|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
a o co dokladnie chodzi?=o
|
|
|
|
#1502 |
|
Przyczajenie
|
Cześć! Jestem dzisiaj pierwszy dzień na tej zacnej diecie, ale mam małe pytanko. Czy mogę stosować tą diete jeżeli stosuje antykoncepcje hormonalną? Wybaczcie jeżeli było już takie pytanie, ale to dla mnie ważne. Mam nadzieje że uda mi się tak jak Wam i wytrwam na protalu
W końcu trzeba jakoś zrzucić te wakacje
|
|
|
|
#1503 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
SPARTA tysz poznała niedawno hahaha a jest nim: USUNIĘCIE!! ![]() Cytat:
a) chodzić w za dużych ciuchach... b) chodzić z gołą c) nie wychodzić niegdzie żaeby nie musieć chodfzić w za dużych ciuchach i żeby nie świecić gołym i jakże białym tyłkiem ... Chociaż jak by sie tak zastanowuić to biały tyłek tysz ma swoje plusy można w sumie zimą chodzić nagolasa bo i tak w śniegu cie nikt nie znajdzie hahahahaha |
||
|
|
|
#1504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ajest we wroclawiu taki most, co to pary na nim przyczepiaja klodki ze swoimi imionami, inicjalami itp to juz taka tradycja i mostek jest caaaly obczepiony ![]() kluczyki nalezy wyrzucic do wody, zeby nikt nie mogl klodki odpiac - bo ma byc forever and always ![]() zrobilo to na mnie wrazenie i wydalo sie takie slodkie, ze sama postanowilam - szkoda ze tz nie bylo ze mna - przyczepic jedna z naszymi tak wiec zrobilam to za nas dwoje i mam nadzieje ze podziala (uwielbiam przesądy )
Edytowane przez songoma Czas edycji: 2010-09-06 o 14:56 |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszyłam się jak głupia, że mi zatoki puszczają a zapomniałam, że przecież może zejść niżej, ehhh no przecież na dukanie nie zrobię syropu z cebuli, ani miodu nie zjem ...
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
ok dziewuszki, odplywam na czas jakis (ah te pobyty w domu, same przyjemnosci
), zeby nie patrzec na wykrzywiona gebe mojej siostry pojde sobie spokojnie na dukanowe zakupy a pozniej zmajstruje jakis obiad i moze cos pysznego :3milego dnia, wpadne wieczorem <3 |
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
da się da się
jak coś to info na prv ![]() songoma super wygladasz
|
|
#1508 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A oskrzela są przed płucami także spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Czas powiedzieć stop przemocy wobec zwierząt!!! Edytowane przez Sparta Czas edycji: 2010-09-06 o 15:07 |
||
|
|
|
#1509 |
|
Rozeznanie
|
Kochane wpadam tylko na chwilę
![]() Jestem z Wami i dukam dalej, chociaż nie czuję się dobrze , pani zostawiła mi bolące siniaki bo na obu łapkach żyły jej pękły . Jestem strasznie zmęczona i na nic nie mam siłyaaa pytałyścieo te aromaty kokosowe i orzechowe, one są oczywiście na www.smartcoffee.pl gratuluje Wam wszystkim spadków i trzymam mocno kciuki za każdą z osobna . Jestem myślami z Wami kochane szczypiory
|
#1510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I rudzielec w dodatku ![]() Fajnie wyglądasz, całkiem drobniutko, bym powiedziała... Super. A jak kłódka wisi to teraz i na wieki. Amen. Niech się Wam szczęści. Oby zawsze w zgodzie
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Lachony
![]() Dzisiaj zanotowałam kolejny spadeczek ważę 82,5Łoj odpoczywam po obiadku
|
#1513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny i chłopaki
wróciłam od teściowej...i mąż namówił mnie na loda, dałam się skusić bo to może ostatnia taka okazja, 1 mała gałka cappucino...a waga pokazała spadek Dzisiaj udało mi się wyhaczyć mięso gulaszowe z indyka za 6,99 ![]() zabrałyśmy z mamą wszystko co w sklepie było (5kg ) taka okazja, jak mogłyśmy nie wziąć Komputer mi się psuje...tzn system...zainstalowałam na nowo ale wyszło na to że teraz mamy dwa systemy na komputerze i to dwa te same nie chciałam robić formata bo bałam się że stracę to co na nim mamy a nie chciałabym. I wyszło mi coś takiego
|
|
#1515 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Dukanki
![]() Dołączam dziś do was dziś zaczęłam dietkę, myślę że wytrwam. Według testu Dukana powinnam być do 19.12.10r. na II Fazie a do 14.05.11r. na III Fazie. Także zagoszczę tu na dłużej.Mam nadzieję, że mogę liczyć na wasze wsparcie bo ciężko mi jest wytrwać na dietach bez słodyczy. Jestem strasznym łasuchem ![]() Obecnie---> 70kg ![]() Mój cel---> 55kg ![]() |
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
zgubiłam jeden kg nadwyżki i teraz czekam aż zleci drugi
szczerze mówiąc wcześniej niż za 2 tygodnie się tego nie spodziewam, bo teraz ucząc się zjadam 1 snickersa dziennie, co mój organizm odbiera jako III fazę chyba no niestety, przez 3 lata nauczyłam swój mały móżdżek, że do nauki bez czekolady z orzechami lub snickersa się nie zabieram i w czerwcu cierpiałam z tego powodu i teraz mam poprawki...Cytat:
![]() muszę koniecznie powiększyć swoją kolekcję o ajerkoniak, nugatowy raj, tiramisu i irish whisky a gdzie jest kokosowy?? Lesia jak miło Cię widzieć szkoda, że wiadomości od Ciebie nie są już tak miłe, ale wierzę, że wszystko się ułoży. Spokojnie jedź na wakacje, odstresuj się, a potem już będzie nie pod górkę, a z górki, zobaczysz co do III to ja bym jeszcze chwilę poczekała. Słyszałam już od wielu osób, że 2-3kg przed wymarzoną wagą oznaczającą wskoczenie na III waga się zatrzymywała na długo, ale jakoś przetrwały i w pewnej chwili momentalnie to schodziło! i to jeszcze z tych miejsc, na których im najbardziej zależało ![]() TŻ mi ze 2-3 temu opowiadał, że zgadał się z kumplem chyba z gimnazjum. Okazało się, że koleś schudł dosyć szybko kilkanaście kilogramów. TŻa strasznie to zmotywowało i strasznie podjarany tym chodził, że jak tamtemu się udało, to jemu też Pytałam go czy zapytał jak tamten schudł, bo może na Dukanie i byłoby śmiesznie ale to go na początku mniej interesowało Wczoraj wieczorem zapytał, a ten kolega mu powiedział, że na Dukanie, bez żadnych ćwiczeń itp, tylko przeczytał uważnie książkę i trzymał się zasad TŻowi mina zrzedła, bo to nie dieta dla niego ale pochwalił się, że "jego kobieta na tym chudnie" mówię Wam, Dukan jest wszędzie!
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy, witamy
|
|
#1518 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(tak jak teraz) u mnie teraz tloczno, ale ja sie ciesze, potem juz nikt nas nie odwiedzi do maja ale my lecimy w grudniu ![]() zagladaj czesciej - warto Cytat:
![]() Cytat:
jak sie tak na was patrzy to sie dziwi czlowiek z czego wy chcecie sie odchudzac jeszcze, ale potem wracam myslami do siebie i juz wiem brawa kochana figure masz boska ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- a teraz jednym tchem wam sie przyznam co zjadlam wczoraj, bo jescze w sobote i dzis jakos sie trzymam, ale wczoraj omg dalam popalic ![]() - cukiereczki czekoladowe, nawet nie wiem ile - 2 paczki (malutkich 25g) chipsow - 5 lykow piwa - 4 kawalki ciasta (murzynek) - warzywa z kurczakiem i ryzem (a jestem na PP) jedyny plus z tego, ze porcelanka byla, a mialam z nia straszne problemy ostatnio oczywiscie narzucam sobie od jutra 3 karne PP waga sie nie ruszyla narazie miejmy nadzieje ze mnmie nie pokara a to wszystko przez to ze @ za tydzien i zjadlam bym doslownie wszystko BIJCIE
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
duk duk
![]() Cytat:
Ja tam żadnych karnych PP po grzechach nie robiłam, normalnie dukałam wg grafika
|
|
#1521 | |
|
Zadomowienie
|
jeszcze jeszcze
Cytat:
ja przed @ czuje sie jak w ciazy, zmiana smakow i chec na wszystko (including wiesz co )
|
|
#1522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
nigdzie nie dostałam mielonego ,które możemy zajadać
![]() ale za to kupiłam paróweczki z indyka , w których zawartość indyka to 90%. więc będzie cudna kolacja;D a teraz idę się farbować;]
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie nadrobilam wszystkiego, ale wpadlam Wam powiedziec, ze...
po 2 miesiacach i 5 dniach Dukania zrzucilam 10.1 kg! Jeszcze tylko 100 gram i zobacze 8 z przodu pierwszy raz od dobrych kilkunastu miesiecy
|
#1525 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczynki
Wieeeelkiee gratki za spadki Też bym tak chciała...jutro się zważę zobaczymy czy coś spadło...ale jakoś szczerze wątpię ![]() Chciałam się Was zapytać czy takie coś jak "knor" do sałatek to można używać? ![]() I jeszcze jedno..czy mąka kukurydziana to to samo co skrobia....Bo u mnie nigdzie Skrobii w sklepach nie ma ![]()
|
#1526 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś zjadłam cały nasz Lidlowy budyń tzn całe opakowanko, mniamm dał;am mnóstwo słodziku i była bomba Teraz piekę murzyna ale mam wrażnie, że mimo iż dodałam tylko 1,5 łyżki procha do pieczenia czuje takie coś słone(przed pieczeniem) jak próbuję ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
|
|
#1527 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oby się udało szybko zwalczyć ten kilogram.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomocy! :sciana:
Przeszukałam już chyba cały internet plus wizaż w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie : która z gum do żucia na polskim rynku słodzona jest aspartamem, a nie sorbitolem. Może wy mi pomożecie? :
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze Wam napiszę, że rano miałam 72,9kg, czyli po weselu pół kilo muszę zrzucić nadwyżki. Dziś zaczęłam PP.
Twinsplus1 nie będę Cię biła. Mnie kusi coraz bardziej, żeby zjeść cos niedozwolonego. Im bardziej ludzie mówią, że dobrze wyglądam, tym częściej nachodzi mnie myśl, żeby sobie coś podjeść. Nie mogę sie poddać, bo potem będzie jojo i wszyscy "życzliwi" będą mieli radochę. Konczita, a ten serek z biedronki w tym placku, to jaki? wiejski, czy inny? Jadę kupić wyprawkę dla mojego szkolnika. Kredki grube np. trójkątne i grubą temperówkę i bibułę. Inne rzeczy już mamy. |
|
|
|
#1530 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie też sie chciałam dowiedzieć co z tym knorem...
Wie któraś z Was?![]() Szkoda, że nie wolno mąki kukurydzianej....Bo nie mam pojęcia gdzie kupię te skrobie ![]()
NIEKORZYSTAM JUŻ Z TEGO KONTA! Edytowane przez Monroe _ Czas edycji: 2010-09-06 o 18:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

a do tego dostajesz kase na utrzymanie :P o innych nie myślę bo sama nie wyczaruję kasy 

W końcu trzeba jakoś zrzucić te wakacje
jestem na 5, można max 6 dziennie, ale bez tego to ja śliny nie przełknę 

), zeby nie patrzec na wykrzywiona gebe mojej siostry pojde sobie spokojnie na dukanowe zakupy a pozniej zmajstruje jakis obiad i moze cos pysznego :3

. Jestem strasznie zmęczona i na nic nie mam siły

no niestety, przez 3 lata nauczyłam swój mały móżdżek, że do nauki bez czekolady z orzechami lub snickersa się nie zabieram i w czerwcu cierpiałam z tego powodu i teraz mam poprawki...

(tak jak teraz) u mnie teraz tloczno, ale ja sie ciesze, potem juz nikt nas nie odwiedzi do maja 

dalam popalic