|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
![]() Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-08-31 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
Mam na wymianę:
Burberry Brit edp - około 88-89 ml (w testerze) próbkę Issey Miyake L'Eau D'Issey ok. 1 ml W zamian szukam: Agent Provocateur AP Dior Poison (klasyczny) Lancome Hypnose ewentualnie Dior Addict Edytowane przez Cherokee Rose Czas edycji: 2010-08-31 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
O.k.
![]() A może jeszcze znalazłabyś coś u mnie za poniższe:
![]() ![]() ![]()
#1714 |
Zakorzenienie
|
Szukam rozpaczliwie koncowki we flakonie lub odlewki Note Ambree - M.Micallef
![]() Do oddania to co w watku, lub poszukam w zapasach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1716 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Guerlain Lover
|
Oddam odlewkę 4,5ml John Galliano edp.
Najchętniej za Ogródek śródziemnomorski (ale rozważę każdą propozycję ![]() Poszukuję też męskich próbek (najchętniej Boss No 1, Giorgio Beverly Hills Red, Jaguar PH, Dior Savage Extreme i wiele innych). |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam Cie za zawracanie glowy ![]() Zrezygnuje jednak. Powodzenia w wymianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Rozeznanie
|
le illjah,
U mnie sytuacja wygląda następująco: Juliette Has a Gun – Midnight Oud (4,9 ml w atomku) Profvmvm Roma – Victrix (1,8 ml w samplerku) Ginestet – Le Boise (nie mogę znaleźć ![]() Annik Goutal – Sables (1/3 próbki z Lulua - ok. 0,5/1,5 ml) Le Labo – Labdanum 18 (próbka z Lucky - 1 raz testowana, więc ciut mniej niż 0,7 ml)- dostaniesz w całości ![]() Keiko Mecheri – Crystal d’Ambre (próbka z Lucky - 1 raz testowana, więc ciut mniej niż 0,7 ml) Nie wiem, jak u Ciebie z pojemnościami próbek, ale na pewno jesteś bardziej doświadczona pod względem wymianek, więc może zaproponujesz jakiś dobry układ? ![]()
#1720 |
Raczkowanie
|
Szukam jakiejkolwiek próbki jakiejkolwiek wersji Tsar Van Cleef & Arpels. W zamian mogę zaproponować:
Aedes des Venustas Molekuły 01, Ekscentryki 01, L'eau Guerriere i Harmatan Noir PG Passage d'Enfer i Voleur de Roses L'Artisan i trochę innych Gdyby ktoś mógłby mnie poratować prosiłabym o PW, wątku nie mam czasu śledzić na bieżąco. Edytowane przez palindromy Czas edycji: 2010-08-31 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie w podpisie za powyższe? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1723 |
Konto usunięte
|
Brać kochane wizażanki bo wszystko leży i się kurzy
![]() PRÓBKI PERFUM (R - robiona F - firmowa) * Alexander McQueen My Queen 0.80ml R * Chopard Casmir 1ml R * Celine Oriental Summer 2ml R * CK Secret Obsession 0.50ml F * Christopher Colvmbvs EDT 2ml F * Cacharel Noa Dream 1ml F * Cartier Delices EDP 1.5ml F * Cartier eau de Cartier 1.5ml F * DKNY Red Delicious EDP 1ml F * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Diesel Fuel For Life Unlimited EDP 1.2ml F * Guerlain Samsara EDT 0.80ml R * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Givenchy Ysatis EDT 1.8ml R * Gucci EDT 2ml F * Gucci Rush EDT 1.2ml F * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R * J.Del Pozo Esencia De Duende 0.80ml R * Lolita EDP 4ml R * Mexx Woman EDT 2ml F * Molinard Habanita EDT 1.8ml R * Paco Rabanne Black XS EDT 1.2ml F * Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 1.5ml F * Thierry Mugler Eau de Star EDT 1ml F * Valentino V by Valentino EDP 2ml F ODLEWKI W ATOMIZERACH * Van Cleef & Arpels Les Saisons Autumn 7ml * Van Cleef & Arples Les Saisons Spring 3.5 ml * Slava Zaitsev Maroussia EDT 3.5 ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2010-09-01 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rywko droga Musc Ravageur się wziął sprzedał. nadal jesteś zainteresowana wymianą? oczywiście znajdę coś dla siebie w Twoich zbiorach ![]() Cytat:
Demeter - Earl Grey odlewka 5ml cdg - sherbet: cinnamon - w samplerku ok. 0,7ml l'artisan - timbuktu hmm próbka się rozwarstwiła, więc chyba jest zepsuta ![]() annick goutal - vanille exquise ok. 1,5ml hermes - kelly calecheok. 1ml bond no. 9 - new haarlem ok. 0,5ml alexander mcqueen - kingdom ok. 2,2ml w atomku L'artisan Parfumeur - Safran Troublant ok. 1ml w atomku Twoje próbki i odlewki są droższe więc wydaje mi się, że tak jak jest byłoby sprawiedliwie. co Ty na to? jak masz chęć wybierz sobie coś jeszcze (dodałam dziś parę próbek) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może oprócz Vetivera znajdziesz coś jeszcze? Mnie spodobało się z Twojej dokładki: laboratorio olfattivo - alkemi laboratorio olfattivo - alambar nasomatto - china white Zwłaszcza ostatnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Wtajemniczenie
|
kurde nie bardzo... ewentualnie mogę chcieć jeszcze Ginestet – Sauvignonne. czyli mamy nasomatto ze le labo i ginestet za... którą z laboratorio olf. wybierasz? no chyba ze znajdziesz le boise...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
-Oryginalne próbki
testowane ubytek minimalny,niektóre całkiem nowe. Biotherma eau deParadis 1,5ml Giorgio Armani Acqua di Gioia 1,5ml Mexx Ice Touch Gucci by Gucci edt 2ml Lolit Lempicka L ok. 0,7ml -Robione: Bath Body Works Vanilla Noir 1/4 fiolki 10 Corso Como 1/2 (laboratoryjna próbówka) ok 2-2,5ml M.Williamson Incense ok. 0,7ml Tendre Kiss ok. 0,2ml Z moich flakonów mogę zrobić próbko/odlewki (2/2,5ml atomizerek): Etro Messe de Minuit Guerlain AA :Winter Delice,Anisia Bella,Lauier Reglisse Demeter:Mulled Cider,Cinnamon Bun,Holy Smoke,Linden,Sushi Donna Karan:BC (nowe i stare),Labdanum Givenchy Organza Indecence (stara ) L'Artisan:Jatamansi,Tea For Two,Dzing!,Dzongkha CdG2,CdG2 Man Olivier Durbano Rock Crystal Yves Saint Laurent NUedp. Sonia Rykiel (niebieska) Comptoir Sud Pacifique Vanille Cannelle Bvlgari au the Blanc Bvlgari au the Rouge Yves Rocher Nature Millenaire Yves Rocher Fleur de Noel (żółte) Yves Rocher Cedre Bleu Yves Rocher Cocon Yves Rocher Nature PH Szukam większych próbek,odlewek: Olivier Durbano:Jade,Black Tourmaline Fendi Uomo Cinnabar Estee Lauder Trussardi, Essenza del Tempo AA Aqua Allegoria Grosellina Etro Anice Kenzo Tigre (jasne) Kenzo Power Demeter Tomato
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-09-21 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
Witam, oddam oryginalne próbki, powachałam a teraz u mnie leżą i się marnują;
1. Jil Sander- JIL EDP, ok. 1 ml 2. Guerlain- L'INSTANT MAGIC EDP, 1 ml nowa 3. Lolita Lempicka- AU MASCULIN EDT, ok. 1 ml 4. Burberry FOR WOMAN EDP, ok.1,2 ml 5. Hermes- EAU DES MARVEILLES, niecały 1 ml 6. DKNY- WOMEN DKNY EDP, ok. 1 ml 7. Jil Sander- SENSATIONS, ok. 1,2 ml oraz; Parfum d'Empire- AZIYADE, robiona 2,5 ml w atomizerku |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Rozeznanie
|
Mogę zrobić próbeczki ze swoich flakonów. Wszystko oczywiście świeże i oryginalne
![]() Do 2 ml: Yves rocher - Neblina Yver rocher - Yria Benefit - Eva Benefit - Gina Benefit - LeeLee Benefit - Sofia Nina Ricci - Les Belles żółta Van Cleef & Arpels - Feerie edt Lolita Lempicka - Lolita edp Emanuel Ungaro - Apparition edp Cacharel - Liberte edt Harajuku Lovers - Music DG - Light blue Chanel - no 5 edp do 4 ml Lancome - Hypnose senses Burberry - Brit red Benetton - Energy pop 6 i więcej ml Van Cleef - jesień Van cleef - zima Vanderbilt - Vanderbilt (łabędź ![]() Slava Zaitsev - Maroussia edt Tommy Hilfiger - Summer girl 2010 DG Anthology 10 - Koło fortuny Mam fiolki o pojemnościach 2 , 4 i 6 ml. Wszystkie oczywiście nowe i nieużywane ![]() Mam też fabryczną nową i nieużywaną próbkę Azzaro pour homme edt 1,2 ml Edytowane przez budyniek90 Czas edycji: 2010-09-26 o 10:17 Powód: aktualizacja ;) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za: Yves rocher - Neblina Van Cleef & Arpels - Feerie edt Cacharel - Liberte edt Moja lista: PRÓBKI PERFUM (R - robiona F - firmowa) * Alexander McQueen My Queen 0.80ml R * Chopard Casmir 1ml R * Celine Oriental Summer 2ml R * CK Secret Obsession 0.50ml F * Christopher Colvmbvs EDT 2ml F * Cacharel Noa Dream 1ml F * Cartier Delices EDP 1.5ml F * Cartier eau de Cartier 1.5ml F * DKNY Red Delicious EDP 1ml F * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Diesel Fuel For Life Unlimited EDP 1.2ml F * Guerlain Samsara EDT 0.80ml R * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Givenchy Ysatis EDT 1.8ml R * Gucci EDT 2ml F * Gucci Rush EDT 1.2ml F * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R * J.Del Pozo Esencia De Duende 0.80ml R * Lolita EDP 4ml R * Mexx Woman EDT 2ml F * Molinard Habanita EDT 1.8ml R * Paco Rabanne Black XS EDT 1.2ml F * Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 1.5ml F * Thierry Mugler Eau de Star EDT 1ml F * Valentino V by Valentino EDP 2ml F ODLEWKI W ATOMIZERACH * Van Cleef & Arpels Les Saisons Autumn 7ml * Van Cleef & Arples Les Saisons Spring 3.5 ml * Slava Zaitsev Maroussia EDT 3.5 ml Niestety poza odlewką L'Artisan Dzing nic innego mnie nie interesuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emanuel Ungaro - Apparition edp Cacharel - Liberte edt Burberry - Brit red Lista próbek w podpisie ![]()
![]() |
#1732 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Dzinga ma nawet więcej tylko obadać muszę ile mam w drugiej odlewce, ale nie wiem czy jesteś zainteresowana wymianą za snow
![]()
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lista moja w podpisie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sauvignonne - ok. 1,2/1,5 ml Vetiver - tak jak pozostałe z Lucky, ciut mniej niż 0,7 ml (każda była tylko raz testowana, a poziom płynu każdej w fiolce różny ![]() ![]() Jeśli można, chciałabym china white i alambar ![]()
Edytowane przez Pchlaczek Czas edycji: 2010-09-02 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Mandragora ok. 3ml, Paprika chyba mniej niż 1ml, Epices już nie mam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Pchlaczek Czas edycji: 2010-09-02 o 07:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
-Chanel No5 eau Premiere (5ml) -L'or (9,5) -Burberry Summer Szukam:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(wczoraj do mnie dotarło z rozbiórki, ani razu nie psiknięte, tylko pomiziałam zgięcie łokcia wężykiem wyjętym z atomka) np za 3ml Chanel No5 eau Premiere albo 3ml L'or albo po 1,5ml z tych pozycji
Edytowane przez Silwena Czas edycji: 2010-09-02 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na noir epices zależało mi najbardziej także podziękuję za wymianę. ok, rozumiem. do następnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.