|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
JA LUKRECJA bym dodała 3 słodziki i opitoliła w tejże postaci bez dodatków
|
|
|
|
|
#1052 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze 3 dni ... cały weekend wypadł mi PP no trudno przeżyję jakoś ...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozbuchasz? tam zimno jak diabli - siedź w domu jak CI dobrze ![]() Cytat:
koniecznie napisz ... moje przeszło łagodnie - chyba ![]() ale objadasz się no aż mi ale dzisiaj będę miała pana serniczka - nie podzielę się z nikim - dobrze że małżowina nie rusza niczego co z otrębami
|
|
#1053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to bardzo często praktykuje placuszki z wkładka jak dodasz zioła na pizze to taka a'la pizza wyjdzie
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysł rybki super - jak robisz sosik ??? z jogurtu ? muszę spróbować te placuszki z wkładką - jutro dodam sobie do nich szynkę i zioła
|
|
#1056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja placuszki zazwyczaj robie z mięsem ablo z tuńczykiem. Bardzo dobre są tez z kalafiorem - ale smake sobie zrobiłam
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brokuły mrożone własno ręcznie własnozamrażalkowo znaczy hahaha na zime miały byc.... ale spory zapas to nikt nie zauważy ze se podebrałam troche... chociaz jedymym niktem co by mógł zauważyć to ja jezdem bo to moje prywatne zapasy są oosobiste hahaha
|
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyy o masz CI ... jak to gotujesz? taki filecik normalny w życiu ryby nie gotowałam i proszę się ze mnie nie śmiać ! mąki nie używam więc na samym jogurcie bym zrobiła
|
|
#1059 | ||
|
Zadomowienie
|
oj ja tez
ale nie nosem a gardlem bym spozyla razem z cola lajt ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
dobrze ze mi przypomnilas o brokulach. zakupilam wczoraj sztuki dwie w kerfurze razem z miechem i parowkami ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() za to pulpety owszem ale na dukanie sie nie da...
|
|
#1060 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Człowiek raz sobie dłużej pośpi i później nadrabia was ponad pół godziny...
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
normalnie jest spadeczke -500 mimo ciacha oj już mi lepiej bo miałam czarne myśli brawo Dziewczynki!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale i tak się go boję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja już po otrębiance i piję kawusię CZARNĄ hehe ![]() a za komplement od barmana, jestem zazdrosna!!!!
|
||||||||
|
|
|
#1061 |
|
Zadomowienie
|
hejo
![]() ja placuszki lubie na slodko, z cynamonem badz kakao, do tego serek homo 0% ze slodzikiem i cynamonem, mniam ![]() zastanawiam sie jakim trybem isc w II fazie, mialam 5 dni PW. teraz robie 5 P, nie wiem czy pozniej nie zmienic na 1 PW i 1 P, jest chyba latwiejszy do przejscia, doktorek taki niby teraz w ksiazce poleca, a wy jakim trybem idziecie? Konczita - pytalac o foremki na babeczki, ja wczoraj bylam w Careffour i byl duzy wybor i tanie, kupilam papierowe i metalowe 6 szt za niecala 5 zeta tez mam zamiar dzis sobie muffinek napiec, coby w weekend miec radoche
|
#1062 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I proszę drogą koleżankę aby mi tu nie gestykulowała swoimi wymiocinami przed oczami mymi pieknymi gdyz ponieważ ja tu wcinam właśnie to co wczoraj wyglądające jak właśnie wymienione powyżej rzydżki ![]() Jakoś mi tak właśnie po wyimaginowaniu sobie podobieństwa tego do tamtego apetyt mi jakos tak zanikł |
||
|
|
|
#1063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja to nawet taka gotowana to bardziej niż smażona lubię. Byłam kiedys zmuszona do samych gotowanych rzeczy, to sie przywycziłam i teraz smazone to niekoniecznie lubię. W sumie to na zdrowie wychodzi
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Witam...
Bardzo nieśmiało się tu podkradam,bo właśnie zaczyna odchudzanie z Panem Dukanem ![]() Coś nie coś już wiem o tej diecie,ale mam nadzieję,ze wesprzecie mnie w tej mam nadzieję nie trudnej drodze ![]() Przyznaje się bez bicia: Ważę 82kg (to pociążowe kg,które bardzo trudno mi zrzucić,choć córka ma już 3 lata),ważyć pragnę o 70 kg ... Tym razem chcę schudnąć,bo już nie mogę na siebie patrzyć ...
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
No ja nie wiem dziewczyny co wy macie do tej gotowanej ryby. Ja tam lubie
|
#1067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
toż to rewelacyjny pomysł - thx Karolka musisz spróbować albo zaczekaj ja zrobię i powiem czy zjadliwe ![]() Cytat:
uhu rozumiem czyli kupuję fileta i stoję nad nim co by zaobserwować jego zachowanie a więc ogłaszam że jutro gotuję rybę ... nie żebym była pesymistycznie nastawiona ale poniekąd smak gotowanej ryby jest mi obcy ![]() dobra ja zbieram manatki i lecę na dywanik, później kilka poważnych rozmów i będzie weekend ![]() do później szczypiornistki gratuluję wszystkim spadeczków ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
i zacznie się temat czym różni się skrobia od mąki ![]() dobrze że już mnie tu nie ma
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj kupiłam cycki i już nie wiem co z nimi robić... ostatnio takie pyszne danie wymyśliłam: paprykę, cukinię i cycki pokroić w kostkę, rzucić na rozgrzany teflon i posypać przyprawą Kamisa złoty kurczak.
polecam, można zawinąć z naleśnika albo plackiem otrębowym zagryźć tudzież chlebem.no ale teraz jestem na PP i nie wiem... może zrobię te cycki zapiekane z musztardą... czy coś... eh sama nie wiem.
|
#1069 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie
![]() czy komuś Dukan wyliczył więcej dni na pierwszą faze niż pięć???? zrobiłam właśnie test, i wyszło w nim ze w pierwszej fazie diety powinnam schudnąć 2kg. I dziś jest piąty dzień mojej diety i jest troche miej niż dwa, ale zobacze wieczorem ![]() (swoją drogą to miałam nadzieję na więcej troche;p
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
czesc kochane
nie pisze bo zyje w istnym piekle moich mysli i nerwów.. bylam u hematologa, mam zlecony stos badan... moja sledziona wskazuje na chorobe krwi.... nawet nie chce o tym myslec, wiaze sie to z choroba szpiku.. ciagle wyje i wygladam jak chodzace nieszczescie. Nic nie wiem napewno, na wszystko musze czekac, nikt nic nie mowi a mnie zjadają nerwy. Moje wyniki mogą byc objawem infekcji, zakażenia w organizmie, nowotworu, choroby szpiku.... Nie zycze nikomu tego co przezywam. Mam nadzieje, ze skonczy sie dobrze i ze bede sie smiala z tego co sobie wyobrazalam..... ja za bardzo kocham zycie zeby cos mi mialo byc. jesli chodzi o dukana to nie dukam prawie wcale.. co nie znaczy ze jem duzo, raczej jem mniej ... moze to bedzie dobra strona mojej nerwicy, ze moze schudne ![]() dziewczyny trzymajcie kciuki, ja sie tak strasznie boje... kazda mysl powoduje, ze mam lzy w oczach. Gratuluje Wam spadków, zycze kolejnych
|
#1071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem ciekawa jak Ty wygladasz kochana... w sensie ze Twoja buzka ![]() bo walisz takimi tekstami ze musisz byc slodziutka
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1074 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
odrazu mówie że jak ktos ciekaw czym sie różni to trza se poszukać
|
||
|
|
|
#1075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na uderzeniówce spada tylko woda, więc nie spodziewaj się cudów. ...a ja właśnie dopieszczam się po obiedzie (omlet z tuńczykiem z puchy) szybkim deserem. jogurt naturalny ze słodzikiem, szczyptą neski, i kroplą aromatu waniliowego. mniam
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam za Ciebie kciuki z calej sily ![]() mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. bedzie dobrze. musi byc dobrze kochana!!! trzymaj sie mocno... wytrzymaj, jak sie wszystko wyjasni, najwazniejsze zeby znalezli przyczyne!!
|
|
#1077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko będzie okej, ja tu trzymam kciuki za Ciebie taka silna lalka jak Ty na pewno da radę, wal Dukana zdrowie wazniejsze!!Czekam na wieści siłaczko
|
|
#1078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro z tego powodu, że coś takiego Ciebie spotkało! Trudno mi sobie wyobrazić, co teraz przeżywasz, ale jestem przekonana, że jest Ci bardzo ciężko. Pamiętaj, żeby nie zapominać o pozytywnym myśleniu, ono tyle daje, naprawdę!! Dasz radę, najgorsze jest to oczekiwanie, ale jestem przekonana, że wszystko wyjaśni się i będziesz się śmiala, ze swoich czarnych myśli. Nic Ci nie będzie, wszystko będzie w porządku i wróci do normalności! Jestem z Tobą
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochani
![]() Ja dziś odnotowałam wręcz mega spektakularny spadek -0,1kg Zawsze coś, ziarnko do ziarnka...... Po nocnym peelengowaniu kawusią chodzę dziś i ciągle się macam i głaskam CZAROWNICA myśl pozytywnie!!!! To najwazniejsze! Zobaczysz na pewno się okaże że to marna infekcja, nic powaznego. Trzymam kciuki za Twoje zdrówko!
Edytowane przez missines Czas edycji: 2010-09-03 o 13:38 |
|
|
|
#1080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A spadek jest na maksa, ciesz się że nie na plus haha
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

ale dzisiaj będę miała pana serniczka 

w życiu ryby nie gotowałam i proszę się ze mnie nie śmiać ! 

[COLOR=Silver]