|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Rozeznanie
|
Ja byłam w zeszły czwartek na Incepcji. W sumie fajna, tylko że dłuuuga
![]() Ja to w ogóle jak kiedyś gadałam z BSem to coś tam napomknął o tym, że jeździł konno i w sumie to olałam. A jak mnie zabrał na te konie (zrobił niespodziankę) to byłam w szoku, radził sobie za***iście i ogólnie było tak fajnie. Łaziliśmy po stajni, po obiedzie do pokoju na ssss, a wieczorem w teren, a okolice tam były śliczne. I tak sobie czasem rozmawialiśmy, że w przyszłości moglibyśmy mieć dwa konie etc. Na motocyklach też na pewno będziemy jeździć razem, już się nie mogę doczekać.. ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
BAN stały
|
zazdrość straszna rzecz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
Siemka. Dzisiaj rozpoczęcie roku - mogłam w sumie nie iść, nic by mi nie umknęło, no ale pojechałam (dojeżdżam 18 km do szkoły - jak ja kocham pksy). Jakoś bez rewelacji, bez radości z mojej strony, bo z niechęcią wracam w szkolne ławy.
Później małe zakupy i do domu. Co do hobby: - uwielbiam czytać, nie mam ulubionego gatunku, zaleznie od humoru wybieram romans, kryminał bądź coś innego; uwielbiam jednak Agatę Christie i Sapkowskiego - jazda konna, obecnie niestety nie mam jak, nie mam na to kasy, ale jestem pozytywnej myśli, że coś się w związku z tym zmieni; kiedyś należałam do klubu jeździeckiego, ale musiałam dojeżdżać 9 km, autobusu nie było, więc często rower, a w zimie nie było jak, teraz pozostaje tylko rekreacja - zakupy - uwielbiam chodzić po sklepach, przymierzać itd., niekoniecznie muszę kupować, mogę pomóc komuś w poszukiwaniu i też jestem zadowolona - bransoletki z muliny - ostatnio nieco zaniedbane, bo wyrastam z tego, ale jako robótki ręczne bardzo lubię; z pewnością łatwiejsze od haftu i szydełkowania - komputer - bo żadnej pracy się nie boję, nawet zajęć dość męskich - tak więc programuję, tworzę strony i grafikę; częściowo ze względu na kierunek w szkole, częściowo z zainteresowania Wizazanko jak test?
#3665 |
Rozeznanie
|
Ja też dojeżdżałam do szkoły 45km :/ Ogólnie jak chodziłam do klasy o profilu teatralnym to potrafiłam mieć 10 lekcji o 8 rano i kończyłam o 17.00 (ostatnia była fizyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
BAN stały
|
Masakryczny tryb życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie tworzę
![]()
#3668 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Wtajemniczenie
|
No taaaa tylko wyraze zainteresowanie mww a ta od razu mi ja zgarnia sprzed nosa. FOCH.
![]() Hobby: - odnawianie/renowacja mebli - latem wycinanie iglakow - ksiazki fantasy - konie (jezdzilam, obecnie nie jezdze) - joga - makijaże i kosmetyki - farmacja
![]() |
#3670 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teraz nadal tam jeżdżę na uczelnię ale to już nie to samo, nie ma prac domowych, których odrabianie schodziło mi do nocy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
ale ciiisza
![]()
#3673 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Chyba też się przejdę na Incepcje, kusicie! Axa ja też ostatnio marznę w kinie! Raz ich opieprzyłam następnym razem zrobie awanturę bo tak tą klime ustawiają! Byłam na "Niezniszczalni" Bs mnie namówił. Super film! |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
My też byliśmy ostatnio na Niezniszczalnych
![]() ![]() Na Rambo 4 też go kiedyś namówiłam ![]()
#3675 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21783247][/QUOTE]
Yyy.. Eee.. Iii.. Pozostawię to bez komentarza ![]() Pokaż! ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21790016]Mam kilka hobby, zmieniają się fazami, ale ciągle te same - raz jedno, raz drugie. 1 - lakiery *siurprajs* ![]() 2 - postcrossing, podróże, geografia itd. 3 - herbaty *.* mam całą półkę, z 40 rodzajów 4 - kosmetyki 5 - filmy - ale to równolegle z pozostałymi ![]() 6 - terrarystyka - trochę równolegle, trochę fazami (potworkami zajmuję się cały czas, ale czasem mam tak, że przez jakiś okres tylko kupowałabym nowe, rozmnażała, robiła nowe terraria itd ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21790877]Właśnie liczę - 36 rodzajów, w tym 5 sypanych ![]() O mój Boże ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21796746] Zaraz po seksie w terenie ![]() ![]() Cytat:
![]() Moje hobby: - wyszywanie, robienie na drutach/szydełku, dzierganie bransoletek z muliny, - gra na gitarze klasycznej, - rysowanie, - gotowanie, - postcrossing, - "kolekcjonowanie" sweterków rozpinanych na guziki, różne kolory, aktualnie mam ponad 27 swetrów różnych kolorów i odcieni.. - fotografia. Byłam dzisiaj ostatni raz na rozpoczęciu roku i załamałam się moim planem lekcji.. Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-09-01 o 18:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
Kupuję mulinę, moim zdaniem na takim średnim poziomie, bo to co chciałam się nauczyć to się nauczyłam, a to co stwierdziłam, że mi nie potrzebne, to nawet na to nie spojrzałam, żeby się nauczyć
![]() Mam koleżankę, która ma obsesje na tym punkcie i normalnie jak zacznie nawijać o tym jakie to ona rzeczy z muliny nie robi to mam ochotę jej powiedzieć żeby wreszcie się zamknęła, bo jej już słuchać nie mogę ![]() Ponury dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Konto usunięte
|
Zaczęliśmy dziś z BSem oglądać Dextera, już nas wciągnął!
A ja dziś znowu popłakałam BSowi w ramię przez wspomnienia przed 4 lat, może któraś z Was pamięta, o co chodzi, bo na pewno opowiadałam kiedyś. Przez godzinę nie mogłam się uspokoić, a on już nie wiedział, co robić, tylko mnie tulił i powtarzał, że to było dawno, że jest tylko mój itd... Ale coś czuję, że jeszcze mi się dzisiejsze łzy z tego powodu nie skończyły. |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- sport - jazda konna od dzieciaka, teraz tak jak jami mam przerwę i podobnie jak ona muszę do tego wrócić bo to jest piękny sport, - żeglarstwo, snowboard Grafika to w sumie nie moje hobby , tym się zajmuję ze względu na studia a poza tym uwielbiam gotować ![]() ![]()
![]() |
#3682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() faktycznie tak bylo. Alez ty masz pamieć! ![]() dziewczyny jutro slub brata! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje - oby taka byla
![]()
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
o baw sie dobrze
![]() ![]()
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogłam przestać się śmiać przez pół godziny ![]() Miłej zabawy na ślubie. A mi życzcie szczęśliwego powrotu do szkoły z maksymalnym bólem brzucha przez walnięty okres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Konto usunięte
|
Olałyście mnie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21803993]Zaczęliśmy dziś z BSem oglądać Dextera, już nas wciągnął!
A ja dziś znowu popłakałam BSowi w ramię przez wspomnienia przed 4 lat, może któraś z Was pamięta, o co chodzi, bo na pewno opowiadałam kiedyś. Przez godzinę nie mogłam się uspokoić, a on już nie wiedział, co robić, tylko mnie tulił i powtarzał, że to było dawno, że jest tylko mój itd... Ale coś czuję, że jeszcze mi się dzisiejsze łzy z tego powodu nie skończyły.[/QUOTE] ja niestety nie jestem w temacie, ale trzymaj sie Orli ![]() ![]()
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogłam przestać się śmiać przez pół godziny ![]() Miłej zabawy na ślubie. A mi życzcie szczęśliwego powrotu do szkoły z maksymalnym bólem brzucha przez walnięty okres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.