|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki, myjące, pachnące, upiększające ;) Zapraszam!
niestety nic mnie nie zainteresowało
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
hejj
znajdziesz cos u mnie w ciuszkach za far away? jak nie to mów co chcesz![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- poza wątkiem mam jeszcze mnóstwo kosmetyków m.in. cienie inglota, takie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1278069322
Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-08-19 o 17:54 |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
balsamu i mgiełki już nie mam, cienie inglota mogę oddać połowę słoiczka, bo sama sobie troszkę bym zostawiła
tak samo jak te pigmenty też po pół słoiczka odsypię z balsamów to mam jeszcze taki z oriflame marakuja i coś tam, tylko powąchany ew mogłabym oddać nawilżający samoopalacz avonu nowy...hmm no nie wiem co byś jeszcze chciała z cieni to mam tylko te co w wątku.---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- balsam to ten: http://www.sophisti.pl/artykuly/urod...-do-ciala.html mgiełki miałam ale się rozeszły i raczej nie będę miała bluzkę moge Ci oddać i postaram się zrobić dokładne zdjęcie tych cieni kiedy wracasz?---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454397 tu watek mojej siostry, jest tam kilka bluz więc może Ci się spodobają to jej zabiorę ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- ta szara od nowości taka jest, jest z cotton club i jest moja wszędzie ma takie przetarte, na kapturze, rękawach, jest bardzo dobra gatunkowo ale nie mam jej do czego nosic, oddałam siostrze ale ona tez nie miała więc wystawiła więc nie martw się o zabijanie;p ta czarna to jest jej, ale mogłaby być za która na Ciebie eśli masz więcej niż 165 cm wzrostu. ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- hmm no to ja myślę, że tak: ta czarna bluza i odsypki cieni za far away, a za tą szarą może miałabyś jakieś inne perfumy? bo wiesz, ona kosztowała ponad 100zł...używana była trochę, więc jej wartość oceniam na 70 zł ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- ta czarna jest praktycznie nieużywana, jest z takiego cieńszego materiału, bardzo przyjemny żadnych zmechaceń![]() mogę oddać tą bluzę, zieloną koszulkę i odsypki cieni (jakie chcesz i ile chcesz) ale za to bym chciała: far away, portfel złoty z ciuszkowego i odsypkę tego mleka do kąpieli i jakbyś mogła to jeszcze tak z 30-40 ml balsamu brązującego lirene![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- far away kosztuje 49 zł wiem bo sie na niego czaje juz od dluzszego czasu za perfumy mogę oddać bluzę. za portfel koszulkę zieloną a za odlewki - odsypki cieni i to wg mnie będzie najsprawiedliwsze za balsam juz nic u Ciebie nie znajdę, także to moja ostateczna propozycja moja przesyłka tez lekka nie będzie więc sie nie martw nie przepłacisz;p
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
moze cos u mnie za
4. Lakier do paznokci Mieniący, raz użyty, ślicznie wygląda! 8. Intimea Emulsja ochronna do higieny intymnej Z pompką, duże opakowanie 500 ml, na zdjęciu widać, że zawiera to, co najważniejsze. Przyjemny zapach, dobrze się pieni, łagodzi podrażnienia. Kupiłam z zastępstwie za Lactacyd, użyłam może z 5 razy ![]() 11. Lakiery do paznokci Fioletowy- użyty może 3 razy i brązowy, tak samo jak fioletowy Piękne kolorki!
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam jak zrobić zdjęcia
mam dużo rzeczy żeby dokładkę zrobić i czekam ciągle na aparat z naprawy. no tak jak mówiłam, ja mam 165 cm wzrostu i mi sięga dotąd gdzie się spodnie kończą czyli tak przed pupe. jak się martwisz to może weź tą szarą?
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może coś za 14. Far away Avon ?
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- ta bluza z kapturem ma identyczny krój jak tamta biało zielona bluza, też jest raczej dopasowana, na zdjęciu chyba dziwnie wyszła życzysz sobie wymiary?wszystkie ciuchy mam wolne, więc wybierz, co Ci najbardziej odpowiada i chwilowo mam aparat nieczynny więc nie mam jak zdjęć cieni zrobić
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
nie, tylko far away mnie interesuje. wiesz, ja chcę zlikwidować wątek, więc mogę Ci oddać kika rzeczy za far away. bluzę, koszulkę i te odsypki cieni. jakbyś sobie jeszcze coś dobrała to chciałabym od Ciebie też ten portfel, ale niekoniecznie
więc zastanów się i daj znać, far away za bluzę, koszulkę i odsypki cieni.
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
załączam foto cienia, ten kolor to stan pośredni między zielonym khaki a szarym ze złotym połyskiem, ciężko mi opisać
za chwilę podam wymiary bluz, nie mam ich przy sobie więc proszę o cierpliwość ![]() więcej już u Ciebie nic nie znalazłam, ale jakbyś jeszcze jakieś zapachy ukrywała to chętnie oddam i bluzy i torbę
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-08-20 o 17:08 |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
lecą wymiary:
turkusowa z kapturem: długość od ramienia w dół: 45 cm rękaw od pachy: 43 cm długość między pachami: 39 cm ramiona: 38 cm czarno biała: długość od ramienia w dół:47 cm rękaw od pachy:45 cm długość między pachami: 40 cm ramiona: 36 cm biało zielona: długość od ramienia w dół: 49 cm rękaw od pachy: 44 cm długość między pachami: 40 cm ramiona: 37 cm ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- ajj, wybacz, ja nie umiem mierzyć bo nie wiem gdzie ramiona ująć sugeruj się raczej pozostałymi wymiarami
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
ok, czekam cierpliwie w takim razie.
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
bialo zielona i bialo czarna są idealne, zielona z kapturem ma "paprochy" ale to fabryczne, więc raczej też stan bdb
możemy się umówić że wybierzesz dwie rzeczy spośród tych 3 bluz i torby? |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że długie negocjacje nie pójdą na marne
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- tak na dobrą sprawę to ja też mogłabym Ci oddać dwie bluzy;p tylko Ty tej szarej nie chcesz;p ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- mogę oddać dwie bluzy i odsypki cieni za far away, portfel i jakbyś dorzuciła resztkę tych perfum bi-es to by było super ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- jak wolisz, możesz mi teraz napisać albo w środę, jak Ci wygodniej cieszę się bardzo z wymiany![]() wszystko oczywiście dla Ciebie już zabieram z wątku i od siostry
Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-08-20 o 18:45 |
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za intimea?
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
tych pigmentów to po prostu odsypię Ci wszystkie
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za emulsje do higieny intymnej i mleko do kapieli?
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
hej, to jak? zatwierdzamy oficjalnie nasza wymianę? czekam na PW
|
|
|
|
#54 |
|
A cobra on my left...
|
8. Intimea Emulsja ochronna do higieny intymnej
Z pompką, duże opakowanie 500 ml, na zdjęciu widać, że zawiera to, co najważniejsze. Przyjemny zapach, dobrze się pieni, łagodzi podrażnienia. Kupiłam z zastępstwie za Lactacyd, użyłam może z 5 razy ![]() Coś u mnie? ![]() kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352616 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

znajdziesz cos u mnie w ciuszkach za far away? jak nie to mów co chcesz
m.in. cienie inglota, takie:
ew mogłabym oddać nawilżający samoopalacz avonu nowy...hmm no nie wiem co byś jeszcze chciała