Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-02, 12:02   #841
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Heloooouuuł lasencje , dziś nie wiem czy mam spadka czy też nie gdyż ponieważ spałam u TŻta i waga wiadomo ile tam pokazuje hahahha. W ogóle lunatykuje w nocy i se nie wyobrazacie co zrobiłam hahahha
TŻ mi opowiada jak to 0 4;30 wstałam z łóżka poszłam do lodówki wziełam jednego duszka i przysłam z nim spać... z duszkiem ugryzłam kawałek i zasnełam wiec TŻ duszka połozył koło łóżka i rano sie budze ... duszek do połowy zjedzony hahahha i sie dowiedziałam czemu on tam lezy
Cytat:
Napisane przez Izuszka Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki, ale dawno mnie tu nie było!! Wracam z dobrymi wieściami - od ostatniego razu zrzuciłam 2,5kg, do wymażonej wagi został mi tylko 1kilogram!! Zdecydowałam już, że kończe białko za 3dni i zaczynam się stabilizować - albo kilogram spadnie teraz, albo zrzucę ćwiczonkami.

Kobity, jak wcisnęłam się bez problemu w spodnie rozmiaru 29 i zobaczyłam się w lustrze, to prawie się poryczałam ze szczęścia!! DUKAN MA MOC!! 24KG ZA MNĄ!
gratulejszon!!!
Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
gratuluję kochana naprawdę

Mnie się dziś koleżanka na uczeli zapytałą czy na coś choruję bo bardzo schudłam
hłe hłe
Cytat:
Dzisiaj zostałam brutalnie obmacana przez tłum kobiet, które zarzucały mi że połowa mnie zniknęła Dzieki kochane za motywację, w chwilach kryzysu miał mnie kto kopnąć w tyłek
łooo hohohooh lesby lesssby ale ci topsze żeby życie miało smaczek! raz dziewczynka raz chłopaczek!

Cytat:
Ech ja kocham kawę czarną, bez cukru na czczo spokojnie sobie wypić
ja tyyysz
Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
chyba spora czesc z nas je o wiele wiecej jajek - ja czasami i te 3-4 dziennie, o ile nie wiecej
warto sprawdzac cholesterol, bo chodzi glownie o zoltka i ich rzekomy zly wplyw - ja zamierzam sie tez niedlugo zbadac. to czy faktycznie szkodza jest dyskusyjne i bylo kilka razy omawiane, wiec lepiej trzymac reke na pulsie
ło jezu jak ja dawno jajek nie wciągłam

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
O właśnie... A leniwych jeszcze nie robiłam... Może by człowiek spróbował..? Dobre to?
kocham leniwe... czekam na skrobie kuku nadal cholera .. jak dojdzie to zrobie leniwe... utocze hahahha
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

a ja kocham slodka kawe z mlekiem

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

koooocham leniwe
te dukanowe srednie raczej, ale polalam je serkiem zmieszanym ze slodzikiem i polknelam caly talerz jeszcze je czuje w brzuchu
no nic dziwnego że jeszcze czujesz hahha talerze raczej kiepsko sie trawią to po pierwsze a po drugie to talerze są nie dozwolone na II fazie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
Duk Duk

Dziewczyny jak ja ubolewam, że nie mogę być z Wami na bieżąco pisaćpewnie nikt mnie już nie pamięta.

ehhh idę Was nadrabiać
e nooooooo! Ja pamiętam
Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
możemy jeśc te babeczki z Lidla?
chyba nie ale ja je jem

Cytat:
Duk Duk

Dziewczyny muszę Wam powiedzieć muszę
po ponad miesięcznym zastoju waga ruszyła

mam spadzior - o,7kg

mam nadzieję, że problemy z żołądkiem nie popsują mi szczęścia

buziolki szczypiorki i spadeczków

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:11   #842
Sparta
Wtajemniczenie

Luśka zalunatykuj tu do mnie ale z butelka wodzitsu hahaha

Laski mam chcice na zupę pomidorową, niedługo mam w końcu warzywa to bym se taką upichciła polecacie cuś??

Edytowane przez Sparta
Czas edycji: 2010-09-02 o 12:14
Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:18   #843
mirkaaa
BAN stały

Czesc szkraby

Ja dzisiaj tez sie nie wazyłam cholera bo taki mialam napiety poranek ze pojecia nie macie wstałam o 7 nie wiem jakim cudem zaspalam a u mnie to rzadkosc na 7.30 musialam byc na praktykach w szpiatlu (drugi koniec miasta) wiec bez sniadania o samej kawie i papierosie popedzialm na praktyki
I tym sposobem w ogole nie wiem czy zastoj czy wzrost czy juz sama nie wiem co, bo napewno nie spadek
Takze dzisiaj zyje w błogiej nieswiadomosci, moze to i dobrze taki maly odwyk od wazenia

Oszamalam resztki klopsika ktorego ostatnio upieklam z mielonego indyczego i po przeczytaniu waszych postow postanowilam ze takowego juz spozywac ani kupywac nie bede
to byl moj oficjalny ostatni raz
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:33   #844
kasikr
Raczkowanie

Witam
jakiego koncentratu pomidorowego używacie? bo wiem że na PW można ale czy są jakieś wyznaczniki? ja mam w domu z Łowicza i w składzie ma b: 5,6g; w: 16,7g; t: 1,5g- dobry czy nie dobry?
kasikr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:36   #845
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Heloooouuuł lasencje , dziś nie wiem czy mam spadka czy też nie gdyż ponieważ spałam u TŻta i waga wiadomo ile tam pokazuje hahahha. W ogóle lunatykuje w nocy i se nie wyobrazacie co zrobiłam hahahha
TŻ mi opowiada jak to 0 4;30 wstałam z łóżka poszłam do lodówki wziełam jednego duszka i przysłam z nim spać... z duszkiem ugryzłam kawałek i zasnełam wiec TŻ duszka połozył koło łóżka i rano sie budze ... duszek do połowy zjedzony hahahha i sie dowiedziałam czemu on tam lezy

no nic dziwnego że jeszcze czujesz hahha talerze raczej kiepsko sie trawią to po pierwsze a po drugie to talerze są nie dozwolone na II fazie

jezu...... dobrze ze jestem chwilowo sama w pokoju bo smieje sie jak debil... wylalam herbate na swiadectwo pracy.... musze drukowac jeszcze raz :P

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:

Laski mam chcice na zupę pomidorową, niedługo mam w końcu warzywa to bym se taką upichciła polecacie cuś??
zjedz jajo surowe, zagryz pomidorem i bedziesz miala pomidorowa z lanymi kluskami

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
Czesc szkraby
Ja dzisiaj tez sie nie wazyłam cholera bo taki mialam napiety poranek ze pojecia nie macie wstałam o 7 nie wiem jakim cudem zaspalam a u mnie to rzadkosc na 7.30 musialam byc na praktykach w szpiatlu (drugi koniec miasta) wiec bez sniadania o samej kawie i papierosie popedzialm na praktyki
I tym sposobem w ogole nie wiem czy zastoj czy wzrost czy juz sama nie wiem co, bo napewno nie spadek
Takze dzisiaj zyje w błogiej nieswiadomosci, moze to i dobrze taki maly odwyk od wazenia
czesc chudzinko...
o jakim papierosie, z tego co kojarze mialas rzucac??

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikr Pokaż wiadomość
Witam
jakiego koncentratu pomidorowego używacie? bo wiem że na PW można ale czy są jakieś wyznaczniki? ja mam w domu z Łowicza i w składzie ma b: 5,6g; w: 16,7g; t: 1,5g- dobry czy nie dobry?
wegle bedzie mial bo z pomidorow ponoc
a najwazniejsze zeby byl bez dodatku cukru! no i T moglby miec mniejsze.... chyba w Lidlu jest fajny
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:44   #846
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Witam
On sie nie nadaje!
Dziewczyny kupuja przecier pomidorowy chyba w Lidlu, sama musze go wyprobowac przy najblizszej okazji.

Cytat:

czesc chudzinko...
o jakim papierosie, z tego co kojarze mialas rzucac??
Czesc stokroto
Chudzinko?I kto to mowi?
Ktos kto lada moment pobije mnie na leb i szyje
Bo ja sie zatrzymalam i to chyba na wiecznosc
A co do papierosow to mialam rzucac mialam tez miec super figure podkoniec pazdziernika PWOLI PRZESTAJE SIE ŁUDZIC
Stary 2010-09-02, 12:51   #847
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milaminka80 Pokaż wiadomość
za egzamin A u mnie spada jak opomyśle, że znowu studia,a to tylko zaoczne czyli 2 razy co 2 tyg!! Leniwiec ze mnie straszny

milaminka ja już pierwszy stopień przeżyłam na zaocznych bywało ciężko ale obroniona i szczęśliwa ... uzależnienie od nauki bo miesiąc po obronie maszerowałam na akademie żeby dopełnić formalności - 2 latka na AE a później zobaczymy .... jakaś podyplomóweczka czy cosik

Cytat:
hihi łajza :P
nie wiem co Ci poradzic... ja zawsze jem to na co mam smaka, ciezko mi wyobrazic sobie co Ty bys chciala....

Oluś ja sama nie wiem co bym chciała i to mój problem - no nic kukuryku będzie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
Konczita...trzymam kciuki za egzamin heh, też mam w tym roku kampanię wrześniową
[/QUOTE]

oj chyba rozumiem, ale ja mam egzamin z menadżera .... rozłożony na 2 etapy pisemne i jeden ustny - się porobiło
niech mi tylko jakiś podpadnie to ja się z nim rozprawie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
dzieki , ale ja wlasnie 5 dni PW skonczylam od dzis PP, wlasnie wyciagnelam z piekarnika chlebek ziolowy mniam i jeszcze pieke babeczki serowe co za zapach

no muszę sobie kupić foremki innej opcji nie ma za chwilkę coś na allegro wyszukam .... wszyscy się babeczkami zajadają - ja też chcę

Cytat:
Konczita trzymam kciuki

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

pytanie za które mogę być zlinczowana ale ...

czy ktoś sprawdzał składniki kwasku cytrynowego ?
jakby troszeczkę do herbatki ?
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:53   #848
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Czesc stokroto
Chudzinko?I kto to mowi?
Ktos kto lada moment pobije mnie na leb i szyje
Bo ja sie zatrzymalam i to chyba na wiecznosc
A co do papierosow to mialam rzucac mialam tez miec super figure podkoniec pazdziernika PWOLI PRZESTAJE SIE ŁUDZIC
a zesz Ty no!!!
rzuc te faje
nie przegonie Cie bo od poniedzialku waga stoi na 78,3... a to napewno przez to ze od soboty jem warzywa, a od niedzieli takze owoc i porcje chleba. musialam. bo bym wykitowala...
juz czuje sie lepiej i od wtorku wracam na II faze prawdziwa...
aha. i wczoraj byl trzeci wieczor z 8min

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-09-02 o 12:55
Stary 2010-09-02, 12:54   #849
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:

spoko loko ale nie wiem czy doniese hahahah jednak z jakieś 180 km musze przejśćhahahah " piechotą szłam choć stopy krwawiłyyyy... piechotą szłam - cel wracał mi siiiłyyyy "

a do zup[y se naleśniki usmaż dukanowskie bedzie gitez majonez hehehehe CIPOwiem

Cytat:
Witam
Ja koncentratu nie używam gdyż ponieważ tam jest cukr!!! ale ja właśnie od dawna już kupuje i żrem i bardzo se chwalem przecier pomidorowy z Lidla w kartoniku takim niebieskim pycha jest i tylko pomidory i sól nima cukrru i moze inne rzeczy te pomidorowe lidlowe tez bez cukru są ale mnie sie sprawdzać nie chciałą a przecier mi smakuje to cuz bede zminioć

Tero wpierdzaczam pierwszy raz na diecie hahaha TUŃCZYKA! albi drugi moze z pomidorem wieśniakiem i szczypiorkiem wygląda jak zygi ale smakuje jak jeszcze przed zwróceniem hahha smak przed wygląd po hahahaha

bloguję
Stary 2010-09-02, 12:55   #850
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
a zesz Ty no!!!
rzuc te faje
nie przegonie Cie bo od poniedzialku waga stoi na 78,3... a to napewno przez to ze od soboty jem warzywa, owoc i porcje chleba. musialam. bo bym wykitowala...

Olcia dobrze, ze u Ciebie już lepiej .... ale widzisz na III nie przybiera czyli jest dobrze
Stary 2010-09-02, 12:58   #851
mirkaaa
BAN stały

ja slyszalam kiedys na temat kasku cytrynowego bardzo niepokojace opinnie ze podobno wszedzie juz został wycofany ze sprzedazy jest tylko w Polsce . Ponoc wykazano jego rakotwroczoc.
A ile w tym prawdy nie wiem. Ja jednak wole go nie uzwyac
Stary 2010-09-02, 13:03   #852
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
ja slyszalam kiedys na temat kasku cytrynowego bardzo niepokojace opinnie ze podobno wszedzie juz został wycofany ze sprzedazy jest tylko w Polsce . Ponoc wykazano jego rakotwroczoc.

mirka no nie mów takich rzeczy ...
extra avatarek znowu pozmieniają i nie będę mogła się przyzwyczaić
Stary 2010-09-02, 13:04   #853
mirkaaa
BAN stały

a ja wlasnie dostalam pomidorki prosto z dzialeczki mam takiego plana na jutro, bo wypada mi wkoncu PW zrobic czipsy
robil ktos?
Dobre to?

Cytat:
a zesz Ty no!!!
rzuc te faje
nie przegonie Cie bo od poniedzialku waga stoi na 78,3... a to napewno przez to ze od soboty jem warzywa, a od niedzieli takze owoc i porcje chleba. musialam. bo bym wykitowala...
aha. i wczoraj byl trzeci wieczor z 8min
o to widze ze nie bylam sama, tez sobie ostatnio troche poluzowalam ale juz grzecznie zamierzam Dukac
Ciesze sie ze sie juz dobrze czujesz i podziwiam Cie w kwestii treningu moze i ja zaczne cos w tym temacie?
Stary 2010-09-02, 13:08   #854
lukrecja_25
Wtajemniczenie

A mnie to zwisa i powiewa ... te rakotwórczości teraz wszystko jest rakotwórcze komórki wywołują raka ... monitoory.. telewizooory... słodziki, kwaski ... a kwasku to ja używam raz na rok no w wakacje częściej haha bo do mizeryjki dodaje ze 4 ziarenka hahah co to jest te cztery ziarenka to na rok mi ze 30 wychodzi hahaha to nawet 1/3 paczki nie jest hahahah

TEN DUKAN TO ON W KOŃCU ŻYJE CZY MU SIE ZESZŁO?????????????

ten tuńczyk ala bełt to jest normalnie czaaaaaad nad czady

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
a ja wlasnie dostalam pomidorki prosto z dzialeczki mam takiego plana na jutro, bo wypada mi wkoncu PW zrobic czipsy
robil ktos?
Dobre to?

o to widze ze nie bylam sama, tez sobie ostatnio troche poluzowalam ale juz grzecznie zamierzam Dukac
Ciesze sie ze sie juz dobrze czujesz i podziwiam Cie w kwestii treningu moze i ja zaczne cos w tym temacie?
yyy ja nie robiłam a jak sie to robi>? te czipsy??

JA też zamierzałam dukać grzecznie... ale widomo to co ja po nocach wpierdzielam hahha i znosze do łóżka? może ten ostatni schabowy co u mnie pod poduszką leżał nie został zakopany tan przez mojego psa żarciokrada tylko sama go tam pewnej nocy zatargałam hahahha

Myślicie że toi jakaś choroba to sie chyba do psychiatry kwalifikuje
LĘK PRZED GŁODEM HAHAHA PROSZĘ O ŁĄCIŃSKĄ NAZWĘ HAHAHA

bloguję

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2010-09-02 o 13:10
Stary 2010-09-02, 13:08   #855
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie to zwisa i powiewa ... te rakotwórczości teraz wszystko jest rakotwórcze komórki wywołują raka ... monitoory.. telewizooory... słodziki, kwaski ... a kwasku to ja używam raz na rok no w wakacje częściej haha bo do mizeryjki dodaje ze 4 ziarenka hahah co to jest te cztery ziarenka to na rok mi ze 30 wychodzi hahaha to nawet 1/3 paczki nie jest hahahah

TEN DUKAN TO ON W KOŃCU ŻYJE CZY MU SIE ZESZŁO?????????????

ten tuńczyk ala bełt to jest normalnie czaaaaaad nad czady

Chyba żyje - wieści że jest inaczej nigdzie nie ma .... chyba by nas powiadomiono ?

ale ja ten kwasek to wiecie do herbatki zamiast cytrynki
Stary 2010-09-02, 13:13   #856
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cibi condimentum est fames - najlepszą przyprawą jest głód
ale czaaaad

bloguję
Stary 2010-09-02, 13:38   #857
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

mirka no nie mów takich rzeczy ...
extra avatarek znowu pozmieniają i nie będę mogła się przyzwyczaić
dobrze juz nie bede
pozatym niewiem czy to prawda takze nie bierzcie tego do serducha

Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

yyy ja nie robiłam a jak sie to robi>? te czipsy??

JA też zamierzałam dukać grzecznie... ale widomo to co ja po nocach wpierdzielam hahha i znosze do łóżka? może ten ostatni schabowy co u mnie pod poduszką leżał nie został zakopany tan przez mojego psa żarciokrada tylko sama go tam pewnej nocy zatargałam hahahha

Myślicie że toi jakaś choroba to sie chyba do psychiatry kwalifikuje
LĘK PRZED GŁODEM HAHAHA PROSZĘ O ŁĄCIŃSKĄ NAZWĘ HAHAHA
a czipsy to z tego przepisu
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...y#post18865250

zrobie je napewno bo jestem ciekawa
jak nie dzisiaj to jutro ale najprawdopodobniej niewytrzymam i juz dzisiaj zrobie na zas
Stary 2010-09-02, 13:45   #858
lukrecja_25
Wtajemniczenie

czadowe musza być te czipsy ja niestety nie mam piekarnika także se nie pochrupię ale jak zrobisz to wyślij mi ze dwa pocztą za pobraniem

bloguję
Stary 2010-09-02, 13:46   #859
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Cibi condimentum est fames - najlepszą przyprawą jest głód
ale czaaaad
No rzeczywiscie!Dzieki niemu wszystko smakuje!

Heh, a ja zjadlam dzisiaj chyba trzy sniadania i dupska mi sie nie chce ruszyc zeby kupic cos i obiad upichcic.

W ogole chcialabym stanac na wagę zeby zobaczyc czy coś przez tydzien spadlam. musze jednak poczekac do soboty :/
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 13:55   #860
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a ja sie nie ważę dziś sie nie ważyłam bo nie miałam jak jutro sie nie bede ważyła bo mi sie nie bedzie chciało hahahah bo mam focha na wage a co zważę sie dopiero w czwartek przyszły bo bede po białku to moze cosik spadnie hłe hłe hłe albo i nie jak ja w nocy żarcie wyciągam z lodówki... ciekawe ile jaj tak przez sen wciągnełam

bloguję
Stary 2010-09-02, 13:58   #861
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
czadowe musza być te czipsy ja niestety nie mam piekarnika także se nie pochrupię ale jak zrobisz to wyślij mi ze dwa pocztą za pobraniem

przemyśl to jeszcze raz bo z tym pobraniem to wkopać się mogłaś

wiecie co, chyba do wesela nie zrzucę już tych 4 kg yhh a tak ładnie mi szło
Stary 2010-09-02, 14:02   #862
lukrecja_25
Wtajemniczenie

że niby drogo wyjdzie? nie no przedpłaty na konto to ja robić nie bede

bloguję
Stary 2010-09-02, 14:23   #863
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
smakuje jak jeszcze przed zwróceniem hahha smak przed wygląd po hahahaha

Kocham Cie

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:

Olcia dobrze, ze u Ciebie już lepiej .... ale widzisz na III nie przybiera czyli jest dobrze
a no wlasnie juz nie bede sie III bac bo co prawda nie robie uczt i nie jem skrobi, ale chleba i owocow sie tez balam
a wroce pieknie na dwojeczke juz bez strachu o trojeczke

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
a ja uzywam kwasek cytrynowy. do czyszczenia czajnika z kamienia
najlepszy sposob.i jaki tani!! odkamieniacze sie chowaja do budy przy nim

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
16minut kazdego wieczoru to nawet zapracowana matka zona i kochanka potrafi znalezc
wczoraj jednym okiem ogadalam film a drugim filmik na jutubie

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Stary 2010-09-02, 14:25   #864
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
że niby drogo wyjdzie? nie no przedpłaty na konto to ja robić nie bede

... wiesz możesz dostać w przesyłce pomidorka i papryczkę żebyś sobie tylko podsuszyła bo obawiam się że nic nie zostanie

Cytat:

a no wlasnie juz nie bede sie III bac bo co prawda nie robie uczt i nie jem skrobi, ale chleba i owocow sie tez balam
a wroce pieknie na dwojeczke juz bez strachu o trojeczke

Czyli III jest dość bezpieczna - najważniejsze aby nie przybywało na niej ...
kochana ja nie chce się odkamieniać ..... właśnie mój mąż też sypie do czajnika muszę w domu luknąć na skład

Stary 2010-09-02, 14:31   #865
mamawmw
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do mamawmw Send a message via Skype™ to mamawmw

hej dukaneczki nie dlugo bedzie miesiac jak z wami klikam wiec chcialam sie wam pokazac tzn jakie efekty diety sa u mnie
sorki za 1 fote ze taka w hmm bieliznie ale myslalam wtedy ze tak najlepiej oddam swoj wyglad jednak widze ze wy wklejacie w ciuchach wiec kolejne juz w ubraniu

10.08.2010rZałącznik 3381404

02.09.2010r Załącznik 3381405
II Faza 71->21.08przerwa od10.11.start 70 -> ->cel 60
mamawmw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 14:42   #866
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamawmw Pokaż wiadomość
hej dukaneczki nie dlugo bedzie miesiac jak z wami klikam wiec chcialam sie wam pokazac tzn jakie efekty diety sa u mnie
sorki za 1 fote ze taka w hmm bieliznie ale myslalam wtedy ze tak najlepiej oddam swoj wyglad jednak widze ze wy wklejacie w ciuchach wiec kolejne juz w ubraniu

wyglądasz super .... a to dopiero początek
Stary 2010-09-02, 14:47   #867
mirkaaa
BAN stały

Cytat:

eee panienka elegancko wygladasz
Stary 2010-09-02, 14:48   #868
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:

Kocham Cie

No JA wiem przecież BO JO CIE KOCHOM!!!! Zono moja serce moje nie ma takich jak nas dwieje

No popacz ty no ja wiedziałam ze kamień kwasek rozpuszcza le zeby do czajnika go użyć to ja nie pomyślałam o jaka ja głupia nie zniese hahahahaha i ja zawsze ocet wlewałam bo tysz rozpuszcza ino wali potrem jak skurczysyn hahaha

ale spoko czajnik raczej raka nie dostanie ani nie zacznie chodzić do tyłu
Cytat:
... wiesz możesz dostać w przesyłce pomidorka i papryczkę żebyś sobie tylko podsuszyła bo obawiam się że nic nie zostanie
aaaa nie no to tak to ja sie bawic nie będę gdyż po nieważ jak już wcześniej oznajmiłam wielokrotnie zresztą że: mimo iż to dziwne by w obecnych czasach nie posiadać sprytnego urządzenia które zwie się "PIEKARNIK" to ja owego nie posiadam i narazie się nie zanosi na zmianę w tym kierunku uczynioną hahaha także suszyć to ja se moge najwyżej na nitce nad gazem hahahahahahaha

Cytat:

Widać że spadłaś z wagi

bloguję

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2010-09-02 o 14:53
Stary 2010-09-02, 14:52   #869
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
mehhh, czesc dziewczynki. Nie poczytam Was teraz bo jestem tu tylko na komorce,a ona ciezko znosi wizaz~jest dla niej za 'ciezki'. Mam nadzieje ze uda mi sie w ogole to wyslac;p
no wiec dzis 5 dzien PP,przez ktore nie zaliczylam zadnego spadku i nie liczac lyzki skrobii i lyzki kakao nie zjadlam nic nieodpowiedniego.w nagrode za to na koniec zastoju dostalam wzrost +0,4.
mam ochote zgrzeszyc;c wiem ze nic mi to nie da,ale moze bede miala wyrzuty sumienia i sie jakos postawie do pionu..
Najgorsze jest to ze czuje sie coraz gorzej,spanie mnie przezwycieza totalnie,nie jestem w stanie podniesc sie z lozka przed 10,niewazne o ktorej bym sie kladla x.x dzis przykladowo przespalam 11h i tak samo ciezko bylo mi wstac jak przy 8 czy 6..
Nie wiem jak do tego podejsc,troche mnie to martwi;c
chyba wam sie sypie, i fizycznie i psychicznie. No i nie wiem jak temu zaradzic;o
To może na III? Utrwalisz kilka kg, odpoczniesz, nabierzesz sił do daleszej walki, wrócisz na II i pewnie będą spadki
Cytat:

milaminka ja już pierwszy stopień przeżyłam na zaocznych bywało ciężko ale obroniona i szczęśliwa ... uzależnienie od nauki bo miesiąc po obronie maszerowałam na akademie żeby dopełnić formalności - 2 latka na AE a później zobaczymy .... jakaś podyplomóweczka czy cosik

Oluś ja sama nie wiem co bym chciała i to mój problem - no nic kukuryku będzie

oj chyba rozumiem, ale ja mam egzamin z menadżera .... rozłożony na 2 etapy pisemne i jeden ustny - się porobiło
niech mi tylko jakiś podpadnie to ja się z nim rozprawie

no muszę sobie kupić foremki innej opcji nie ma za chwilkę coś na allegro wyszukam .... wszyscy się babeczkami zajadają - ja też chcę

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

pytanie za które mogę być zlinczowana ale ...

czy ktoś sprawdzał składniki kwasku cytrynowego ?
jakby troszeczkę do herbatki ?
[/QUOTE]
właśnie, też się wczoraj na niego czaiłam możemy??
Cytat:

oooo kobieto
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 14:52   #870
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewuszki, ale dawno mnie tu nie było!! Wracam z dobrymi wieściami - od ostatniego razu zrzuciłam 2,5kg, do wymażonej wagi został mi tylko 1kilogram!! Zdecydowałam już, że kończe białko za 3dni i zaczynam się stabilizować - albo kilogram spadnie teraz, albo zrzucę ćwiczonkami.

Kobity, jak wcisnęłam się bez problemu w spodnie rozmiaru 29 i zobaczyłam się w lustrze, to prawie się poryczałam ze szczęścia!! DUKAN MA MOC!! 24KG ZA MNĄ!
jesteś boska!
Cytat:
Duk Duk

Dziewczyny muszę Wam powiedzieć muszę
po ponad miesięcznym zastoju waga ruszyła

mam spadzior - o,7kg
: bounce::b ounce::bo unce:

mam nadzieję, że problemy z żołądkiem nie popsują mi szczęścia

buziolki szczypiorki i spadeczków
gratulejszyn, oby tak dalej! be rpoblemów z zołądkiem oczywiście
Cytat:
DUK DUK

KOCHANIE!!! BRAWO!! GRATULACJE

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

a zwaz sie po umyciu glowy, zobaczymy czy bedzie mniej
no no, to działa
Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
brawa kochane Avataris to ci spadzior fajnie ze zastoj ruszony, teraz do przodu

ja dzis po 5 dniach nie warzenia sie kontrolnie weszlam na wage i od poprzedniego warzenia (wzrostowego) wszystko zeszlo, moge sie wam teraz przyznac ile bylo tego wzrostu (3 kg)
zapomnijmy o nim, grunt, że zleciał
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości