Zato widze ze faldki mi sie pozmniejszaly. Na jakims forum dziewczyny sie mierzyly i widzialy drobne spadki na ciele, szczegolnie na przedramionach.

Natalia 24.09.2008

1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/

Edytowane przez kiciamała
Czas edycji: 2010-09-01 o 12:35
kiciamała jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości