|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Heloooouuuł lasencje , dziś nie wiem czy mam spadka czy też nie gdyż ponieważ spałam u TŻta i waga wiadomo ile tam pokazuje hahahha. W ogóle lunatykuje w nocy i se nie wyobrazacie co zrobiłam hahahha
TŻ mi opowiada jak to 0 4;30 wstałam z łóżka poszłam do lodówki wziełam jednego duszka i przysłam z nim spać... z duszkiem ugryzłam kawałek i zasnełam wiec TŻ duszka połozył koło łóżka i rano sie budze ... duszek do połowy zjedzony hahahha i sie dowiedziałam czemu on tam lezy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale ci topsze żeby życie miało smaczek! raz dziewczynka raz chłopaczek!ja tyyysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chyba nie ale ja je jem Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#842 |
|
Wtajemniczenie
|
Luśka zalunatykuj tu do mnie ale z butelka wodzitsu hahaha
Laski mam chcice na zupę pomidorową, niedługo mam w końcu warzywa to bym se taką upichciła polecacie cuś??
Czas powiedzieć stop przemocy wobec zwierząt!!! Edytowane przez Sparta Czas edycji: 2010-09-02 o 12:14 |
|
|
|
#843 |
|
BAN stały
|
Czesc szkraby
![]() Ja dzisiaj tez sie nie wazyłam cholera bo taki mialam napiety poranek ze pojecia nie macie wstałam o 7 nie wiem jakim cudem zaspalam a u mnie to rzadkosc na 7.30 musialam byc na praktykach w szpiatlu (drugi koniec miasta) wiec bez sniadania o samej kawie i papierosie popedzialm na praktyki I tym sposobem w ogole nie wiem czy zastoj czy wzrost czy juz sama nie wiem co, bo napewno nie spadek Takze dzisiaj zyje w błogiej nieswiadomosci, moze to i dobrze taki maly odwyk od wazenia Oszamalam resztki klopsika ktorego ostatnio upieklam z mielonego indyczego i po przeczytaniu waszych postow postanowilam ze takowego juz spozywac ani kupywac nie bede ![]() to byl moj oficjalny ostatni raz
|
|
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() jakiego koncentratu pomidorowego używacie? bo wiem że na PW można ale czy są jakieś wyznaczniki? ja mam w domu z Łowicza i w składzie ma b: 5,6g; w: 16,7g; t: 1,5g- dobry czy nie dobry? |
|
|
|
#845 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jezu...... dobrze ze jestem chwilowo sama w pokoju bo smieje sie jak debil... wylalam herbate na swiadectwo pracy.... musze drukowac jeszcze raz :P ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
o jakim papierosie, z tego co kojarze mialas rzucac?? ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() a najwazniejsze zeby byl bez dodatku cukru! no i T moglby miec mniejsze.... chyba w Lidlu jest fajny
|
|
#846 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyny kupuja przecier pomidorowy chyba w Lidlu, sama musze go wyprobowac przy najblizszej okazji. Cytat:
Chudzinko?I kto to mowi? ![]() Ktos kto lada moment pobije mnie na leb i szyje ![]() Bo ja sie zatrzymalam i to chyba na wiecznosc A co do papierosow to mialam rzucac mialam tez miec super figure podkoniec pazdziernika PWOLI PRZESTAJE SIE ŁUDZIC |
||
|
|
|
#847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milaminka ja już pierwszy stopień przeżyłam na zaocznych bywało ciężko ale obroniona i szczęśliwa ... uzależnienie od nauki bo miesiąc po obronie maszerowałam na akademie żeby dopełnić formalności - 2 latka na AE a później zobaczymy .... jakaś podyplomóweczka czy cosik ![]() Cytat:
Oluś ja sama nie wiem co bym chciała i to mój problem - no nic kukuryku będzie ![]() Cytat:
oj chyba rozumiem, ale ja mam egzamin z menadżera .... rozłożony na 2 etapy pisemne i jeden ustny - się porobiło ![]() niech mi tylko jakiś podpadnie to ja się z nim rozprawie ![]() Cytat:
no muszę sobie kupić foremki innej opcji nie ma za chwilkę coś na allegro wyszukam .... wszyscy się babeczkami zajadają - ja też chcę ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- pytanie za które mogę być zlinczowana ale ... czy ktoś sprawdzał składniki kwasku cytrynowego ? ![]() jakby troszeczkę do herbatki ?
|
|
#848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rzuc te faje ![]() nie przegonie Cie bo od poniedzialku waga stoi na 78,3... a to napewno przez to ze od soboty jem warzywa, a od niedzieli takze owoc i porcje chleba. musialam. bo bym wykitowala... juz czuje sie lepiej i od wtorku wracam na II faze prawdziwa... aha. i wczoraj byl trzeci wieczor z 8min
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-09-02 o 12:55 |
|
|
|
|
#849 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a do zup[y se naleśniki usmaż dukanowskie bedzie gitez majonez hehehehe CIPOwiem ![]() Cytat:
pycha jest i tylko pomidory i sól nima cukrru i moze inne rzeczy te pomidorowe lidlowe tez bez cukru są ale mnie sie sprawdzać nie chciałą a przecier mi smakuje to cuz bede zminioć ![]() Tero wpierdzaczam pierwszy raz na diecie hahaha TUŃCZYKA! albi drugi moze z pomidorem wieśniakiem i szczypiorkiem wygląda jak zygi ale smakuje jak jeszcze przed zwróceniem hahha smak przed wygląd po hahahaha
|
||
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olcia dobrze, ze u Ciebie już lepiej .... ale widzisz na III nie przybiera czyli jest dobrze
|
|
#851 |
|
BAN stały
|
ja slyszalam kiedys na temat kasku cytrynowego bardzo niepokojace opinnie ze podobno wszedzie juz został wycofany ze sprzedazy jest tylko w Polsce
. Ponoc wykazano jego rakotwroczoc.A ile w tym prawdy nie wiem. Ja jednak wole go nie uzwyac
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mirka no nie mów takich rzeczy ... extra avatarek znowu pozmieniają i nie będę mogła się przyzwyczaić
|
|
#853 | |
|
BAN stały
|
a ja wlasnie dostalam pomidorki prosto z dzialeczki mam takiego plana na jutro, bo wypada mi wkoncu PW zrobic czipsy
![]() robil ktos? Dobre to? Cytat:
Ciesze sie ze sie juz dobrze czujesz i podziwiam Cie w kwestii treningu moze i ja zaczne cos w tym temacie?
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie to zwisa i powiewa ... te rakotwórczości teraz wszystko jest rakotwórcze
komórki wywołują raka ... monitoory.. telewizooory... słodziki, kwaski ... a kwasku to ja używam raz na rok no w wakacje częściej haha bo do mizeryjki dodaje ze 4 ziarenka hahah co to jest te cztery ziarenka to na rok mi ze 30 wychodzi hahaha to nawet 1/3 paczki nie jest hahahah TEN DUKAN TO ON W KOŃCU ŻYJE CZY MU SIE ZESZŁO????????????? ten tuńczyk ala bełt to jest normalnie czaaaaaad nad czady ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
JA też zamierzałam dukać grzecznie... ale widomo to co ja po nocach wpierdzielam hahha i znosze do łóżka? może ten ostatni schabowy co u mnie pod poduszką leżał nie został zakopany tan przez mojego psa żarciokrada tylko sama go tam pewnej nocy zatargałam hahahha Myślicie że toi jakaś choroba to sie chyba do psychiatry kwalifikuje LĘK PRZED GŁODEM HAHAHA PROSZĘ O ŁĄCIŃSKĄ NAZWĘ HAHAHA Edytowane przez lukrecja_25 Czas edycji: 2010-09-02 o 13:10 |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba żyje - wieści że jest inaczej nigdzie nie ma .... chyba by nas powiadomiono ? ale ja ten kwasek to wiecie do herbatki zamiast cytrynki
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Cibi condimentum est fames - najlepszą przyprawą jest głód
ale czaaaad ![]() |
|
|
|
#857 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() pozatym niewiem czy to prawda takze nie bierzcie tego do serducha Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...y#post18865250 zrobie je napewno bo jestem ciekawa ![]() jak nie dzisiaj to jutro ale najprawdopodobniej niewytrzymam i juz dzisiaj zrobie na zas
|
||
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
czadowe musza być te czipsy
ja niestety nie mam piekarnika także se nie pochrupię ale jak zrobisz to wyślij mi ze dwa pocztą za pobraniem |
|
|
|
#859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heh, a ja zjadlam dzisiaj chyba trzy sniadania i dupska mi sie nie chce ruszyc zeby kupic cos i obiad upichcic. W ogole chcialabym stanac na wagę zeby zobaczyc czy coś przez tydzien spadlam. musze jednak poczekac do soboty :/ |
|
|
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sie nie ważę
dziś sie nie ważyłam bo nie miałam jak jutro sie nie bede ważyła bo mi sie nie bedzie chciało hahahah bo mam focha na wage a co zważę sie dopiero w czwartek przyszły bo bede po białku to moze cosik spadnie hłe hłe hłe albo i nie jak ja w nocy żarcie wyciągam z lodówki... ciekawe ile jaj tak przez sen wciągnełam |
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przemyśl to jeszcze raz bo z tym pobraniem to wkopać się mogłaś ![]() wiecie co, chyba do wesela nie zrzucę już tych 4 kg yhh a tak ładnie mi szło
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
że niby drogo wyjdzie?
|
|
|
|
#863 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocham Cie ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
bo co prawda nie robie uczt i nie jem skrobi, ale chleba i owocow sie tez balam a wroce pieknie na dwojeczke juz bez strachu o trojeczke ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() najlepszy sposob.i jaki tani!! odkamieniacze sie chowaja do budy przy nim ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() wczoraj jednym okiem ogadalam film a drugim filmik na jutubie ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... wiesz możesz dostać w przesyłce pomidorka i papryczkę żebyś sobie tylko podsuszyła ![]() Cytat:
Czyli III jest dość bezpieczna - najważniejsze aby nie przybywało na niej ... kochana ja nie chce się odkamieniać ..... właśnie mój mąż też sypie do czajnika muszę w domu luknąć na skład ![]()
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
hej dukaneczki nie dlugo bedzie miesiac jak z wami klikam wiec chcialam sie wam pokazac tzn jakie efekty diety sa u mnie
sorki za 1 fote ze taka w hmm bieliznie ale myslalam wtedy ze tak najlepiej oddam swoj wyglad jednak widze ze wy wklejacie w ciuchach wiec kolejne juz w ubraniu ![]() 10.08.2010rZałącznik 3381404 02.09.2010r Załącznik 3381405
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglądasz super .... a to dopiero początek
|
|
#867 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#868 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BO JO CIE KOCHOM!!!! Zono moja serce moje nie ma takich jak nas dwieje No popacz ty no ja wiedziałam ze kamień kwasek rozpuszcza le zeby do czajnika go użyć to ja nie pomyślałam o jaka ja głupia nie zniese hahahahaha i ja zawsze ocet wlewałam bo tysz rozpuszcza ino wali potrem jak skurczysyn hahaha ale spoko czajnik raczej raka nie dostanie ani nie zacznie chodzić do tyłu ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lukrecja_25 Czas edycji: 2010-09-02 o 14:53 |
|||
|
|
|
#869 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj chyba rozumiem, ale ja mam egzamin z menadżera .... rozłożony na 2 etapy pisemne i jeden ustny - się porobiło ![]() niech mi tylko jakiś podpadnie to ja się z nim rozprawie ![]() no muszę sobie kupić foremki innej opcji nie ma za chwilkę coś na allegro wyszukam .... wszyscy się babeczkami zajadają - ja też chcę ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- pytanie za które mogę być zlinczowana ale ... czy ktoś sprawdzał składniki kwasku cytrynowego ? ![]() jakby troszeczkę do herbatki ? [/QUOTE]właśnie, też się wczoraj na niego czaiłam możemy?? ![]() Cytat:
|
|
|
#870 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś boska! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Dzieki kochane za motywację, w chwilach kryzysu miał mnie kto kopnąć w tyłek 

za egzamin 

. Ponoc wykazano jego rakotwroczoc.

74kg 10.08.10