Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 20:35   #1561
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez beatika Pokaż wiadomość
Dokształcę się trochę i poczytam sobie o tej pierwszej. Dukana jednak na pewno nie zdradzę. Za dobrze mi na tej diecie, tym bardziej, że co chwilę mogę wietrzyć lodówkę

ja juz czytałam i tam się wietrzy twoja kieszeń a jesz jakieś 3 czy 4 dania z proszku, taz. rozpuszczasz go w wodzie czy jakoś tak... nie pamiętam, generalnie masakra Dukan Rulez!

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:37   #1562
geonia
Zadomowienie

Czesć dziewczyny, od kilku tyg. namietnie Was poczytuje
Wprawdzie na dukanie jeszcze się nie zdecydowałam , ale na poczatek zaczełam korzystac z przepisów tej diety......o dziwo b. mi smakują.
dziś zrobiłam te babeczki

http://magicznakuchnia.blox.pl/2010/...ta-Dukana.html

Na fotkach wygladaja mega apetycznie, ale mi wyszły zbyt suche i jałowe......co zrobiłam żle?

I drugie pyt. w czym mielicie otręby?

Z góry dziekuje

wróciłam

geonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:38   #1563
beatika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znalazłam jeszcze inny sposób na porcelankę ale taki mało dukanowy ... i to przez przypadek. Drugą sobotę z rzędu miałam coś a'la grill czyli w tym deszczu kiełbaskę z piekarnika. No i taka kiełbaska, troszkę warzywa i porcelanka w niedzielę była. Może to ten tłuszczyk pomaga wypchnąć?
Ja też tak miałam. U cioci na imieninach byłam i sobie podobną skonsumowałam i porcelanka jeszcze tego samego dnia była.
Zauważyłam też, że częstsze porcelanki mam jak więcej makreli wędzonej jem bo ona taka tłuściutka jest i chyba jelita natłuszcza.
beatika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:41   #1564
Sparta
Wtajemniczenie

A ja idę jutro do ortodontki i mi powie w końcu kiedy zdejmujemy aparat

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:41   #1565
beatika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
ja juz czytałam i tam się wietrzy twoja kieszeń a jesz jakieś 3 czy 4 dania z proszku, taz. rozpuszczasz go w wodzie czy jakoś tak... nie pamiętam, generalnie masakra Dukan Rulez!
Taaa, na pewno na tej diecie najwięcej schudł by mój portfel
A zresztą jedzenie takich papek to pewnie nic przyjemnego.
Dukan is the best
beatika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:44   #1566
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez geonia Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny, od kilku tyg. namietnie Was poczytuje
Wprawdzie na dukanie jeszcze się nie zdecydowałam , ale na poczatek zaczełam korzystac z przepisów tej diety......o dziwo b. mi smakują.
dziś zrobiłam te babeczki

http://magicznakuchnia.blox.pl/2010/...ta-Dukana.html

Na fotkach wygladaja mega apetycznie, ale mi wyszły zbyt suche i jałowe......co zrobiłam żle?

Z góry dziekuje
Witaj Co do babeczek nie mam pojęcia, ale co do otrąb to ja osobiście ich nie mielę, ale dziewczyny mielą je w młynku do kawy lub w moździerzu

Stary 2010-09-06, 20:44   #1567
olka0412
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość

Każdy spadek cieszy, nawet -0,1 Możesz poprosić o zmielenie piersi, wtedy będzie super chude mielone.
chyba tak właśnie zrobię

66,7-65,2-64,2-63,1-62,8-...-55
olka0412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:48   #1568
songoma
Raczkowanie

ee.. dwie lyzki stolowe proszku do pieczenia x_X?
nawet pieczac zwykle ciasta nie uzywa sie go az tyle :P
ja tam do tych malych ciast - typu pan sernik czy jogurtowiec, ktore nie sa robione z wiecej niz 500g sera czy jogurtu (w drugim przypadku jeszcze mniej) to daje max 1,5lyzeczki MAŁEJ.
proszku az tyle sie nie uzywa raczej przed dieta duzo pieklam i nie spotkalam sie jeszcze z duzymi lyzkami x.x

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Witaj Co do babeczek nie mam pojęcia, ale co do otrąb to ja osobiście ich nie mielę, ale dziewczyny mielą je w młynku do kawy lub w moździerzu
ja je troche rozdrabniam blenderem - tez sie sprawdza, chociaz to nie taki calkiem 'proszek' wtedy

a co do mielenia miesa - dzis wlasnie oblazlam 3 sklepy w poszukiwaniu mielonego az wreszcie w ostatnm zaproponowano mi mielenie - nie wiedzialam ze tam mozna no al to osiedlowy sklepik, wiecie moze czy w tesco miela?
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:49   #1569
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
uh.. zmuście mnie do nauki, proszę
zostało mi 12h na naukę do egzaminu.. ewentualna druga poprawka jest jak ja będę za granicą :/ także muszę zaliczyć, nie ma innej opcji. a ja siedzę i się opieprzam.. no w ogóle weny nie mam :/
o kurcze... ja tak zawsze mialam, ze im blizej egzaminu tym ja wiecej mialam pilniejszych rzeczy do zrobienia, zeby tylko do nauki nie usiasc... no ale..
KOCHANIEŃKA, KONIEC OBIJANIA SIE!!! do roboty

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Kochana, raus do nauki, dasz radę, mądra jesteś laseczka. Powiedz mi kochana dlaczego ja czuję w murzynku smak proszku do pieczenia , dałam nie całe 2 łyżeczki stołowe

Witamy i zapraszamy, dasz radę...co to jest 6kg
to lyzeczki czy stolowe

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
Ola ubawiłam się jak to czytałam, masz super babcię

Songoma jak popatrzyłam dzisiaj na frytki męża i już miałam chęć schudnąć to stanęły mi przed oczami twoje zdjęcia i zdjęcia Sparty. I swierdziłam, że dam radę i się nie skuszę!! Dlatego i ty wytrzymaj na tej końcówce, chyba, że już się dobrze czujesz sama ze sobą to GO na III fazę.
dziekowac
a po drugie... ty nawet jak chcialas zgrzeszyc to sie pomylilas

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-09-06 o 20:59
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:53   #1570
Konczita
Zakorzenienie

wróciłam tęskniłyście ? - oki wolę nie wiedzieć hyhyhy ...
poszlajałyśmy się po mieście, poszłyśmy na pizze i drinka ... było bosko ...

Cytat:
Dokładnie rekalam jest, hehe ale kurdę denerwowało mnie odpowiadanie na 100 pytań zadawanych jednocześnie przez 5 lasek. Powiedziałam że dam książkę i tyle
pewnie masz rację iż to denerwujące ale te komplementy to owoc Twojej cięzkiej dukanowej pracy nad sobą

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
jestem na stazu, mam 765zl na reke, niance place 660zl. bo tu o zlobek podanie trzeba skladac zaraz po urodzeniu dziecka... a ja zlozylam i moje akurat zgiinelo!!! moj TŻ nie dostal pieniedzy za ostatnie zlecenie a ze bylo na czarno to nie moze isc do sadu. od tygodnia siedzi w domu.. do konca miesiaca jakos wyzyjemy, ale w pazdzierniku to ja nie wiem z czego zaplace mieszkanie, jedzenie itp... staz mam do 18.10 i chyba bede musiala wyprowadzic sie do domu rodzinnego do Słupska. bo tesciowa (mieszka 100km stad), ktora ma dom (maly bo maly, ale dom) nas nie moze przyjac bo tesciu nie chce mnie!! bo nigdy nie dam sobie w kasze dmuchac jak sie duren napije i w dyskusje wchodzi
moj TŻ do Słupska nie chce, bo nie lubi mojej babci (ma 80lat i czasami pierniczy bzdury, ale dziecko do zlobka dalaby rade zaprowadzic, obiad ugotuje, mieszkanie sprzata itp)
no wiec widzicie ze wszystko jest do dupy.....
o kurcze, co to sie porobiło ... kochana cóż mogę powiedzieć - musicie wszystko sobie dobrze przemyśleć - bywa ciężko, też nie zawsze było u mnie idealnie ale przebrneliśmy i staramy się być o "krok do przodu od wczoraj" - tego z całego se4rca Wam życzę

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Jeszcze nie nadrobilam wszystkiego, ale wpadlam Wam powiedziec, ze...

po 2 miesiacach i 5 dniach Dukania zrzucilam 10.1 kg!

Jeszcze tylko 100 gram i zobacze 8 z przodu pierwszy raz od dobrych kilkunastu miesiecy
wow ! to jakaś imprezka?
gratuluję szczypioreczku

[QUOTE=rumcia1;21903024]Ale pięknie leci. Gratuluję. Czas na chlebek? Ja piekę dzisiaj mój pierwszy chlebek Dukanowy, niby z przepisu Agnese, ale jednak inny, bo sera nie miałam takiego jak trzeba. Piecze się już prawie półtorej godziny odkroiłam skraweczek i zjadłam - ciepły pyszniasty, ale jeszcze ciut mokry - siedzi dalej. Będą kanapki do pracy.
QUOTE]

masz rację, czas na chlebuś - muszę wyszperać przepisiki i coś sobie upiec - taki prezencik dla siebie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Jeszcze Wam napiszę, że rano miałam 72,9kg, czyli po weselu pół kilo muszę zrzucić nadwyżki. Dziś zaczęłam PP.

Konczita, a ten serek z biedronki w tym placku, to jaki? wiejski, czy inny?
Kochana czyli nie dużo masz tego weselnego smalcu ....
a serek to president

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

songoma wyglądawsz olśniewająco - ślicznie !!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:54   #1571
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
a ja jam muszę to mielę w blenderze w tym czyms drugim od lewej. i mięso tez tam mielę.

Właśnie. Ostatnio miałam zrobić pulpety. Zmieliłam mięso razem z cebulą, a że ona się nie chciała rozdrobnić bo było za suche to wrzuciłam od razu jajko i wyszło mi piree, ale takie puszyste nie dało sie go uformować to wziełam łyżkę stołową i na gotującą się wodę nakładałam. Wyszły pyszne baaardzo puszyste i mięciutkie kotleciki coś niesamowitego, rozpływały się w ustach. Nawet mój synal, który jest ostatnio anty na mięsa zjadał je błyskawicznie i krzyczał AM!

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
Stary 2010-09-06, 20:55   #1572
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Ja też tak miałam. U cioci na imieninach byłam i sobie podobną skonsumowałam i porcelanka jeszcze tego samego dnia była.
Zauważyłam też, że częstsze porcelanki mam jak więcej makreli wędzonej jem bo ona taka tłuściutka jest i chyba jelita natłuszcza.
ja po wedzonym kurczaku i makreli tez mam latwiej
dlatego tez w razie W stosuje olej parafinowy... to samo dzialanie ma ta ich tlustosc

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez geonia Pokaż wiadomość
Z góry dziekuje
moze za dlugo pieklas? i wyschly? otreby mielilam do tej pory tylko raz i w koncowce siekajacej takiego blendera
http://www.braun.com/pl/household/fo...k-classic.html

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
A ja idę jutro do ortodontki i mi powie w końcu kiedy zdejmujemy aparat
nie moge sie doczekac zobaczenia pieknej buzki
Stary 2010-09-06, 20:56   #1573
wiewiorka07
Raczkowanie

Cytat:

dziekowac
a po drugie... ty nawet jak chcialam zgrzeszyc to sie pomylilas
hahahahaha miało być skubnąć

to już moja podświadomość :P

lanie od Agnese mi się przydało

czas w to uwierzyć
Stary 2010-09-06, 20:59   #1574
songoma
Raczkowanie

dzieeekuje za wszystkie komplementy - doceniam je bardzo, szczegolnie ze TZ jakos sie nie stara w tej sferze ;p
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 20:59   #1575
olka0412
Raczkowanie

Cytat:
głupie pytanie mam;p
o co chodzi z tą porcelanką?

zmieniając temat:
nie wiem czy ktoś już próbował, ale polecam zrobienia na obiadek kurczaka w sosie musztardowym. pychota

Edytowane przez olka0412
Czas edycji: 2010-09-06 o 21:01
Stary 2010-09-06, 21:02   #1576
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
wróciłam tęskniłyście ? - oki wolę nie wiedzieć hyhyhy ...
poszlajałyśmy się po mieście, poszłyśmy na pizze i drinka ... było bosko ...

o kurcze, co to sie porobiło ... kochana cóż mogę powiedzieć - musicie wszystko sobie dobrze przemyśleć - bywa ciężko, też nie zawsze było u mnie idealnie ale przebrneliśmy i staramy się być o "krok do przodu od wczoraj" - tego z całego se4rca Wam życzę
tesknilysmy!!!!!
dziekuje za zyczonka... juz mi psychicznie troszke lepiej... zobaczymy co to bedzie... ja do konca wrzesnia nie znajdziemy pracy to wyprowadzamy sie nad morze jest tu ktos znad morza??

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

[QUOTE=Dada00;21906039]Hej dukanki
Mam małe pytanko, wy te pyszności słodkości przez siebie oczywiście pieczone jecie na II czy na III fazie. Bo według Dukana można na III, jeśli tak to dużo z was już jest przy końcu widzę, a ja na samiutkim początku-1 dzień dukania
Pół dnia się zastanawiam co też mogę zjeść, żeby monotonnie nie było.
Podajcie jakieś propozycje jak to u was w pierwszych dniach było.

w wiekszej wiekszosci jestesmy na II fazie
jemy serniki pieczone, na zimno, wiesniaki ze slodzikiem, itp

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-09-06 o 21:05
Stary 2010-09-06, 21:03   #1577
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
ja je troche rozdrabniam blenderem - tez sie sprawdza, chociaz to nie taki calkiem 'proszek' wtedy

Właśnie myślałam o młynku, ale kurcze czy taki " przezytek" jeszcze gdzieś kupię? Kiedys miałam i wywaliłam

Może któraś dukanka robila te babeczki i mi doradzi ......może dodalam za duzo otrębow? Bo po upieczeniu zrobiła sie taka sucha skorupka, a w srodku były miekkie.

A tak w ogole to jestem jedna noga na tej diecie.....sama nie wiem co ja kombinuje
Postanowilam zrzucić co nieco i zdrowo sie odżywiać. Schudłam 3 kg, ale nie robilam typowej uderzeniówki.....po prostu jem dukanowe jedzonko, ale np. na sniadanie jem owsiankę, kawe + owoc ( wiem zakazany). na drugie sniadanie jajko _ twarożek, na obiad te babeczki własnie, a na kolację homo z cynamonem i słodzikiem. Chodzi o to , ze czerpię z Waszych przepisów, ale nie mam naprzemiennych faz. jak mam ochote na warzywka to je zjem do miesa.
Odstawilam kategorycznie słodycze, chleb i inne zapychacze.

Pewnie mnie opiepszycie, bo dukanka ze mnie żadna hahaha, ale im dłużej czytam wątek, ogladam foty, to tym bardziej chcę przejśc na typowo ksiązkowe zachowania

wróciłam

geonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:03   #1578
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Dałam 2 stołowe (niecałe)
Kciuki będę trzymała za Ciebie, oczywiście kochanie. Dasz radę! U can do it!!!
matko boska!!! skarbie!!! czytac umiesz??
w przepisie bylo 2 LYZECZKI PROSZKU DO PIECZENIA
Stary 2010-09-06, 21:05   #1579
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
ja po wedzonym kurczaku i makreli tez mam latwiej
dlatego tez w razie W stosuje olej parafinowy... to samo dzialanie ma ta ich tlustosc

moze za dlugo pieklas? i wyschly? otreby mielilam do tej pory tylko raz i w koncowce siekajacej takiego blendera
http://www.braun.com/pl/household/fo...k-classic.html

nie moge sie doczekac zobaczenia pieknej buzki
Och dziękuję, no zobaczymy jak to wujdzie hahaha
Cytat:
Napisane przez olka0412 Pokaż wiadomość
głupie pytanie mam;p
o co chodzi z tą porcelanką?

zmieniając temat:
nie wiem czy ktoś już próbował, ale polecam zrobienia na obiadek kurczaka w sosie musztardowym. pychota
Porcelanka to po prostu KUPA

Dodałam 2 łyżki stołowe ( te duże)

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
matko boska!!! skarbie!!! czytac umiesz??
w przepisie bylo 2 LYZECZKI PROSZKU DO PIECZENIA
Wiem ale te moje to były takie nie pełne

Stary 2010-09-06, 21:09   #1580
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
dzieeekuje za wszystkie komplementy - doceniam je bardzo, szczegolnie ze TZ jakos sie nie stara w tej sferze ;p
moj tez skapy jakis.... wiec musimy sie tu nawzajem komplementowac

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Wiem ale te moje to były takie nie pełne
pelne czy niepelnie, maja byc lyzeczki
Stary 2010-09-06, 21:09   #1581
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
moj tez skapy jakis.... wiec musimy sie tu nawzajem komplementowac
Mój mnie komplementuje hahahah powiedział że w końcu nie mam dupy wielkiej i trzęsącej się jak galareta
No i w końcu nie mam takiej tłustej łapy, ramienia otłuszczonego

Stary 2010-09-06, 21:11   #1582
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znalazłam jeszcze inny sposób na porcelankę ale taki mało dukanowy ... i to przez przypadek. Drugą sobotę z rzędu miałam coś a'la grill czyli w tym deszczu kiełbaskę z piekarnika. No i taka kiełbaska, troszkę warzywa i porcelanka w niedzielę była. Może to ten tłuszczyk pomaga wypchnąć?
ja już parę razy mówiłam, że jak zjem coś niedukanowego, w sensie tłustego, to porcelanka jest w tempie natychmiastowym nie praktykuję tego za często co prawda, ale czasem jak już ani hektolitry wody ani kawa nie pomagają, to smażę kurczaka na 1-2 łyżkach oliwy, a nie na suchym teflonie, albo zjadam tłustszy twaróg czy inny nabiał.
Nie polecałam tego sposobu, bo nie na każdego musi działać tak samo ale widzę, że jednak nie tylko ja tak mam

a poza tym zauważyłam dziwną prawidłowość - będąc na PW, jak jem otręby, nie mam porcelanki. Dopiero jak je odstawię za to na P działają. Rzadziej niż warzywka, ale jednak

PS. tak tak, uczę się.. zrobiłam chwilkę przerwy na zrobienie herbatki, bo coś mi zimno. już wracam do notatek

Sparta no i się wyjaśniło teraz uważaj, najlepiej przez jakiś czas nie rób nic z proszkiem do pieczenia, bo Ci wątroba wysiądzie po 2 łychach

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2010-09-06 o 21:14
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:16   #1583
Aleksandra_M
Zadomowienie

ide sie kapac laseczki
trzymajta kciuki za jutrzejszy spadek do wagi sprzed nibytrojki
dzis bylo niewiarygodnie grzecznie, chociaz ciagnelo mnie do zlego
buzi buzi, ogromniastych spadkow rano.
Adrijah, bede trzymac jednego kciuka w pracy, bo drugi bedzie smigal juz w papierach
DUKANOC

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Mój mnie komplementuje hahahah powiedział że w końcu nie mam dupy wielkiej i trzęsącej się jak galareta
a raciczki komplementowal?
moj TŻ to tylko sprawdza czy mi sie cycki nie skurczyly

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
a poza tym zauważyłam dziwną prawidłowość - będąc na PW, jak jem otręby, nie mam porcelanki. Dopiero jak je odstawię za to na P działają. Rzadziej niż warzywka, ale jednak
mam identyko z tymi otrebami
Stary 2010-09-06, 21:17   #1584
olka0412
Raczkowanie

Cytat:

Porcelanka to po prostu KUPA

aaa
no tak ,żeby było kulturalnie
z moja porcelanką bardzo ciężko od początku tej diety:|

Stary 2010-09-06, 21:17   #1585
Sparta
Wtajemniczenie

Adrijah kochana tylko się koniecznie wyśpij, koniecznie bo inaczej Siostra Sparta na karnego jeżyka Cię posadzi i kciuki trzymam jak najbardziej

Ja spadam bo zimno jakoś mi całe dnie i noce, masakra może to ta przyjaciółka ketoza tak działa hhahahaha ale szczerze t ****zi zimnem mi w domu i boli mnie gradło po zabiegu, ech może jutro będzie lepiej

Czy wiecie że wedłu Dukana miałam zakończyć II fazę 12.09 z 60kg ciała, ale niestety coś chyba nie poszło jak miało no, ale za to zostanę z Wami dłużej

Tak więc się rozpisałam jak szalona mery jakaś hahahha
Dukanoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy kochane, spadków życzę Wam ja Siostra Sparta

Stary 2010-09-06, 21:18   #1586
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
ajest we wroclawiu taki most, co to pary na nim przyczepiaja klodki ze swoimi imionami, inicjalami itp to juz taka tradycja i mostek jest caaaly obczepiony
kluczyki nalezy wyrzucic do wody, zeby nikt nie mogl klodki odpiac - bo ma byc forever and always
zrobilo to na mnie wrazenie i wydalo sie takie slodkie, ze sama postanowilam - szkoda ze tz nie bylo ze mna - przyczepic jedna z naszymi tak wiec zrobilam to za nas dwoje i mam nadzieje ze podziala (uwielbiam przesądy )
Boszsze, jakie to romantyczne
Ale mam nadzieję, że on o tym chociaż wie...?
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:19   #1587
wiewiorka07
Raczkowanie

Cytat:

to ja juznie wiem co wolę takie komplementy czy powściągliwość

ale tacy sąjuż faceci. mój jest oszczędny w słowach i powiedział oooo brzuszek się zmniejszył i wogóle....

czas w to uwierzyć
Stary 2010-09-06, 21:20   #1588
olka0412
Raczkowanie

Cytat:

PS. tak tak, uczę się.. zrobiłam chwilkę przerwy na zrobienie herbatki, bo coś mi zimno. już wracam do notatek
z czego ten egzamin;> ?

Stary 2010-09-06, 21:25   #1589
anemik18
Raczkowanie

GG do anemik18 Send a message via Skype™ to anemik18

Melduje się dzisiaj ze spadkiem -0.4kg jeszcze tylko 0.7 i bedzie równe -20kg
Do celu: 4,4kg
III faza od 15.09.2010r.
95-90-85-80-74,3(aktualna waga)-69,9
anemik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:26   #1590
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
Kochane wpadam tylko na chwilę
Jestem z Wami i dukam dalej, chociaż nie czuję się dobrze. Dzisiaj zrobiłam badania, pani zostawiła mi bolące siniaki bo na obu łapkach żyły jej pękły. Jestem strasznie zmęczona i na nic nie mam siły

aaa pytałyścieo te aromaty kokosowe i orzechowe, one są oczywiście na
www.smartcoffee.pl

gratuluje Wam wszystkim spadków i trzymam mocno kciuki za każdą z osobna. Jestem myślami z Wami kochane szczypiory
O rany, avataris, co jest z Tobą? Daj znać jakie wyniki wyjdą... Może ty zmykaj już na tę III, co? Będzie dobrze, dziecino. Trzymaj się.
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości