![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka: szminki, ale nie tylko :-)
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Niestety nic, dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Jasperku, to ja bym wzięła te dwie:
- EL Signature Black cherry - La Colline Rododendron myślę że któraś z nich będzie dla mojej mamy dobra, bo to dla niej chciałam, ona takich kolorów głównie używa ![]()
![]() |
#95 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Sebastian Trucco Identity Lipstick - szminka w rudym kolorze, nowa w pudełku z ulotką
ona jest na zdjęciu? lub La Colline Rouge Success Star Gloss – szminka-błyszczyk 71 Nefle, nowa to ta srebrna? Jaki daje kolor na skórze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
kochana cos u mnie za minerałki ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Za Elizabeth Arden "Let There Be Light" Radiant Skin Compact SPF 15 byłabym zainteresowana którymiś z tych rzeczy :P
--- minerałki z Joelle Cosmetics – używane w różnym stopniu, ale i tak wystarczą na baaardzo długo; kupione na zapas/pod wpływem chwili/zachcianki ![]() --- Lancome zestaw 5x pędzelków w etui – nowy nieużywany ewentualnie : --- duże wiszące srebrne kolczyki - ażurowe kwiaty --- otwierany srebrny wisiorek na łańcuszku - ażurowe kwiaty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
Oczywiscie jestem zainteresowana tylko chyba zmienie kolory, musze podumać
![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2010-09-07 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana chciałaś u mnie Esprit Summer 30ml z ubytkiem psika testowego
![]() Mi podoba sie: Slava Zaitsev Maroussia I paletka korektorów Smashboxa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
Dopiero teraz dopatrzałam krem Ardenki, energetyzujący, błaaaagam
![]() ![]() Bardzo mi na nim zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
nie ma już
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi do czego służą poszczególne odcienie korektora Smashboxa?
Oraz czy Estee Lauder Pure Color - kolor Ivory Box - to ten jasny beżowy cień na zdjęciu, tak? Czy byłabyś ewentualnie chętna na wymianę za Elizabeth Arden "Let There Be Light" Radiant Skin Compact SPF 15 takiego kompletu : --- minerałki z Joelle Cosmetics – używane w różnym stopniu, ale i tak wystarczą na baaardzo długo; kupione na zapas/pod wpływem chwili/zachcianki ![]() --- Lancome zestaw 5x pędzelków w etui – nowy nieużywany oraz wyżej wymienione korektory Smashboxa lub cień? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
To może
--- Elizabeth Arden 5th Avenue Nights --- Elizabeth Arden Green Tea - tester Podaj mi po prostu jakiś przykładowy "zestaw" ![]() ![]() Ps. A tak czy owak, z ciekawości, możesz mi powiedzieć do czego służą poszczególne odcienie korektora Smashboxa? ;P Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2010-09-08 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
no to dam ci to wszystko co wymieniłaś czyli pędzelki + pore minimizera i odsypkę chiców, co? powiedzmy 1/3?
![]() |
#109 |
🦄
|
Może coś u mnie? Interesuje mnie Jaśminek
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- A może coś dorzucę? Albo inaczej- czego szukasz? Tylko zapachów?
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za szminkę bourjois?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
mogłabym zaproponować miniaturki Estee Lauder: puder sypki/podkład Nutritious oraz Perfectionist i Idealist w poj. 7 ml. U Ciebie interesują mnie koczyki ![]()
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Witaj, interesowałby mnie któryś z tych zapachów w szczególności Jasimin Noir
- 50ml Bvlgari Jasmin Noir Edp [jest kartonik - ciut pogięty, 1x psiknęłam z ciekawości] - 50ml Vera Wang Sheer Veil [bez kartonika, z niewielkim ubytkiem jak na foto] - 30ml Donna Karan Gold [bez kartonika, psiknięte ze 3x] Oczywiście dla wyrównania mogłabym Ci zaproponować np. Kasztan YR 70ml/100ml, Moschino Cheap and Chic 10/30ml, odlewkę ok.9-10ml Molinard Ambre, TBS White Musk -miniatura 10ml Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Chętnie za Donne Karan Gold, czy chciałabyś żebym Ci coś dorzuciła? Nie wiem jak cenowo to wygląda ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Jestem chetna oddac terracotte, chciałabym jeszcze poprosic Cie o miniturki kremu E.L
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za kremy do Ciała Oriflame i/ lub bazę dax?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
chętnie przygarnęłabym złotą paletkę cieni Lauder, one są perłowe, z drobinkami, czy mat, satyna?
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat: Napisane przez Jaspersen ![]() o którą konkretnie paletkę pytasz? ![]() Przepraszam, nieprecyzyjnie określiłam ![]() podoba mi się ta długa złota z 7 cieniami, jak nasycenie koloru?, perła, drobinki? zależy mi na lekkiej satynie ![]() Proszę piszmy u Ciebie bo tutaj zaczęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;22122320]chętnie przygarnęłabym złotą paletkę cieni Lauder, one są perłowe, z drobinkami, czy mat, satyna?
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat: Napisane przez Jaspersen ![]() o którą konkretnie paletkę pytasz? ![]() Przepraszam, nieprecyzyjnie określiłam ![]() podoba mi się ta długa złota z 7 cieniami, jak nasycenie koloru?, perła, drobinki? zależy mi na lekkiej satynie ![]() Proszę piszmy u Ciebie bo tutaj zaczęłam ![]() Są satynowe, w stronę matowych bym powiedziała; nasycenie moim zdaniem dobre. Kolorki: 13-pale moon, 09-amethyst, 63-mocha cup, 23-berry ice, 50-sand box, 66-bronze cube, 11-rose conferri Proponuję poczytać o tej serii np. na KWC ![]() Pure Color EyeShadow Estee Lauder https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...wa-formula.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() teraz pytanie ,co chciałabyś za nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Hm, no nic nie znalazłam u ciebie, poza Imperials ;-) i Miss Dior - ale to na pewno za dużo... Będziesz jakies dokładki robić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.